NYALÓKA SZIGETI SZÁLLÁSHELYEK

A központtól nem messze, de félreeső helyen található a Nyalóka-sziget, amelyet elsősorban nagy létszámú csoportoknak ajánlunk, de a szabad szálláshelyek függvényében egyéni vendégeink is megszállhatnak itt. A sziget és a szálláshely kiváló adottságokkal rendelkezik táborok, kirándulások, csapatépítő tréningek lebonyolításához. Minden szoba modern berendezésű, saját fürdőszobával rendelkezik. Az épület előtt húzódó hatalmas füves terület húzódik, de rossz idő esetére van fedett kültéri illetve beltéri közösségi tér is. A sziget körbe horgászható, érdeklődjön kollegáinknál! 

Térkép betöltése…
NYALÓKA SZIGETI SZÁLLÁSHELYEK
Cím Rétimajor7014 Sáregres-Rétimajorturizmus@retimajor.huwww.retimajor.huGPS 46.808024, 18.590548
Szálláshely típusa Panzió
Szobák száma 9 szobaFérőhely:30 fő Pótágyazási lehetőség:érdeklődjön kollegáinknálSzobatípusok:francia ágy + emeletes ágy - 4 fő részére (5 szoba) 2 különálló ágy + emeletes ágy - 4 fő részére (1 szoba)2 különálló ágy - 2 fő részére (3 szoba)Akadálymentesített szoba:2 szobaFelszereltséglégkeverő ventillátorfűtés
Szolgáltatások étteremwellness részleghalászati múzeum
Horgász lehetőségek Rétimajori tavak egy részeÖrspusztai Horgászcentrum - bővebb tájékoztató ITTNádor csatorna - bővebb tájékoztató ITT
A fogott hal elkészíthető-e a háznál Igen (kültéren, bográcsban) az étteremben történő mérlegelést követően, a hal kifizetése után!
Nyelvtudás angol, német
Parkolási lehetőség Van
Üdülési csekk Elfogadjuk, a lehetőségekről érdeklődjön a kollegáknál
Háziállat Igen, a gazda felelősségvállalásával.
Ár
Foglalás Cím: 7014 Sáregres, Rétimajor Tel: +36 30 264 2528Fax: +36 25/509-191e-mail: turizmus@retimajor.hu
Központunk Házirendje Kérjük Kedves Vendégeinket, hogy a szállást a következők alapján szíveskedjenek igénybe venni:Szállás elfoglalása: érkezés napján 14 órától 19 óráigKésőbbi időpont esetén, kérjük, tájékoztassák kollégáinkat az alábbi telefonszámon:+3630 264 2528Szállás elhagyása: távozás napján 10 óráigA kulcsok átvétele és a regisztráció, illetve további információ a Halászcsárdában történik.Szállás lemondást csak írásban (e-mai, fax, postai levél) fogadhatunk el!Egyéni foglalás esetén az érkezés előtt 3 nappal a lemondás a szoba ár 30 %-os megfizetésével érvényes, 1 nappal a lemondás a szoba ár 50 %-os megfizetésével érvényes, az érkezés napján történő lemondás a szoba ár 100 %-os megfizetésével érvényes.Csoportos foglalás esetén az érkezés előtt 10 nappal a lemondás díjmentes, az érkezés előtt 5 nappal a lemondás a szoba árak 30 %-os megfizetésével érvényes, az érkezés előtt 3 nappal a lemondás a szoba árak 50 %-os megfizetésével érvényes, az érkezés előtt 1 nappal a lemondás a szoba árak 100 %-os megfizetésével érvényes.(telefon, e-mail cím)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: