Meghívó a X. Jubileumi Haldorádó Pontyhorgász Napokra, aktuális információkkal bővítve

Meghívó a X. Jubileumi Haldorádó Pontyhorgász Napokra, aktuális információkkal bővítve

Már csak 8 nap, és megnyitja kapuit a X. Jubileumi Haldorádó Pontyhorgász napok Kiskunhalason, a Haldorádó Centrumban. Bizonyára sokan kíváncsiak arra, hogy idén milyen programok várják a pontyhorgászat szerelmeseit. Ebben a cikkben most csak a „lényeget” foglaljuk össze: kikkel találkozhat az ide ellátogató, milyen programok várják a pontyhorgászat szerelmeseit és milyen kedvezmények, új termékek és ajándékok teszik különlegessé ezt a rendezvényt.

A pontyhorgászat szerelmeseinek a tél egy véget érni nem akaró kényszerpihenő, amelyben enyhülést csak egy 100%-ig pontyorientált esemény jelenthet. A Haldorádó márkanév már egybeforrt a minőségi pontyos etetőanyagok, csalik és kellékek fogalmával, így tökéletesen testhezálló ez a kiállítás. Mindhárom napon nyitott kapukat talál az, aki ellátogat a Kiskunhalasi Haldorádó Centrumba. Hogy mikor is?

A X. Haldorádó Pontyhorgász Napok időpontja: 2016. február 5-6-7. (péntek, szombat, vasárnap)

2016 februárjának első hétvégéje a pontyhorgászatról fog szólni

De hogy mitől is mások ezek a napok, mint a többi? A válasz egyszerű, MIDENBEN! Ez a hétvége nem más, mint a pontyhorgászok és a Haldorádó ünnepe. A Kiskunhalasi Haldorádó Centrum ekkor egy nyüzsgő hangyabollyá változik. A bolt csak egy a sok helyszín közül. Az események egy része a fűtött rendezvénysátorban zajlik, ahol a szakmai előadások, beszámolók mellett több hőkandelláber is emeli a pontyozók hőérzetét.

A rendezvénysátor méretei kívülről is figyelemfelkeltőek
Belül is tágas a sátor, és ami még jobb, bent meleg is van

A kitelepített bojlis sátorban a pontyhorgászat darabosabb kiegészítőit lehet megszemlélni és természetesen kipróbálni. Aki esetleg átfázna a bojlis cuccok tanulmányozások során, annak a Sóstó Csárda kitelepülése nyújthat enyhülést. Itt van minden, ami szem-szájnak ingere. Különböző meleg egytálételek mellett forró italok is kaphatóak lesznek!

A külső helyszíneken általában nagy a nyüzsi
A téli hidegben jólesik a forró ital
Előfordul, hogy „teliszalad” a bolt

Minden nap végén lesz a nagy valószínűség szerint legjobban várt esemény, a tombolasorsolás. Azok között, akik egész nap nálunk vendégeskednek, egy kis tudáspróbával egybekötve, kisorsolunk számos ajándékot, és végül a nagy értékű fődíj is gazdára talál! Hogy milyen

A tombolasorsolás a nap fénypontja

Mint már említettük, a Haldorádó márkanév egy ideje már etalonnak számít a szakmában, de nincs ezzel másképp azok neve sem, akik a termékek mögött állnak. A csapat első embere a Haldorádó Team Kft. tulajdonosa, Döme Gábor, aki a feederbotos pontyhorgászat hazai ikonja. Az a rengeteg innováció, amely az ő fejéből kipattant, gyökeresen változtatta meg a finomszerelékes pontyhorgászatot.

Döme Gábor előadásai várhatóan idén is teltházasak lesznek
A Haldorádó termékek számos helyen bizonyították már fogósságukat és minden nap készen állnak, hogy újra fantasztikus fogásokhoz segítsék hozzá a horgászokat!
Döme Gábor a feederezéshez szükséges eszközök fejlesztésében is élen jár: íme, a Team Feeder botcsalád legújabb tagjai
Néhány bomba újdonság is itt lesz elsőként megtekinthető! Négy új taggal bővül Team Feeder orsócsalád

És a legjobb, hogy sosincs vége, hiszen a számtalan vízparton töltött nap mindig új gondolatokat ébreszt, amelyek megvalósítása csupán idő kérése. Hogy milyen ötletek testesülnek meg új termékekben, új horgászbotokban 2016-ban? A válaszra ezen az eseményen fény derül!

Döme Gábor képes más földrészre utazni, hogy ilyen pontyokat tarthasson fényképezőgép elé
Az utánpótlás-nevelés legalább annyira fontos, mint a vízparton töltött idő!

Sipos Gábor, a Haldorádó Feeder Team tagja, 2015-től már főállásban segíti a termékek fejlesztését és új ötletei nyomán olyan termékek láttak már napvilágot, mint a Fluo Essencia, amely a methodos horgászatban mára szinte mindennapossá vált. Horgásztudása és ötletei mellett közvetlensége és szakmai alázata az, ami miatt mára a csapat nélkülözhetetlen tagjává vált. Előadásai mellett minden nap áll az érdeklődők szolgálatára.

Sipos Gábor munkája már egy éve a Haldorádó termékek fejlesztése, tesztelése
Rajong a finomszerelékes horgászatért, de az ilyen pontyok az ő szívét is megdobogtatják
Nemcsak pontyokra, hanem amurokra is előszeretettel horgászik Gábor

Ők ketten már biztos, hogy a modern feeder technikával horgászók számára fognak újdonságokat bemutatni, de a sor ezzel még nem ér véget, ám a további nagyszabású meglepetésről majd a következő beharangozóban hallhattok.

A hideg vízi horgászathoz is adnak majd jó tippeket a feederspecialisták

Jó hír a Haldorádó rajongóknak, hogy még két szakértő erősíti majd a feederes szakosztályt. Természetesen itt lesz Sisa József is, aki már jó néhány éve versenyzik a Haldorádó színeiben, de eredményei mellett nagyponty-fogó tudományáról is híres.

Sisa Józsi is segítségére lesz azoknak, aki a feederbotos horgászat iránt érdeklődnek

A másik neves feederes nem más, mint Putz Tamás, akinek nevéhez a 2016-os újdonságok közül a Kék Fúzió fűződik. Ez az új Oldódó Fluo Lebegő Pellet igazi kuriózum lesz a Haldorádó csalik között. Ezen a rendezvényen lehet majd először kézbe venni, megszaglászni, és használatával kapcsolatban a fejlesztőjétől lehet informálódni.

Itt lesz Putz Tamás is, akinek nevéhez a Kék Fúzió Pellet kifejlesztése fűződik
Az Oldódó Fluo Lebegő Pellet család új tagja is elérhető lesz már februárban

Pontyhorgász Napok lévén, nem szabad megfeledkezni a céltudatos nagyhal-fogás iránt érdeklődőkről sem. Nos, ők sem maradnak kedvencek nélkül. Haskó Tamás és Kerekes Ernő, a Haldorádó Carp Team oszlopos tagjai is mindhárom napon érdekes előadásokkal örvendeztetik meg a jelenlévőket. A Pontyhorgász Napok specialitása, hogy népszerű horgászaink elvegyülnek a látogatók közt, úgyhogy bárki, bármikor cserélhet tapasztalatot a képernyőről már ismerős fiúkkal.

Ezek a fiúk jókedvükkel és kapitális halaikkal lopták be magukat a nézők szívébe
A Carp Syrup termékcsalád már megvásárolható lesz a Pontyhorgász Napokon

Tamás és Ernő már lerántotta a leplet néhány olyan újdonságról, amelyek először majd ezen a hétvégén vehetők kézbe. A Carp Syruppal, a Spicy Red Liver termékcsaláddal vagy az új, fogós nagyponty-csalikkal, a SpéciTigerrel, illetve a Mega SpéciCornnal már találkozhattak rendszeres nézőink, ám megvásárolni először február 5-6-7-én lehet majd.

Ezek az új csalik sok kapitális ponty kifogásában fognak főszerepet kapni 2016-ban
Ezek a fiúk éjjel-nappal készen állnak a halfogásra
Haskó Tamás és Kerekes Ernő érdekes és látványos előadásokat fognak tartani mindhárom napon

Már megszokhatták, hogy a Haldorádó Pontyhorgász Napok színvonalát meghívott vendégek is emelik, akik előadásokat is tartanak mindhárom napon. Nos, hogy ne rántsuk le a leplet máris mindenről, egyelőre csak annyit árulunk el, hogy ismét vendégünk lesz Csörgő Tamás, a hazai bojlizás ikonikus alakja. A nagyszabású IBCC (Nemzetközi Balatoni Pontyfogó Kupa) szervezője a The One képviseletében lesz jelen a Haldorádó Pontyhorgász Napokon! Előadásaiban a nagy pontyok horgászatának fortélyait osztja majd meg a nagyérdeművel.

Csörgő Tamás már tavaly is teltház előtt mutatta be pontyfogó trükkjeit
Csörgő Tamás egy csodálatos tükörponttyal

A The One termékekről ki is tudna többet, ki is tudna hitelesebben beszélni, mint Ács József, akivel a Fókuszban a horgászat című műsorban már megismerkedhettetek. Természetesen Ő is mindhárom napon várja majd az érdeklődőket!

Ács József közvetlen és barátságos stílusával valósággal elvegyül a vendégek közt
A végszerelékek precíz elkészítése is Ács József specialitása
A legtöbben már ismerősként köszöntik, hiszen gyakran látható a képernyőn is

Minden évben megpróbálunk új kiállítókat lecsalogatni Kiskunhalasra, és nagy örömünkre szolgált, hogy 2016-ban a Pontycentrum csapata is megtisztel minket jelenlétével. A csapat népes küldöttsége nem kisebb nevekből áll, mint Bordás József, Bujáki Géza, Czifra Antal, Boros Tamás és Pataki Gergely. Ezek a fiúk változatos témájú előadásokkal örvendeztetik majd meg a látogatókat mindhárom napon. Olyan népszerű márkákat fognak bemutatni, mint a CCMoore, a Trakker és a Gardner.

A minőségi pontyhorgász termékek szerelmesei találnak bőven kedvükre valót a Pontycentrum „portékái” közt
Kiállításokon monumentális standjukat már biztos sokan meglátogatták. A CCMoore termékek a legmagasabb minőségi osztályt képviselik
Bujáki Géza, a nagyponty-horgászat ikonikus alakja is a Haldorádó Centrum vendége lesz
Bordás József a Pontycentrum tulajdonosa, számos pontyos világmárka hazai képviselője. Elismert szaktekintély a nagy halak horgászatában, amit rendszeresen bizonyít is
Czifra Antal egy szép tükrössel
Boros Tamás egyik kapitális pontyával
Pataki Gergely is megszállott pontyhorgász

A X. Jubileumi Haldorádó Pontyhorgász Napok előadásainak pontos programja:

2016.02.05. (péntek) részletes program
10:00-10:30Döme Gábor Az új By Döme - Team Feeder orsócsalád első élő bemutatója
10:45-11:15Haskó Tamás, Kerekes ErnőAz új Haldorádó nagy pontyos termékek bemutatása
11:30-12:00Pataki Gergely, Bordás JózsefFogós és gyorsan elkészíthető csalik CCMoore alapanyagokból
12:15-12:45Csörgő TamásA Szűcsi Völgy-tó nagy pontyai
13:00-13:30Bordás JózsefÁltalánosan a nagyponty horgászatról
13:45-14:15Sipos GáborMethodozás nagy halakra
14:30-15:00Ács József Bemutatásra kerülnek a The One termékek, köztük a 2016-os újdonságok
15:15-15:30Haldorádó TeamTombolasorsolás

2016.02.06. (szombat) részletes program
9:00-9:30Döme GáborHaldorádó újdonságok 2016 - Új termékek első bemutatója
9:45-10:15Haskó Tamás, Kerekes ErnőA csatornahorgászat rejtelmei és víz alatti felvételek kiértékelése
10:30-11:00Czifra AntalA csali lelke (koncentrált porok és folyékony adalékok). A CCMoore termékek általános bemutatása
11:15-11:45Ács József Bemutatásra kerülnek a The One termékek, köztük a 2016-os újdonságok
12:00-12:30Sipos GáborÉsszerűen lefinomított methodozás
12:45-13:30Pataki GergelyA Gardner története. Gardner termékek általános bemutatója. Gardner termékek és végszerelékek, tippek, trükkök, fortélyok
13:45-14:15Csörgő TamásNagy pontyok a Balatonból
14:30-15:00Czifra AntalA Trakker sikertörténete és legsikeresebb termékeinek bemutatója
15:15-15:30Haldorádó TeamTombolasorsolás

2016.02.07. (vasárnap) részletes program
9:00-9:30Sipos GáborMethodos amurhorgászat
9:45-10:15Ács JózsefBemutatásra kerülnek a The One termékek, köztük a 2016-os újdonságok
10:30-11:00Döme GáborFeederbotok az új korszak igényeihez hangolva
11:15-11:45Haskó Tamás, Kerekes ErnőHideg vízi kereső pontyhorgászat tapasztalatai
12:00-12:15Haldorádó TeamAz "Év fogása 2015" díjak átadása
12:45-13:15Csörgő TamásA szenvedélyes nagyponyt horgászat
13:30-14:00Boros TamásHelykeresés és helyválasztás
15:00-15:15Haldorádó TeamTombolasorsolás

Akciók és árengedmények

A megszokottól eltérően idén az is kap ajándékot, aki nem vásárol! Igen! Aki a Sikeres Sporthorgász magazinban vagy a Pontyvilágban található (alábbi fotón látható) hirdetésünket magával hozza, két hasznos Haldorádó aprócikk közül választhat. Igen, ezt ajándékba adjuk és még vásárolni sem kell hozzá!

Aki a Sikeres Sporthorgász magazinban vagy a Pontyvilágban található hirdetésünket magával hozza, két hasznos Haldorádó aprócikk közül választhat

Az egész nap folyamatosan zajló bemutatók mellett természetesen olyan egyedi akciókat és vásárlási kedvezményeket biztosítunk látogatóinknak, amelyek garantálják, hogy érdemes lesz Kiskunhalasra, a Haldorádó Centrumba ellátogatni!

Az árengedmények mértéke (termékcsoporttól függően) minimum 15%, de egyes termékeknél akár 30%-ot meghaladó mértékű is lehet! Íme, a részletes lista, hogy milyen kedvezményekre számíthatnak az ide érkezők:

HALDORÁDÓ termékek - 15-50% kedvezmény
By Döme termékek - 15% kedvezmény
The One termékek - 20% kedvezmény
FOX termékek - 20% kedvezmény
PB Products termékek - 15% kedvezmény
SPRO termékek - 15% kedvezmény
Nevis termékek - 15% kedvezmény
Carp Academy termékek - 15% kedvezmény
CCMoore termékek - 15% kedvezmény
Trakker termékek - 15% kedvezmény
Gardner termékek - 15% kedvezmény

A fent említett hatalmas akciók mellett a Nevis termékeket vásárló vendégeink további ajándékokra számíthatnak. Íme:

Minden Nevis orsóhoz 1 tekercs (150 m) Nevis Carp Maxx 0,28 mm-es zsinórt kap ajándékba a vásárló!
Minden 10.000 Ft-ot meghaladó Nevis pontyozó bothoz egy csomag Gamakatsu horgot adunk ajándékba!
Minden Nevis feederbothoz 1 csomag Gamakatsu horog az ajándék!

Már most nagy érdeklődés övezi az új TEAM FEEDER by Döme Gábor orsókat, úgyhogy nem maradhatnak aktuális információ nélkül azok sem, akik már alig várják, hogy megtekergethessék ezeket az új orsókat. A Carp Fighter LCS orsók már biztosan itt lesznek. Igaz, limitált mennyiségben, de ezek már elérhetők lesznek. Sokan kérdezték, hogy mennyibe fognak kerülni? Hát most jöjjön az igazi meglepetés!!! Ezek árai nem érik el még a 10.000 Ft-ot sem! Természetesen ezekből az árakból - kizárólag a helyszínre látogatók - további 15% kedvezményt kapnak, így 8.400 Ft körüli akciós áron tudják elsőként megvásárolni ezeket a nagyszerű új orsókat.

Örömmel tájékoztatjuk a látogatókat ...
..., hogy a TEAM FEEDER Carp Fighter LCS orsók a kiállításon már itt lesznek!

Nyereménysorsolás

Mint ahogyan a programban is látszik, a regisztrációs lapot kitöltők, akik egyben a Horgász tudáspróbán is részt vesznek, ha helyesen válaszolnak, tárgynyeremény sorsoláson vesznek részt. Az igazán értékes díjak mindegyike a helyszínen jelenlévők között kerül kisorsolásra, ezeket nem postázzuk.

Fórumokon, közösségi portálokon a legtöbb érdeklődés a tombolára vonatkozott. Sokan kíváncsiak már arra, hogy milyen nyereményekkel, meglepetésekkel készülünk. Most mindenre fény derül, és amint látható, méltó ajándékokkal készülünk erre a jubileumi eseményre!

Lássuk, melyek ezek:

Minden nap értékes horgászfelszerelést, ajándékot kapnak azok, akik a tudáspróba során jó válaszokat adnak, és kisorsolásra kerülnek.

Szombati napon (február 6-án) a sok értékes nyeremény mellett kisorsolásra kerül egy 40.000 Ft értékű Berek Horgászpark utalvány is, amely 3 napra kínál 4 személy részére kikapcsolódást. Ezt a nyereményt Német Gyula, a Berek Horgászpark tulajdonosa személyesen fogja átadni a szerencsés nyertesnek.

A Berek Horgászpark felajánlása egy 3 napos, 4 személyre szóló ajándékutalvány 40.000 Ft értékben

Mindhárom napon a fődíj egy-egy 100.000 Ft értékű ajándékcsomag lesz PontyCentrum felajánlásának köszönhetően!!!

A tudáspróbával összekötött tombola fődíja a pénteki napon egy 100.000 Ft értékű CCMoore ajándékcsomag!
A tudáspróbával összekötött tombola fődíja a szombati napon egy 100.000 Ft értékű Gardner ajándékcsomag!
A tudáspróbával összekötött tombola fődíja vasárnap egy 100.000 Ft értékű Trakker ajándékcsomag!

Díjátadó

Vasárnap délután adjuk át a 2015-ös év legszebb fogása díjat mind a „nemes hal”, mind az „egyéb hal” kategóriában.

Ha rossz lesz az idő?

A kiállítás idejére nehéz előre jó időt intézni. Volt már olyan év, hogy naponta 20-30-40 cm friss hó tette szinte járhatatlanná az utakat, de volt már olyan is, hogy a kiállításról rögtön át lehetett sétálni a közeli horgásztóra felavatni a felszerelést! Bármilyen is volt az idő, minden várakozást felülmúlt a látogatók száma. Vélhetően idén sem lesznek kevesebben, sőt bízunk benne, hogy még többen tisztelnek meg minket. Így ha esetleg 1 méteres hó lesz, akkor is megtartjuk a rendezvényt, ha viszont verőfényes napsütés lesz, akkor pláne! Tehát rajtunk nem múlik!

Ha behavazódna a környék, akkor is megtartjuk a rendezvényt! Szerencsére Kiskunhalas fekvéséből adódóan az autópályán, onnan az 53-as főúton (amelyet folyamatosan tisztínak) könnyen megközelíthető

A rendezvény helyszíne

Haldorádó Centrum
6400 Kiskunhalas
Széchenyi út 49.

Nyitva tartás:
pénteken, szombaton 8-17 óráig
vasárnap 8-16 óráig

E-mail: horgaszbolt@haldorado.hu
Telefon: +36 20 9457 758

A belépés díjtalan!

Nem szeretnénk minden meglepetésről lerántani idő előtt a leplet, de egyvalamit megígérhetünk: mindent megteszünk, hogy érdemes legyen ellátogatni Kiskunhalasra, a Haldorádó Centrumba kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Facebook esemény

Kövessétek figyelemmel a Haldorádó Pontyhorgász Napok önálló Facebook-oldalát, ahol újabb részletes infókkal jelenetkezünk folyamatosan. Ha már biztosan tudod, hogy eljössz, lájkold az oldalt és hívd meg ismerőseid is!

Kövessétek figyelemmel a Haldorádó Pontyhorgász Napok önálló Facebook-oldalát

Haldorádó Pontyhorgász Napok facebook-oldal

Azok számára, akik nem csak egy napra érkeznek!

Az elmúlt években már megtapasztaltuk, hogy sokan 2-3 napot is Kiskunhalason töltenek. Tehát az egész hétvégét a rendezvénynek szánják. Ők minden előadást megtekintenek, minden előadóval elbeszélgetnek és olyan mennyiségű információt, tudásanyagot, tippet gyűjtenek össze, amely óriási segítséget adhat a következő szezon megalapozásában. Ja, és mindezt ingyen! Pont ezért nagyon kényesen ügyelünk arra, hogy mindhárom napon más és más témáról szóljanak az előadások, hogy mindhárom napon újat tudjunk adni. Azok a látogatók, akik már voltak városunkban, megtapasztalhatták, hogy Kiskunhalas egy kicsi, de rendkívül vendégszerető város.

Megbízható szálláshelyek Kiskunhalason:

Sóstó Csárda és Motel: http://www.sostocsarda.hu/

Csipke Hotel: http://www.csipkehotel.hu/

Penny Motel: http://www.motelpenny.hu/

Betti Motel: http://www.bettimotel.hu/

Hamarosan újabb információkkal jelentkezünk!

Tulajdonképpen már minden fontos információt nyilvánosságra hoztunk a X. Haldorádó Pontyhorgász Napokról, de a munka nem áll meg, sőt! Rengeteg feladat áll még előttünk, hogy olyan méltó helyszínt biztosítsunk a rendezvény számára, ahol vendégeink kényelmesen tölthetik el ezt a hétvégét! Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Addig is, íme, egy kis kedvcsináló:

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.