Részletek

A német eredetű ZECK márkanév égisze alatt hosszú évek óta kaphatók és folyamatosan jelennek meg az újabb, kiváló minőségű, harcsahorgászathoz fejlesztett termékek. Ezek a horgászfelszerelések mind-mind az ismert harcsás, Carsten Zeck nevével fémjelezve kerülnek a felhasználó közönség elé, ami már önmagában is garancia arra, hogy amit végül a horgász a kezébe vehet, az hosszasan tesztelt, kompromisszumokat mellőző, megbízható eszköz. A harcsa horgászatában talán ez a legfontosabb jelző, legyen szó egy egyszerű forgóról, vagy épp magáról a botról! A kapitális harcsa bizony az az ellenfél, amely garantáltan megmutatja a felszerelésünk gyenge pontját - már ha van -, s rosszabb esetben ki is használja azt. Innentől kezdve ez már egy komoly kihívás mind a horgásznak, mind a felszerelésnek, ezért nem mindegy, milyen felszereléssel vágunk neki a kalandnak, melynek végén életünk hala várhat!

Örömmel jelentjük a harcsahorgászat szerelmeseinek, hogy számos izgalmas ZECK újdonságukkal bővítettük kínálatunkat, íme ezek közül a Uplift Boom úszó!

Ez a speciális, kapcsos úszó gyakorlatilag egy lead boom, vagyis egy ólomtartó gyorskapocs és egy u-pose lebegtető elem előnyeit ötvözi. Zseniális kialakítása lehetővé teszi, hogy a szerelék megbontása nélkül, utólag erősítsük a zsinórra a súlyt. Nem kell újra kötni, azonnal reagálhatunk a változó körülményekhez! A másik nagy előnye, hogy segítéségvel könnyedén készíhtetünk precízen kisúlyozott u-pose végszereléket, amivel közvetlenül az aljzat felett néhány centiméterre tudunk csalit felkínálni a harcsáknak, ráadásul úgy, hogy az ólom mindvégig a helyén fogja tartani a készséget.

Tulajdonságok: 

- Keményen festett anyag
- Alacsony áramlási ellenállás
- Nem szív fel vizet
- Stabil belső cső (átmérője 2,5 mm)