Ajándékötletek pontyhorgászoknak 2. rész – Minőségi rod-podok és bottartók

Ajándékötletek pontyhorgászoknak 2. rész – Minőségi rod-podok és bottartók

Ha már sikerült kiválasztani és megvásárolni a felszerelésünket, azt a vízparton el is kell helyeznünk valamin, ami mindenféle időjárási körülmények között megfelelő pozícióban tartja azt a kapás érkezéséig. Erre a legjobb megoldást a különböző rod-podok, azaz bottartó állványok és extra minőségű leszúrók nyújtják helyzettől függően, melyekből most kiemelnénk néhányat, amelyek között mindenki megtalálhatja a leginkább megfelelő típust, mely egyben remek ajándék is lehet horgász családtagjaink, barátaink részére.

CARP ACADEMY SpaceX Rod Pod

A Carp Academy SpaceX Rod Podja már a megjelenésében is azt sugallja, hogy ezt a terméket bizony a felső kategóriás bottartó állványok közé pozícionálta a gyártó. Közelebbről megnézve a bottartó szerkezeti tulajdonságait, kialakításbeli praktikumait pedig garantáltan tovább erősödik bennünk ez az érzet. Ennél pedig már csak az ára a szimpatikusabb, mivel minősége, értéke mellé remek árszabás társul! A SpaceX gyakorlatilag a pontyhorgászok minden igényét kielégíti, amit egy ilyen kiegészítőtől a vízpartokon kívánni, illetve elvárni lehet! A szerkezet alapvetően négylábú, vízszintesen felállított rod pod gyanánt működik, de természetesen az állítási lehetőségeknek hála, jól lehet alkalmazkodni vele a különféle parti göröngyökhöz, szintkülönbségekhez is. Az elemek erős dúralumíniumból készültek, strapabíró, kemény, kopásálló fekete színű műanyag bevonattal. További nagy előnye, hogy egyszerűen és gyorsan összeszerelhető, valamint szétszedhető, ezért nem megy el sok idő a felállításával. Nagy mérete igazán kényelmes horgászatot tesz lehetővé, miközben elegáns parti megjelenést biztosít a felszerelésünknek! Grátiszként egy igényes hordtáskában szállítjuk a leendő tulajdonosnak!

A Carp Academy SpaceX Rod Pod főbb jellemzői: 

  • Extra nagyméretű kivitel
  • Hossza: 90-145 cm
  • Kereszttartó szélessége: 70 cm
  • Lábak hossza: 77-180 cm (elől), 45-90 cm (hátul)
  • 5 botos kereszttartó
  • Erősített váz
  • Állítható vázhosszúság
  • Teleszkópos lábak
  • Állítható kereszttartó magasság
  • Tartozék hordtáska
 

A Carp Academy legújabb, felsőkategóriás bottartója a SpaceX Rod Pod

Bővebb információ: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Emotion rod-pod New

Ez a rod-pod egyedülálló módon 5 bot tárolására alkalmas. További különlegessége, hogy minden ponton található 1-1 szorítócsavar, így teljes egészében saját ízlésre alakítható. Mindegyik láb állítható oldalsó és hosszanti irányban is, és még a kereszttartó dőlésszöge is állítható, így szinte a földre lehet fektetni a bottartó állványt. Ez nagy stabilitást ad neki, még a legnagyobb viharokban is mozdulatlan marad. Az első teleszkópos lábakkal akár jelentősnek mondható elülső állványmagasságot is beállíthatunk igazodva a meghorgászandó víz sajátosságaihoz.

Az Emotion rod-pod egy régi, jó bevált típusnak számít
Az ötbotos kivitel lehetőséget nyújt, hogy akár két horgász is elhelyezze rajta horgászbotjait

Bővebb információ: ugrás az áruházba

CARP ACADEMY Profi Rod Pod szett 7 (KB-456)

A Carp Academy széles bottartó-kínálatának egyik újabb típusa az Alcatraz Rod Pod. Minden túlzás nélkül állíthatjuk róla, hogy felveszi a versenyt más gyártók sokkal magasabb árkategóriába sorolt modelljeivel is! Ez a 100%-ig rozsdamentes, alumíniumból készült, festett bottartó alkalmatosság akár a professzionális pontyhorgászok számára is jó választás lehet. A szett keretein belül most 2 db Carp Academy Flash Elektromos kapásjelző is jár a bottartó állványhoz! E típus bekapcsolása és a készülék hangerejének állítása a V (volume) tekerőgombbal történik. A T (tone) gombbal a hangszín is állítható. Ezt garantáltan meghallja! A kapáskor felvillanó LED 20 másodperc múlva teljesen elalszik, ha nincs mozgás, hogy az elem hosszú életű legyen.

Négybotos kivitel és kedvező ár jellemzi ezt a szettet

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Carp Expert Digital Combo 3 botos + féláron halas párna

A szett alapja egy Carp Expert Stabil Rod-Pod, mely egy masszív, strapabíró alumínium bottartó állvány. Állítható lábainak köszönhetően egyenetlen terepen is megállja a helyét, de jó hasznát lehet venni stégen is ahol a leszúrható bottartók használata nehézkes. Az állvány kialakításánál a súly és a tartósság elsődleges szempont volt, ezért ahol lehetett könnyű, de erős alumíniumból készült. A forgatható és billenthető fej segítségével könnyen és pontosan állíthatjuk be a botokat. A vastag lábszerkezet alul tartja az állvány súlypontját ezzel is növelve a stabilitást. A dőlésszöge egy mozdulattal állítható ez különösen előnyös feltámadó szél és fárasztás esetén Összeszerelése pár másodpercig tart csupán. Természetesen ilyen szintű rod podhoz béléses hordozótáska jár, amelyben elszeparáltan tudjuk tárolni az egyes alkatrészeket.

- Hosszúság: 60-120 cm
- Magasság: 50-68 cm

Erre helyezhetjük fel rádiós kapásjelzőinket, melyből hármat + egy vevő egységet találhatunk a szettben. Mindkettő esetében a kapást hang és fényjelzéssel is jelzik számunkra. Az elektromos jelzők technikai és használati adatai:

- A vevőt 3 db AAA elem, míg a kapásjelzőket 1 db 9V elem. Mindkét eszköz hátlapja, annak lefelé mozdításával távolítható el.
- Az adó és a vevő külön bekapcsoló gombbal helyezhető üzembe, melyet 3 másodpercig kell nyomva tartani. Az üzemkész állapotot hang jelzi számunkra. Bekapcsolás után a jeladók automatikusan kapcsolódnak a vevőre. Eszközeinket a bekapcsoló gomb 3 másodpercig történő nyomva tartásával tudjuk kikapcsolni.
-Nyomógombok: Be/kikapcsoló gomb, "V" hangerő állító gomb, 5 állítási lehetőséggel, "S" érzékenységet állító gomb 5 állítási lehetőséggel, "T" hangszín választó gomb, 5 állítási lehetőséggel
- A jelzők szabvány menete minden leszúróhoz és rod pod-hoz csatlakoztatható
- Az elektromos jelzők élettartamát, strapabíróságát növeli, hogy esőálló termékek

A szetthez 3 db swinger is jár, mellyel az ejtős kapásokról sem maradunk le. Ledes kivitelének köszönhetően fényjelzéssel is tudatja számunkra a kapás tényét.

A Carp Expert Digital Combo egy igazán jól eltalált bottartó és kapásjelző összeállítás, melyet elsősorban a pontyhorgászat szerelmeseinek ajánlunk!
Ha most vásárol ebből a termékből, akkor a képen látható óriás halas párnát féláron, mindössze 4495 Ft-ért tudja megvásárolni!

Bővebb információ: ugrás az áruházba

DEMON CARP Mini Rod Pod szett

Ezt a szettet azoknak a kezdő horgásznak ajánljuk, akik most szeretnék kipróbálni az elektromos kapásjelző adta előnyöket. A szett tartalmaz egy Mini Rod Pod–ot, melynek hossza 61 cm (nem állítható), magassága 35 cm. A rajta található Buzz bar szélessége 40 cm, így két, vagy akár három bothoz is ideális. Ez a remek botállvány praktikus hordozótáskával kapható. A szett további tartalma 2 db ST elektromos kapásjelző, melynek állítható a hangereje és a hangszíne is. 9 V-os elemmel működik, és a hangon kívül UV kék jelzőfénnyel mutatja a kapást. Esőálló kivitel! 2 db ajándék merevkaros swinger is a csomag része.

Praktikus bottartó-kapásjelző szett, kedvező áron, elsősorban a kezdő pontyhorgászoknak

Bővebb információ: ugrás az áruházba

PROLOGIC Tri-Lux Pod 3 Rod

Stabil, kis helyigényű, könnyű alumínium rod-pod. Tökéletes akár még a nagyméretű távdobó orsókhoz is. CNC esztergált alumínium tartozékokkal van ellátva, így garantált a hosszú élettartam. Könnyen állítható a bottartók szöge, valamint a lábak hossza. Hihetetlenül stabil! Hordtáskával együtt kapható. Állítható magasság: 60-95 cm, állítható hosszúság: 70-114 cm. A 3 botos változatnál 40 cm-es és 50 cm-es buzz barral kerül forgalomba.

A Tri-Lux kis hely igényű, nagyon stabil bottartó állvány

Bővebb információ: ugrás az áruházba

PROLOGIC Spider Pod 3 Rods

A Prologic egy újabb praktikus bottartó alkalmatossággal, sőt, ezesetben mondhatni, különlegességgel rukkolt elő! Ez a típus ugyanis tetszés szerint leszúróként, illetve rod podként is használható! A modern pontyhorgászokhorgászok számára tervezve, ez a sokoldalú készlet lehetővé teszi, hogy bármilyen szituációban stabilan és biztonságosan rögzíthessük a botjainkat. Nem számít, hogy a horgászat egy stégen, beton mólón, vagy füves parton történik, a Spider Pod mindenütt jó szolgálatot tesz! Két különböző hosszúságú, egyenként 4 darabos leszúró-szett felhasználásával készült, így ha a helyzet úgy igényli, lehetséges vele akár az ég felé is állítani a botokat. Rapid pontyhorgászatok közben használhatjuk egyszerűen a leszúrókat, de ha a kemény talaj miatt ez nem lehetséges, a rozsdamentes acél központi csatlakozó segítségével pillanatok alatt stabil, masszív rod poddá alakítható. A felhasznált minőségi alumíniumnak köszönhetően az összsúlya nagyon csekély, és nagyon kis méretűre összecsomagolható, ami fontos szempont azon horgászok számára, akik a nagy pontyok nyomában gyakran költöznek egyik helyről a másikra.

A Prologic Spider Pod 3 Rods főbb jellemzői:

- 4 db kihúzható láb (elől 20-27 cm, hátul 16-23 cm)
- 2 db kihúzható extra hosszú láb (43-73 cm)
- kereszttartók szélessége: 27 és 30 cm
- váz hossza: 80-95 cm
- Állítható fő váz
- Gyorscsatos csatlakozók, a kapásjelzők és a botrögzítők számára
- Hordtáska mellékelve
- Súlya mindössze 1,7 kg

Vadonat új bottaró különlegesség a Prologictól!

Bővebb információ: ugrás az áruházba

PROLOGIC Tri-Sky Pod 3 Rod
A legstabilabb bottárolási megoldás, rövid és hosszú lábakkal! (Hosszú: 100-180 cm, rövid: 30-50 cm.) Szuper könnyű alumíniumból készült. Állítható lábai nehéz terepen is lehetővé teszik felállítását. Csatos toldásokkal készült, így gyorsan és könnyen beállítható. Természetesen hordtáskával együtt kapható. Tömege mindössze: 3,7 kg. Állítható hosszúság: 70-128 cm. A 3 botos változatnál 40 cm-es és 50 cm-es buzz barral kínálja a gyártó. 4 normál és 2 plusz, extra hosszú lábbal kerül forgalomba.

Klasszikus kivitel az extrém helyzetekhez

Bővebb információ: ugrás az áruházba

RON THOMPSON Lux Pod 3 Rod

Sokoldalúan kihasználható rod-pod, amit minden olyan kezdő és haladó horgásznak ajánlunk, aki egy megfizethető, mégis remek minőségű rod-podot szeretne magának vásárolni. Az új Ron Thompson Lux Rod 3 Pod három hagyományos fenekező vagy bojlis bot stabil tárolására szolgál. Óriási előnye, hogy olyan helyen is biztos támasztékot nyújt botjainknak, ahol normál esetben egyetlen bottartót sem lehet leszúrni. Ilyenek a mólók, stégek és a kövezett partszakaszok. A rod-pod ekkor válik igazán nélkülözhetetlenné. Természetesen, ha a talaj megfelelő, és csak egy rövidebb horgászatot terveztünk, elegendő lehet csak a kereszttartókat és hozzájuk 2-2 db szárat magunkkal vinni. Az állvány alumíniumból készült, teljes súlya mindössze 1,7 kg. Átlagon felüli a bottartó stabilitása is, amelyet nem csavaros rögzítéssel, hanem gyorscsatlakozós csatokkal értek el. Mindez precíz, holtjáték nélküli rögzítést eredményez. Ennek köszönhető még az is, hogy pillanatok alatt fel lehet állítani a rod-podot. Lábai 32 cm hosszúak, de a kereszttartók száraira is kicserélhető, amik 39 cm hosszúak. A rod-pod hossza 75-125 cm között állítható, a kereszttartók szélessége 50 cm, melyen réz csatlakozások vannak. A kiváló minőségű hordtáskában sérülés nélkül szállítható a rod-pod.

Akár rövid, egynapos horgászatokhoz is javasoljuk ezt a típust

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Carp Expert Neo Giant Rod Pod

Egy rod-pod újdonságról van szó, ami erős és strapabíró alumíniumból készült. 4 bot tárolására hivatott, de 1, 2 vagy 3 botra is tökéletes. Többféle felállítása lehetséges, például a botok spiccei állhatnak a víz felé vagy az ég felé is, ha akadós a pálya előttünk. Lábai is teleszkóposan állíthatóak, mint a kereszttartó alatti tartók is. Meglehetősen könnyen kezelhető szerkezet, pillanatok alatt felállítható és a kívánt pozícióba beállítható. A hosszú élettartamért a rendkívül erős váz, illetve állító csavarok felelnek. További hasznos tulajdonsága, hogy hossza, magassága, valamint a kereszttartó magassága is precízen állítható, emellett dönthető lábaival könnyedén alkalmazkodik az egyenetlen vízparti talajhoz is.

Tartós, négybotos kivitel

Bővebb információ: ugrás az áruházba

HALDORÁDÓ Feeder tripod szett

Ezt a szettet a feederbotos horgászoknak ajánljuk. A szett fő eleme a Haldorádó Feeder Tripod. Ha stégen, mólón vagy betonozott parton horgászunk, lehetetlen a bottartó villákat leszúrni. Ekkor lehet segítségünkre a tripod, mely ezt a problémát könnyedén orvosolja.

A feederhorgászok egyik jól bevált típusa

Bővebb információ: ugrás az áruházba

PROLOGIC Leszúrható kereszttartó páros 2 botos

Valószínűleg a legsokoldalúbb kétbotos készlet a piacon. Praktikus, könnyű és kompakt. Csúcsminőségű alumínium leszúró, porfestett bevonattal, matt fekete felülettel. A leszúrók könnyen földbe csavarhatóak.

Masszív, leszúrható kereszttartó, mely egy igényes hordtáskában kerül forgalomba

Bővebb információ: ugrás az áruházba

Kommentek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: