Haldorádó Fishing Care – 2023-as újdonságok már MOST elérhetők!

Haldorádó Fishing Care – 2023-as újdonságok már MOST elérhetők!

A Fishing Care termékek kifejezetten a horgászok igényei alapján készültek, és Tárnokiné Horváth Edina, a T.H.E. BEAUTY magyar kozmetikai cég tulajdonosának és a Haldorádó fejlesztőcsapatnak munkáját dicsérik! Új termékeink olyan helyzetekre kínálnak megoldásokat, amelyekkel már MINDEN horgász találkozott, mégsem tudta ezekre eddig a jó megoldást.

HALDORÁDÓ Fishing Care Szagsemlegesítő kéztörlő szett
Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor a horgászat végén hiába dörzsöljük, hiába mossuk a kezünket, nem enyhül annak büdös-májas, vagy erjesztett kukorica szaga… Ha csak mi szagolgatjuk, az még nem gáz, de ha be kell menni egy nyilvános helyre, vagy az autóban többen is ülnek, szinte biztos, hogy előbb-utóbb megkérdezi valaki: „Mi ez a förtelmes bűz?”. Hogyan tudunk gyorsan és hatékonyan megszabadulni a kellemetlen szagtól anélkül, hogy mindenféle bőrkárosító vegyszert használjunk? Erre kínál egyedülálló megoldást a Fishing Care Szagsemlegesítő kéztörlő szett!

Fishing Care Szagsemlegesítő kéztörlő szett

Kreatív fejlesztésen alapuló receptúrával készült szagsemlegesítő folyadék, mely kiválóan alkalmas a kezek megtisztítására, a kellemetlen szagok elfedésére. Antibakteriális összetevőket tartalmaz, melyek támogatják a bőr természetes védekező folyamatait is.
Használata: itasd át a szettben található préselt, száraz törölközőkorongot a folyadékkal. Nyisd szét, hajtogasd szét az így kapott nedves törölközőt, majd kéztörlőként használva dörzsöld át vele a kezeidet. A hatás lenyűgöző lesz, mert a kellemetlen, büdös szag helyett kifejezetten kellemes illatot áraszt majd kezed!
A csomag 5 db törölközőkorongot és 60 ml szagsemlegesítő folyadékot tartalmaz.

Első lépésként…
… a préselt korongot át kell itatni a szettben található szagsemlegesítő folyadékkal
A törölközőkorong elkezd dagadni…
… így lehet széthajtani a már megnedvesített korongot
Ez a kendőméret tökéletesen elegendő…
… hogy alaposan meg tudjuk törölni a kezünket

HALDORÁDÓ Fishing Care Szagsemlegesítő testápoló szett
Egyre többen választják a vadvízi horgászatot és a nomád körülményeket vagy az olyan tavakat, ahol a hosszabb idejű túrák során nem biztosított a meleg vizes tisztálkodás lehetősége. 1-2 napig elviseli az ember saját (egyre kellemetlenebb) testszagát, de ahogy telik az idő, ez egyre kritikusabbá válik, ami fokozza az ember diszkomfortját. Nincs mese, meg kell fürödni! Nyáron nincs is kellemesebb, mint amikor a tó hűs vizében megmártózik az ember, de az év további részében (tavasszal, ősszel és télen) nem éppen leányálom a néhány fokos tóban fürödni. Mi lehet a megoldás?

Fishing Care Szagsemlegesítő testápoló szett

A Fishing Care Szagsemlegesítő testápoló szett kreatív fejlesztésen alapuló receptúrával készült szagsemlegesítő, tisztító folyadék, mely kiválóan alkalmas a testhajlatok vagy akár az egész test megtisztítására, a kellemetlen szagok megszüntetésére. Antibakteriális összetevőket, növényi eredetű tisztító anyagokat tartalmaz, melyek kíméletesen tisztítják a bőrt és támogatják annak természetes védekező folyamatait.
Használata: itasd át a szettben található préselt, száraz törölközőt a folyadékkal. Nyisd szét, hajtogasd szét az így kapott nedves törölközőt, majd töröld át vele a tisztítandó testfelületeket. A hatás lenyűgöző lesz, mert a kellemetlen testszag helyett kifejezetten kellemes, visszafogott, férfias illatot áraszt majd felfrissült tested – olyan, mint ha egy jó fürdőt vettél volna, mégsem kellett a hideg tóban megbuggyannod!
A csomag 5 db szögletes préselt törölközőt és 100 ml szagsemlegesítő folyadékot tartalmaz.

A szett tartalmazza a szagsemlegesítő folyadékot, valamint 5 db szögletes préselt törölközőt
A préselt törölközőt itassuk át a szagsemlegesítő folyadékkal
A folyadék hatására elkezd megdagadni a törölköző…
… a megnedvesített törölközővel…
… áttörölhetjük teljes testünket

HALDORÁDÓ Fishing Care Kézkrém
A horgászok gyakorta tapasztalják, hogy a szél kifújja vizes, halnyálkás kezüket, amely kiszárad és ki is repedezhet. Sokfajta remek kézkrém kapható a piacon, de ezek zömére igaz, hogy ha horgászat közben bekenjük vele a kezünket, valószínűleg több halat már nem kell utána kézbe fognunk… összetevőik egyszerűen riasztják a halakat.

Fishing Care Kézkrém

A HALDORÁDÓ Fishing Care Kézkrém (főként természetes) összetevői azonban nem riasztják el a halakat, így horgászat közben is használható, a horgászat után pedig kifejezetten ajánlott!
Kreatív fejlesztésen alapuló receptúrával készült, a jellemző környezeti hatásoknak kitett, irritált kezek támogatója. Gyorsan felszívódva nyugtatja, hidratálja, táplálja kézbőrünket, miközben vékony filmréteget kialakítva védelmet nyújt a nap további részében. Helyreállítja a bőr hidrolipid egyensúlyát. Rendszeres használata puha, bársonyos bőrérzetet ad.
Használata: egy pumpálásnyi mennyiséget oszlass el, finoman kend el kezeiden, majd hagyd beszívódni! A hatás magáért beszél! Ja, és folytathatod a horgászatot!

A kézkrém pumpás tégelybe került
Elegendő csupán egy pumpálásnyi krémet eloszlatni kezünkön

HALDORÁDÓ Fishing Care Sebdoktor
Horgászat közben gyakorta előfordul, hogy megszúrja az ujjunkat a horog, megvágja, megszúrja a kezünket hal bognártüskéje, de ezernyi más veszély is leselkedik ránk a természet lágy ölén… Ha bekövetkezett a baj, szükség van egy hatékony sebápoló készítményre. A Sebdoktor kreatív fejlesztésen alapuló receptúrával készült, sebgyógyulást támogató krém. Természetes növényi összetevőinek köszönhetően nyugtatja, ápolja az irritációnak kitett bőrfelületet. A népgyógyászatban már bizonyított, sebgyógyulást támogató, gyulladáscsökkentő körömvirágolaj és -kivonat, árnikaolaj, sheavaj szinergiában működnek együtt a panthenollal, aloe vera géllel, római kamilla vízzel, biztosítva a gyorsabb regenerálódást.

Fishing Care Sebdoktor

Használata: nyomj ki egy-két pumpálásnyi mennyiséget, majd simítsd át a kezelni kívánt területet. Ha szükséges, használd naponta többször!

A készítmény pumpás flakonba került
A seb méretétől függően nyomjunk 1-2 pumpálásnyit a sebre…
… majd kenjük el rajta!

HALDORÁDÓ Fishing Care Ajakdoktor
A hideg, szeles napokon vagy erős napsütésben gyakorta érezzük (ha nem gondoskodunk róla), hogy kiszárad a szánk és cserepes lesz az ajkunk. Hiába nyalogatjuk, hiába iszunk folyadékot, segíteni már nem tudunk rajta…! Vagy mégis?

Fishing Care Ajakdoktor

Az Ajakdoktor kreatív fejlesztésen alapuló receptúrával készült ajakápoló. Természetes növényi olajai és vajai szinergiában együttműködve a kínai édesgyökér-kivonattal és kék varádics illóolajjal hatékonyan nyugtatják az ajak érzékeny területét. Ceramidtartalma segít helyreállítani a sérült bőrfelszín egyensúlyát, erősíti a bőr védő funkcióját, hidratáló, nyugtató, tápláló összetevői puhítják, ápolják az ajkad.
Használata: simítsd át, kend be vékonyan az ajkaid ezzel a krémmel. Naponta többször végezd a hatékony és gyors regenerálódás érdekében!

Ezzel a krémmel naponta többször…
… kell bekenni ajkunkat

HALDORÁDÓ Fishing Care Borotválkozás utáni balzsam
Horgászat közben, főleg egy hosszabb túra során sem kell elhanyagolni a külsőnket, így a borotválkozásról sem kell lemondani. A legtöbb horgász azonban azért is hanyagolja ezt a tevékenységet, mert attól retteg, hogy a borotválkozás utáni balzsam a kezéhez tapadva, majd a csalit megfogva elriasztja a halakat. A legtöbb kozmetikai termék valóban nem halbarát, így az aggodalom nem alaptalan!

Fishing Care Borotválkozás utáni balzsam

Fishing Care Borotválkozás utáni balzsam azonban bátran használható horgászat közben is, mert (főként) természetes összetevői nem riasztják el a halakat! Kreatív fejlesztésen alapuló nyugtató, kiegyensúlyozó hatású, könnyed állagú gélkrém. Gyorsan felszívódik, nyugtatja, hidratálja az érzékeny, sérülékeny bőrt. Hatóanyagai egymás hatását felerősítve segítik a borotválkozás okozta mikrosérülések gyors regenerációját, csökkentik a gyulladást, meggátolják a fertőzések kialakulását, miközben helyreállítják a bőr hidrolipid egyensúlyát.
Használata: borotválkozás után egy pumpálásnyi mennyiséget oszlass el a kezelendő területen! Összetételénél fogva akár mindennapi bőrápolásra is alkalmas, kifejezetten ajánlott érzékeny bőrűeknek.

Egy pumpálásnyit…
… oszlassunk el kezünkön…
… majd kenjük arcunkra

HALDORÁDÓ Fishing Care Autóillatosító – Mangó, Narancshéj, Tropical, Kókusz
Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor a nedves haltartó vagy egyéb „büdös” horgászcucc kellemesnek semmiképpen nem mondaható illata uralja az autónk belső terét. Hiába szellőztetünk, akkor is csak a kellemetlen szagokat érezzük. Mennyivel jobb érzés kedvenc csalink vagy arománk illatát szaglászni, ugye?

Fishing Care Autóillatosító

Elkészítettük azokat az autóillatosítókat, amelyeket nem csak a horgászok fognak imádni! Alkalmas a kellemetlen szagok elfedésére lakásban, szekrényekben, öltözőkben is.
Használata: tekerd le a fa fedelet, majd vedd ki a műanyag zárókupakot. Tekerd vissza a fedelet, majd az illat eloszlatásához fordítsd az üveget fejjel lefelé néhány másodpercre, hogy a folyadék felszívódhasson a fa fedélbe. A fán keresztül kipárologva sokáig kellemes illatot áraszt magából.
Elérhető illatok: mangó, narancshéj, tropical, kókusz

Alkalmas lakásban, szekrényekben, öltözőkben is a kellemetlen szagok lefedésére
Első használat előtt tekerjük le a fa fedelet
Majd az üvegcsében található…
… műanyag kupakot vegyük ki…
Ezt követően tekerjük vissza a fedelet, majd fordítsuk az üveget fejjel lefelé néhány másodpercre

Haldorádó Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.