NEVIS Promaxx Telecarp szett (KB-472)

Elfogyott - Beszállítás alatt
Akciós ár :
11.900 Ft
Eredeti ár : 11900 14800 14.800 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

Ennek a szettnek azok a horgászok fognak örülni, akik kerékpárral, vagy motorral járnak horgászni. A szettbe tartozó Nevis Promaxx Telacarp 3,5 m bot egy kompozit-epoxy anyagú távdobó fenekező bot, meglepően alacsony áron. Szinte nincsenek elérhetetlen távolságok ennek a modellnek. A vastag cső bottest extrém terheléseket is kibír. Megfelelő orsóval felszerelve hasznos eszközünk lesz, ha nagyot kell dobni. 80 és 150 gramm között van a dobósúly tartománya, így nagyobb etetőkosarakat, vagy ólmokat is eldobhatunk vele. A nagyméretű SIC gyűrűk szinte súrlódás nélkül vezetik a zsinórt. Osztott nyelének és a csúszásmentes markolatnak köszönhetően lendületesen lehet elindítani a dobást. Kis szállítási mérete miatt ideális azoknak, akik kevés hellyel rendelkeznek.

Ideális párosítás hozzá a Nevis Vanity XS 5000 orsó. Az elegáns külső nem maradhatott el, ahogy a műszaki tartalom is magas szintű. A dob hidegen forgácsolt alumíniumból készült, mely döntött peremet kapott, ami megkönnyíti a zsinór lefutását dobáskor, ez nagyobb dobótávolságot eredményez. Az S-Curve zsinórfektető rendszer tökéletes zsinórképet eredményez, ami a problémamentes működés egyik legfontosabb alapeleme. A nyeletőfék már 1/4 karfordulatra visszavált, ezzel biztonságosabb akasztást tesz lehetővé. A grafit-hybrid orsóházban 2+1 csapágy kapott helyet. A fém dobon lekerekített zsinórklipsz található. Jár hozzá egy karbon pótdob is. A dobok zsinórtároló kapacitása a 0,25 mm / 310 m.

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: