A Haldorádó heti ajánlata – MAD CAT a harcsahorgászoknak

A Haldorádó heti ajánlata – MAD CAT a harcsahorgászoknak

A legtöbb horgász álma egy kapitális méretű hal kifogása, amivel megkoronázhatja fogásait, és amit büszkeséggel említhet. A D.A.M cég által forgalmazott, MAD CAT névre keresztelt, kifejezetten kapitális harcsák horgászatára készített felszerelések ezt az álmot beteljesíteni kívánó horgászoknak készülnek. Szerencsére mindenki megtalálja kínálatukban azt a termékkört, amivel felveheti majd a küzdelmet az igazi nagy hallal.

MAD CAT Commando 2,85 m

A MAD CAT Commando bot már megjelenésében is erőt sugall

Minden bizonnyal a legmagasabb minőségű bot a MAD CAT kínálatában. Alapvető kialakítása már önmagában tekintélyt parancsoló, hiszen a 2,85 méter hosszú bottest 40 tonnás nanokarbonból készült. Az eredeti, alumínium anyagú, 22-es méretű ALPS TRIAHM orsótartó gyakorlatilag összeroppanthatatlan és rendkívül nagy teherbírású, emellett SeaGuide XR gyűrűkkel szerelték a botot, ennek köszönhetően nagyon könnyű, ugyanakkor szuper erős lett! A bot fejlesztésekor azt tartották szem előtt, hogy biztonsággal ellenálljon a különböző környezeti hatásoknak, sérülésforrásoknak. Így nemcsak tökéletesen megbirkózik a fárasztás közben fellépő durva erőhatásokkal, hanem például azt is garantáltan kibírja, ha a harcsa odaver neki néhányat, amikor a horgász a kapitális hal csónakba húzása közben nem igazán figyel a botra. A blankon precízen elhelyezett 9 db gyűrű alkalmassá teszi peremfutó és multiplikátoros orsókkal való használatra is. A némileg parabolikus akciója a 200-400 grammos dobósúllyal kombinálva tökéletes bójás horgászbottá teszi a Commandót, akár 100 kg feletti harcsák horgászata során is nyugodt szívvel számíthatunk rá! A bot fejlesztése a MAD CAT profi teszthorgász csapatával szorosan együttműködve történt. Ez a bot új színvonalat képvisel a modern bójás horgászbotok közt, nemcsak a teljesítmény, hanem a megjelenés tekintetében is.

Teljesen fém, sík kialakítású ALPS orsótartóval szerelik ezt a botot
Vastag, erős szivacsozása elég hosszú ahhoz, hogy bárhol fogást találjunk rajta
Nagyméretű gumi végdugója a fárasztás közben bekövetkező esetleges sérülésektől óvja meg a horgász combját
A Commando bot még megjelenésében sem viccel, kapitális halak fárasztásakor is számíthatunk rá

MAD CAT Cat-Stick 3 m

A MAD CAT Cat-Stick botok igazi mindenes harcsás pálcák

Amikor a D.A.M. fejlesztőmérnökei tervezték és tesztelték a Mad Cat Cat-Stick, azaz „harcsa-pálca” névre keresztelt botszériát, egy dolgot szerettek volna elérni: mindenáron egy olyan harcsás horgászbotot akartak építeni, ami ellenáll a legextrémebb erőhatásnak is egy gigászi méretű harcsa fárasztása során, emellett nemcsak kibírja ezt a terhelést, hanem könnyedén kezeli is azt, így megadva a magabiztos irányítás lehetőségét a horgász számára. Bátran állíthatjuk, hogy sikerült megalkotniuk az abszolút tökéletes eszközt! A botot duplán burkolt, kereszterősítéses gyűrűtalpakkal szerelték, melyek garanciát jelentenek a hosszú élettartamra. A nyél kialakítása során az ergonomikus fogás és a nagy emelőerő kifejtése volt az elsődleges szempont, ennek érdekében a bot hosszú, végig bordázott EVA borítású nyelet kapott, melynek végén egy széles, tömör gumidugó kapott helyet. A botot elsődlegesen bójás módszerhez ajánljuk, de kiválóan alkalmazható más úszós módszerkehez is, ahol nagyobb méretű csalihalat kell használni. A bot dobósúlyát a gyártó 150-300 grammban határozta meg.

A botot keresztszálas erősítéssel látták el
A bot duplán burkolt, kereszterősítéses gyűrűtalpakat kapott
11 db jól elhelyezett gyűrűje a legnagyobb terheléseket is eloszlatja a bottesten
Üvegszálas spiccének köszönhetően kifejezetten feszítéshez,bójázáshoz és úszós módszerekhez javasolt
Ilyen terhelésnek is kitett botoknál kötelező elem a fém orsótartó

MAD CAT White Cast King G2

Kifejezetten harcsapergetésre kialakítot feszes botok

Az elmúlt években Magyarország és Európa harcsái egyre nagyobbak lettek, az az idő, amikor a 2 méteres harcsákat szörnyeknek tartották, már a múlté, hiszen manapság a 2,5 méternél nagyobb harcsák sem ritkák. Ennek megfelelően e ragadozó-matuzsálemek horgászatához a horgászcikk-gyártóknak is időről időre igazodnia kell, így az általuk gyártott botoknak is egyre erősebbeknek kell lenniük. Ez különösen vonatkozik a pergető botokra, itt ugyanis meg kell találni az egyensúlyt a dobálás közbeni könnyedség és kényelem, valamint a fárasztáshoz szükséges erő között. Ezeket az irányelveket tökéletesen szem előtt tartva készítette el a MAD CAT a White Cast King névre keresztelt pergetőbot-szériáját, mely a jelenlegi piac egyik legkiválóbb ár/érték arányú sorozata! Megnövelt dobósúly-tartományuknak köszönhetően kifejezetten erősek és feszesek ezek a pálcák, ugyanakkor remekül vezethető velük szinte minden típusú műcsali. Széles mértkínálattal kapható.

A Mad Cat White Cast King G2 botok elérhetőek 210, 240 és 270 cm-es hosszban
Hosszú nyélnek köszönhetően a dobásokba kellő erőt tudunk vinni
Nagyméretű stucnijának és Hi-Grade karbon alapanyagának köszönhetően a nagy, akár 100 grammos vagy nagyobb csalik vezetése sem akadály
A bot gyűrűbetéteit a fonott zsinóros használathoz optimalizálták

MAD CAT White Belly Cat 2,05 m

A Mad CAT White Belly Cat bot kifejezetten a belly boat módszerhez készült

A MAD CAT White Belly Cat minden bizonnyal az első olyan harcsázó bot a világon, amelyet kimondottan a belly boat módszerhez készítettek! Ez a stílus egyre nagyobb népszerűségnek örvend világszerte, így nem meglepő, hogy mind a professzionális, mind a hétköznapi harcsahorgászok körében egyre nagyobb igény mutatkozik a jó belly boat módszerhez jól illő horgászbotok iránt. Nos, a MAD CAT mindkét tábor számára kiváló alternatívát kínál ezzel a bottal! E 205 cm hosszú modellnek nagyon rövid, de remekül kézre álló a nyele, valamint helyet kapott rajta egy extra erős biztonsági karika is, ahová a biztosító rugós kábelt lehet csatlakoztatni, így ha a bot véletlenül vízbe esik, nem fogja a horgász elveszíteni. 30 tonnás nanokarbon képezi a bottest alapját, amin méltán ismert és elismert minőségű SeaGuide gyűrűsor sorakozik. Nyele kemény EVA markolattal (70-es keménységű), illetve alumínium ALPS orsótartó felhasználásával készül. Minden fontos részletre gondosan ügyelt a gyártó, ezért a nyél végére kalibrálható ellensúly-korongokat helyezett el, melyek tökéletesen kompenzálják a nyél rövidségéből kényszerűen adódó fejnehézséget.

Kemény Eva markolat és ALPS fém orsótartó került a botra
A bot kiegyensúlyozásában nagy szerepet kap a lecsavarozható végsúly
Kikötő szemmel is elláták a botot, ezzel elkerülhető a véletlen botvesztés
30 tonnás nanokarbon képezi a bottest alapját
A SeaGuide gyűrűsor garancia a hosszú élettartamra

MAD CAT Weigh Clock 150 kg

Az igazán kapitális harcsák fogása ma már egyre gyakoribb, ezért a MAD CAT egy nagy teherbírású harcsamérleget is készített, amellyel akár 150 kg-ig is mérhetünk! Kiváló minőségű, extra biztonságos védőtokban, a hátlapján a két kampó számára speciális mélyedésekkel kapható.

Az igazán kapitális harcsák leméréséhez nagy terhelhetőségű mérlegre van szükség
Kommentek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: