Megjelent a Haldorádó 2015 termékkatalógus, lapozz bele!

Megjelent a Haldorádó 2015 termékkatalógus, lapozz bele!

Az idei évben folyamatosan, filmekben, írásokban mutattuk be a Haldorádó 2015-ös újdonságait. Az elmúlt hetek kiállításai igazolták azt, hogy az ezekbe fektetett munka nem volt hiábavaló, hiszen a termékeink iránti kereslet roppant nagy volt. Azonban az újdonságok mellett sok olyan "régi", értékes termékünk is van, amelyek továbbra is érdekesek és régóta bizonyítják fogósságukat. A 2015. évi katalógusunkban mindegyiket megtaláljátok, ráadásul idén is igazán interaktív kiadványt nyújtunk át most virtuálisan mindenkinek. Ne hagyd ki, lapozz bele!

A katalógust böngészve számos ábrát talál a látogató. Ezekhez szeretnék egy gyors jelmagyarázatot adni.

Bevásárlókocsi ikon

A kis szimbólumra kattintva az adott termék webáruházi felületére ugrik a böngésző, ahol további információkat, pontos, részletes leírást talál a látogató. Ha megtetszett a termék egy kattintással meg is rendelheted, és akár már másnap kézbe is veheted a csomagot!

Videó ikon

A videó ikonra kattintva az adott termékről tekinthettek meg egy kisfilmet, a böngésző az adott filmhez kalauzol a Haldorádó YouTube csatornáján.

QR kód

A QR kód egy két dimenziós vonalkód. Mobiltelefonnal és a megfelelő alkalmazással a kódot beolvasva, majd az adott termék bemutató anyagához ugrik a böngésző. (Nyomtatott változatban nagy segítség ez, amikor a mobillal leolvasva a kódot, már a termék webes információs felületén találjuk magunkat.)

Tekintsd meg a 2015-ös újdonságokat bemutató filmünket is, amely nem hétköznapi megoldásokat és számos további infót tartogat!

Minőség és tapasztalat... = Haldorádó termékek!

Kommentek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: