PB PRODUCTS Forgókapocs - Swivel 8

Elfogyott - Beszállítás alatt
Utolsó ismert ár :
1.290 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

A holland PB Products cég több év fejlesztést és tesztelést követően lépett a piacra kimagasló minőségű termékeivel. Az innovatív termékeket olyan nagyszerű horgászok fejlesztették ki, mint Frank Warwick, Koen Koops, Ronny de Groote.
Tapasztalatukat és tudásukat felhasználva alkották meg a PB Products termékeket. A végszerelékek elkészítésére specializálódott csapat minden kétséget kizáróan fantasztikusat alkotott, nem véletlenül használják világszerte nagy megelégedéssel a PB Products termékeket.

A PB Products swivel 8 matt színű nyolcas méretű forgója rendkívül erős, univerzálisan használható forgó. Tökéletesen illeszkedik a biztonságos ólomelhagyó rendszerekhez, valamint az inline (belső zsinórvezetésű) ólmokhoz egyaránt. 8-as mérete kompatibilis más gyártók hasonló termékeivel, azok ólmaival, végszerelék kiegészítőivel. Minden csomag 20 darabot tartalmaz.

Termék adatok
Méret : 8
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: