MAD CAT termékek azoknak, akik nagy harcsákra vágynak

MAD CAT termékek azoknak, akik nagy harcsákra vágynak

A nagy múlttal rendelkező DAM cég különleges termékeit MAD márkanévvel hozza forgalomba, ezeken belül pedig külön veszi a harcsa „szekcióba” szánt eszközöket, amiket MAD CAT logóval illet. Amire ez a logó rákerül, az a termék garantáltan helytáll a legnagyobb harcsákkal való küzdelem során is. Hogy milyen termékek kerültek fel áruházi kínálatunkba, az az írásból kiderül.

MAD CAT White Deluxe

Harcsahorgászat - igazi extrém kaland a megszállott horgászok számára. Bármikor megjelenhet az igazán nagy ellenfél a horgunkon hazánkban éppúgy, mint Európa híres harcsás folyóiban! Innentől kezdve ez már egy komoly kihívás mind a horgásznak, mind a felszerelésnek!

A MAD Cat White Deluxe egy terhelés alatt kiváló parabola ívet mutató, ultragyors bottest, amely már a 2. generációs nanokarbon alapanyagból készült, a legújabb generációs SiC gyűrűkkel szerelve, amelyeket kifejezetten a fonott zsinórok által támasztott nagy igénybevételére fejlesztettek. A betétek egy erősített házban vannak, melynek hővezetése is messze átlagon felüli. A gyűrűk mellett természetesen az orsótartó is masszív kialakítású, a nagyméretű orsókat is stabilan tartja. A család 2 tagból áll, rövidebb tag 2,75 méter hosszú, a hosszabb kivitel 3,2 méteres hosszban kerül forgalomba. Ergonomikusan kialakított csúszásmentes EVA markolatot kapott a fárasztáshoz és parafát a bot szép kivitelének megtartásához. Dobósúly-tartományukat pedig 150-350 grammban határozta meg a gyártó. Szerepel még egy érdekes adat a boton: „Max Drag 20 kg”, ami annyit tesz, hogy a bothoz használt orsó maximális fékereje 20 kg lehet. Az a hal, ami a maximálisan beszorított, 20 kg-os féket meg tudja szólaltatni, az olyan termetes méretű lehet, amihez nem a felszerelés, hanem saját erőnk lesz kevés. Ezzel az adattal kívánja szemléltetni a gyártó, hogy mennyit is bír a bot.

Ez a bot a kapitális harcsák „ellensége”

Bővebb információ a MAD Cat White Deluxe 2,75 m botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a MAD Cat White Deluxe 3,2 m botról: ugrás az áruházba

MAD CAT Black Spin

A MAD Cat Black Spin egy kemény harcsapergető bot, melyet kimondottan a nagyméretű műcsalikhoz terveztek. Anyaga egy különleges összetételű karbon, aminek köszönhetően rugalmas és gyors akciójú. A boton elhelyezett kemény SiC gyűrűk az egész botnak egy tökéletes parabola akciót biztosítanak. Ezzel a bottal nem lesz nehéz egy nagyobb harcsa kifárasztása sem. Azt is mondhatnánk róla, hogy egy igazi erőgép: ez a bot nem adja fel, igazából nyomás alatt derül ki, hogy mit is bír. A botok súlya igen fontos a harcsapergetésnél! Manapság sokan pergetnek harcsára, és egész nap tartani a botot nem kis megterhelés… nos, ez a bot nem húzza le karunkat! A parafa nyél gondoskodik a kényelmes fogásról. A botot 40-150 gramm dobósúlyúra kalibrálták.

Kínálatunkba harcsapergető bot is felkerült

Bővebb információ a MAD Cat Black Spin 2,4 m botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a MAD Cat Black Spin 2,7 m botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a MAD Cat Black Spin 3 m botról: ugrás az áruházba

MAD CAT Sensotronic harcsás kapásjelző készlet 2 + 1

Hazánkban még nem igazán terjedt el, de más országokban, ahol a harcsahorgászatnak nagy múltja van, előszeretettel használnak harcsázáshoz kifejlesztett elektromos kapásjelzőt. Európa nyugati országaiban, a nagy harcsás folyókon népszerű a bójás harcsázás. Ilyenkor a botok egy külön megerősített bottartóban kapnak helyet, nem is véletlenül, hiszen az ellenfél ereje gyakorta vinne mindent botostól, orsóstól. Az ilyen állványokon viszont általában nem lehet kapásjelzőt rögzíteni. Ekkor jön jól a botra szerelhető kapásjelző, melynél nincs szükség arra, hogy a zsinór a jelző valamely részével érintkezzen. Ez a kapásjelző higanyérzékelős, aminek köszönhetően a bot legkisebb rezdülését is jelzi. A jelző fény- és hangjelzést is ad, így rögtön tudjuk, hogy melyik boton volt kapás. A kemény tokban a 2 db kapásjelző mellett helyet kapott egy vevőkészülék is. Mindhárom készüléknek állítható a hangereje.

Főbb paraméterek:

 • Intelligens higanyérzékelős kivitel
 • Ütésálló ABS konstrukció
 • Időjárásálló kialakítás
 • Szuper kompakt ház
 • Jelzés esetén 20 másodpercig mutatja, hogy melyiken volt kapás
 • Állítható hangerő a jelzőn és a vevőn is
 • Könnyen tisztítható, puha tapintású felület
 • Csavar nélküli botra rögzítés
 • Akár 150 méteres hatótáv (a körülményektől függően)
 • Ultra-fényes LED
 • Jelzőket 1-1 db 9 V-os elem, a vevőegységet 3 db AAA méretű elem működteti (nem tartozék)

Ez a kapásjelző higanyérzékelős, aminek köszönhetően a bot legkisebb rezdülését is jelzi

Bővebb információ a MAD Cat Sensotronic harcsás kapásjelző készletről: ugrás az áruházba

MAD CAT Digitális harcsamérleg 150 kg

Aki fogott már valaha akkora halat, hogy kiakadt a mérleg, az tudja, hogy milyen bosszantó. Ennek vége! A Mad Cat Digitális harcsamérleg 150 kg-ig mér megbízható pontossággal, így mindig tudható, hogy mekkora is volt pontosan a visszaengedett óriás. Megerősített háza valóban kibírja a mázsás terheket, ez a felszerelés örök darabja lesz. A mérleg 50 grammos osztással mér. 3 db AAA elemmel működtethető (tartozék).

Ez a mérleg tényleg jól bírja a terhelést

Bővebb információ a MAD Cat Digitális harcsamérlegről: ugrás az áruházba

MAD CAT Pull Tool

A Pull Tool a vastag monofil zsinórokhoz a kötés meghúzását szolgáló eszköz. Ezzel az eszközzel garantáltan szorosra lehet húzni a zsinórt.

Ezzel az eszközzel garantáltan szorosra lehet húzni a zsinórt

Bővebb információ a MAD Cat Mérlegelő kampóról: ugrás az áruházba

MAD CAT Harcsafogó kevlárbetétes védőkesztyű

A ragadozóhalak kiemelése történhet vágóhoroggal (ami cseppet sem humánus), Lip Grip halkiemelővel, de a harcsahorgászok körében leginkább a kézzel történő kiemelés terjedt el. Azonban, hogy kezünket ne sértse meg a harcsa, szükség van védőkesztyűre. A MAD Cat által készített kesztyű kényelmes szövetkesztyű, mely a kevlárbetétnek köszönhetően megvédi a kezet a harcsa fogai által okozható sérülésektől.

Ha szabad kézzel szeretnénk kiemelni a harcsát a vízből, mindenképpen szükség van egy védőkesztyűre

Bővebb információ a MAD Cat Harcsafogó kevlárbetétes védőkesztyűről: ugrás az áruházba

MAD CAT Mono Leader 1,2 mm - 50 m

Speciális fénytörő bevonattal kezelt monofil zsinór, melyet kimondottan a bedőlt fákkal, bokrokkal, tartásokkal tarkított vizek harcsáinak horgászatára fejlesztettek ki. A zsinór különleges szakítószilárdsággal, csomótűréssel és kopásállósággal rendelkezik, így a hagyományos zsinórokhoz képest huzamosabb ideig ellenáll a zsinórpróbáló környezetnek és a gerebenfogak koptató hatásának. Óriási előnye a fonott zsinórral szemben pont a merevségéből adódik! Jó tartást ad a kishalnak, ezért garantáltan nem fog gubancolódni, tekeredni a szerelék.

Jó tartást ad a kishalnak és garantáltan nem fog gubancolódni, tekeredni a szerelék

Bővebb információ a MAD Cat Mono Leader zsinórról: ugrás az áruházba

MAD CAT Power Leader 100 kg - 15 m

Kopásálló, minőségi süllyedő harcsás fonott előkezsinór. Védelmet nyújt a harcsák tüskés gerebenfogai által okozott roncsolódások ellen, a horognak biztos tartást ad, a kötései masszívak és nem szakadnak. Ez a zsinór a harcsa fárasztása során akadókhoz súrlódva nem roncsolódik, nem okoz benne kárt sem víz alatti fában, betonban történő fárasztás sem.

Kopásálló, minőségi süllyedő harcsás fonott előkezsinór

Bővebb információ a MAD Cat Power Leader zsinórról: ugrás az áruházba

MAD CAT Harcsás úszó 60 g

Ez a fekvő úszó a vízközti horgászatot teszi lehetővé, illetve akadó mögé horgászatkor lehet segítségünkre. A főzsinórra húzva függőlegesen tartja zsinórunkat, így nagyobb eséllyel kerülhetjük el, hogy a megakasztott hal az akadóba húzza a szerelékünket.

Ez a fekvő úszó a vízközti horgászatot teszi lehetővé

Bővebb információ a MAD Cat Harcsázó úszóról: ugrás az áruházba

MAD CAT Pellet holder

Ez tulajdonképpen nem más, mint egy harcsa pellet stopper. A hagyományos stopperenél sokkal többször használható, a nagyméretű pelleteket is stabilan tartja. Nincs más teendő, mint a horogra kötni egy hajszálelőkét, aminek fülébe bele tudjuk akasztani a stopper kapcsát. 1 csomagban 10 db stopper található.

Pelletes harcsahorgászathoz elengedhetetlen ez a stopper

Bővebb információ a MAD Cat Pellet Holderről: ugrás az áruházba

MAD CAT Harcsás forgó biztonsági kapoccsal 110 kg

A nagytestű halakra (elsősorban harcsára) horgászó specialistáknak ajánljuk ezt a rendkívül erős forgót. A különleges acélforgót úgy alakították ki, hogy a rendkívül nagy terhelésnek is ellen tudjon állni. Garantáltan nem tud elszakadni, ráadásul forog extrém megterhelés alatt is a csapágyazásnak köszönhetően, meggátolva a zsinór csavarodását. 1 csomagban 3 db forgókapocs található.

Ez a kapocs az extrém terhelést is bírja

Bővebb információ a MAD Cat Biztonsági kapcsos harcsás forgóról: ugrás az áruházba

MAD CAT Harcsás forgó 110 kg

Ez a termék az előbb bemutatott forgó kapocs nélküli változata. A terhelést azonos módon bírja, nem ez lesz a gyenge láncszem, ha egy óriás akad a horgunkra. 1 csomagban 3 db forgókapocs található.

Kapocs nélküli verzióban is forgalomba került

Bővebb információ a MAD Cat Harcsás forgóról: ugrás az áruházba

MAD CAT Propeller Csörgő

Ezt a csörgőt rendkívül egyszerű használni. Szét kell pattintani és a kishal fölé, az előkére kell rátenni. A kishal a csörgő hangja miatt folyamatos mozgásban lesz (még intenzívebb mozgást fog végezni a csörgő), ami felkelti a harcsa figyelmét. Azonban nemcsak a kishalra, hanem a csörgő hangjára is felfigyelnek a harcsák, sőt, ami még fontosabb, kapásra is ingerli őket. 1 csomagban 5 db csörgő található.

Ez a csörgő kapásra ingerli a harcsákat

Bővebb információ a MAD Cat Propeller csörgőről: ugrás az áruházba

MAD CAT Gumigolyó extra 10 mm

A harcsázó szerelékek nélkülözhetetlen kelléke a gumiütköző. Azonban a hagyományos méretű gumigolyók alkalmatlanok erre a feladatra, épp ezért célszerű e célra nagyobb méretű és keményebb gumigolyót használni. A 10 mm-es gumigolyó két oldalán azonos átmérőjű a furat. 1 csomagban 12 db golyó található.

A harcsázó szerelékek nélkülözhetetlen kelléke a gumiütköző

Bővebb információ a MAD Cat Gumigolyó extráról: ugrás az áruházba

MAD CAT Zsugorcső 10 mm

A zsugorcső egy speciális műanyag cső, amely hő (láng, forró víz, gőz) hatására összezsugorodik. Kivételesen jól használható a horgok kötésénél. A horogra ráhúzunk egy csövet, amelyet rámelegítve a legbiztonságosabb kötésvédőt kapjuk. A zsugorcsővel kialakított szereléknél a megfelelő szögben rögzíthetjük a horgot vagy egyéb más kiegészítőnket (előkét, antennaszárat). Speciális végszerelékek elkészítéséhez is tökéletes, a megvalósítható ötleteknek csak a képzelet szab határt. A zsugorcső eredeti átmérője 10 mm, kiszerelése 1 méter.

Speciális végszerelékek elkészítéséhez is tökéletes, a megvalósítható ötleteknek csak a képzelet szab határt

Bővebb információ a MAD Cat Zsugorcsőről: ugrás az áruházba

MAD CAT Sumo Hook

Ez a horog fényes szürke színű, közepesen hosszú szárú, füles, vastaghúsú és bivalyerős. Kifejezetten harcsázáshoz kifejlesztett, extrém körülmények között tesztelt, elnyűhetetlen, legkeményebb acélból készült horog. A horoghegy - a biztos akadás érdekében - síkjából enyhén kihajlított. Javasolt csalik: pióca, nadály, iszapgiliszta, nagyméretű élő csalihal. Kiszemelt halak: afrikai harcsa, kapitális szürke harcsa. 6/0, 8/0 és 10/0 méretben kaphatók.

Kifejezetten harcsázáshoz kifejlesztett, extrém körülmények között tesztelt, elnyűhetetlen horog

Bővebb információ a MAD Cat Sumo horogról: ugrás az áruházba

MAD CAT Sumo Treble

Talán ez egyik legerősebb háromágú horog, amely hazánkban kapható. A legnagyobb igénybevételre tervezték, ahol kompromisszumnak, megalkuvásnak helye nincs! A rendkívül erős horogtestet egy hosszú, egyenes, borotvaéles hegy teszi tökéletessé. Ami erre ráakad, az többé nem menekül! Különösen bevált a nagyobb méretű csalihalaknál és akadós, kemény terepen való horgászatnál is. 4/0 és 6/0 méretben kerülnek forgalomba.

Ami erre ráakad, az többé nem menekül!

Bővebb információ a MAD Cat Sumo Treble horogról: ugrás az áruházba

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.