Ebben a kisfilmben lépésről lépésre haladva mutatom be azt a végszereléket, amelyet a dunai nagyponty-horgászataim során rendkívül eredményesen használtam.
Mióta megjelent a spiccbotos busahorgászatról szóló filmem és írásom, többen is jeleztétek, hogy jó lenne ezt a fajta horgászatot amur- és pontyhorgászat során is bemutatni. Természetesen engem nem kell sokat győzködni, ha egy számomra új és izgalmas módszerről van szó, így a megfelelő hely felderítése után már be is terveztük a forgatást. Tisztában vagyok vele, hogy ez a távolról jött technika megosztja a hazai pecásokat, de az aggályokat ezzel az írással és filmmel szeretném most kicsit szétoszlatni.
Kifejezetten keresem azokat a kevésbé ismert vagy gyakorta teljesen ismeretlen hazai és külföldi vízterületeket, amelyek még nincsenek „felkapva”. A kockázat sokkal nagyobb az ilyen helyeken, hiszen gyakorta azt sem lehet tudni biztosan, hogy mi lakik bennük. De egy ilyen helyen becserkészett, elsőként megfogott, érintetlen hal számomra sokkal nagyobb kihívást és örömet ad, mint amikor már sokadik vagyok a sorban…
Vizeink egyik legnagyobbra megnövő (bár nem őshonos) növényevő hala különösen sok horgász fantáziáját izgatja. Mi lehet az-az etetőanyag vagy speciális keverék, amely felkelti e falánk, de mégis nagyon óvatos hal figyelmét? Nagyon sokat kísérleteztünk, amíg megtaláltuk az optimális beltartalmú, kellően vonzó aromájú keveréket. E nem hétköznapi eledel tartalmazza azt a két nélkülözhetetlen összetevőt, amely kell a sikeres amurhorgászathoz. Melyek ezek? A méz és a lucernaliszt, amelyet további értékes az amur számára különösen vonzó adalékokkal (pl.: pirított kukorica, angolmorzsa, stb.) tettünk teljessé.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Vizeink egyik legnagyobbra megnövő (bár nem őshonos) növényevő hala különösen sok horgász fantáziáját izgatja. Mi lehet az-az etetőanyag vagy speciális keverék, amely felkelti e falánk, de mégis nagyon óvatos hal figyelmét? Nagyon sokat kísérleteztünk, amíg megtaláltuk az optimális beltartalmú, kellően vonzó aromájú keveréket. E nem hétköznapi eledel tartalmazza azt a két nélkülözhetetlen összetevőt, amely kell a sikeres amurhorgászathoz. Melyek ezek? A méz és a lucernaliszt, amelyet további értékes az amur számára különösen vonzó adalékokkal (pl.: pirított kukorica, angolmorzsa, stb.) tettünk teljessé.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.