Meghívó a X. Jubileumi  Haldorádó Pontyhorgász Napokra

Meghívó a X. Jubileumi Haldorádó Pontyhorgász Napokra

A 2016-os év is elkezdődött! Lassan, de biztosan halad az idő, és már csak egy hónapnyi téli pihenője van a horgászfelszereléseinknek. Február első hétvégéjén ugyanis a X. Jubileumi Haldorádó Pontyhorgász Napok után biztos, hogy egyetlen látogató sem fogja kibírni, hogy ne menjen el már a következő hétvégén horgászni! Hogy miért? Mert annyi izgalmas programmal, előadással, meglepetéssel és újdonsággal készülünk, amely garantáltan felpezsdíti a vérét! Az alábbi meghívó tartalmazza a részletes programot, ám ahogy megszokhattátok, hagyunk még bőven meglepetést a tarsolyban.

A pontyhorgászat szerelmeseinek a tél egy véget érni nem akaró kényszerpihenő, amelyben enyhülést csak egy 100%-ig pontyorientált esemény jelenthet. A Haldorádó márkanév már egybeforrt a minőségi pontyos etetőanyagok, csalik és kellékek fogalmával, így tökéletesen testhezálló ez a kiállítás. Mindhárom napon nyitott kapukat talál az, aki ellátogat a Kiskunhalasi Haldorádó Centrumba. Hogy mikor is?

A X. Haldorádó Pontyhorgász Napok időpontja: 2016. február 5-6-7. (péntek, szombat, vasárnap)

2016 februárjának első hétvégéje a pontyhorgászatról fog szólni

De hogy mitől is mások ezek a napok, mint a többi? A válasz egyszerű, MIDENBEN! Ez a hétvége nem más, mint a pontyhorgászok és a Haldorádó ünnepe. A Kiskunhalasi Haldorádó Centrum ekkor egy nyüzsgő hangyabollyá változik. A bolt csak egy a sok helyszín közül. Az események egy része a fűtött rendezvénysátorban zajlik, ahol a szakmai előadások, beszámolók mellett több hőkandelláber is emeli a pontyozók hőérzetét.

A rendezvénysátor méretei kívülről is figyelemfelkeltőek
Belül is tágas a sátor, és ami még jobb, bent meleg is van

A kitelepített bojlis sátorban a pontyhorgászat darabosabb kiegészítőit lehet megszemlélni és természetesen kipróbálni. Aki esetleg átfázna a bojlis cuccok tanulmányozások során, annak a Sóstó Csárda kitelepülése nyújthat enyhülést. Itt van minden, ami szem-szájnak ingere. Különböző meleg egytálételek mellett forró italok is kaphatóak lesznek!

A külső helyszíneken általában nagy a nyüzsi
A téli hidegben jólesik a forró ital
Előfordul, hogy „teliszalad” a bolt

Minden nap végén lesz a nagy valószínűség szerint legjobban várt esemény, a tombolasorsolás. Azok között, akik egész nap nálunk vendégeskednek, egy kis tudáspróbával egybekötve, kisorsolunk számos ajándékot, és végül a nagy értékű fődíj is gazdára talál!

A tombolasorsolás a nap fénypontja
Értékes ajándékok találnak gazdára a tombolasorsoláson

Mint már említettük, a Haldorádó márkanév egy ideje már etalonnak számít a szakmában, de nincs ezzel másképp azok neve sem, akik a termékek mögött állnak. A csapat első embere a Haldorádó Team Kft. tulajdonosa, Döme Gábor, aki a feederbotos pontyhorgászat hazai ikonja. Az a rengeteg innováció, amely az ő fejéből kipattant, gyökeresen változtatta meg a finomszerelékes pontyhorgászatot.

Döme Gábor előadásai várhatóan idén is teltházasak lesznek
A Haldorádó termékek számos helyen bizonyították már fogósságukat és minden nap készen állnak, hogy újra fantasztikus fogásokhoz segítsék hozzá a horgászokat!
Döme Gábor a feederezéshez szükséges eszközök fejlesztésében is élen jár: íme, a Team Feeder botcsalád legújabb tagjai
Néhány bomba újdonság is itt lesz elsőként elérhető! Négy új taggal bővül Team Feeder orsócsalád

És a legjobb, hogy sosincs vége, hiszen a számtalan vízparton töltött nap mindig új gondolatokat ébreszt, amelyek megvalósítása csupán idő kérése. Hogy milyen ötletek testesülnek meg új termékekben, új horgászbotokban 2016-ban? A válaszra ezen az eseményen fény derül!

Döme Gábor képes más földrészre utazni, hogy ilyen pontyokat tarthasson fényképezőgép elé
Az utánpótlás-nevelés legalább annyira fontos, mint a vízparton töltött idő!

Sipos Gábor, a Haldorádó Feeder Team tagja, 2015-től már főállásban segíti a termékek fejlesztését és új ötletei nyomán olyan termékek láttak már napvilágot, mint a Fluo Essencia, amely a methodos horgászatban mára szinte mindennapossá vált. Horgásztudása és ötletei mellett közvetlensége és szakmai alázata az, ami miatt mára a csapat nélkülözhetetlen tagjává vált. Előadásai mellett minden nap áll az érdeklődők szolgálatára.

Sipos Gábor munkája már egy éve a Haldorádó termékek fejlesztése, tesztelése
Rajong a finomszerelékes horgászatért, de az ilyen pontyok az ő szívét is megdobogtatják
Nemcsak pontyokra, hanem amurokra is előszeretettel horgászik Gábor

Ők ketten már biztos, hogy a modern feeder technikával horgászók számára fognak újdonságokat bemutatni, de a sor ezzel még nem ér véget, ám a további nagyszabású meglepetésről majd a következő beharangozóban hallhattok.

A hideg vízi horgászathoz is adnak majd jó tippeket a feederspecialisták

Jó hír a Haldorádó rajongóknak, hogy még két szakértő erősíti majd a feederes szakosztályt. Természetesen itt lesz Sisa József is, aki már jó néhány éve versenyzik a Haldorádó színeiben, de eredményei mellett nagyponty-fogó tudományáról is híres.

Sisa Józsi is segítségére lesz azoknak, aki a feederbotos horgászat iránt érdeklődnek

A másik neves feederes nem más, mint Putz Tamás, akinek nevéhez a 2016-os újdonságok közül a Kék Fúzió fűződik. Ez az új Oldódó Fluo Lebegő Pellet igazi kuriózum lesz a Haldorádó csalik között. Ezen a rendezvényen lehet majd először kézbe venni, megszaglászni, és használatával kapcsolatban a fejlesztőjétől lehet informálódni.

Itt lesz Putz Tamás is, akinek nevéhez a Kék Fúzió Pellet kifejlesztése fűződik
Az Oldódó Fluo Lebegő Pellet család új tagja is elérhető lesz már februárban

Pontyhorgász Napok lévén, nem szabad megfeledkezni a céltudatos nagyhal-fogás iránt érdeklődőkről sem. Nos, ők sem maradnak kedvencek nélkül. Haskó Tamás és Kerekes Ernő, a Haldorádó Carp Team oszlopos tagjai is mindhárom napon érdekes előadásokkal örvendeztetik meg a jelenlévőket. A Pontyhorgász Napok specialitása, hogy népszerű horgászaink elvegyülnek a látogatók közt, úgyhogy bárki, bármikor cserélhet tapasztalatot a képernyőről már ismerős fiúkkal.

Ezek a fiúk jókedvükkel és kapitális halaikkal lopták be magukat a nézők szívébe
A Carp Syrup termékcsalád már megvásárolható lesz a Pontyhorgász Napokon

Tamás és Ernő már lerántotta a leplet néhány olyan újdonságról, amelyek először majd ezen a hétvégén vehetők kézbe. A Carp Syruppal, a Spicy Red Liver termékcsaláddal vagy az új, fogós nagyponty-csalikkal, a SpéciTigerrel, illetve a Mega SpéciCornnal már találkozhattak rendszeres nézőink, ám megvásárolni először február 5-6-7-én lehet majd.

Ezek az új csalik sok kapitális ponty kifogásában fognak főszerepet kapni 2016-ban
Ezek a fiúk éjjel-nappal készen állnak a halfogásra
Haskó Tamás és Kerekes Ernő érdekes és látványos előadásokat fognak tartani mindhárom napon

Már megszokhatták, hogy a Haldorádó Pontyhorgász Napok színvonalát meghívott vendégek is emelik, akik előadásokat is tartanak mindhárom napon. Nos, hogy ne rántsuk le a leplet máris mindenről, egyelőre csak annyit árulunk el, hogy ismét vendégünk lesz Csörgő Tamás, a hazai bojlizás ikonikus alakja. A nagyszabású IBCC (Nemzetközi Balatoni Pontyfogó Kupa) szervezője a The One képviseletében lesz jelen a Haldorádó Pontyhorgász Napokon! Előadásaiban a nagy pontyok horgászatának fortélyait osztja majd meg a nagyérdeművel.

Csörgő Tamás már tavaly is teltház előtt mutatta be pontyfogó trükkjeit
Csörgő Tamás egy csodálatos tükörponttyal

A The One termékekről ki is tudna többet, ki is tudna hitelesebben beszélni, mint Ács József, akivel a Fókuszban a horgászat című műsorban már megismerkedhettetek. Természetesen Ő is mindhárom napon várja majd az érdeklődőket!

Ács József közvetlen és barátságos stílusával valósággal elvegyül a vendégek közt
A végszerelékek precíz elkészítése is Ács József specialitása
A legtöbben már ismerősként köszöntik, hiszen gyakran látható a képernyőn is

Minden évben megpróbálunk új kiállítókat lecsalogatni Kiskunhalasra, és nagy örömünkre szolgált, hogy 2016-ban a Pontycentrum csapata is megtisztel minket jelenlétével. A csapat népes küldöttsége nem kisebb nevekből áll, mint Bordás József, Bujáki Géza, Czifra Antal, Boros Tamás és Pataki Gergely. Ezek a fiúk változatos témájú előadásokkal örvendeztetik majd meg a látogatókat mindhárom napon. Olyan népszerű márkákat fognak bemutatni, mint a CCMoore, a Trakker és a Gardner.

A minőségi pontyhorgász termékek szerelmesei találnak bőven kedvükre valót a Pontycentrum „portékái” közt
Kiállításokon monumentális standjukat már biztos sokan meglátogatták. A CCMoore termékek a legmagasabb minőségi osztályt képviselik
Bujáki Géza, a nagyponty-horgászat ikonikus alakja is a Haldorádó Centrum vendége lesz
Bordás József a Pontycentrum tulajdonosa, számos pontyos világmárka hazai képviselője. Elismert szaktekintély a nagy halak horgászatában, amit rendszeresen bizonyít is
Czifra Antal egy szép tükrössel
Boros Tamás egyik kapitális pontyával
Pataki Gergely is megszállott pontyhorgász

A X. Jubileumi Haldorádó Pontyhorgász Napok előadásainak pontos programja:

2016. 02. 05. (péntek) részletes program
10:00-10:30Döme Gábor Az új By Döme - Team Feeder orsócsalád első élő bemutatója
10:45-11:15Haskó Tamás, Kerekes ErnőAz új Haldorádó nagy pontyos termékek bemutatása
11:30-12:00Pataki Gergely, Bordás JózsefFogós és gyorsan elkészíthető csalik CCMoore alapanyagokból
12:15-12:45Csörgő TamásA Szűcsi Völgy-tó nagy pontyai
13:00-13:30Bordás JózsefÁltalánosan a nagyponty-horgászatról
13:45-14:15Sipos GáborMethodozás nagy halakra
14:30-15:00Ács József Bemutatásra kerülnek a The One termékek, köztük a 2016-os újdonságok
15:15-15:30Haldorádó TeamTombolasorsolás

2016. 02. 06. (szombat) részletes program
9:00-9:30Döme GáborHaldorádó újdonságok 2016 - Új termékek első bemutatója
9:45-10:15Haskó Tamás, Kerekes ErnőA csatornahorgászat rejtelmei és víz alatti felvételek kiértékelése
10:30-11:00Czifra AntalA csali lelke (koncentrált porok és folyékony adalékok). A CCMoore termékek általános bemutatása
11:15-11:45Ács József Bemutatásra kerülnek a The One termékek, köztük a 2016-os újdonságok
12:00-12:30Sipos GáborÉsszerűen lefinomított methodozás
12:45-13:30Pataki GergelyA Gardner története. Gardner termékek általános bemutatója. Gardner termékek és végszerelékek, tippek, trükkök, fortélyok
13:45-14:15Csörgő TamásNagy pontyok a Balatonból
14:30-15:00Czifra AntalA Trakker sikertörténete és legsikeresebb termékeinek bemutatója
15:15-15:30Haldorádó TeamTombolasorsolás

2016. 02. 07. (vasárnap) részletes program
9:00-9:30Sipos GáborMethodos amurhorgászat
9:45-10:15Ács JózsefBemutatásra kerülnek a The One termékek, köztük a 2016-os újdonságok
10:30-11:00Döme GáborFeederbotok az új korszak igényeihez hangolva
11:15-11:45Haskó Tamás, Kerekes ErnőHideg vízi kereső pontyhorgászat tapasztalatai
12:00-12:15Haldorádó TeamAz "Év fogása 2015" díjak átadása
12:45-13:15Csörgő TamásA szenvedélyes nagyponty-horgászat
13:30-14:00Boros TamásHelykeresés és helyválasztás
15:00-15:15Haldorádó TeamTombolasorsolás

Akciók és árengedmények

Az egész nap folyamatosan zajló bemutatók mellett természetesen olyan egyedi akciókat és vásárlási kedvezményeket biztosítunk látogatóinknak, amelyek garantálják, hogy érdemes lesz Kiskunhalasra, a Haldorádó Centrumba ellátogatni! Az árengedmények mértéke (termékcsoporttól függően) minimum 15%, de egyes termékeknél akár 30%-ot meghaladó mértékű is lehet! Íme, a részletes lista, hogy milyen kedvezményekre számíthatnak az ide érkezők:

HALDORÁDÓ termékek - 15-50% kedvezmény
By Döme termékek - 15% kedvezmény
The One termékek - 20% kedvezmény
FOX termékek - 20% kedvezmény
PB Products termékek - 15% kedvezmény
SPRO termékek - 15% kedvezmény
Nevis termékek - 15% kedvezmény
Carp Academy termékek - 15% kedvezmény
CCMoore termékek - 15% kedvezmény
Trakker termékek - 15% kedvezmény
Gardner termékek - 15% kedvezmény

Nyereménysorsolás és díjátadó

Mint ahogyan a programban is látszik, a regisztrációs lapot kitöltők, akik egyben a Horgász tudáspróbán is részt vesznek, ha helyesen válaszolnak, tárgynyeremény sorsoláson vesznek részt. Az igazán értékes díjak mindegyike a helyszínen jelenlévők között kerül kisorsolásra, ezeket nem postázzuk. Mindhárom napon 3-3 nagy értékű horgászfelszerelés lesz a fődíj, de a többi nyereményért is érdemes megvárni a nap végét.

Vasárnap délután adjuk át a 2015-ös év legszebb fogása díjat mind a „nemes hal”, mind az „egyéb hal” kategóriában.

Ha rossz lesz az idő?

A kiállítás idejére nehéz előre jó időt intézni. Volt már olyan év, hogy naponta 20-30-40 cm friss hó tette szinte járhatatlanná az utakat, de volt már olyan is, hogy a kiállításról rögtön át lehetett sétálni a közeli horgásztóra felavatni a felszerelést! Bármilyen is volt az idő, minden várakozást felülmúlt a látogatók száma. Vélhetően idén sem lesznek kevesebben, sőt bízunk benne, hogy még többen tisztelnek meg minket. Így ha esetleg 1 méteres hó lesz, akkor is megtartjuk a rendezvényt, ha viszont verőfényes napsütés lesz, akkor pláne! Tehát rajtunk nem múlik!

Ha behavazódna a környék, akkor is megtartjuk a rendezvényt! Szerencsére Kiskunhalas fekvéséből adódóan az autópályán, onnan az 53-as főúton (amelyet folyamatosan tisztínak) könnyen megközelíthető

A rendezvény helyszíne

Haldorádó Centrum
6400 Kiskunhalas
Széchenyi út 49.

Nyitva tartás:
pénteken, szombaton 8-17 óráig
vasárnap 8-16 óráig

E-mail: horgaszbolt@haldorado.hu
Telefon: +36 20 9457 758

A belépés díjtalan!

Nem szeretnénk minden meglepetésről lerántani idő előtt a leplet, de egyvalamit megígérhetünk: mindent megteszünk, hogy érdemes legyen ellátogatni Kiskunhalasra, a Haldorádó Centrumba kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Facebook esemény

Kövessétek figyelemmel a Haldorádó Pontyhorgász Napok önálló Facebook-oldalát, ahol újabb részletes infókkal jelenetkezünk folyamatosan. Ha már biztosan tudod, hogy eljössz, lájkold az oldalt és hívd meg ismerőseid is!

Kövessétek figyelemmel a Haldorádó Pontyhorgász Napok önálló Facebook-oldalát

Haldorádó Pontyhorgász Napok facebook-oldal

Azok számára, akik nem csak egy napra érkeznek!

Az elmúlt években már megtapasztaltuk, hogy sokan 2-3 napot is Kiskunhalason töltenek. Tehát az egész hétvégét a rendezvénynek szánják. Ők minden előadást megtekintenek, minden előadóval elbeszélgetnek és olyan mennyiségű információt, tudásanyagot, tippet gyűjtenek össze, amely óriási segítséget adhat a következő szezon megalapozásában. Ja, és mindezt ingyen! Pont ezért nagyon kényesen ügyelünk arra, hogy mindhárom napon más és más témáról szóljanak az előadások, hogy mindhárom napon újat tudjunk adni. Azok a látogatók, akik már voltak városunkban, megtapasztalhatták, hogy Kiskunhalas egy kicsi, de rendkívül vendégszerető város.

Megbízható szálláshelyek Kiskunhalason:

Sóstó Csárda és Motel: http://www.sostocsarda.hu/

Csipke Hotel: http://www.csipkehotel.hu/

Penny Motel: http://www.motelpenny.hu/

Betti Motel: http://www.bettimotel.hu/

Hamarosan újabb, még részletesebb információkkal jelentkezünk!

Ha felcsigáztuk az érdeklődést, ígérjük, nem kell sokáig várni, hamarosan további részletes programokkal és információkkal jelentkezünk. Addig is nézzétek meg a IX. Haldorádó Pontyhorgász Napok összefoglalóit:

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.