Új elektromos kapásjelzők a Haldorádó kínálatában

Új elektromos kapásjelzők a Haldorádó kínálatában

A technika rohamos fejlődésével számos olyan újdonság is már elfogadható árkategóriába kerül, ami eddig kizárólag a felső kategóriás termékekre volt jellemző. Ebből a versenyből nem maradt ki az elektromos kapásjelzők piaca sem. Pár évvel ezelőtt még igencsak 6 számjegyű volt egy jobb rádiós kapásjelző szett, míg manapság már a töredékéért is megbízható jelzőket vehetünk. A gyártók folyamatosan próbálnak valami plusz szolgáltatást adni a termékeikben a vásárlók kegyeinek elnyeréséért. Egy biztos, ebből mi, horgászok csak profitálhatunk, hiszen egyre jobb, hasznosabb és praktikusabb terméket kapunk kézhez, melynek segítségével várhatjuk a kapást, legyen épp 30 fokos kánikula, vagy akár szakadó eső. Következzen az új kapásjelzők részletes bemutatása!

Carp Academy Trion kapásjelző készlet

Minőségi rádiós kapásjelző készlettel rukkolt elő az új pontyszezonra a Carp Academy, aminek már a kivitelezése is sejteti, hogy nem tömegáruval van dolgunk. Modern design, minőségi felületkezelés, új típusú állítógombok, futó LED-soros technológia a legfeltűnőbb külső ismertető jegyei. A komoly külsőt magas szintű technikai tartalommal töltötték meg, melyről az alábbi részletek tanúskodnak: a hangerő-, hangszín- és érzékenység-állítás, melyet vízálló nyomógombokkal oldottak meg. A jelzők húzásra és ejtésre is más tónusú hanggal jeleznek, így a halak minden mozdulatát követhetjük. A szett tereptárgyaktól függő hatótávolsága 250 méter. A vevőegység rezgésfunkcióval is rendelkezik: ha teljesen lehalkítjuk, a mobiltelefonhoz hasonló rezgéssel jelzi a kapást. A kapásjelzők és a vevőegység további különlegessége, hogy HN752035 típusú (50 mAh 3,7 V) lítium akkumulátorral vannak szerelve. Ezek az akkuk több hónapos készenléti idővel bírnak. Várható élettartamuk használattól függően 5-10 év, szükség esetén pedig az akkumulátort a forgalmazó tudja majd cserélni. Az akkumulátorok tölthetők hálózatról és USB-ről is egyaránt.

Főbb tulajdonságok:

 • futó LED-soros technológia (állítható fényerővel)
 • tölthető lítium akkumulátoros kivitel
 • hatótávolsága: 250 m
 • ejtős és húzós kapást más hangon jelez
 • hangerő-, hangszín- és érzékenység-állítás
 • akku töltöttség jelző
 • botkímélő gumibetét
 • néma üzemmód, rezgő üzemmód
 • extra hosszú készenléti idő
 • 5-10 éves akkumulátor élettartam
 • vízálló kialakítás

A Trion kapásjelző kapható nem rádiós változatban páros kivitelben...
... Illetve kapható 3 + 1…
… valamint 4 + 1 darabos készletben is

Carp Academy Trion kapásjelző készlet 2 + 1 darabos

További infó: ugrás az áruházba

Carp Academy Trion kapásjelző készlet 3 + 1 darabos

További infó: ugrás az áruházba

Carp Academy Trion kapásjelző készlet 4 + 1 darabos

További infó: ugrás az áruházba

Prologic Firestarter VTSW kapásjelző szett

Az egyik legjobb ma elérhető ár/érték arányú készlet! Ez a vezeték nélküli kapásjelző készlet egy tökéletesen megbízható elektronikus rendszert tartalmaz, amelyet sok éven keresztül használhatunk, mindez kombinálva egy kompakt és modern megjelenéssel és minden olyan jellemzővel, amivel egy komoly kapásjelzőnek rendelkeznie kell. Hangszín-, hangerő- és érzékenység-szabályozhatósággal, mindegyikük 5 fokozatban, ultra fényes LED-ekkel és 100 m hatótávolsággal. Természetesen a „néma” rezgés funkció sem maradhatott ki a vevőegységből. A vevőegység és a jelzők is puha tapintású borítást és 100%-ig vízálló kialakítást kaptak. A készlet éjszakai funkcióval is rendelkezik, így ha besötétedik, automatikusan bekapcsol a 2 db helyzetjelző LED a jelzőkön. Ezenfelül van még egy LED, mely a gyenge elemre vagy a hatótávolság megszűnésének jelzésére szolgál. A jelzők ejtésre és húzásra más hangon szólalnak meg és más színnel világítanak. A készletet egy kemény, bélelt tokban szállítjuk. A vevőegység 3 db AAA, a jelzők pedig 1-1 db LR23A a méretű elemmel működnek, melyek mindegyike tartozék.

Az egyik legjobb ma elérhető ár/érték arányú kapásjelző készlet
Kapható 4 + 1 darabos változatban is

Prologic Firestarter VTSW 3 + 1 kapásjelző szett

További infó: ugrás az áruházba

Prologic Firestarter VTSW 4 + 1 kapásjelző szett

További infó: ugrás az áruházba

Energoteam E-Sential rádiós kapásjelző készlet 3 db-os

A rádiós kapásjelző készlet 3 darab elektromos kapásjelzőből és 1 vezeték nélküli vevőkészülékből áll, melyeket egy praktikus műanyag kofferben szállítunk. A központi egység hatótávolsága 150-200 méter. A készülék felső részén négy különböző színű (zöld, narancssárga, kék, piros) LED található, amelyek megegyeznek az elektromos kapásjelzőkön található fő LED-ek színével. Ez (is) segít majd kapáskor beazonosítani, hogy melyik jelzőtől érkezett a riasztás.

Az elektromos kapásjelzők bekapcsolása a készülék alsó részén található gomb jobbra vagy balra tolásával történik. Ha balra tolja a gombot, a készüléken kigyullad a fő LED és megszólal az alap csengőhang. A fő LED 15 másodperc múlva elalszik, biztosítva a takarékos elemfelhasználást. Ha a kapásjelzőn a kapcsológombot jobbra tolja el, akkor az előző módhoz képest minden funkció továbbra is működik, viszont bekapcsol az éjszakai LED-világítás is. Ez egy kék LED a készülék jobb oldalán, amely a sötétben is segít a megtalálásában. Ezen a kapásjelzőn is állítható a hangerő, a hangszín és az érzékenység is. A szett minden eleme mérsékelten vízálló. A jelzők és az egység is 1-1 db 9 V-os elemmel működik (nem tartozék).

Megbízható, remek tulajdonságokkal rendelkezik, és az ára is kedvező

További infó: ugrás az áruházba

Carp Hunter Elektromos kapásjelző készlet

Ez a rádiós elektromos kapásjelző készlet az egyik legkedvezőbb árú a piacon. A készletet egy szivaccsal bélelt műanyag hordtáskában szállítjuk, mely megóvja a tartalmát minden időben. A benne található vevőegység és a jelzők is puha tapintású bevonatot, valamint mérsékelten vízálló kialakítást kaptak. A jelzőkön 2 db LED található, az egyik a helyzetjelző LED, a másik a kapást mutatja. Ejtésre és húzásra más hangon szólal meg. A készüléken két gomb található, az egyik a hangerő állítására szolgál (mely egyben a ki- és bekapcsoló gomb is), a másikkal a hangszínt lehet szabályozni. A készülék alján található egy jack csatlakozás, ahova a világító swingerek dugóját lehet betenni. A központi egység hatótávolsága környezettől függően 100-120 méter. A készülék felső részén négy különböző színű (zöld, kék, piros, sárga) LED található, amelyek megegyeznek az elektromos kapásjelzőkön található fő LED-ek színével. A készülék rendelkezik rezgésfunkcióval is, mely némára állítva a mobiltelefonhoz hasonlóan rezeg, ezzel jelezve a kapást. Mindegyik készülék 1-1 db 9 V-os elemmel működik (nem tartozék).

Ez a szett kapható 2 + 1…
… és 3 + 1 részes kivitelben is

Carp Hunter Elektromos kapásjelző készlet 2+1

További infó: ugrás az áruházba

Carp Hunter Elektromos kapásjelző készlet 3+1

További infó: ugrás az áruházba

Prologic SMW elektromos kapásjelző piros

Mindent tud, amit egy modern kapásjelzőnek tudnia kell, nagyon versenyképes kialakítással. Ultra kompakt design jellemzi, tetején pedig egy magasítás található, mely azt a célt szolgálja, hogy a botot ne ránthassa le egy vehemensebben kapó hal. Ezekbe a magasításokba építettek 1-1 LED-et, az egyik a húzós, másik az ejtős kapások jelzésére szolgál. A Unit Bite jelzőkben debütáló rombusz alakú görgőt kapta meg ez a jelző is, amelyet két, a kapásjelző testébe a hangszín- és hangerő-állító gombok mellé épített LED világít meg. 100%-osan vízálló. A jelzőt egy puha szövetből készült védőtokban szállítjuk. 2 db AAA elemmel működik (nem tartozék)

Profi kapásjelző, mely minden helyzetben tökéletesen használható

További infó: ugrás az áruházba

Energoteam Black Spider Slim elektromos kapásjelző

A Black Spider termékcsalád népszerűsége és termékpalettája folyamatosan növekszik. A Black Spider Slim elektromos kapásjelző a márkára jellemző extravagáns megjelenésen túl mindent tud, ami egy korszerű elektromos kapásjelzőtől elvárható. A kapásjelző puha tapintású, valamint vízálló bevonatot kapott, mely védi a kapásjelzőt a külső hatásoktól és a párától. Az előlapon található kör alakú felület kapás esetén feltűnő fénnyel villog. Érzékelő tárcsája és energiatakarékos elektronikája a legapróbb, maszatolós kapások észlelésére is alkalmas. A „V” jelzésű gomb nemcsak a hangerő állítására szolgál, de a ki- és bekapcsolást is ezzel végezhetjük el. Az elektromos kapásjelző oldalán két nyomógomb található „S” és „T” felirattal. Előbbivel az érzékenységet, utóbbival pedig a hangszínt lehet állítani. A kapásjelző alján egy kis jack bemenet található a swingernek. 3 db AAA méretű ceruzaelemmel működik, mely nem tartozék.

A kiváló minőség garantált

További infó: ugrás az áruházba