ZECK V-Stick vertikális bot

Bónuszpont jóváírás 530 pont
Ingyenes házhozszállítás!
Ár: 52.990 Ft
DB
Részletek

A német eredetű ZECK márkanév égisze alatt hosszú évek óta kaphatók és folyamatosan jelennek meg az újabb, kiváló minőségű, harcsahorgászathoz fejlesztett termékek. Ezek a horgászfelszerelések mind-mind az ismert harcsás, Carsten Zeck nevével fémjelezve kerülnek a felhasználó közönség elé, ami már önmagában is garancia arra, hogy amit végül a horgász a kezébe vehet, az hosszasan tesztelt, kompromisszumokat mellőző, megbízható eszköz. A harcsa horgászatában talán ez a legfontosabb jelző, legyen szó egy egyszerű forgóról, vagy épp magáról a botról! A kapitális harcsa bizony az az ellenfél, amely garantáltan megmutatja a felszerelésünk gyenge pontját - már ha van -, s rosszabb esetben ki is használja azt. Innentől kezdve ez már egy komoly kihívás mind a horgásznak, mind a felszerelésnek, ezért nem mindegy, milyen felszereléssel vágunk neki a kalandnak, melynek végén életünk hala várhat!

Örömmel jelentjük a harcsahorgászat szerelmeseinek, hogy számos izgalmas ZECK újdonságukkal bővítettük kínálatunkat, íme ezek közül a V-Stick vertikális bot!

Ez a bot a vertikális horgászat és a kuttyogatás ideális eszköze! 172 cm-es hossza mindössze 240 gramm súllyal párosul, így akár egész napos emelgetés során sem fogja úgy érezni a horgász, hogy leszakadnak a kezei... A bot 6 K-Concept gyűrűkkel, illetve 20-as spiccgyűrűvel van ellátva. Nyele a népszerű Zeck Fishing terepszinű EVA bevonatot kapta. Anyaga brutálisan erős 30T japán carbon, orsótartója pedig 18-as Fuji. A maximális terhelhetőség érdekében a bot természetesen egyrészes. Számos 100 kg feletti harcsa elejtéséért felelős! - MADE IN GERMANY!

Termék adatok
Dobósúly : 200 g
Hossz (m) : 1,7
Gyűrűk száma : 7
Nyéltag átmérő (mm) : 10
Szállítási hossz (cm) : 172
Tömeg (g) : 245
Anyag : carbon
Akció : A
Gyűrű típus : SIC
Nyélborítás : EVA
Orsótartó típusa : Fuji
Tagok száma (db) : 1
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: