Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 14990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Ezzel a szettel a finomszerelékes horgászok érdeklődését keltjük fel, a Capr Hunter feederbotokból, nyeletőfékes orsókból álló összeállításban egy könnyű rod-pod, digitális mérleg, pontyos merítő szák és prémium minőségű fenekező zsinórok is helyet kaptak. Az egész szettet a kényelemre és a hatékonyságra hangolták, lássuk most egyenként az összeállítás darabjainak főbb tulajdonságait!
A botok jellemző tulajdonságai a kiváló rugalmasság és extra terhelhetőség, valamint a kompozit anyag mivoltából eredő extrém teherbírás. A Carp Hunter feederek igazi igáslovakként szolgálnak, de finom rezgőspicceik révén az óvatos, finom kapásokat is látványosan jelzik a tavaszi felmelegedés időszakában. A 3,6 méteres hossz funkció tekintetében a kényelmes parti elhelyezést, valamint a folyóvízi és az állóvízi használat közötti univerzális átmenetet jelenti. Dobósúly-tartománya szintén az arany középutat jelzi, a maximális 80 gramm a legáltalánosabban használt kosarakhoz bőven elegendő. Mindegyik bothoz kettő darab üvegszálas rezgőspiccet kapunk, melyek a legfinomabb, legóvatosabb tavaszi kapásokat is látványosan jelzik. Nagyméretű, betétes-csavaros orsótartóval van szerelve a nyél, így a szettben található orsók a stabilan foglalnak benne helyet.
A Carp Hunter Feeder Runner orsók tömegük és zsinórbefogadó képességük alapján jól kiszolgálják a botokat mind a dobás, mind pedig a fárasztás ideje alatt. Az orsó háza és dobja nagy szilárdságú ABS grafit-műanyag kompozit anyagból készült. Kellőképpen masszív, futása egyenletes, a rotorja kiegyensúlyozott. Ahogy már azt megszokhattuk a nyeletőfékes orsóknál, az első fékcsillaggal a pontos, fárasztásnál kívánt fékerőt állíthatjuk be, míg a hátsó fékkel a nyeletőfék-hatást hangolhatjuk a halak kapókedvéhez.
Nemcsak elegáns megjelenésű, de rendkívül könnyű szállítást tesz lehetővé a matt feketére festett rod-pod. Hosszanti irányban és magasságában is viszonylag tág határok között variálható, 70 cm-es alaphelyzetből 110 cm-re állítható. Szállítás során nagyon kicsi helyet foglal, súlya alig több egy kilónál. A tartóvillák magassága is szabadon változtatható az időjárási körülmények (pl. viharos szél) és a horgászat stílusának függvényében. A szettet összeállítók igényességére és figyelmességére nem lehet panasz. Kiváló minőségű Kamasaki digitális mérleget és teleszkópos fémnyelű, fémkertes merítő szákot is tartalmaz az összeállítás.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.