Gardner horog újdonságok a Haldorádó kínálatában

Gardner horog újdonságok a Haldorádó kínálatában

A legendás Gardner horgokat minden valamirevaló pontyhorgász ismeri, rendkívüli tulajdonságaikat pedig elismeri. A Gardner horgokat neves pontyhorgászok változatos vizeken tervezték. Jó akadási tulajdonságaik mellett kiemelkedően erősek, szinte kihajthatatlanok, és nagyon jó hegytartó képességgel bírnak. Aki felköt egy Gardner horgot, az egy kiváló minőségű termék mellett tapasztalatot és megbízhatóságot is adaptál a végszerelékébe. Lássuk, milyen új Gardner horgokat találunk a Haldorádó kínálatában!

Rigga CVR
A Gardner Tackle 2018-ban debütált újdonsága a Curved Rigga Hooks (CVR), amely egy egyedi formájú, speciális kialakítású horog. A legújabb generációs Rigga több éves töretlen fejlesztés és tesztelés után született meg, illetve nyerte el végleges formáját. A horog a Gardner Tackle neves szerelék specialistája, Lewis Reed ötlete alapján valósult meg. Kifejezetten Ronnie Rig és German Rig szerelékekhez tervezték. Különlegességét nemcsak a közepes hosszúságú, íves szárának köszönheti, hanem annak is, hogy 20 fokban befordított szeme egy vonalba esik a hegyével. Ez a kialakítás óriási mechanikai előnyökkel jár, ugyanis ennél fogva minden helyzetben tökéletes és gyors behatolást, azonnali akadást biztosít. Szuper éles, kémiailag edzett heggyel, korrózióálló, matt szürke színű teflon (PTFE) bevonattal készül. A legkiválóbb minőséggel rendelkező, extra erős, kovácsolt, magas szénacél tartalmú (japán eredetű) anyagból készült Rigga kellő erőtartalékkal rendelkezik, így könnyedén megbirkózik a kapitális, halakkal is. Praktikus, visszazárható dobozban kapható.

Gardner Curved Rigga Hooks
A CVR formája óriási mechanikai előnyökkel jár, ugyanis ez minden helyzetben tökéletes és gyors behatolást, azonnali akadást biztosít
Praktikus, visszazárható dobozban kapható
Mesteri csali-felkínálási lehetőségeket kínál ez a horog
Ideális Ronnie Righez is

Rigga CVR Barbless
A Rigga CVR horog elérhető barbless, azaz szakáll nélküli változatban is. Sok olyan intenzíven telepített tó van, ahol már kizárólag szakállmentes horoggal szabad horgászni, így azok is tudják élvezni a CVR horgok hatékonyságát, akik ilyen helyekre járnak.

Gardner Rigga CVR Barbless

Ronnie Rig Mugga Barbed
A Gardner Ronnie Rigs a rendkívül éles 4-es, illetve 6-os méretű Covert Dark Mugga horgokat használja az új XT Flexi-Ring Kwik Lok Swivelhez. Ez egy profi pop-up végszerelék elkészítéséhez előkészített horog, amely minden helyzetben a tökéletes akadást biztosítja. A mai modern pontyhorgászat legsikeresebb előkéje a Chod Rig mellett!

Gardner Ronnie Rig Mugga Barbed
Profi pop-up végszerelék elkészítéséhez előkészített horog
Remek csali-felkínálási alternatíva a közkedvelt Covert Dark Mugga horoggal

(X)

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.