Alias : tomi9206
Név : Putz Tamás
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1992-06-06
Lakhely : Nagykáta
Kedvenc horgászmódszerei : feederbotos horgászat, pergetés
Kedvenc vízterületei : Tisza-tó, Gyermelyi horgásztó
Legnagyobb halai : tőponty 20.47 kg, tükörponty 20.10 kg, amur 18.02 kg, csuka 6.2 kg, süllő 5.7 kg, harcsa 21.10 kg
Mióta horgászik : 1998 óta

Szerző írásai - 1.oldal

Videóval

Bemutatjuk az új By Döme TEAM FEEDER rádiós vevőegységes kapásjelzőket

Putz Tamás 2021-09-23 06:00:00
A By Döme TEAM FEEDER termékpaletta esetében mindig is közös nevező volt az, hogy olyan termékeket próbálunk fejleszteni, amik nemcsak praktikusak és tetszetősek, hanem innovációk is egyben, amik hatékonyabbá és nem utolsósorban kényelmesebbé hivatottak tenni a horgászok dolgát. Ezek közül örömmel mutatjuk most be a TEAM FEEDER Elektromos Kapásjelző továbbfejlesztett, rádiós vevőegységgel kiegészített változatait, melyeket egy 2+1-es készletben, valamint egy különálló, egyben az előbbivel kompatibilis Wireless készülék formájában kínálunk!

Feederbottal a Dabasi kavicsbánya tavon 2. rész – A "kékhal"

Putz Tamás 2021-09-20 06:00:00
Tavaly fedeztem fel a Dabasi kavicsbánya tavat, ahol anno egy filmet is készítettünk a nyárutóban. A horgászat előtt nem gondoltam volna, hogy ilyen eredményes lesz az első itteni látogatás, és ilyen jól sikerül az ismerkedés a tóval, de annál boldogabb voltam az élmények után. Gyönyörű fogásokkal sikerült gazdagodni, így nem volt kérdés, hogy ide még visszatérek! A tavat jellemző csodás környezet olyannyira rabul ejtett, hogy idén nem csupán egy horgászatra szűkítettem a találkozást, hanem a nyár során többször, több napot is eltöltöttem itt. Ezek tapasztalataiból állítottam össze az alábbi beszámolót.
Videóval

Feederbottal a Dabasi kavicsbánya tavon 1. rész – Pontyok a mély vízből

Putz Tamás 2021-09-19 06:00:00
Egy új vízterület felfedezése mindig különleges élmény, kiváltképp, ha egy gyönyörű, változatos bányatavon próbálhat szerencsét az ember. Egy kedves meghívásnak eleget téve a nyár legvégén lehetőségem nyílt ellátogatni a dabasi kavicsbánya tóra, amit már régóta kinéztem magamnak, ám ez idáig nem sikerült eljutnom oda. Ebben az írásban összefoglalom, miképpen alakult az első itteni feederes túrám, hogyan, milyen technikával, illetve milyen csalogatóanyagokkal sikerült itt eredményt elérni, valamint azokat a hasznos alap infókat, melyek hasznára válhatnak bárkinek, aki kedvet kap kipróbálni a tavat.

Harcsás kalandok 1. rész – Nyárvégi éjszaka a Harangozó-tavon

Putz Tamás 2021-09-15 06:00:00
A harcsa – minden halfajunk közül a legnagyobb, legnemesebb, legizgalmasabb és egyben a leginkább misztikummal övezett élőlény, amely Magyarország vizeiben horogra akadhat. Egy igazi trófea, amelyre mérettől függetlenül mindenki büszke lehet, ha egyszer tudatosan és eredményesen becserkészte. Azt gondolom, hogy kétféle ember van… Aki szeretné, és aki újra szeretné átélni a harcsafogás kalandját! E hal célzott, szisztematikus horgászata sokkal nagyobb felkészültséget, tapasztalatot és legfőképpen türelmet igényel, mint a többi jellemző halunké, ezért sokan csak ábrándoznak róla, hogy ezzel foglalkozzanak, de nem tesznek érte, vagy ha bele is vágnak, akkor általában idő hiányában és/vagy a kezdeti sikertelenség okán hamar lelkesedésüket vesztik. Akik ismernek, jól tudják, hogy finoman szólva sem úszom a szabadidőben, viszont elszántságért és kitartásért soha nem kellett a szomszédba mennem. Évek óta foglalkoztat a harcsázás, viszont 2021-ben komolyabban is rákaptam erre az életstílusra. Ezzel az írással szeretnék most útjára indítani egy új sorozatot, amiben a különféle harcsás horgászataim élményeit, illetve tapasztalatait osztom meg az érdeklődőkkel! Kezdődjön a kaland!

Bemutatom az új generációs Dart Pro és Dart Metal method kosarakat

Putz Tamás 2021-08-20 06:00:00
A Haldorádó termékek sikerének és népszerűségének kezdettől fogva az az egyik alapja, hogy odafigyelünk a horgászok véleményére, igényeire. Sőt, nemcsak figyelmet fordítunk ezekre, hanem igyekszünk a lehető legjobban megfelelni is az elvárásoknak, illetve ha lehetőségünk van rá, teljesítjük is a kéréseket. A most bemutatásra kerülő két új generációs method kosár széria induló koncepcióját is vásárlói visszajelzések adták, amit a legjobb tudásunknak megfelelően tovább csiszoltunk, tökéletesítettünk. A soron következő írásban büszkén mutatjuk be a Dart Pro, valamint Dart Metal termékcsaládokat, melyek kétségtelenül a saját fejlesztésű method kosaraink jelenlegi csúcsát képviselik!

A szakértő válaszol! - 86. rész

Putz Tamás 2021-08-17 06:00:00
Újra körbeért a sorozat, ismét rajtam a sor, hogy válaszokat és néhány hasznos tippet adjak az érdeklődő horgászoknak. Igyekeztem ezúttal is érdekes témákat kigyűjteni a postaládából, amelyek egyben aktuálisak is az augusztusi időszakra, illetve remélhetőleg minél többetek számára kapóra jönnek majd! Nézzük, melyek ezek!

Nyári csali praktikák ponty- és amurhorgászoknak

Putz Tamás 2021-08-15 06:00:00
Javában zajlik a nyár, a vizek melegek, a természet nyüzsög, a partokon pedig szinte állandó a horgászok jelenléte. A rendszeres horgászat együtt jár a folyamatos ötleteléssel, illetve kísérletezéssel is, amik újabb és újabb kérdésekhez vezetnek. Az egyik leggyakrabban elhangzó kérdés, hogy milyen csalit érdemes használni? Ebben az írásomban megmutatok néhány kreatív és igazán fogós alternatívát, melyeket magam is előszeretettel használok, ha a termetes pontyok és amurok a célhalaim!

Nyári feederes kalandok II. – Naturál pontyok 2. rész

Putz Tamás 2021-08-04 06:00:00
A horgászatban nem sok minden tud pillanatok alatt megváltozni, egyvalami azonban biztosan: az ember hozzáállása. A jó dolgoknak nem kell bonyolultnak lenniük, ez sokszor igazolja magát, azonban a precizitásra és az apró részletek helyénvalóságára azt gondolom, hogy mindig érdemes figyelmet fordítani, mert ha valami, hát ez képes megadni a siker kulcsát, különösen, ha a csalik felkínálási technikájáról van szó.

Nyári feederes kalandok II. – Naturál pontyok 1. rész

Putz Tamás 2021-07-28 06:00:00
A nyár legjava zajlik, a 30 Celsius-fok fölötti kánikula szinte mindennapos az országban, ami így is van rendjén. Bár a hőség miatt van némi nyűgje a dolognak, de ilyenkor egy kicsit még jobban élvezem, úgymond még felszabadultabban élem meg a laza, napfényes horgászatokat, mint máskor. Sok hatékony megoldás létezik erre az időszakra, alapvetően érdemes a különféle stratégiákkal, csalogatóanyagokkal kísérletezni, azonban rendszeresen tapasztalható, hogy az ideálisnak tűnő körülmények ellenére a víz már-már túlzottan meleg, a halak finnyásan táplálkoznak, ezért spicceink alig akarnak mozdulni… Ekkor jó, ha van egy olyan kiinduló alapunk, ami a maga egyszerűségéből adódóan az efféle a helyzetben is képes sikerre váltani igyekezetünket.
Videóval

Bemutatom az új generációs Deeper Chirp+ 2 okos halradart

Putz Tamás 2021-07-25 06:00:00
Azt gondolom, hogy az élet minden területén nagy igazság, hogy az információ egyfajta értéket, de legalábbis mindenképpen előnyt képvisel. Nincs ez másként a horgászatban sem, hiszen minél több információval rendelkezünk, például egy adott vízterületről, annál előnyösebb helyzetből indulunk, és annál eredményesebbek lehetünk. E téma kapcsán (is) örömmel mutatjuk be webáruházunkban a Deeper Chirp+ 2 készüléket, mely minden eddiginél magasabb technológiai szintet képvisel a kategóriájában. Lássuk, mit kell tudni róla!
Videóval

FermentX újdonságok és praktikák 2021

Putz Tamás 2021-06-12 06:00:00
Ha az amurokról esik szó, a legtöbb horgász elsőként a vad, látványos fárasztásokra asszociál. Bizony, nem is alaptalan ez az összefüggés, hiszen ezek a halak bődületes erővel és rendkívül kitartóan képesek küzdeni a horgon. Abban biztos vagyok, hogy aki megtapasztalta vagy látta már, hogy milyen kiemelkedő élményt jelent egy harcias amur megfogása, az szeretné újra és újra átélni. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy mára egyre többen horgásznak kifejezetten amurra, miközben néhány évvel ezelőtt sokkal többen voltak azok, akik csupán a pontyozás járulékos mellékhalaként tekintettek az ezüstös torpedókra, ráadásul a célzottan amurozók száma a statisztika szerint folyamatosan növekszik. Nos, ennek az írásnak, illetve filmnek a célja, hogy egyrészt kedvet csináljon az utóbbi tábor számára, másrészt pedig átfogó képet nyújtson a hatékony amurhorgászat praktikáiról az előbbieknek is, valamint segítsen nekik abban, hogy megfoghassák első amurjaikat vagy akár új rekordjaikat! Olyan FermentX újdonságokat, illetve hozzájuk kapcsolódó fogós használati tippeket szeretnék megmutatni, amikkel bárki eredményesebb lehet vízpartokon! Tartsatok hát velem!
Videóval

Bemutatjuk az új By Döme TEAM FEEDER Elektromos kapásjelzőt

Putz Tamás 2021-06-09 06:00:00
Egy újabb, egyedülálló fejlesztéssel bővült a By Döme TEAM FEEDER termékek sora! Ezt a kiegészítőt már a 2019-es katalógusunk megjelenésétől fogva nagy érdeklődés övezte, rengeteg kérdést kaptunk a várható érkezése kapcsán a horgászoktól, ezért most örömmel adjuk hírül, hogy itt van! Bemutatjuk a By Döme TEAM FEEDER Elektromos kapásjelzőt! Ez az ötletes, különleges formatervezésű újdonság gyakorlatilag ötvözi egy praktikus elektromos jelző és egy stabil feeder fej minden előnyét! Tekintsük át együtt, hogy melyek ezek!

A szakértő válaszol! – 81. rész

Putz Tamás 2021-06-06 06:00:00
Végre, itt a nyár! Amilyen szeszélyes és kiszámíthatatlan volt a tavasz, úgy a nagy reményekkel várt május is borzasztóan bolond, gyakran esős időjárást hozott. A tavalyihoz képest gyakorlatilag egy hónappal le van maradva a természet… Mindenesetre a június úgy tűnik, hogy azt hozza, amit kell, eddig igazán biztatóan alakul. Sok fiatal horgászpalántának elkezdődött a nyári szünidő, így még többen indulnak a vízpartokra a jó időben. Éppen ezért zömében az ő leveleik közül válogattam, viszont olyan témákat választottam, amelyek bárki számára adhatnak hasznos infókat az előttünk álló időszakra.

Feederbottal a Hortobágyon – Szeszélyes Ohat

Putz Tamás 2021-05-10 06:00:00
Van az úgy, hogy egy nagy reményekkel várt, tudatosan tervezett és felépített horgászat végül egészen más eredménnyel zárul, mint ahogy azt a horgász szerette volna. Minél több év telik el az életemből a vízpartokat járva, annál kevésbé lepődöm meg az ilyesmin, de így sem tudok egykönnyen beletörődni. Alapvetően szeretek úgy tekinteni az ilyen alkalomra is, hogy legalább tapasztalatokat gyűjtöttem… Hát, igen, győzni vagy tanulni – nagy igazság ez! Ideális esetben ez a kettő együtt járhat, most azonban csak az utóbbi jutott. Az eredmények tükrében eleinte nem akartam leírni e horgászat beszámolóját, viszont végül úgy döntöttem, mégis megteszem, már csak azért is, mert az a bizonyos siker is mindig nézőpont kérdése!
Videóval

A szakértő válaszol! – 76. rész

Putz Tamás 2021-04-16 06:00:00
Bíztam benne, hogy mire ismét én leszek a soros a kérdezz-felelek stílusú sorozatunk folytatásában, már a kora nyári, kellemes, melegedő időjárás lesz jellemző, és ennek megfelelően egy másik időszak sajátosságaival számolhatunk a vízpartokon. Hát, ez sajnos nem így lett. A télies hideg makacsul tartotta magát az idei tavasszal, nagyon lassan akar(t) beindulni a természet, viszont mindenképpen alakul a dolog. Ebben az írásban igyekeztem olyan kérdéseket és témákat összegyűjteni, amik az átmeneti-tavaszi időszakra, valamint a kicsit később érkező, melegebb, nyár eleji körülményekhez is kínálnak hasznos infókat. Nézzük!

A szakértő válaszol! – 71. rész

Putz Tamás 2021-01-23 06:00:00
2020 nagyon furcsa egy év volt… Hosszasan lehetne sorolni, mennyi minden volt másként, mint ahogy szerettük volna. Sok minden kimaradt, elmaradt, viszont voltak azért boldog pillanatok is mind a horgászatban, mind az élet más területein. Egy biztos, lapoztunk, és jobb esetben nem csak a naptárban! 2021-gyel egy új fejezet nyílik, ami rengeteg új lehetőséget kínál, és bízom benne, hogy sok-sok új élmény időszaka is lesz számunkra. Ezzel az írással megnyitom az idei „A szakértő válaszol!” évadot, ami immár a 4. esztendeje színesíti a Haldorádó Horgászportál felületét. A 71. rész fő témája a téli pontyhorgászat, csapjunk is bele!
Videóval

Őszi nagy pontyok bűvöletében 2. rész

Putz Tamás 2020-12-29 06:00:00
A tegnapi első részben végigkövethettétek a 24 órás őszi pontyos túrám félidejét és megmutattam a használt felszereléseket, etetési praktikákat. Ahogy ígértem, ma következik a folytatás és együtt vághatunk bele az éjszakai horgászatba, valamint megismerkedhettek a leghatékonyabban működő csalikkal, csalizási módszerekkel is, melyekkel ezúttal eredményes voltam. Érdekességekből most sem lesz hiány, klikk az írásra!
Videóval

Őszi nagy pontyok bűvöletében 1. rész

Putz Tamás 2020-12-28 06:00:00
A pontyhorgászok legjobban várt időszaka az ősz, aminek a miértje elsősorban abban rejlik, hogy a termetes bajszosok ez idő tájt csalhatók horogra a legeredményesebben. Az már csak édes ráadás, hogy mennyi sajátosságot, egyedi szépséget is hordoz az év e periódusa, ami minden vízparton töltött percben körülvesz bennünket. Bár a hideg éjszakák, a didergős, párás hajnalok meg tudják nehezíteni a hosszabb pontyos kalandokat, egyre több feederhorgász szán akár több napot a nagyponty-horgászatra ilyenkor is. Magam is így vagyok ezzel, ha egy jó horgászat van kilátásban, nem igazán érdekelnek a körülmények, a lényeg, hogy esélyt adjunk az élményeknek! Nos, ezúttal egy olyan késő őszi, 24 órás kirándulásra invitállak benneteket, ahol a fő cél a nagy pontyok horogra csábítása volt. Tartsatok velem, és megmutatom, mire érdemes figyelni, hogy ez a cél elérhető legyen!

A szakértő válaszol! – 66. rész

Putz Tamás 2020-10-31 06:00:00
Ismét elérkezett az ősz, és lassan már a tél is a küszöbünk előtt kopogtat. Ebben az időszakban megváltozik a természet, megváltozik a halak viselkedése, és nekünk, horgászoknak is változtatnunk kell a praktikáinkon, módszereinken annak érdekében, hogy eredményesek legyünk. Ebben az írásban ezzel kapcsolatban szedtem össze néhány jó témát, illetve egyéb tippeket a hideg időszakban való horgászatokhoz.
Videóval

By Döme TEAM FEEDER hasznos kiegészítők

Putz Tamás 2020-10-28 06:00:00
A By Döme TEAM FEEDER kiegészítők már jó ideje állnak a horgászok rendelkezésére, ám folyamatosan merülnek fel az igények az olyan praktikus eszközökre, amelyek nagyban megkönnyítik és eredményesebbé teszik a horgászatot. Ebben az írásban és videóban három olyan újdonság mutatkozik be, amelyek segítségével megkönnyíthetjük saját dolgunkat a vízparton, így több energiánk marad a horgászatra, halfogásra.
Videóval

Feederbottal a Gyermelyi Horgásztavon – Az őszi front ajándéka

Putz Tamás 2020-10-21 06:00:00
Itt van az ősz, a nagy halak időszaka, amely mindig tartogat meglepetéseket! Ezúttal a Gyermelyi horgásztavat vettük célba Császár Bence barátommal, ahol egy éjszakai horgászat keretein belül szerettünk volna a tó termetes halai közül néhányat horogra csalni. Hogyan sikerült? Soron következnek a részletek!

Baráti amurozás Gyermelyen

Putz Tamás 2020-09-27 06:00:00
Egy kezem is sok lenne hozzá, ha azokat a horgászvizeket szeretném összeszámolni, ahová rendszeresen visszajárok… Munkám azt igényli, hogy a horgászataimat minél változatosabb módon, más-más jellegű helyeken végezzem, illetve szeretem is az új vizek felfedezésének izgalmát. Van azonban néhány kivétel, néhány olyan vízterület, amelyet az évek során annyira megkedveltem, hogy minden évben visszatérek oda legalább egyszer. Ezek közül az első helyen tudom kiemelni a Gyermelyi Horgásztavat, amit a 2016-os megismerkedésünk óta folyamatosan látogatok. Teljesen függetlenül attól, hogy kollégáimmal épp egy filmet forgatunk, vagy csak egyszerűen pecázunk egy jót a barátaimmal, szívesen jövök erre a gyönyörű tóra horgászni, e nélkül nem is lehet teljes a nyár! Idén sem volt ez másként, a nyár végén egy fantasztikus baráti horgászatot ejtettünk meg az amurok birodalmában. A nap legjobb pillanatai mellett a beszámolóban összeszedtem azokat a tapasztalatokat, praktikákat is, amelyek aktuálisan a legjobban működtek itt.

Fogós amuros praktikáim 2. rész – Csalizz kreatívan!

Putz Tamás 2020-07-12 06:00:00
Az amurhorgászat meghatározó témaköre, hogy milyen csalit használunk, illetve milyen módszerrel kínáljuk azt fel. Az amur nem bonyolult hal e téren, többnyire azonos séma jellemzi táplálkozási jellemvonásait, viszont ezek ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy sikeresen és tudatosan becserkésszük őket. Erre számos hatékony megoldás létezik, és ahogy egyre jelennek meg a fogós, ötletes újdonságok, úgy növelhetők mindenkori eredményeink is. Ha tűnődtél már ezen, esetleg tanácstalan vagy, de szeretnél szép amurokat fogni, tarts velem a sorozat újabb részében, mert ma kedvenc csalijaim kerülnek előtérbe!

Fogós amuros praktikáim 1. rész – Etess szisztematikusan!

Putz Tamás 2020-07-11 06:00:00
A nyári meleg vizek egyik legintenzívebben táplálkozó hala az amur. E halfaj jellegzetességei, szokásai és horgászatának izgalmai sok horgász kedvencévé teszik ezt az időszakot. Amikor a víz hőmérséklete 20-25 Celsius-fok fölé emelkedik, ezek a növényevő torpedók egyre aktívabbak lesznek, ekkor csalhatók horogra a legeredményesebben. Ez persze nem jelenti azt, hogy könnyen meg is foghatók, hiszen nem mindegy, hogy valakinek pontyozás közben „beesik” olykor néhány amur vagy célirányosan ezekre a remek halakra horgászik. E sorozatommal az utóbbi tábornak szeretnék átfogó képet nyújtani a hatékony amurhorgászat praktikáiról és segíteni nekik abban, hogy megfoghassák első amurjaikat vagy akár új rekordjaikat!

A szakértő válaszol! – 61. rész

Putz Tamás 2020-07-07 06:00:00
Kedvelem ezt a sorozatot. Valahányszor körbeérünk és „nálam pattog a labda”, szívesen állítom össze a következő részt, mert csupa olyan érdekes, aktuális infót oszthatok meg benne, ami sokak segítségére lehet, illetve egy kalap alatt, kollektíven választ tudok adni a hozzám érkező kérdésekre. Az egyetlen, amit ezt nehezíti, az talán a bőség zavara, bizony most is bőven volt miből válogatni. Nézzük, mik kerültek terítékre ezúttal!

Nyári feederes kalandok V. rész – Mátravíz amurjai

Putz Tamás 2020-06-15 06:00:00
Ismét eltelt egy év, a nyár küszöbén járunk, és ezzel együtt elérkezett a „Nyári feederes kalandok” sorozatunk legújabb, immár 5. epizódjának ideje. Sipos Gábor barátommal és kollégámmal az elmúlt évek során számos élményt átéltünk és sok-sok tapasztalatot begyűjtöttünk az ország különböző pontjain, különféle vízterületeken. Ezeket a tapasztalatokat, amiket azokon a horgászatokon megszereztünk, sőt, talán mondhatom, hogy komplett stratégiákat, amiket fölépítettünk és mi eredményesen használtunk, igyekeztünk úgy átadni Nektek, hogy azokat sikeresen tudjátok kamatoztatni a nyár hátralevő részében, s hozzánk hasonlóan szép amurokat, pontyokat fogjatok. Nincs ez másként most sem, ezúttal is rengeteg érdekességgel és vadonatúj praktikákkal készültünk. Tartsatok velünk az újabb kalandra!
Videóval

Nyári feederes kalandok I. – Célkeresztben az amurok 2. rész

Putz Tamás 2020-06-05 06:00:00
Mindazok, akik az első részben velünk tartottak, megismerkedhettek a Diana Horgásztóval és azokat a stratégiát, felszereléseket, illetve csalogatóanyagokat érintő praktikákkal, melyekkel a horgászatra készültünk. Egyetlen fontos kérdés maradt ki ez idáig, mégpedig a fogós csalik témaköre. Ma erről is mindent megtudhatnak az érdeklődők, folytatódjon az amuros kaland!

Nyári feederes kalandok I. – Célkeresztben az amurok 1. rész

Putz Tamás 2020-06-04 06:00:00
A meteorológiai nyár javában zajlik, amit a naptár és az üde zöld, élettel teli környezet is jól mutat. Ez az időszak jellemzően megpezsdíti a halakat és a horgászokat egyaránt, így nem meglepő, hogy a legszebb fogások ilyenkor születnek. Én is imádom ezt az évszakot, a legjobb élményeim nagyrészt ehhez köthetők, úgyhogy mindig örömmel megyek ilyenkor horgászni. Sipos Gábor barátommal és kollégámmal túl vagyunk már néhány emlékezetes horgászaton, most pedig egy újabb közös nyári kaland reményében indultunk a vízpartra. Gyönyörű környezet, izgalmas amuros feeder peca és természetesen rengeteg hasznos praktika vár a következő sorokban! Ne görgess hát tovább, kattints a cikkre!
Videóval

Feederbottal a Préri Horgásztavon – Tavaszköszöntő pontyok

Putz Tamás 2020-04-20 06:00:00
A tavasz elérkezése amennyire örömteli a horgászoknak, annyi borsot is tud törni az orruk alá, mert bár gyönyörű ez az évszak, nagyon szeszélyes is egyben! Nekem általában nem szokott túl nagy szerencsém lenni az időpontok kiválasztásával, ha ki lehet fogni a rossz időt, akkor én azt általában megkapom, ezúttal viszont nem lehetett okom panaszra, mert fantasztikus, napsütéses időjárásban ejthettem meg a tavasz egyik első, emlékezetes pontyhorgászatát! Mindössze a szél járatta velem a bolondját olykor, mert néha egészen feltámadt, megélénkült, s szinte el akart vinni mindent, majd egészen elcsendesedett, mintha nem is fújt volna. No de ez legyen a legnagyobb baj, hisz legalább már a vízparton lehettem és horgászhattam! Apropó, horgászat! Ezen a napon szerettem volna néhány új praktikát kipróbálni és néhány szép, termetes pontyot fogni a Préri Horgásztavon. Hogy mit sikerült ebből megvalósítani, és hogyan alakult a nap, az kiderül a soron következő írásból!
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2021 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.