A horgász feleségek és gyermekek kedvencei: a halas párnák

A horgász feleségek és gyermekek kedvencei: a halas párnák

Az élethű, halformájú párnák rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek látogatóink körében. Nem véletlen ez, hiszen kényelmesek, stílusosak, és szinte mindenki érdeklődve tekint rájuk. Ezek a kiegészítők nem csupán a horgászat életformáját kedvelők körében kedvesek, hisz remek ajándéklehetőséget nyújtanak gyermekeknek és a horgász feleségek számára is, akik párjukat szeretnék meglepni egy ötletes ajándékkal. Ezúttal néhány vadonatúj változattal bővítettük kínálatunkat, melyekkel még több horgászati stílussal, halfajjal vagy akár hírneves halacskával szimpatizáló horgásznak jelenthet ideális ajándékot. Kattints az írásra és ismerkedj meg legújabb lakóinkkal!

Nap, mint nap tapasztaljuk Kiskunhalason a Haldorádó Centrumban, hogy szinte bárki jön be hozzánk a boltba, annak a sorok között nézelődve biztosan megakad a szeme valamelyik halas párnánkon. Legyen szó akár egy gyakorlott horgászról, aki az adott párnára nézve az általa kedvelt halra, horgászati módra vagy akár egy ezekhez köthető kedves emlékre gondol, ugyanúgy mosolyogva veszi kézbe valamelyik párnát, mint egy kezdő vagy egy gyermekhorgász, aki még csak ismerkedik ezzel a világgal és hasonló fogásra vágyik a vízparton. Ha pedig olyasvalaki érdeklődik utánuk, aki nem ért a témához, elegendő csupán annyit kérdeznünk, hogy „Milyen halat szeret fogni, akinek ajándékba szeretné adni?”. A visszajelzések alapján egyet biztosan állíthatunk, bárki örülni fog egy ilyen ajándéknak!

Az újdonságokkal bővült párnáink között bárki megtalálhatja a számára legszimpatikusabb változatot
Kicsik és nagyok egyaránt örülnek egy-egy ilyen jópofa párnának

Az élethű, hal alakú párnáink bármelyike tökéletes ajándék lehet akár horgászó gyermekeknek, akár felnőtteknek. Ezek a kiegészítők rendszerint a horgászok otthonait díszítik, és remek kellékeivé válnak a nappaliknak, hálószobáknak. Az igényes grafikával megnyomott, valós méretű halak a horgásztanyák és vízparti nyaralók vicces kiegészítőjeként is szolgálhatnak, például, ha nem sikerült halat fogni, akkor a párnákkal pózolva is vidám képek készíthetőek. Ajándékozza meg horgász ismerőseit vagy szeretteit a népszerű párnák valamelyikével! A választék mostanra igen széles, többfajta méretű és színű ponty, csuka, süllő, harcsa, óriás viza, fekete sügér, tengeri ragadozó, akváriumi díszhal, pirája és két mesehős változatban kapható. A legjobb áttekinthetőség érdekében kategóriákra osztottuk a különféle halas párnákat, kezdjük az iserkedést a legújabb típusokkal!

Óriás halas párnák

Az igazi kapitális halakra horgászók bőven találhatnak kedvükre valót a díszpárnák között, legyen szó ragadozó vagy békés halról.
 

Vizeink legnagyobbra növő hala a harcsa, melynek párna változata is kiemelkedő a maga 115 cm-es méretével
Formatervezése maximálisan a harcsa áramvonalas testét tükrözi
Minden ragadozóhalas horgász álomhala egy ekkora méretű óriás csuka, 110 cm-es méretével már egy kisebb krokodilra emlékeztet

Ugrás az áruházba: Halas párna - óriás csuka

Kapitális süllő a javából! Igaz, ez csak egy párna, de olyan élethű, hogy jó érzés ránézni és kézbefogni

Ugrás az áruházba: Halas párna - óriás süllő

Legújabb halas párnák: a baby pink delfin

Ugrás az áruházba: Halas párna - baby pink delfin

Amur, pontyok, békéshalak kavalkádja

A bojlis és nagyhalas feederhorgászok kedvence egy ekkora ponty, hiszen mérete igen tekintélyes, 90 cm hosszúságú

Ugrás az áruházba: Halas párna - óriás ponty

A hagyományos méretű pontyok közt is van pár tetszetős darab! 

Az egyedi párnák és lehetőségek kapcsán érdemes megemlíteni az Energofish 30. születésnapja alkalmából létrehozott Jubileumi Ponty párnákat is, melyek két méretben, élethű tőponty mintázattal kerülnek forgalomba.

Bemutatjuk az Energofish születésnapja alkalmából létrehozott Jubileumi Ponty párnát, mely élethű tőponty mintázattal kerül forgalomba!

Ugrás az áruházba: Halas párna - Jubileumi ponty

Ragadozó halak repertoárja

Egy ilyen méretű csukát élőben bármelyik rablóhalas horgász szívesen kifogna, hossza 77 cm
Aki a süllőket kedveli, annak otthonából nem hiányozhat egy ilyen párna!

Ugrás az áruházba: Halas párna - csuka

Ugrás az áruházba: Halas párna - süllő

A kapitális és hagyományos példányok mellett baby párnák is készültek, melyeket méretükből, illetve barátságos mintájukból adódóan a gyermekek fogadhatnak nagy örömmel.

Legújabb baby párnánk a bodorka

Ugrás az áruházba: Halas párna baby - bodorka

A gyermek párnák legújabb verziója, ez a kedves kis baby amur!
Ez a baby ponty mérethatáron van, mérete 35 cm...
...akárcsak pikkelyes tesójáé a Jubileumi baby (tő)pontyé

Ugrás az áruházba: Halas párna baby - amur

Ugrás az áruházba: Halas párna baby - ponty

Ugrás az áruházba: Halas párna baby - Jubileumi ponty

Ugrás az áruházba: Halas párna baby - csuka

Haldorádó Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.