Alias : levykeeeee
Név : Szegedi Levente
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1993
Lakhely : Ibrány
Kedvenc horgászmódszerei : match
Kedvenc vízterületei : Verba tanya (Nyíregyháza), Gomba-tó (Hajdúböszörmény), Tavi Tündér horgásztó (Ibrány-Nagyerdő)
Legnagyobb halai : ponty 6,65 kg, koi ponty 4,5 kg, amur 5 kg, compó 2,33 kg
Mióta horgászik : 1999 óta

Szerző írásai

Alapanyagtól a pontyokig II. rész

Szegedi Levente 2010-09-18 07:00:00
Reggel hajnali 4 órakor keltünk Apukámmal, hogy a 6 órai nyitásra a Mezőparti horgásztónál legyünk. Ez a Debrecen mellett elhelyezkedő hajdúböszörményi horgásztó ezúttal hatalmas meglepetést tartogatott számomra. Már korábban is olvashattatok róla a Nevis Espirit 40 teszt c. írásomban, jóllehet, akkor nem igazán fogadott kegyeibe sem az időjárás, sem pedig a halak kapókedve.

Alapanyagtól a pontyokig I. rész

Szegedi Levente 2010-07-05 07:00:00
Bojligyártás. Olyan fogalom, amit sokáig misztikum vett körül. Fiatal korom ellenére jó pár éve kergetem finomszerelékes módszerekkel a pontyokat, de eddig fel sem merült, hogy saját magam készítsem el az első csaligolyóimat kimondottan finomszerelékes - feeder, match - technikákhoz. Tartsatok velem, hogy megmutathassam, hogyan jutottam el a bojli alapanyagától a gyönyörű, feederrel fogott pontyokig, mégpedig pofonegyszerűen…

Kárászozni indultam, pontyok is beköszöntek…

Szegedi Levente 2010-05-03 07:00:00
Végre tavasz! Az idő egyre melegebb és melegebb, és ami még fontosabb, a halak kapókedve is megjön lassan. Mint oly sokan, én is megejtettem első horgászatom, amire a Verba tanyán került sor. Életem egyik legeredményesebb évnyitó horgászata volt ez, mely nemcsak sok halat adott, hanem tapasztalatot is, valamint feltárta az általam eddig eredménytelennek vélt adalékok, etetőanyagok használatának rejtelmeit. Ha szeretnétek megtudni, mit adott a tanya kora tavasszal, akkor tartsatok velem!
Videóval

Nevis Espirit 40 teszt - Szegedi Levente beszámolója

Szegedi Levente 2009-06-16 07:00:00
Az előző cikkemben már olvashattatok a Nevis Ixxus Match FD 35 orsóról. Ebben a beszámolóban a testvérét, a Nevis Espirit 40-es nyelető- és első fékes orsót szeretném megismertetni veletek. Remélem, elnyeri a tetszésetek, tartsatok velem!

A Nevis Ixxus Match FD 35 orsó tesztje - Szegedi Levente beszámolója

Szegedi Levente 2009-04-30 07:00:00
2009. 03. 23: vajon ez is csak egy szokásos hétköznap? Az ám, egészen délután 3-ig. Az iskolából hazaérve bekapcsoltam a számítógépemet, és a már jól megszokott www.haldorado.hu-t ütöttem be. Az írásnak rögtön neki is estem: „Vajon hol lehet a tesztre jelentkezni?”. A cikket tovább olvasva világossá vált, hogy a tesztelőket a Haldorádó Team választotta ki. Ekkor láttam meg a levykeeeee nicknevet a tesztelők között. Hatalmas ujjongás közepette olvastam, hogy pont a kiszemelt Ixxus Match FD 35 állt a nevem mellett, valamint egy Espirit 40-es szerkezet. Lássuk, hogyan szerepelt az Ixxus Match!
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.