SENSAS Super Aromix - Vanília

Bónuszpont jóváírás 15 pont
Akciós ár :
1.490 Ft
Egységár : (2.980 Ft / 1 l )
Eredeti ár : 1490 2190 2.190 Ft
DB
Részletek

Mindig van új a nap alatt! A Sensas a világ legnagyobb etetőanyag gyártója, amely nevéhez és rangjához méltó módon, ebben az évben is számos újdonsággal lepi meg a ponty és finomszerelékes horgászokat! A Sensas cég az eddigi aromixek sikerén felbuzdulva 4 új ízzel ajándékozza meg a vásárlókat. A Sensas Aromixek sikerének titka a hordozóanyag, amely az oldódás sebessége szempontjából az alkoholos, glicerines alapú, (gyorsan oldódó) és az olajos (lassan oldódó) aromák között helyezkednek el. Tehát vízbe kerülve máris dolgozni kezd, erről árulkodik egy kis olajfelhő a vízfelszínen, de mégis több órán keresztül kitart, és aktív marad. VANÍLIÁS AROMIXEL folytatott horgászatok során hamar kiderült, hogy határozottan fokozza a pontyfélék étvágyát, és kapó kedvét.

Felhasználási tippek
1. A legegyszerűbb módon öntsük rá arra az etetőanyagra, amellyel horgászni szoktunk. (De az ne legyen túlaromásítva!) Ennek a módszernek csupán az a hátránya, hogy nem egyenletes módon keveredik el szemcsék között.
2. Hatékonyabb, ha kukoricapogácsára öntjük és annak felpuhulása után, keverjük hozzá etetőanyagunkhoz.
3. Ha nem használunk kukoricapogácsát, akkor ahhoz a vízhez öntsük, amellyel a száraz eledelt fogjuk bekeverni, így az etetőanyag minden szemcséje könnyen fel tudja venni a folyadék által hordozott illatanyagokat.
4. Áztassunk be 1-2 doboz csemegekukoricát az aromába, majd keverjük az etetőanyagunkhoz, és ugyanebből csalizzunk. A hatás nem marad el!

Az optimális oldódási tulajdonságuk miatt az AROMIXEK kiemelkedően jól használhatók tavaszi, nyári és őszi körülmények között álló és folyó vízi horgászatok alkalmával egyaránt. Segítenek az etetőanyag szemcsék közötti tapadásban, majd a vízbe érést követően a megfelelő ütemű oldódásban.

Termék adatok
Kiszerelés : 500 ml
Ízesítés : vanília
Milyen halnak : ponty
Szín : zöldes-barna
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: