ZECK Blinker Jörg Spin 270

Bónuszpont jóváírás 700 pont
Ingyenes házhozszállítás!
Ár: 69.990 Ft
DB
Részletek

A német eredetű ZECK márkanév égisze alatt hosszú évek óta kaphatók és folyamatosan jelennek meg az újabb, kiváló minőségű, harcsahorgászathoz fejlesztett termékek. Ezek a horgászfelszerelések mind-mind az ismert harcsás, Carsten Zeck nevével fémjelezve kerülnek a felhasználó közönség elé, ami már önmagában is garancia arra, hogy amit végül a horgász a kezébe vehet, az hosszasan tesztelt, kompromisszumokat mellőző, megbízható eszköz. A harcsa horgászatában talán ez a legfontosabb jelző, legyen szó egy egyszerű forgóról, vagy épp magáról a botról! A kapitális harcsa bizony az az ellenfél, amely garantáltan megmutatja a felszerelésünk gyenge pontját - már ha van -, s rosszabb esetben ki is használja azt. Innentől kezdve ez már egy komoly kihívás mind a horgásznak, mind a felszerelésnek, ezért nem mindegy, milyen felszereléssel vágunk neki a kalandnak, melynek végén életünk hala várhat!

Örömmel jelentjük a harcsahorgászat szerelmeseinek, hogy számos izgalmas ZECK újdonságukkal bővítettük kínálatunkat, íme ezek közül a Blinker Jörg Spin 270 bot!

Ha röviden kellene jellemeznünk, akkor azt mondanánk, hogy a Zeck Fishing Blinker Jörg botja, a legjobb választás azok számára akik pergetve szeretnék életük halát elejteni! Hossza 2.70 méter, ami csónakos és partról történő horgászatra is alkalmassá teszi. Súlya mindössze 290 g. Dobósúlya 30-180 g. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy 50-100 g súlyú csalik tökéletesen feltöltik a kezdetben spiccakciójú blankot. Anyaga a brutálisan erős 30t japán carbon! A bot a jellegzetes és szemrevaló dizájnú, Zeck Fishing terepszínű EVA nyelet kapta. A végdugója is EVA (ez 30 g megtakarítást jelent a gumihoz képest), illetve a nyél hossza is éppen ideális. Orsótartója 18-as Fuji, ami a nagyméretű orsók befogadására is tökéletesen alkalmas. K-Concept gyűrűsora nagyon strapabíró, s egyben biztosítja a távoli, pontos dobásokat. A bot spicctagja fémgyűrűvel erősített.

A bot megalkotására szánt hosszú tesztidőszak, valamint a több mint 100 elejtett harcsa, melyek közül a legnagyobb egy 239 cm-es óriás volt, magáért beszél! MADE IN GERMANY! 

Termék adatok
Dobósúly : 30-180 g
Hossz (m) : 2,7
Gyűrűk száma : 7
Nyéltag átmérő (mm) : 15
Szállítási hossz (cm) : 139
Tömeg (g) : 310
Anyag : 24T Nano carbon
Akció : A
Gyűrű típus : SeaGuide
Nyélborítás : osztott EVA
Orsótartó típusa : Fuji
Tagok száma (db) : 2
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: