Hogyan lettem horgász?… avagy a horgászat női szemmel! - PÁLYÁZAT

Hogyan lettem horgász?… avagy a horgászat női szemmel! - PÁLYÁZAT

Szerencsére egyre több hölgy választja a horgászatot mint hobbit! Sok férfihorgász igencsak meglepődik, amikor a gyengébbik nem képviselői is megjelennek a vízparton, ráadásul nemcsak mint „kísérők”, hanem, mint aktív horgászok! Hogy ez a barát, illetve a férj unszolására alakult ki vagy önként és azért, mert tényleg érdekelte ez a foglalatosság, az bizonyára érdekes történet! Nos, ez ÉRDEKEL minket is! Tehát Kedves HÖLGYEK - vagy olyan Urak, akiknek a párja szintén horgászik -, FIGYELEM! Érdemes elolvasni ezt a cikket!

Kezdhetnénk úgy is, hogy PÁLYÁZATOT hirdetünk „Hogyan lettem horgász?… avagy a horgászat női szemmel! címmel. A pályázat egyértelmű célja, hogy népszerűsítsük a horgászatot a Hölgyek körében is!

Hölgy és horgászik? Szokatlan még a vízparton

A kezdeményezésünk lényege, hogy várjuk azon hölgyhorgászok beszámolóit, akik szeretnék megosztani a Haldorádó Horgászportál olvasóközönségével, hogy ők hogyan is lettek horgászok. Milyen élményeket tapasztaltak a vízparton, ami rávette őket, hogy ők is belépjenek a horgászok táborába?

Általában mindig van valaki, aki kedvet csinál a horgászathoz a női horgászoknak

Hogyan néznek rájuk a férfi horgászok, amikor egy-egy szebb halat sikeresen megszákolnak? Tehát egy mondattal: várjunk egy komplett élménybeszámoló írást, amiben megosztják velünk azt a történetet, hogyan is lettek nő létükre horgászok…

Szép ponty, bizony, női horgász fogta… De hogyan lett horgász???

Megéri megosztani velünk az élményeiket és beszámolni a történetről…

Természetesen szeretnénk „jutalmazni” azokat a hölgyhorgászokat, akik energiát és időt fektetnek abba, hogy leközölhető tartalmú beszámolót küldjenek nekünk.

Minden olyan női horgászt, akinek írása megjelenésre alkalmas és közkinccsé tesszük, megjutalmazzuk! A jutalom egy minimum 5.000, maximum 10.000 Ft értékű, Haldorádó termékekből álló csomag lesz. Az ajándékcsomag összegéről a pályázat értékelése után e-mailben értesítjük a pályázót. Hogy mi kerül a csomagba? Az, amit a szerző magának választ, egy kritérium van csupán: kizárólag Haldorádó márkajelzésű terméket választhat.

Rutinos mozdulat már Anditól

Nagyon fontos, hogy olyan történeteket várunk, amik jó minőségű fényképekkel vannak alátámasztva, melyből kiderül, hogyan is lett horgász a pályázó hölgy, amiben bemutatja szép fogásait, kedvenc vizét stb.

Szép amurzsákmány

Kizárólag olyan pályázatokat fogadunk be, amelyek képanyaga a hallal való kíméletes bánásmódot is igazolja. Tehát betonon, köveken, konyhában stb. fotózott halak miatt az írás nem kerülhet leközlésre. Fontos, hogy nem tóbemutató írásokat várunk és semmiképp nem a vízterület honlapjáról leszedett képeket és szöveget.

Végezetül, íme, pár téma - akár gondolatébresztőnek -, hogy milyen fotókkal legyen az anyag illusztrálva: horgászvíz, horgászhely, a hölgyhorgász, etetőanyag, csalik, csalizott végszerelék, horgászati képek, fárasztás, szákolás, fogott hal a horgásszal stb.

Method kosár, feederbot… mi vesz rá egy hölgyet, hogy ezek használatát megtanulja?

FONTOS, hogy kizárólag olyan anyaggal lehet pályázni, ami még nem jelent meg nyomtatott sajtóban vagy bármelyik más weboldalon. Az írás formátuma letölthető innen: Haldorádó cikkminta.

Az íráshoz külön jpg fájlként csatolni kell a fényképeket. Figyelem! Csak saját készítésű fotókat lehet beküldeni! Internetről letöltött fényképekkel pályázni TILOS!A fényképek mérete fekvő képkivágás esetén 1024 x 768 pixel legyen, és álló képkivágásnál se legyen 768 pixelnél magasabb!

Várjuk a hölgyhorgászok beszámolóit Hogyan lettem horgász… címmel!

Pályázatokat Word dokumentumban kell megírni és mellé külön fájlként kell csatolni a megfelelő formátumú, .jpg kiterjesztésű képeket. A Word dokumentumban csak hivatkozni kell a szövegben a fénykép helyére és nevére (magát a képet nem kell beágyazni!), valamint a megfelelő képaláírásra. Pl. Kép: 01.jpg - „Ez volt a horgászat legnagyobb hala”.

Az élménybeszámolókat, történeteket, fényképes anyagokat a palyazat@haldorado.hu email címre várjuk!

A pályázatokat folyamatosan várjuk a 2013-as év végéig.

Egy újabb érv, ami miatt érdemes minden nap a Haldorádót látogatni!!!

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.