HALDORÁDÓ Őszi recept 8 - Csípős őszi pontymágnes

Bónuszpont jóváírás 75 pont
Akciós ár :
7.490 Ft
Eredeti ár : 7490 8250 8.250 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
RészletekA csípős ízek, a lassan hűlő vizekben is felkeltik a pontyok érdeklődését. Az intenzív ízekből viszont nem kell sok, elsősorban method kosárban felkínálva ütős ez az egyveleg. Könnyen és gyorsan elkészíthető keverék, így az egyszerűséget kedvelő pecások számára is jó alternatíva lehet.

Első lépés, hogy a Fluo Micro Method Feed Pellet - Chilis Tintahalat bekeverjük a SpéciAdditive - Csípős paprika kivonattal. Ehhez a pelletet ki kell önteni a dobozából, hiszen a sűrű adalékot abban nem lehet egyenletesen eloszlatni. A pelleteket legalább 15 percet állni kell hagyni, hogy felpuhuljanak.
A következő lépés, hogy a Ready Method - Chilit közepes lukbőségű rostán áttörjük. Ebbe kell belekeverni a FMMFP-et, és már el is készült a csípős csalogatóanyagunk.
A Fluo Method Wafter - Tüzes Ponty jó csalialternatíva lehet emellé a kaja mellé. Ha még ütősebbé szeretnénk tenni a gombócunkat, akkor a csomagban található Fluo Flavor - Chilis Tintahal jó szolgálatot tehet. Ezt az aromát a FMMFP dobozába öntve, majd ebbe a kosarat belemártva tudjuk használni. Így garantált, hogy az aromás, csípős becsobbanó gombócunk hamar felkelti a pontyok figyelmét.

Csípős őszi pontymágnes
1 doboz Fluo Micro Method Feed Pellet - Chilis Tintahal
1 csg Ready Method – Chili
100 ml SpéciAdditive - Csípős paprika kivonat
Csali: Fluo Method Wafter - Tüzes Ponty
Plusz aroma: Fluo Flavor - Chilis Tintahal (kosarat beleforgatni)

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: