Meghívó a IX. Haldorádó Pontyhorgász napokra!

Meghívó a IX. Haldorádó Pontyhorgász napokra!

Kevesebb, mint egy hónap, és megnyitja kapuit a IX. Haldorádó Pontyhorgász napok Kiskunhalason, a Haldorádó Centrumban. Bizonyára sokan kíváncsiak arra, hogy idén milyen programok várják a pontyhorgászat szerelmeseit. Évről évre próbál a Haldorádó valami újdonsággal, különlegességgel szolgálni a Pontyhorgász Napokon, hogy minden ide érkező számára élményekben dús és tartalmas legyen az itt eltöltött jó pár óra vagy akár napok. A megújult programokkal megrendezendő 2015-ös horgászszezont indító kiállításunk biztos, hogy érdekesebb lesz, mint az eddigiek!

Már kilencedik alkalommal várja a Haldorádó Pontyhorgász Napok évenként megrendezett, szezonnyitó rendezvénysorozat a pontyhorgászat szerelmeseit Kiskunhalason, a Haldorádó Centrumban! Ráadásul ez alkalommal teljesen megújuló szakmai előadó vendégekkel találkozhat mindenki, aki ellátogat a három nap bármelyikén Kiskunhalasra.

A IX. Haldorádó Pontyhorgász Napok időpontja: 2015. február 6-7-8. (péntek, szombat, vasárnap)

A rendezvény helyszíne Kiskunhalason a Haldorádó Centrum az előadásokhoz szükséges rendezvénysátorral és külső bemutató sátrakkal

Mire számíthat az ide ellátogató?

Ha egy mondattal kellene válaszolni, akkor: mindenre, ami a pontyhorgászattal kapcsolatos, de valójában még ennél is többre. Az előző években ezen a rendezvényen is színes programok, remek előadások, sok-sok akció, megannyi csali és kiegészítő várta a látogatókat. Idén megújítottuk a meghívott előadók körét, ezzel még érdekesebbé, változatosabbá tesszük a programokat.

Szinte mindent megtalálsz itt, ami a pontyhorgászattal kapcsolatos

Mindhárom napon érdekes programok várják a látogatókat, így akár minden nap érdemes lesz hozzánk ellátogatni! A rendezvény méltó rangját és színvonalát neves hazai horgászok és szakemberek biztosítják.

Mindhárom nap érdekes szakmai előadások várják a pontyhorgászat szerelmeseit a fűtött rendezvénysátorban…
… valamint a nagy kedvenc, az elmaradhatatlan tombolasorsolás várja értékes nyereményekkel az ideérkezőket

Sok cég itt mutatja be elsőként a 2015-ös újdonságait, itt lehet először ezeket kézbe venni, megvásárolni, ráadásul - ami nem elhanyagolható - nagy kedvezményekkel!

A nagyközönség először itt találkozhat a Haldorádó 2015-ös újdonságaival, többek között az új Carp Boilie termékekkel…

Kikkel találkozhatsz?

The One Team - Ács József és Csákány Attila

Akik figyelemmel kísérik a The Fishing & Hunting Channel horgász adásait, azoknak bizonyára már nem kell bemutatnunk Ács Józsefet és Csákány Attilát, azaz a Fókuszban a horgászat című műsor két műsorvezetőjét, akik most debütálnak a Pontyhorgász Napokon.

Ács József és Csákány Attila először vesz részt a Pontyhorgász Napokon
A már 50. résznél tartó Fókuszban a horgászat c. sorozatuk miatt nagyon sokan ismerik és megkedvelték őket. Nagyon népszerű a két srác, amelyet elsősorban rendkívüli segítőkészségüknek köszönhetnek, ráadásul semmit nem titkolnak!

Legyen szó bányatóról vagy épp intenzív vízről, nehéz körülményekről, ők mindegyiken horgásznak és érdekesebbnél érdekesebb filmeket készítenek. Ráadásul mindketten tagjai a 2014-es Pontyfogó Országos Bajnokságon második helyet elért The One Team klubnak is. Ács József és Csákány Attila mindhárom nap előadást tart a Fókuszban a horgászat c. sorozatuk legizgalmasabb, legtanulságosabb eseményeiről és a The One termékekről, SŐT elsőként itt ismerheted meg a The One 2015-ös újdonságait, a Purple és a Gold termékcsaládot!

Itt láthatók először a The One 2015-ös újdonságai

NASH Team - Csörgő Tamás és Szoták Zoltán

Szintén új meghívottak a Pontyhorgász Napok történetében Csörgő Tamás és Szoták Zoltán. Tamás már letette névjegyét a nagyon sok kapitális, 20+-os hal megfogásával, fényképezésével és visszaengedésével a nagyponty-horgászok körében. Azon kevesek egyike, aki már 15 különböző tóból fogott 20 kg-nál nagyobb pontyot!!! Több mint 20 éves „bojlis” horgászmúlttal a háta mögött méltán elismert szakember.

A rendezvényünk új vendége Csörgő Tamás, aki hazánk egyik legrutinosabb, legismertebb nagyponty-horgásza

Az évi több mint 200 vízparton töltött nap hihetetlen tapasztalattal, rutinnal vértezte fel őt, melyet most új szintre emelt, megállapodva az angol exkluzív bojlis márka, a Nash tulajdonosával. Szoták Zoltánnal, a Nash hazai márkaképviselőjével fogják a 2015-ös újdonságokat, valamint a hazai pontyhorgászok számára legnagyobb érdeklődésre számot tartó termékeket részletesen bemutatni.

Tamás a kapitális halakat kergeti az év sok-sok napján

Emellett mindhárom napon lehetőség lesz velük beszélgetni az izgalmasnál izgalmasabb túráikról, kapitális fogásaikról. Nagy öröm számunkra, hogy előadóként őket is sikerült megnyernünk a Pontyhorgász Napokra. Ha valaki tudja, mi a sikeres nagyponty-horgászat titka, Tamás az a személy! :)

A 2015-ös új Nash termékeket Szoták Zoltán és Csörgő Tamás mutatja be

A Prologic csapata - Varga Attila és Szaulik György

Már törzsvendégként tér vissza hozzánk a Prologic csapata, és nyugodtan mondhatjuk, hogy megérte őket meginvitálni ide, hiszen minden évben kiváló előadásokat, hasznos termékbemutatókat láthattunk tőlük, így nem volt kérdés, hogy 2015-ben is itt a helyük! Ráadásul olyan dinamikusan fejlődő és rendkívül népszerű márkák képviselői, mint a Prologic és az Okuma. Ha már jönnek, magukkal hozzák a legkedveltebb Prologic bojlis botokat, kapásjelzőket, zsinórokat, egyéb kiegészítőket, 2015-ös újdonságokat.

A legtöbb bojlis bot, amelyet a Haldorádó az elmúlt években értékesített, a PROLOGIC márkanevet viselte, nem is csoda, hogy az ehhez kötődő előadások nagyon népszerűek

A Prologic sikerének titka, hogy olyan, a hazai horgászszokásokhoz illeszkedő termékeket kínál, amelyet bármelyik hobbi vagy professzionális pontyhorgász maximálisan használhatónak ítél. A magas használati értékhez azonban olyan meghökkentően alacsony ár párosul, amelyet még a szerényebb pénztárcával rendelkező horgászok sem drágállottak.

Kézbe véve lehet érezni, melyik bot mire képes, a szakemberek pedig elmondják, milyen igényekhez melyik bot való

Nem titok, hogy az elmúlt években a legtöbb bojlis bot, amelyet a Haldorádó értékesített, a PROLOGIC márkanevet viselte. Több ezer horgász nem téved!!! A Prologic újdonságait Varga Attila szakmai segítségével ismerhetik meg a látogatók. Ráadásul nem marad el az Okuma bemutató sem, hiszen ez a cég annak a hazai forgalmazója is. Tehát a pontyhorgászat mellett betekintést kaphatunk az Okuma egyéb szegmensének 2015-ös kínálatába is.

Az Okuma is jelen lesz a kiállításon, valamennyi újdonságát bemutatja majd Szaulik György

A Haldorádó Pontyhorgász Napokon Szaulik György szakmai segítségével számos, Magyarországon elsőként piacra kerülő Okuma újdonságot vehetnek kézbe majd az érdeklődők.

A Haldorádó csapata

A Haldorádó nagy fába vágta a fejszéjét, amikor 2014-ben piacra lépett a célzottan pontyhorgászok számára kifejlesztett teljesen új termékkörrel, melynek neve: Haldorádó CARP BOILIE Products.

Néhány újdonságot már a balatoni epizódban bemutattunk

Két neves szakember nevéhez kötődik e termékek hosszas tesztelése és kifejlesztése. Ők Haskó Tamás, a Haldorádó Team Kft. főállású munkatársa, ponty-specialistája és a Haldorádó Horgászportál szakírója, valamint Nagy Csaba, portálunk bojlis szakírója és teszthorgásza. Mindkét név garancia a szakmában! Az az alázat és elszántság, amellyel egy-egy ismeretlen vízterület felé fordulnak, mindig meghozza eredményét.

Haskó Tamás és Nagy Csaba mindhárom napon jelen lesz és készséggel válaszolnak a látogatók kérdéseire

Az új termékekről számos írásban és videóban nagyon sok hasznos információt osztanak meg az érdeklődőkkel, azonban munkájuk mit sem érne, ha nem törekednének arra, hogy tanítsák és segítsék is a horgásztársakat. Írásaikat, videóikat látva egyértelművé válik, hogy egy új generáció bontogatja szárnyait, amely olyan tudásanyagot tesz le a nagyközönség elé, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni! Az első év sikeres bemutatkozása csak a kezdete volt egy olyan munkának, ami nem fejeződött be azzal, hogy megjelentek a termékek. A fejlesztések egy percre sem álltak meg, csapatunk már akkor dolgozott a folytatáson, az újdonságok előkészítésén, tesztelésén. Csak érdekességként említjük, hogy már fél éve horgásznak embereink olyan termékekkel, aminek a piacra lépésének tervezett dátuma - megfelelő teszteredmények után - csak 2016!

A csapat új tagja lett Kerekes Ernő, akinek filmjeivel hamarosan találkozhattok ti is

Ráadásul idén ősszel csatlakozott a csapathoz Kerekes Ernő, a Haldorádó Team Kft. főállású munkatársa, ponty-specialistája és a Haldorádó Horgászportál szakírója is. Írásaival és első kisfilmjével már találkozhattatok oldalunkon, de ezt hamarosan újabbak követik. A 2015-ben forgalomba kerülő termékek kifejlesztésében, tesztelésében már Ernő is aktív szerepet kapott.

Folyamatosan bemutatkoznak majd az új termékek a filmjeinkben, melyeket először a Pontyhorgász Napokon lehet majd megnézni, kézbe venni és megvásárolni

Az összes 2015-ben forgalomba kerülő Haldorádó bojlis termékeket itt mutatjuk be elsőként, ráadásul ezeket akár kivételesen kedvező, bevezető áron meg is lehet majd vásárolni!

Az Édes Ananász Fluo pelletünk sikere miatt nagyon sokan várják a bojli változatot - nos, ez is itt lesz további, különleges csalikkal
Csalik, végszerelékek, etetési tanácsok szerepelnek főként az előadások témái között

A feederes pontyhorgászat iránt érdeklődőknek is kedvezünk e három napon!

Döme Gábor, a Haldorádó tulajdonosa és első számú horgásza elképesztően sok időt és energiát áldozott arra, hogy a 2015-ös évben is új, különleges termékeket kínálhasson a feederbotos horgászok számára.

Ha az ország egyik legeredményesebb feederbotos horgászával szeretnél találkozni, itt a helyed!

Nem tudjuk, hogy honnan van benne ennyi erő és kitartás, hiszen rendkívül eredményesen versenyzik, rendszeresen publikál, filmjein generációk nőnek fel, folyamatosan tanítja és segíti a horgászokat, hogy még eredményesebbek legyenek. Soha egyetlen ember nem osztott még meg ennyi „horgásztitkot”, mint Ő!

Minden egyes horgászat új tapasztalatszerzés, ezeket az információkat jó érzés megosztani a horgászokkal

Eközben kiemelt figyelmet fordít a gyermekekre, a jövő nemzedékre, és folyamatosan új termékek kifejlesztésén is dolgozik. Ezen új termékek teljes palettáját itt mutatjuk be elsőként! Mégis, mik lesznek ezek? Íme, egy kis ízelítő, amelyet az alábbi képen láthattok, de az csak a „jéghegy csúcsa”!

A Fluo Flavor aromák sikerén felbuzdulva és a horgászok kéréseinek eleget téve egy új, rendkívül attraktív csalogatóanyag családdal lépünk 2015-ben piacra, neve FLUO ENERGY

Természetesen itt lesz Sipos Gábor és Sisa József is, a Haldorádó Feeder Team másik két oszlopos tagja. Ők is mindenben azon fognak szorgoskodni, hogy hasznos tanácsokkal szolgáljanak és igazán érdekes előadásaikon számos érdekességet mutassanak be, amelyeket minden horgász hasznosítani tud. Az ő jelmondatuk is mindent elárul mentalitásukról: „Titkok nincsenek, csak eltitkolt dolgok…!”

Sipos Gábor és Sisa József a method feederezésről és a hatékony nagyhalas horgászatokról tart majd előadásokat

Tőlük SOHA nem szégyen kérdezni! Mindig nagyon készségesen és türelmesen magyarázzák a végszerelékek összeállításának módját, azok működését. Amikor a horgász rádöbben, hogy valójában milyen egyszerű, boldogan és eredményesen fogja azokat használni! Ezen a rendezvényen, most is arra törekszik a két szakember, hogy mindenben az Ti segítségetekre legyen!!!

Mindhárom napon lehet tőlük is kérdezni majd mindenről, ami a saját horgászatotokat eredményesebbé teheti

2015. 02. 06. (péntek) részletes program
10:00-10:30Döme GáborVálaszd ki a számodra legjobb feeder felszerelést! Ígérem, én segítek neked!
10:45-11:15Haskó Tamás, Nagy CsabaA balatoni bojlis pontyhorgászat tapasztalatai és az ÚJ Haldorádó bojlik bemutatása
11:30-12:00Varga AttilaWater Wolf, a világ első kifejezetten horgászatra fejlesztett víz alatti kamerája!
12:15-12:45Ács József, Csákány AttilaGyors horgászat a The One-nal, hogyan érjünk el a gyors kapásokat, hogyan kezdjünk el horgászni ha csak egy napunk van rá?
13:15-13:45Csörgő Tamás, Szoták ZoltánPontyhorgászat a víz alatti akadókban
14:00-14:30Sipos Gábor, Sisa JózsefAz etetőanyag és a végszerelék harmóniája a feeder horgászatban -
1. rész „A módszer iskolája - különóra”
15:00-15:15Haldorádó TeamTombolasorsolás

2015. 02. 07. (szombat) részletes program
9:00-9:30Döme GáborHaldorádó újdonságok 2015 - Új termékek első bemutatója
9:45-10:15Haskó Tamás, Nagy CsabaHideg vízi pontyhorgászat és az ÚJ Haldorádó bojlik bemutatása
10:30-11:00Varga Attila2015-ös Prologic botújdonságok
11:15-11:45Ács József, Csákány AttilaBemutatásra kerülnek a The One termékek, köztük a 2015-ös újdonságok
12:00-12:40Csörgő Tamás, Szoták ZoltánNagy pontyok a Balatonból
12:55-13:25Sipos Gábor, Sisa JózsefAz etetőanyag és a végszerelék harmóniája a feeder horgászatban -
2. rész „A hagyományos pellet feeder kosár, és ami belevaló!”
13:40-14:10Szaulik György2015-ös Okuma orsóújdonságok
15:00-15:15Haldorádó TeamTombolasorsolás

2015. 02. 08. (vasárnap) részletes program
9:00-9:30Sipos Gábor, Sisa JózsefAz etetőanyag és a végszerelék harmóniája a feeder horgászatban -
3. rész „Pontyhorgászat a nemzetközi feeder versenyszabályzat határain belül”
9:45-10:15Csörgő Tamás, Szoták ZoltánA kapitális pontyok nyomában
10:30-11:00Döme GáborHogyan lesznek az álmokból megvalósított célok, hogyan lehetsz akár Te is a Haldorádó munkatársa, teszthorgásza?!
11:15-11:45Haskó Tamás, Kerekes ErnőÁllítsuk össze a kezdő és haladó bojlis felszerléseinket! Mi segítünk neked!
12:00-12:15Haldrádó TeamAz Év fogása 2014 díjak átadása
12:45-13:15Varga AttilaPrologic Mimicry 3D Camo Monofil zsinórok és más újdonságok bemutatása
13:30-14:00Ács József, Csákány AttilaHideg vízi pontyhorgászat a partról és behordásos módszerrel
15:00-15:15Haldorádó TeamTombolasorsolás

A táblázat innen letölthető. (xls)

Akciók és árengedmények

Az egész nap folyamatosan zajló bemutatók mellett természetesen olyan egyedi akciókat és vásárlási kedvezményeket biztosítunk látogatóinknak, amelyek garantálják, hogy érdemes lesz Kiskunhalasra, a Haldorádó Centrumba ellátogatni! Az árengedmények mértéke (termékcsoporttól függően) minimum 15%, de egyes termékeknél akár 30%-ot meghaladó mértékű is lehet! Íme, a részletes lista, hogy milyen kedvezményekre számíthatnak az ide érkezők:

HALDORÁDÓ termékek - 15-70% kedvezmény
NASH termékek - 20% kedvezmény
The One termékek - 20% kedvezmény
FOX termékek - 20% kedvezmény
SPRO termékek - 15% kedvezmény
Nevis termékek - 15% kedvezmény
Prologic termékek - 15% kedvezmény
Okuma termékek - 15% kedvezmény

Nyereménysorsolás és díjátadó

Mint ahogyan a programban is látszik, a regisztrációs lapot kitöltők, akik egyben a Horgász tudáspróbán is részt vesznek, ha helyesen válaszolnak, tárgynyeremény sorsoláson vesznek részt. Az igazán értékes díjak mindegyike a helyszínen jelenlévők között kerül kisorsolásra, ezeket nem postázzuk. A fődíj mindhárom napon egy CARP ACADEMY Trion kapásjelző készlet 3 + 1 darabos + egy CARP ACADEMY Sensor Swinger szett 3 darabos készlet, amelyek együttes értéke 59.980 Ft! De emellett még számos hasznos és értékes ajándéktárgy várja a látogatókat.

A tombola fődíja mindhárom napon egy CARP ACADEMY Trion kapásjelző készlet 3 + 1 darabos + egy CARP ACADEMY Sensor Swinger szett 3 darabos készlet, amelyek együttes értéke 59.980 Ft!

Ezenkívül vasárnap adjuk át a 2014-es év legszebb fogása díjat mind a „nemes hal”, mind az „egyéb hal” kategóriában.

Ha rossz lesz az idő?

A kiállítás idejére nehéz előre jó időt intézni. Volt már olyan év, hogy naponta 20-30-40 cm friss hó tette szinte járhatatlanná az utakat, de volt már olyan is, hogy a kiállításról rögtön át lehetett sétálni a közeli horgásztóra felavatni a felszerelést! Bármilyen is volt az idő, minden várakozást felülmúlt a látogatók száma. Vélhetően idén sem lesznek kevesebben, sőt bízunk benne, hogy még többen tisztelnek meg minket. Így ha esetleg 1 méteres hó lesz, akkor is megtartjuk a rendezvényt, ha viszont verőfényes napsütés lesz, akkor pláne! Tehát rajtunk nem múlik!!!

Ha behavazódna ismét a környék, akkor is megtartjuk a rendezvényt! Szerencsére Kiskunhalas fekvéséből adódóan az autópályán, onnan az 53-as főúton (amelyet folyamatosan tisztínak) könnyen megközelíthető
Nagy, fűtött rendezvénysátor várja az ide érkezőket…
… amelyben akár 100 fő is kényelmesen elfér az előadások alatt

Kényelmes körülmények az előadások megtekintéséhez, valamint a bojlis, darabos kiegészítők kézbevételéhez

Az elmúlt évek bevált gyakorlata, hogy az előadásoknak egy erre a célra rendelt, fűtött, ülőpadokkal (ülőpárnákkal) felszerelt 120 m2-es rendezvénysátor ad helyet, ami kényelmes megtekinthetőséget tesz majd lehetővé az érdeklődők számára. Ebben egyszerre minimum 100 fő tud kényelmesen helyet foglalni.

Csak így biztosítható az előadások kulturált, zavartalan lebonyolítása

A bolt mellett továbbá lesz egy 50 m2 alapterületű „bojlis sátor” a darabosabb kellékek bemutatására, továbbá egy hasonló méretű étkezősátor, ahol a híres kiskunhalasi Sóstó Csárda szakácsai biztosítják a finom meleg ételeket és italokat. Így akinek tömegiszonya van, az mindig talál olyan pontot valamelyik sátorban vagy a boltban, ahol kényelmesen tud pihenni pár percet.

A bojlis horgászathoz tartozó darabosabb kellékek, kiegészítők egy külön sátorban kapnak helyet

A rendezvény helyszíne

Haldorádó Centrum
6400 Kiskunhalas
Széchenyi út 49.

Nyitva tartás:
pénteken, szombaton 8-17 óráig
vasárnap 8-16 óráig

E-mail: horgaszbolt@haldorado.hu
Telefon: +36 20 9457 758

A belépés díjtalan!

Nem szeretnénk minden meglepetésről lerántani idő előtt a leplet, de egyvalamit megígérhetünk: mindent megteszünk, hogy érdemes legyen ellátogatni Kiskunhalasra, a Haldorádó Centrumba kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Facebook esemény

Kövessétek figyelemmel a Facebook oldalunkon is a IX. Haldorádó Pontyhorgász Napok eseményt, ahol újabb részletes infókkal jelenetkezünk folyamatosan. Ha már biztosan tudod, hogy eljössz, tedd magad az „Ott lesznek” emberek közé és hívd meg ismerőseid is!

(Köszönjük, hogy segíted munkánkat, kattints ide!)

Kövessétek figyelemmel az eseményt a Facebook oldalunkon is. Ha már biztosan tudod, hogy eljössz, tedd magad az „Ott lesznek” emberek közé és hívd meg ismerőseid is! Köszönjük, hogy segíted munkánkat!

Azok számára, akik nem csak egy napra érkeznek!

Az elmúlt években már megtapasztaltuk, hogy sokan 2-3 napot is Kiskunhalason töltenek. Tehát az egész hétvégét a rendezvénynek szánják. Ők minden előadást megtekintenek, minden előadóval elbeszélgetnek és olyan mennyiségű információt, tudásanyagot, tippet gyűjtenek össze, amely óriási segítséget adhat a következő szezon megalapozásában. Ja, és mindezt ingyen! Pont ezért nagyon kényesen ügyelünk arra, hogy mindhárom napon más és más témáról szóljanak az előadások, hogy mindhárom napon újat tudjunk adni. Azok az látogatók, akik már voltak városunkban, megtapasztalhatták, hogy Kiskunhalas egy kicsi, de rendkívül vendégszerető város. A helyi vendéglátókkal, szálloda és étterem tulajdonosokkal sikerült megállapodnunk és csak erre a hétvégére több helyen is 20% kedvezményt elérni.

Foglalj szállást, pihenj és töltődj fel a Csipke Hotelben! Amíg apa „horgászik”, a család többi tagja termálfürdőben lubickolhat. A foglalás során írd be a képen látható kupon kódot, amely 20% kedvezményt jelent a csomagajánlatból.

Szállásfoglalás és további információk itt: http://www.csipkehotel.hu/

A szállásfoglalás során írd be a megjegyzés rovatba ezt a kódot, vagy nyomtasd ki és vidd magaddal, mert 20% kedvezményt ér!!!

Foglalj szállást és egyél-igyál jóízűen a Sóstó Csárdában és Motelben! A foglalás során írd be a képen látható kupon kódot, amely 20% kedvezményt jelent a szállásfoglalásnál és az étkezésnél is! Szállásfoglalás: info@sostocsarda.hu további információk itt: http://www.sostocsarda.hu/

Nyomtasd ki ezt a kupont, amely 20% kedvezményt jelent a Sóstó Csárdában és Motelben ételfogyasztásnál vagy szállásfoglalásnál!

További megbízható szálláshelyek Kiskunhalason:

Penny Motel: http://www.motelpenny.hu/

Betti Motel: http://www.bettimotel.hu/

Téged is várunk!

Addig is nézzétek meg a VIII. Haldorádó Pontyhorgász Napok összefoglalóit a kapcsolódó írások között!

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.