A Haldorádó heti ajánlata – Prologic PVA termékek

A Haldorádó heti ajánlata – Prologic PVA termékek

Horgászataink egyik legmeghatározóbb és eredményességünket is nagyban befolyásoló mozzanata a pontos, koncentrált etetés. Ha kisebb mennyiségű etetőanyag is elegendő, akkor a PVA termékek óriási segítséget nyújtanak számunkra. A PVA, vagyis poli(vinil-alkohol) nem más, mint egy vízben oldódó anyag, melynek segítségével csalinkkal együtt etetőanyagot is tudunk a kiszemelt helyre juttatni. A Prologic kínálatában megjelent PVA zsacskókat és hálót ezen írással szeretnénk bemutatni.

PROLOGIC TM PVA Perforated Kit 5 m
A Prologic TM (Total Meltdown) szekció az egyik legszélesebb PVA kiegészítő-kínálattal rendelkező csoport, ami jelenleg Magyarország horgászpiacán elérhető! Ebben amellett, hogy minden eshetőségre és végszerelékez megtalálható a megfelelő PVA termék, kiváló ár/érték aránnyal is rendelkezik mindegyik típus! Ezek gyártásához kizárólag a legmagasabb minőségű, legtisztább anyagokat használták, ennek köszönhetően a létrejött termékek 100%-ig környezetbarátok és garantáltan prémium értékűek! A Perforated Tube Kit egy 5 méteres kiszerelésű PVA zacskó készlet, melyben egy 30, 45 vagy 65 mm átmérőjű csövön van a PVA anyag. E zacskó kiegészítő nagy előnye, hogy egyéni elképzelés szerint, tág határok között készíthetjük el vele kisebb-nagyobb PVA csomagocskáinkat. Ebbe kerülhet bármilyen aprómag, pellet, bojli, illetve nem vízbázisú folyékony aroma. A szett tartalmaz egy tömködő rudat is, aminek a segítségével könnyedén összetömöríthetők a töltőcsőbe juttatott csalogatóanyagok, így precízebben készíthetjük el a csomagokat. Emellett szintén hasznos apróság a cső tetején lévő vágó él is, mely megkönnyíti munkánkat! Ez a verzió minden vízhőmérsékleten jól oldódik, kifejezetten ajánlott hideg vízre, illetve olyan szituációkra, ahol gyors oldódásra van szükség.

5 méteres kiszerelésű, lyuggatott PVA zacskó készlet…
… amely elérhető 30, 45 és 65 mm-es átmérővel
Minden szett tartalmaz egy tömködő rudat is

PROLOGIC TM PVA Perforated utántöltő 5 m

A Prologic TM (Total Meltdown) szekció az egyik legszélesebb PVA kiegészítő-kínálattal rendelkező csoport, ami jelenleg Magyarország horgászpiacán elérhető! Ebben amellett, hogy minden eshetőségre és végszerelékez megtalálható a megfelelő PVA termék, kiváló ár/érték aránnyal is rendelkezik mindegyik típus! Ezek gyártásához kizárólag a legmagasabb minőségű, legtisztább anyagokat használták, ennek köszönhetően a létrejött termékek 100%-ig környezetbarátok és garantáltan prémium értékűek! A Perforated Tube Refill egy 5 méteres kiszerelésű PVA zacskó utántöltő egység, melyet a vele kompatibilis 30, 45 vagy 65 mm átmérőjű csőre lehet felhúzni. E zacskó kiegészítő nagy előnye, hogy egyéni elképzelés szerint, tág határok között készíthetjük el vele kisebb-nagyobb PVA csomagocskáinkat. Ebbe kerülhet bármilyen aprómag, pellet, bojli, illetve nem vízbázisú folyékony aroma. Ez a perforált verzió minden vízhőmérsékleten jól oldódik, kifejezetten ajánlott hideg vízre, illetve olyan szituációkra, ahol gyors oldódásra van szükség.

Perforated utántöltő, amely mind a 3 méretben elérhető

PROLOGIC TM PVA Solid Kit 5 m 30 mm

A Prologic TM (Total Meltdown) szekció az egyik legszélesebb PVA kiegészítő-kínálattal rendelkező csoport, ami jelenleg Magyarország horgászpiacán elérhető! Ebben amellett, hogy minden eshetőségre és végszerelékez megtalálható a megfelelő PVA termék, kiváló ár/érték aránnyal is rendelkezik mindegyik típus! Ezek gyártásához kizárólag a legmagasabb minőségű, legtisztább anyagokat használták, ennek köszönhetően a létrejött termékek 100%-ig környezetbarátok és garantáltan prémium értékűek! A Solid Tube Kit egy 5 méteres kiszerelésű PVA zacskó készlet, melyben 30, 45 és 65 mm átmérőjű csövön van a PVA anyag. E zacskó kiegészítő nagy előnye, hogy egyéni elképzelés szerint, tág határok között készíthetjük el vele kisebb-nagyobb PVA csomagocskáinkat. Ebbe kerülhet bármilyen aprómag, pellet, bojli, illetve nem vízbázisú folyékony aroma. A szett tartalmaz egy tömködő rudat is, aminek a segítségével könnyedén összetömöríthetők a töltőcsőbe juttatott csalogatóanyagok, így precízebben készíthetjük el a csomagokat. Emellett szintén hasznos apróság a cső tetején lévő vágó él is, mely megkönnyíti munkánkat! Ez a verzió minden vízhőmérsékleten jól oldódik, kifejezetten ajánlott hideg vízre, illetve olyan szituációkra, ahol gyors oldódásra van szükség.

Teli PVA zacskó készlet, amely 30, 45 és 65 mm átmérőben is elérhető
Minden vízhőmérsékleten jól oldódik, hideg vízre is kifejezetten ajánlott
Saját elképzeléseink szerint, tág határok között készíthetjük el vele kisebb-nagyobb PVA csomagocskáinkat

PROLOGIC TM PVA Solid Utántöltő 5 m

A Prologic TM (Total Meltdown) szekció az egyik legszélesebb PVA kiegészítő-kínálattal rendelkező csoport, ami jelenleg Magyarország horgászpiacán elérhető! Ebben amellett, hogy minden eshetőségre és végszerelékez megtalálható a megfelelő PVA termék, kiváló ár/érték aránnyal is rendelkezik mindegyik típus! Ezek gyártásához kizárólag a legmagasabb minőségű, legtisztább anyagokat használták, ennek köszönhetően a létrejött termékek 100%-ig környezetbarátok és garantáltan prémium értékűek! A Solid Tube Refill egy 5 méteres kiszerelésű PVA zacskó utántöltő készlet, mely 30, 45 vagy 65 mm átmérőjű. E zacskó kiegészítő nagy előnye, hogy egyéni elképzelés szerint, tág határok között készíthetjük el vele kisebb-nagyobb PVA csomagocskáinkat. Ebbe kerülhet bármilyen aprómag, pellet, bojli, illetve nem vízbázisú folyékony aroma. Ez a verzió minden vízhőmérsékleten jól oldódik, kifejezetten ajánlott hideg vízre, illetve olyan szituációkra, ahol gyors oldódásra van szükség.

A PROLOGIC TM PVA Solid Utántöltő 5méteres hosszban és mindhárom méretben elérhető

PROLOGIC TM PVA Heavy Mesh utántöltő 10 m 24 mm
A Prologic TM (Total Meltdown) szekció az egyik legszélesebb PVA kiegészítő-kínálattal rendelkező csoport, ami jelenleg Magyarország horgászpiacán elérhető! Ebben amellett, hogy minden eshetőségre és végszerelékez megtalálható a megfelelő PVA termék, kiváló ár/érték aránnyal is rendelkezik mindegyik típus! Ezek gyártásához kizárólag a legmagasabb minőségű, legtisztább anyagokat használták, ennek köszönhetően a létrejött termékek 100%-ig környezetbarátok és garantáltan prémium értékűek! Ez a termék egy 10 méteres kiszerelésű PVA háló utántöltő egység, melyet a vele kompatibilis, 24 mm átmérőjű csőre lehet felhúzni. E háló kiegészítő nagy előnye, hogy egyéni elképzelés szerint, tág határok között készíthetjük el vele kisebb-nagyobb PVA csomagocskáinkat. Ebbe kerülhet bármilyen aprómag, pellet, illetve bojli. Ez a verzió minden vízhőmérsékleten jól oldódik, kifejezetten ajánlott hideg vízre, illetve olyan szituációkra, ahol gyors oldódásra van szükség.

10 méter hosszú, 24mm átmérőjű, sűrű szövésű PVA háló
Kommentek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: