Térkép betöltése…
Nádor-Malom-Gaja patak
Kezelő Aranyhorog Horgászegyesület
Cím: 7018 Sárbogárd Örspuszta
Tel: +36 25/470-495, Tel: +36 30/ 3 806 522
e-mail: aranyhorog @ aranyponty.hu
Nagysága Kb 70km hosszban 3 vízfolyásra
Általános információ a vízről Az állami tulajdonú csatorna rendszer változatos partokkal remek ragadozóhal fogási lehetőségekkel várja a horgászokat.
Részletesebb tájékoztató itt olvasható:
Megközelítés A csatornarendszer több ponton keresztez közutat, ahol a Kresz szabályai szerint megközelíthetők a partok, gátak.GPS: 46.853854 , 18.574324
Parkolási lehetőség Ügyeljünk rá, hogy a gátakon parkolni tilos (nem őrzött)
Halállomány Ponty, Amur, Busa, Harcsa, Kárász, Csuka, Süllő
Telepítések Évente 1-2 alkalommal, a halgazdálkodási tervnek megfelelően.
Fajlagos tilalom Felnőtt horgászok a darabszám korlátozás alá tartozó őshonos halakból, éves engedéllyel naponta 3 db (fajonként 2 db), évente 15 db hal tartható meg. A napi darabszám korlátozással nem védett, őshonos fogható halfajokból megtartható napi 3 kg.Ifjúsági horgászok a darabszám korlátozás alá tartozó őshonos halakból, éves engedéllyel megtarthatnak naponta 2 db, évente 10 db halat. A napi darabszám korlátozással nem védett, őshonos fogható halfajokból 3 kg-ot foghatnak. A horgász a kifogott és megtartani kívánt, a horgászrend szerint megtartható méretkorlátozás alá eső halat, a horogtól való megszabadítás után, köteles saját haltartó hálójába helyezni és az állami fogási naplóba illetve aterületi jegyen található táblázatba (hónap/nap/óra/perc, becsült súly, a hal hossza) azonnal beírni. A mennyiségi korlátozással védett, megtartott halak súlyát horgászat befejezése után, a vízpart elhagyása előtt kell az állami fogási napló megfelelő rovatába beírni.Az engedélyezett mennyiségi kvóta megfogása után a területi engedély érvényét veszti, a továbbiakban semmilyen halfaj horgászatára nem jogosít . Az adott vízterületen a horgászat csak új területi engedély kiváltása után folytatható.
Napijegy árak Felnőtt napijegy: 1 500 Ft/fő/24óra 
Felnőtt éves jegy: 15 000 Ft/fő/év 
Éjszakai horgászat Engedélyezett
Napijegy váltási helyek Aranyponty Horgászcentrum Sárbogárd-Örspuszta
Helyi kiemelt horgászati szabályok A környezetről:5. A horgász köteles a patak védőgátját, műtárgyait, növényzetét megvédeni. A vízpartra gépjárművel leállni tilos!A patak egész területén tilos szemetelni, környezetszennyező tevékenységet végezni és szemetes helyen horgászni! A horgászat során a keletkezett hulladékot tilos a horgászhelyen hagyni! Szemetes helyen történő horgászat esetén a területi jegy a helyszínen bevonható, környezetszennyezés miatt eljárás kezdeményezhető! Óvjuk közösen a természetet és környezetünk tisztaságát! Tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy ellenőrzés során róla kép és hangfelvétel készülhet. Más horgászok által elkövetett és észlelt szabálytalanságokat a horgász köteles a halőrnek bejelenteni.
Bojlis horgászat Engedélyezett
Etetési korlátozások Engedélyezett
Csónak használat Ha másokat nem zavar, akkor lehetséges.
Lékhorgászat Nincs
Pergetés Engedélyezett
Sátorozási lehetőség Az Aranyponty Horgász Centrum területén kiépített kemping van (800Ft/fő/éj) Lakókocsi is hozható.
Szállás Apartman szálláshelyek bérelhetők. A háromágyas szobákban minikonyha és fürdőfülke is található. 
Ára szezontól függően 7800-9600 Ft/szoba/éj. 
További szálláshelyek:
Horgászcentrum apartmanház, ÖrspusztaHorgászcentrum kemping, Örspuszta  Nagy vendégház, Örspuszta Nyalóka Szigeteki szálláshelyek, Rétimajor panzió, Tavas panzió - Rétimajor