Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 14990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekA Humminbird Helix 7 SI halradar és GPS egyben. Nemcsak egyszerűen egy halradar, hanem csodálatos fotóminőségű képalkotásra megfelelő készülék. Az SI, a Side Imaging rendszer rövidítése. Ez az SI rendszer egyértelműen áttekinthető, fotóminőségű képet nyújt a víz alatti világról és minden apró objektumról, amit emberi szemmel nem láthatunk. A Side Imaging képalkotó technológia kifejezetten széles, mindkét oldalra 70 méterre kiterjedő jeladósugárral dolgozik. A nagy, oldalra kiterjedő feltérképezhető területet pillanatok alatt át tudja pásztázni a Side Imaging rendszerű Helix SI készülék, ami eddig nagy időt igényelt a régebbi típusú halradaroknál. Az Helix SI Combo készülék GPS vevővel is el van látva, hogy könnyebben visszataláljunk kedvenc horgászhelyünkre.

A magas frekvencián működő jeladó úgy dolgozik, mint egy víz alatti kamera, de még a zavaros, nem tiszta víz sem befolyásolja a fotóminőségű képmegjelenítésben. A Side Imaging rendszerű szonár a hagyományos képmegjelenítésre továbbra is alkalmas. Egy jeladóval rendelkezik, amiben a két típusú jeladó egyben be van építve. Az eddigi halradaroknál megszokott ábrázolás helyett, a víz alatti akadókat, köveket, fákat, növényzetet sokkal könnyebben tudjuk beazonosítani. A SI-nél, azaz a fotóminőségű képalkotásnál a halat nem a megszokott módon, halpiktogramban jeleníti meg, hanem a valódi alakját hozza képre a jeladó.

A horgászok számára az eddigieknél sokkal hatékonyabb halradar, mert a víz alatti világról részletes, szinte fotóminőségű kép segítségével könnyebben megismerhetik a víz alatti részleteket. A nagy felbontású, színes képalkotás és az TFT kijelző segítségével olyan képet kapunk, mintha egy Tv-t néznénk. A képernyőt többféle színvilágban lehet beállítani. A Humminbird Helix 7 SI készülékben mindent megtalálunk, ami a hajózáshoz kell. Pontos vízmélység mérés, részletes képfelbontás és a GPS, ami vízitérkép szoftvert is képes kezelni. A GPS jelvevő-egység a képernyőben van elhelyezve. A Side Imaging szonár 172°-os lefedettséget biztosít.

Technikai paraméterek:

- Képernyő méret: 12,7 cm
- Képernyő felbontás: 1024H x 600V
- 256 színes képernyő
- Ledes háttér világítás TFT
- Jeladó: Side Imaging/Down Imaging/DualBeam PLUS
- Látószög: 20 / 42 / 60 / 86 fok
- Működési frekvancia: 455 kHz (440-500 kHz), MEGA DI (1075-1150 kHz), MEGA SI (1075-1150 kHz)
- Kimenti szonár teljesítmény RM: 500 W
- Csúcs teljesítmény PTP: 4000
- Képernyő átmérő: 12,6 cm
- Nyelv: magyar
- Halak megjelenítése: halsarló és piktogram
- Hőmérséklet mérés: igen
- Táp feszültség: 10-20VDC
- Víz és koccanásálló
- Mértékegység: Metrikus
- Szonár testbe vagy fartükörre szerelhető
- Azonnali képfrissítés
- Valós idejű képmegjelenítés
- Osztott képernyős üzemmód, mederkövetés és nagyítás
- Képernyő megállítás a részletesebb analízishez
- X-Press gyorsmenü
- Riasztási funkciókVálasztható képernyőszínek
- Nagy kontrasztú meder megjelenítés
- Belső memória
- Nagy sebességnél is biztonságosan használható, testbe építhető vagy fartükörre szerelhető jeladó

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.