Hasznos táborozási kellékek nyári horgászatokhoz

Hasznos táborozási kellékek nyári horgászatokhoz

Táborozni jó dolog, azonban korántsem mindig könnyű! Ebben az írásban olyan alap felszereléseket és kiegészítőket válogattunk össze, melyek bárki számára komfortosabbá tehetik a vízparti időtöltést. Lássuk ezeket!

NASH Titan T1 MKII
A Nash Titan T1 MKII sátort innovatív dizájn és erős, strapabíró vázszerkezet, illetve borítás jellemzi. Minden időjárásban és évszakban garantáltan védelmet nyújt a horgász számára. E típust a már bizonyított belső hálós kapszulával, flexibilis vihar- és ajtópanelekkel, valamint hátsó szellőzőkkel alakították ki a hűsítő légáramlásért. Az időtlen és közkedvelt Titan megjelenése egy szupererős konstrukcióval párosul ebben az újdonságban, így a végtermék egy gyorsan felállítható, kényelmes sátor, mely hasznos társa lehet bárkinek a horgásztúrákon akár szélsőséges körülmények között is!
A Nash Titan T1 MKII sátor főbb jellemzői, méretei:

 • Maximális szélesség: 290 cm
 • Hátsó szélesség: 270 cm
 • Mélység: 210 cm
 • Magasság: 135 cm
 • Tömeg: 14,9 kg
 

A Nash Titan T1 MKII sátort innovatív dizájn és erős, strapabíró vázszerkezet, illetve borítás jellemzi

DELPHIN Yurta Neo ClimaControl sátor
A Delphin Yurta Neo ClimControl Sátor hatalmas belső terével kiemelkedik a piacon kapható konkurens gyártók termékei közül, hiszen könnyen elfér benne 3 nagyméretű bojlis ágy úgy, hogy bőven marad hely a táskáknak és a különböző kiegészítőknek.
A sátor alapját a masszív, 3 bordás ívelt vázszerkezet adja, mely a sátor tetején merevített. Az oldalán található még 2 darab merevített távtartó, e megoldásnak köszönhetően nincs az a vihar, amely kifogna ezen a sátron.
A varrások ragasztottak, melynek köszönhetően bármekkora viharban, felhőszakadásban probléma nélkül használhatjuk a terméket, biztosan nem fog beázni! A sátor elején található két szúnyoghálóval ellátott ablak.
A sátor elején található előtetőnek köszönhetően el tudunk bújni az eső vagy a nap elől. A sátor belsejében található kampóra sátorlámpát tudunk akasztani az éjszakai horgászat alkalmával. A sátorhoz tartozék egy alap padló, mely természetesen cipzárral rögzíthető a sátorhoz.
Aki egy kompromisszummentes sátrat keres a Delphin cég egyedülálló ClimaControl szellőző szabadalmával, az megtalálta!
Tulajdonságok:

 • méret: 380 x 310 x 180 cm
 • előtető szélessége: 70 cm
 • szállítási méret: 130 x 35 x 35 cm
 • súly: 14 kg
 

Természetesen a sátorhoz téli ponyva is kapható, mely ugyanabból a magas minőségű anyagból készült, mint maga a sátor, használatával az előtető alatt még további 40 cm zárt térhez jut a használója (külön megvásárolható).

A Delphin Yurta Neo ClimControl Sátor hatalmas belső terével kiemelkedik a piacon kapható konkurens gyártók termékei közül, hiszen könnyen elfér benne 3 nagyméretű bojlis ágy úgy, hogy bőven marad hely a táskáknak és a különböző kiegészítőknek

DELPHIN Yurta Neo ClimaControl sátorhoz téli takaró
A Delphin Yurta Neo ClimControl Sátor hatalmas belső terével kiemelkedik a piacon kapható konkurens gyártók termékei közül, hiszen könnyen elfér benne 3 nagyméretű bojlis ágy úgy, hogy bőven marad hely a táskáknak és a különböző kiegészítőknek.
A sátorhoz téli ponyva is kapható, mely ugyanabból a magas minőségű anyagból készült, mint maga a sátor, használatával az előtető alatt további 40 cm zárt térhez jut a használója. A téli takaró emellett javítja a sátor hőszigetelő tulajdonságait.
Tömeg – téli takaró: 4,5 kg
Szállítási méret téli takaró: 60 x 20 x 20 cm

A sátorhoz téli ponyva is kapható, mely ugyanabból a magas minőségű anyagból készült, mint maga a sátor, használatával az előtető alatt további 40 cm zárt térhez jut a használója. A téli takaró emellett javítja a sátor hőszigetelő tulajdonságait

DELPHIN Panorama Eazy OneMAN

A Delphin Panorama Eazy OneMAN egy megfizethető, mégis teljesen funkcionális sátor, amelyet egy egyszemélyes ágyhoz terveztek. Ideális választás azon horgászok számára, akik szeretnek egyedül táborozni, vagy azoknak, akik nem akarnak nagy és nehéz sátrakat magukkal cipelni.

A dizájn a PANORAMA TwoMAN nagyobb verzióján alapul. Mindkét típusnak van néhány egyedi tulajdonsága. A két nagy ablakkal rendelkező keskeny bejáratot – a klasszikus dizájn, amit bizonyára sokszor láttunk már – egy rendkívül széles bejáratra cseréltük, amelynek számos előnye van. Tökéletes rálátást biztosít a környezetére, pont mintha két nagy ablak lenne elől. Ráadásul a sátor így sokkal gyorsabban kiszellőztethető (köszönhetően a hátsó ablaknak), és teljesen lezárható. Mostantól kezdve az ágyát is sokkal könnyebben elhelyezheti a sátorban.

A dupla boltíves konstrukció alumínium profilokból készül, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, így szilárd alapot képeznek. Mindezen tulajdonságai, valamint a csúcsminőségű anyag és a ragasztott varratok teszik a PANORAMA Eazy OneMAN-t stabil sátorrá, amely képes ellenállni az erős szélnek és a heves esőknek egyaránt. A sátor méretei ideálisak egy egyszemélyes ágyhoz, ami mellett még elegendő hely marad táskái és felszerelései tárolására is. Ha azokat a helyeket részesít előnyben, ahol nem férnek el nagy sátrak, akkor a PANORAMA OneMAN az elsőszámú választás. Kis szállítási méreteinek köszönhetően nem okoz gondot olyan távoli helyekre sem elvinni, ahová autóval nem lehet eljutni. További előnyt jelent az előtető, amely szilárd boltívet hoz létre, és a sátor szerkezetének integrált részét képezi. Az előtetőn két botrögzítő pánt is található a horgászbotok könnyebb tárolása érdekében.

A sátrat olyan padlóval szállítjuk, ami tépőzárral a sátorfalakhoz rögzíthető. A kényelmesebb szállíthatóság érdekében egy erős fogantyúkkal rendelkező praktikus szállítótáska is jár hozzá.

Technikai információ:

A sátor külső méretei: 215x250 cm
A sátor magassága: 145 cm
Előtető hossza: 30 cm
A sátor szállítási méretei: 100x20x17 cm
A sátor súlya: 6,4 kg

[foto,"20.jpg","A Delphin Panorama Eazy OneMAN egy megfizethető, mégis teljesen funkcionális sátor, amelyet egy egyszemélyes ágyhoz terveztek","e","k"]

DELPHIN EightLUX C2G 8 lábas ágy

Íme, a Delphin EightLUX C2G, mely egy magams minőségű, kényelmes nyolclábú ágy, amely minőségi pihenést biztosít a vízparton!

Az ágy alapja egy stabil és könnyű szerkezet, ami ráadásul remekül ellenáll a mechanikai sérüléseknek. A vázat alaposan párnázott, steppelt matrac borítja, melynek gyapjú felülete meleg és puha tapintású. Ezenkívül egy tartós 600D szövet borítja, C2G dizájnnal az oldalán. A fejtámla zöld színű, extra gyapjú párnázással rendelkezik, a még nagyobb kényelem érdekében. A középső rész alulról megerősített, és a matrac keménysége gumipánttal állítható.

Mind a 8 láb robusztus sártalppal van felszerelve, amelyek a különböző terepviszonyoknak megfelelően állíthatók. A fejrész alatti lábpár egy biztonsági mechanizmussal rendelkezik, amely könnyedén kihajtja az ágyat, és megakadályozza annak összecsukódását vagy elmozdulását.

Az ágy két hevederrel rendelkezik, valamint az oldalán nagy csatokkal, így összecsukva sem nyílik ki magától, ezért sokkal könnyebb a szállítása. Ehhez a termékhez tartozik egy praktikus kis zseb, amelyben telefonját, vevőkészülékét vagy egyéb kisebb tárgyat tárolhat.

Mindezek a tulajdonságok, a kényelmes párnázás és az egyedi kialakítás az EightLUX 8 ágyat kategóriájának TOP ágyai közé emeli.

Technikai információ:

Fekvőfelület mérete: 205x80 cm
Ágymagasság: 30-40 cm
Állítható csukló: nincs
Megerősített középső rész: igen
Súly: 10,5 kg
Szállítási méretek: 85x60x18 cm

Íme, a Delphin EightLUX C2G, mely egy magams minőségű, kényelmes nyolclábú ágy, amely minőségi pihenést biztosít a vízparton!


A Delphin CLASSA hálózsák ideális választás rövid horgásztúrákhoz, különösen a nyári meleg éjszakákra, de ezekkel a paraméterekkel sok horgász számára megfelelő lesz a szezon nagy részében. Ez a hálózsák nagyon kompakt, így könnyen szállítható még távoli, nehezen megközelíthető helyekre is, ahová nagy mennyiségű felszerelést nehézkes bejuttatni. A steppelt külső réteg tartós, zöld - fekete anyagból készült. A belső bélés puha anyagból készül, hogy kényelmes alvást biztosítson használója számára. A hálózsákba mindkét oldalról be lehet bújni, mivel mindkét oldalán rendelkezik cipzárakkal. Éppen ezért könnyedén megtalálhatja a megfelelő alvási pozíciót, és ha kell, gyorsan a botokhoz rohanhat éjszaka. A cipzár tépőzáras biztonsági védővel rendelkezik, így nem nyílik ki magától alvás közben. Ennek a hálózsáknak mindkét oldalán az ágyhoz rögzítést szolgáló ujjak találhatók, a középső részén pedig robusztus csattal ellátott heveder, amely megakadályozza a hálózsák csavarodást. Ezek a tulajdonságok ebben az árkategóriában ritkaságnak számítanak, és a CLASSA modell nagy előnyét jelentik.

A hálózsákhoz szállítózsák is tartozik.

Technikai információ:

Méret: 220x80 cm
Szállítási méret: 43x27 cm
Súly: 2 kg

A Delphin CLASSA hálózsák ideális választás rövid horgásztúrákhoz, különösen a nyári meleg éjszakákra, de ezekkel a paraméterekkel sok horgász számára megfelelő lesz a szezon nagy részében

PROLOGIC Avenger 8 lábas ágy hálózsákkal
A Prologic Avenger ágysorozat egyszerre stílusos és praktikus. Lapos kerettel rendelkezik, ezzel maximális kényelmet biztosít. Párnázott matraca kényelmes gumírozott anyagának köszönhetően, amely ultra erős, ezért az időjárásnak is tökéletesen ellenáll. Jól illeszkedő párnázott matraca elegáns AVENGER CAMO hímzést kapott, minőségi zöld 600D vízálló anyagból készült. Dupla pántos, összehajtható, lapos vázrendszere szuperkompakt az egyszerű szállítás érdekében, ami lehetővé teszi a hálózsákkal együtt való összecsukást, amikor nem használjuk. Minden láb teljesen állítható és elfordítható sártalpakkal van felszerelve.
Az ágy mellé tartozik egy 3 évszakos hálózsák. A hálózsákot egy nagy teherbírású cipzár rögzíti biztonságosan. Ez tökéletes csatlakozást biztosít, azonban ha tisztítani szeretnénk, könnyedén leszedhető.
Tulajdonságok:

 • 8 állítható sártalppal szerelt láb
 • Lapos keretű profil
 • 600D párnázott, vízálló matrac
 • Egyszerű és kompakt szállítás a pántoknak köszönhetően
 • Puha neoprén párna komfortos cipzárral ellátott tárolóval
 • Stílusos CAMO megjelenés
 • Méret: 200 x 75 cm
 • Terhelhetőség: 120 kg
 • Magasság: 30-45 cm
 

A Prologic Avenger ágysorozat egyszerre stílusos és praktikus

MIVARDI CamoCode Express 6 lábas ágy
A teljesen lapos CamoCODE Express az igényesen kidolgozás és a minőségi alapanyagok felhasználása ellenére egy meghökkentő ár/érték arányú pontyozó ágy. Rendkívül kényelmes, feszes matraccal készül. Tömege kicsi, mégis tökéletesen stabil! Összeállítása rendkívül egyszerű és gyors. Az ágy hat darab külön állítható lábbal rendelkezik, amelyeken kivétel nélkül sártalpak találhatóak. Az ágy elején és végén egy-egy szimpla láb található, amely lehetővé teszi az ágy tökéletes beállítását.
Tulajdonságok:

 • Méret: 202 x 74 cm
 • Teherbírás: 120 kg
 • Szín: Digital Camo
 • Lábak száma: 6 (1+2+2+1)
 

A teljesen lapos CamoCODE Express az igényesen kidolgozás és a minőségi alapanyagok felhasználása ellenére egy meghökkentő ár/érték arányú pontyozó ágy. Rendkívül kényelmes, feszes matraccal készül

CARP ACADEMY Giant fotel
Strapabíró, kiváló minőségű horgászfotel karfával. A karfával a háttámla dőlésszöge állítható, így akár aludni is lehet benne. Kifejezetten azoknak ajánlott, akik szeretnek hosszabb időt a vízparton tölteni, és mindezt szeretik kényelmes körülmények közt tenni. A fejtámasz és az ülésrész párnázott. 4 db állítható lábbal rendelkezik, így egyenetlen terepen is stabilan fel lehet állítani, és nagyméretű sártalpainak hála nem süllyed bele a lazább talajba sem.

Strapabíró, kiváló minőségű horgászfotel karfával

NASH Indulgence Moon Fotel
A híres Indulgence Moon Chair által nyújtott kényelem oka a párnázott ülőke, mely mikroszálas gyapjú szegéllyel van ellátva, valamint egy dombornyomott Indulgence logó található rajta. A luxus barackbőr bevonatú párnázat egyedi Nash camo színben érhető el.
A szintén camo, páros, hálós zsebek a Moon Chair belső részén nagyon hasznosak, hiszen ezeknek köszönhetően kéznél lehetnek szükséges dolgaink, az üdítős palacktól kezdve a mobiltelefonon át a kapásjelző vevő egységéig, minden!
Az alsó részen a feszítőheveder igény szerint – attól függően, milyen súlycsoportot képvisel a használója – változtatható.
Méret: 100 cm széles, 40 cm magas, 100 cm mély
Súly: 7 kg

A híres Indulgence Moon Chair által nyújtott kényelem oka a párnázott ülőke, mely mikroszálas gyapjú szegéllyel van ellátva, valamint egy dombornyomott Indulgence logó található rajta

NASH Bank Life Bedside Station
A Nash Bank Life Bedside Station egy kompakt, dupla polcos, laposra csukható tároló állvány felső asztallappal, mely nagyon hasznos társ lehet horgásztúráinkon, akár a sátorban, akár azon kívül.
Remek szolgálatot tesz sütésnél, főzésnél, az étkezések során, valamint horgok, szerelékek kötésénél, vagy akár egyszerűen akkor, ha az ágyunk mellé szeretnénk helyezni azokat a kellékeket, amelyek esetében előnyös, ha kézközelben vannak. Twist lock állítható lábakkal, három oldalról cipzáras nyílásokkal és gumis felkötőkkel rendelkezik.
A Nash Bank Life Bedside Station méretei:

 • Magasság: 46 cm
 • Lábak: 5 cm
 • Asztallap: 60 cm x 52 cm
 

A Nash Bank Life Bedside Station egy kompakt, dupla polcos, laposra csukható tároló állvány felső asztallappal, mely nagyon hasznos társ lehet horgásztúráinkon, akár a sátorban, akár azon kívül

CARP ZOOM Roll-Top összecsukható asztal
Praktikus, a szokásosnál nagyobb magasságú csalizó asztal vagy kempingasztal. Aki szokott több napos bojlis túrákra menni, pontosan tudja, hogy mennyire kényelmetlen a klasszikus csalizó asztalokról meginni a reggeli kávét vagy éppen enni róla. Erre kínál megoldást ez a harmonikaszerűen összecsukható asztal, mely határainkon túl már sok éve a bojlisok és a kempingezők kedvence is. Egy mozdulattal összeszerelhető, masszív és viszonylag jól terhelhető.

Praktikus, a szokásosnál nagyobb magasságú csalizó asztal vagy kempingasztal

FOX Tábori asztal tároló rekesszel
A FOX Tábori asztal 2 az 1-ben megoldást kínál, hiszen kombinálja a nagyméretű asztalt az alátehető tárolóval. Konyhai és egyéb felszerelések tárolására tervezték. Gyorsan, egyszerűen szétszedhető és összeszerelhető.
Tulajdonságok:

 • 2 különálló tárolóval, melyek polcozottak
 • khaki színű alumínium váz
 • zöld, strapabíró poliészter anyag hálós panelekkel
 • hordtáskával
 • felállított méret: 120 x 60 x 68 cm
 • összecsukott méret: 61 x 61 x 9 cm
 • tömege: 8,8 kg
 

A FOX Tábori asztal 2 az 1-ben megoldást kínál, hiszen kombinálja a nagyméretű asztalt az alátehető tárolóval

ECOFLOW ZMR600 River 2 Hordozható elektromos generátor
Íme, az EcoFlow River 2 Hordozható töltőállomás! E praktikus eszköznek köszönhetően gazdaságosan és hatékonyan tölthetők az USB-eszközök a vízparton, illetve garantált lesz az áramforrás a vízparton. A kompakt és masszív külsővel ez a modell könnyen használható és szállítható, legyen szó túrázásról, kempingezésről vagy horgászatról.
Biztosítson megbízható energiaellátást készülékeinek! Az eszköz meglepően könnyű, így a hordozása nem fog problémát okozni, valamint egy applikáció segítségével kényelmesen működtetheti!
A legtöbb készüléket képes ellátni árammal.
Az EcoFlow River 2 hordozható töltőállomás 256 Wh-s kapacitással rendelkezik és a legtöbb eszközt képes ellátni árammal. Mindegy, hogy milyen eszközt szeretne ellátni árammal, a River 2 nem fogja cserben hagyni! A töltőállomás kimeneti teljesítménye 300 W (AC kimenet), de az X-Boost technológia előnyeit is kihasználhatja, aminek köszönhetően a River 2 a 600 W-os eszközökkel is képes megbirkózni! Mindennek köszönhetően a töltőállomás a legtöbb eszközt képes ellátni árammal, legyen az laptop, lámpa vagy turmix.
0%-ról 100%-ra egy óra alatt!
A RIVER 2 támogatja a gyorstöltést egy AC kimenet használatával, aminek segítségével egy óra alatt 100%-ra töltheti a készüléket! Kempingezni megy? Vagy esetleg egy lakóautós kirándulást tervez? Tegye töltőre a töltőállomást, amíg bepakolja a bőröndöket, és mire készen van, a RIVER 2 is feltölt!
Négyféle töltési mód.
Töltse úgy a töltőállomás, ahogy szeretné! A River 2 négyféle töltési módot is támogat: használhat hozzá AC kimenetet, autós töltőt, de akár környezetbarát napenergiát is, hiszen megfelelő napelem-panel segítségével 3 óra alatt feltöltheti a töltőállomást. A RIVER 2 emellett egy újítással is rendelkezik: USB-C kábel segítségével is töltheti!
Megbízható akkumulátor.
A River 2 egy kiváló befektetés, mivel hosszú ideig működni fog! Egy fejlett LFP akkumulátorral van ellátva, amelynek kiemelkedő az élettartama: akár 3000 alkalommal is teljesen feltöltheti, ami 10 évnyi használatot jelent! Emellett az LFP akkumulátor hatékony és biztonságos működést kínál még magas hőmérsékleten is, a fejlett BMS rendszer pedig az akkumulátor megbízható működéséért a felelős.
Mindig kéznél van.
Piknikezni megy? Barbecue partit szervez? Vagy esetleg sátrazni készül? Vigye magával a River 2-t és élvezze, hogy bárhol is jár, lesz áramforrása! Az új töltőállomás 30%-kal könnyebb, mint a korábbi modell: csupán 3,5 kg. Emellett egy praktikus fogantyú is van rajta, így sokkal könnyebb hordozni.
EPS funkció.
Vannak olyan szituációk, amelyeket nem lehet előre megjósolni, viszont fel lehet rájuk készülni! Az EcoFlow River 2 jól fog jönni, ha vészhelyzeti áramellátásra lenne szüksége, mivel EPS funkcióval rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy egy esetleges áramkimaradás esetén 30 másodpercen belül elkezdi ellátni árammal a hozzá csatlakoztatott készülékeket. Így nyugodt lehet, hogy a fontos eszközei mindig áramellátás alatt lesznek.
Teljes körű vezérlés az EcoFlow applikációval.
Mostantól távolról is könnyedén vezérelheti a töltőállomását! Ehhez csak az EcoFlow applikációt kell használnia, amelyet az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból tölthet le. Segítségével könnyedén ellenőrizheti a töltöttségi szintet, változtathat a beállításokon és megváltoztathatja a töltési sebességet is. A River 2-t csatlakoztathatja Wi-Fi-vel vagy Bluetooth-szal is a telefonjához. Az EcoFlow applikációval minden egyetlen érintésre lesz Öntől!

Íme, az EcoFlow River 2 Hordozható töltőállomás!

ECOFLOW 160 W Solar panel
Íme, az EcoFlow 160 W Solar panel! E napelemes technológiának köszönhetően gazdaságosan és hatékonyan tölthetők az USB-eszközök a vízparton. A kompakt, összecsukható kialakítással és masszív, időjárásálló külsővel ez a modell könnyen használható és szállítható, legyen szó túrázásról, kempingezésről vagy horgászatról.

 • Hordozható és önhordó
 • Intelligens napenergia
 • Tartós, IP68 vízálló minősítéssel
 • Egyrészes összecsukható kialakítás
 

Hordozható és összecsukható
Az EcoFlow 160 W-os napelem hordozható, összecsukható és kompakt, a súlya mindössze 7 kg. Kempingezéstől a szabadtéri tevékenységekig segítségére lesz, csak nyissa szét a napelemet és kezdje el a napenergia felhasználását másodpercek alatt.
Intelligens napenergia
Az EcoFlow 160 W-os napelemet úgy tervezték, hogy a nap bármely szakában maximális energiát nyújtson, amikor egy EcoFlow töltőállomással van összekapcsolva. A napelemes töltést úgy tervezték, hogy gyorsan és hatékonyan töltse fel a készülékünket, hogy minél előbb használatra tudjuk.
Tartós, por- és vízálló
Az EcoFlow 160 W-os napelem IP67 osztályú por- és vízálló tulajdonságokkal rendelkezik, aminek köszönhetően ideális szabadtéri tevékenységekhez, pl. kempingezéshez és túrázáshoz. Az ETFE filmréteg extra védelmet nyújt az ultraibolya sugárzás ellen, így meghosszabbítja a termék élettartamát.
Kitámasztható táska
Védelmet nyújt a napelem számára szállítás közben. A hordtáska kitámasztható állványként is funkcionál, ami lehetővé teszi, hogy a napelemet bármilyen irányban elhelyezze, így több napelemet is zavartalanul összekapcsolhat.

Íme, az EcoFlow 160 W Solar panel!

BRUNNER Phoenix Camping gáztűzhely 30 mbar-os kivitel
Jól használható, kompakt méretű gáztűzhely két égőfejjel, lehajtható fedéllel és beépített piezoelektromos gyújtással. Kis mérete miatt könnyen szállítható, kempingezéshez, piknikezéshez és horgásztúrákhoz ideális. Robusztus, porfestett fémszerkezet és stabil, krómozott sütőrács jellemzi. A rács eltávolítható, így könnyen tisztítható. Menetes vagy akár tömlővéges gázcsatlakozással, égésbiztosító nélkül használható. A külön-külön, pontos szabályozással beállítható égőfejek széles felhasználásra teszik alkalmassá. Figyelem: zárt térben nem használható!
Jellemzői:

 • Gáznyomás: 30 mbar
 • Mérete: 46 x 26 x 8 cm
 • Teljesítménye: 2 x 1,2 kW
 • Tömege: 1,6 kg
 

A készüléket nyomáscsökkentő nélkül szállítjuk! Működtetése 30 mbar-os nyomásszabályozóval történhet.

Jól használható, kompakt méretű gáztűzhely két égőfejjel, lehajtható fedéllel és beépített piezoelektromos gyújtással

RidgeMonkey Connect Combi Sütő és Pároló szett
Íme, a RidgeMonkey Connect Combi sütő és pároló szett. Miért használna különböző edényeket a vízparton, ha mindent egyetlen nagyobb méretű sütővel is meg lehet oldani? A Ridgemonkey Connect Combi szett gerincét egy 4 részre osztott és egy sima, 1 részes sütő alkotja. Ennek használatával szinte bármilyen étel elkészíthető a vízparton sütve vagy akár párolva is. Speciális kialakításának köszönhetően a két oldal egy mozdulattal szétválasztható és külön-külön is használatba vehető.
A Ridgemonkey Connect Combi szett jellemzői:

 • Könnyű alumínium anyag
 • Lecsatolható nyélrész, egyszerű, kompakt szállíthatóság
 • A felső rész kialakításának köszönhetően fedőként is működik, így párolásra is tökéletesen alkalmazható
 

Méretek:

 • 300 x 255 x 70 mm (nyél nélkül)
 • 440 x 255 x 70 mm (nyéllel)
 

Íme, a RidgeMonkey Connect Combi sütő és pároló szett

PAKOLE Kerámialapos főző és fűtő készülék
A műanyagházas gázfőző egyégős kivitelben készült. Az ergonomikus vezérlőgomb használatával állítható be pontosan a kívánt teljesítmény. Az égő kerámiabetétes, a szélvédő anyaga rozsdamentes acél. 190 g-os gázpatronnal működik, amely egyszerűen és könnyen cserélhető. Picike, kevés helyet foglal, könnyű, egyszerű és még jól is néz ki.
A hagyományos eldobható palackos gázfőzőkhöz képest a kerámiasugárzó sokkal takarékosabban bánik a gázzal, ugyanakkor erős hőt ad le. Horgászfűtésnek is kiváló! Jól jön a szabadban üldögélés közben is, mert használható kézmelegítőnek, vagy közel rakva a kempingszékhez jóleső meleget áraszt.
A hőt nem viszi el annyira a szél, mert a kerámialap nem lánggal ég, hanem izzik, tehát sugározza a hőt. A kerámiasugárzónak köszönhetően eloltani sem tudja a szél a lángot. Persze a tűzveszélyre azért vigyázni kell, mert elég forró tud lenni.
Két kiegészítő tartozék van a dobozban:

 • Edénytartó: Ezt felpattintva kapunk egy kemping gázfőzőt, amelyre még nagyobb edényeket is simán rátehetünk. Remekül lehet rajta az ételeket melegíteni és főzőcskézni is.
 • Grillserpenyő: Az edénytartóra rátéve kapunk egy mini grillsütőt, ebben lehet sütögetni húst vagy a köretet, de mást is. Mivel bordázott, a hússzeletek nem tapadnak le és még jobban is sülnek. A készülékhez nem jár gázpalack!
 

A hagyományos eldobható palackos gázfőzőkhöz képest a kerámiasugárzó sokkal takarékosabban bánik a gázzal, ugyanakkor erős hőt ad le. Horgászfűtésnek is kiváló!

DAM Halfüstölő
Ez egy speciális eszköz, amellyel kis helyen, rövid idő alatt rendkívül finom étket lehet készteni. Akár fél óra alatt is el lehet készíteni ezzel az eszközzel egy igazi ínyenc csemegét. A füstölő rozsdamentes (saválló) anyagból készül praktikusan (kis helyen) szállítható és higiénikusan tisztítható. Akár a horgászat alatt kifogott halak is felfüstölhetők benne, de egyéb (pl. baromfi vagy sertés) húsok elkészítésére is alkalmas. A füstölő 2 db denaturált szesszel működő égőfejjel üzemel, ezek természetesen tartozékai az általunk kínált halfüstölőnek. Némi gyakorlással és a nélkülözhetetlen kellékek (fűrészpor, füstölőpor és pácoló só) használatával nem hétköznapi csemegét készíthetünk.
Használata rendkívül egyszerű, csak fel kell tölteni az égőfejeket denaturált szesszel, majd ezt kell belehelyezni a füstölő aljába. Meggyújtás után a láng erőssége szabályozható. A láng fölé kell helyezni a füstölő egységet és az alján lévő mélyedésbe kell keményfa fűrészport szórni. A fűrészpor fölé kell helyezni a szettben található fémlemezt, majd fölé a füstölendő élelmiszert tartó rácsot. Végül le kell zárni az egészet a fedővel, és ezt rögzíteni kell. A füst intenzitása szabályozható.

Ez egy speciális eszköz, amellyel kis helyen, rövid idő alatt rendkívül finom étket lehet készteni

DELPHIN Kemping szett 3v1

A Delphin CampWARE 3v1 edény szett igazán praktikus kiegészítő csomag, nem csak a horgászoknak, hanem minden túrázó, természetjáró személynek, aki szeretne valami finomat főzni a szabadban. A szettet egy serpenyőből (melynek térfogata 600 ml méretei: 181x175x49 mm), egy fazékból (melynek térfogata 1500 ml, méretei: 173x168x122 mm), valamint egy teázó edényből (melynek térfogata 600 ml, méretei: 152x147x96 mm) áll. Mind a három edénynek praktikus fogantyúi vannak, amik hőálló műanyaggal lettek bevonva, hogy ne égesse meg a kezünket.

[foto,"22.jpg","A Delphin CampWARE 3v1 edény szett igazán praktikus kiegészítő csomag, nem csak a horgászoknak, hanem minden túrázó, természetjáró személynek, aki szeretne valami finomat főzni a szabadban","e","k"]

TF GEAR Survivor Dinner Set
Az utazó horgászokra, túrázókra és családtagjaikra is gondolt a TF Gear. Ez a 2 személyes étkező szett elsősorban a hosszabb idejű horgászatok és túrázások során nélkülözhetetlen eszközök és evőeszközök kulturált és igényes tárolását, szállítását biztosítja. Mérete: 31 x 26 x 10 cm. A terepszínű táskában található evőeszközök rozsdamentes anyagból készültek, a nyél igényes kialakítású műanyag bevonatot kapott.
Tartalma:

 • 2 db 22 cm-es műanyag tányér
 • 2 db villa
 • 2 db kés
 • 2 db kisebb kanál
 • 1 db 30 x 30 cm-es kéztörlő
 • 2 db pohár
 • 1 db sószóró
 • 1 db borsszóró
 

Ez a 2 személyes étkező szett elsősorban a hosszabb idejű horgászatok és túrázások során nélkülözhetetlen eszközök és evőeszközök kulturált és igényes tárolását, szállítását biztosítja

CARP ACADEMY Kemping étkészlet 2 személyes
Ez a kompakt étkészlet 2 ember számára biztosítja a legszükségesebb eszközöket étkezéshez. Kialakításánál fogva a belsejében lévő készlet praktikusan tárolható, így a táska méretéből adódóan kis helykapacitással bír.
Méret: 22 x 20 x 4 cm
A szett tartalma:

 • 2 pár étkészlet (kés + villa)
 • 2 db műanyag tányér
 • 1 db törölköző
 • 1 db sör- / bornyitó
 

Ez a kompakt étkészlet 2 ember számára biztosítja a legszükségesebb eszközöket étkezéshez

Haldorádó Team

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.