Részletek

Vadonatúj székek érkeztek az Energofish raktárába, melyek a mi figyelmünket sem kerülhették el! Ezek közül mutatunk most egy extra nagy méretű és komfortos típust! Sokaknak lett elege a kis székekben történő feszengésből, kényelmetlen és egészségtelen testtatásból. Nekik viszont azzal a problémával kellett szembesülni, hogy az igazán nagy felületű székek ára többnyire elérhetetlen, de ez csak eddig volt így!

Nézzük, melyek azok a paraméterek, melyek miatt ezt a nagyméretű széket érdemes választani:

- 60 cm x 60 cm-es ülőfelülete, mind szélességében, mind pedig hosszában olyan alátámasztást ad az ülepünknek és a combunknak, ami hosszútávon kivételes kényelmet garantál a normál méretű székekhez képest.
- Háttámlája extra magas és széles (70x60 cm), így legyél akár 200 cm, vagy 120 kg feletti, egészen biztosan kényelmesen és gerincbarát pozícióban fogsz ülni ezen a széken! 2 db nagyméretű tekerővel állítható a dőlésszöge, tág határok között.
- Magassága 40 centiről 55 centire állítható, így a hosszabb lábszárral rendelkező horgászok is megtalálhatják a megfelelő üléspozíciót. Nem beszélve arról, hogy a könnyen és gyorsan külön-külön állítható lábakkal pillanatok alatt kiegyenlíthetjük a talaj lejtőit, hepehupáit. 6 cm-es billenő talpa megfelelő tartást és lapot ad a szerkezetnek.
- Összecsukva 70x60x20 centiméter, így extra kicsi helyen szállíthatjuk, méretéhez képest.
- Nagyon hosszú és széles, 5 cm-es karfával rendelkezik, ami tökéletesen megtámasztja alkarunkat.
- Oxford, erősített varrásokkal rendelkező huzata levehető, párnázott fejrésszel rendelkezik.
- Teherbírása 130 kg!
-
Váza 20 milliméteres vas váz, ami amellett, hogy méretéhez képest könnyű (8kg), igen merev és stabil!

Vége a kényelmetlen óráknak a vízparton, ezzel az extra nagy és extra kényelmes székkel pihentető lesz minden perc!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.