Hasznos ajándékok horgászoknak, közeleg a karácsony 2023!

Hasznos ajándékok horgászoknak, közeleg a karácsony 2023!

Karácsony közeledtével próbálunk olyan csomagokat összeállítani, amelyeknek minden horgász örülne, hisz tudjuk, milyen nehéz a pecásoknak megfelelő ajándékot választani. Így aztán e cikk továbbolvasását főleg a horgász hozzátartozóknak javasoljuk! A felsorolásban szettek, kiegészítőkből álló összeállítások és egyéb olyan hasznos termékek találhatók, melyek garantáltan örömet okoznak, ha a karácsonyfa alá kerülnek!

By Döme Carp Fighter pontyos feeder szett
Ebben a szettben egy bothoz és orsóhoz, valamint egy feederkosárhoz lehet hozzájutni kedvező áron.
A Carp Fighter Feeder egy rendkívül kedvező árszabású, új feederbot család, amely főként a kezdő, illetve alacsonyabb költségvetéssel bíró ponty- és amurhorgászok számára kínál tökéletes alternatívát, miközben nem kell lemondani a By Döme TEAM FEEDER termékek kapcsán megszokott és elvárt minőségről. A 360H tulajdonképpen az egyik univerzális, leggyakrabban használt méret. E bottal egy termetesebb hal irányítása és hatékony fárasztása sem lehet már probléma! Dobósúlya 40-100 g.
Tökéletes párosítás hozzá a By Döme TEAM FEEDER Carp Fighter LCS 5000 orsó. Egy univerzális, nyeletőfékes, pontyos feederorsó. A grafit-hybrid ház szolid, de elegáns megjelenést biztosít, egyben masszív szerkezetet eredményez és kategóriájához képest magas műszaki tartalmat rejt. 3 + 1 csapágya könnyed futást produkál, az S-Curve zsinórfektető rendszer pedig tökéletes zsinórprofilt alkot, ami a problémamentes működés egyik legfontosabb alapeleme. A még egyenletesebb, akadálymentes zsinórlehúzást engedő L.C.S. nyeletőfék-rendszer integrált fékállító gombot kapott A nyeletőfék már 1/4 karfordulatra visszavált, ezzel biztonságosabb akasztást tesz lehetővé. Az orsóra alumíniumból készült sekély dob került, melynek pereme döntött – ez megkönnyíti a zsinór lefutását dobáskor, ami nagyobb dobótávolságot eredményez. A dobon 2 db lekerekített zsinórklipsz található.
A szett tartalma:

 • 1 db By Döme TEAM FEEDER Carp Fighter Feeder 360H
 • 1 db By Döme TEAM FEEDER Carp Fighter LCS 5000
 • 1 db Haldorádó Dart Pro L 50 g
 

Bővebb információ a szettről: ugrás az áruházba

By Döme Carp Fighter pontyos feeder szett

By Döme Tornado nagy pontyos feeder szett
Ebben a szettben egy bothoz és orsóhoz, valamint egy zsinórhoz lehet hozzájutni kedvező áron.
A TORNADO Feeder botcsalád a legszélesebb körű felhasználhatóságot és kínálatot biztosítja a By Döme TEAM FEEDER botok között. Megjelenését tekintve letisztult, igényes kivitel jellemzi elegáns, fekete dizájnnal.
A Tornado Feeder 390H az egyik legnépszerűbb, legkedveltebb méret. Ez a bothossz akkor jöhet számításba, amikor az eredményes horgászat érdekében már növekszik a dobástáv és minimum 70 métert, vagy akár ennél nagyobbat is kell dobni. Dobósúly: 40-120 g.
Tökéletes párosítás hozzá a By Döme TEAM FEEDER Power Fighter Pro 6000 orsó. Megjelenését tekintve letisztult, igényes kivitel jellemzi elegáns, fekete dizájnnal. Kiváló választás a mindennapos feederhorgászatokhoz amatőr és haladó horgászoknak egyaránt! A mindennapok kőkemény harcosa.
A szett tartalma:

 • By Döme TEAM FEEDER Tornado Power Carp 390H
 • By Döme TEAM FEEDER Power Fighter Pro 6000
 • Haldorádó Purple Feeder 0,25 mm
 

Bővebb információ a szettről: ugrás az áruházba

By Döme Tornado nagy pontyos feeder szett

By Döme Black Edition behúzós nagy pontyos szett
A Black Edition 3,6 méteres bot egy rendkívül kecses és rugalmas bot, amelyet egy vékony nyéllel zártunk le, de oly módon, hogy annak végén van egy fogást segítő, megvastagított rész. A nyél végig, mindenhol egy vékony EVA réteggel van beborítva, ez biztosítja azt, hogy ha feljebb is fogjuk, vagy ha máshol markoljuk meg, akkor akár nedves kézzel fogva sem csúszik meg a kezünkben, illetve sokkal kellemesebb fogást és tapintást ad így a botnak, mint amikor egy csupasz bottestet kell markolni. A nyelet egy stabil, a legnagyobb orsók befogadására is alkalmas, csavaros orsótartó egészíti ki. A bojlis botokon fontos és elfogadott trend, hogy minimális legyen a designja. A harsány, nagy feliratok gagyivá tesznek egy ilyen szép botot. Itt természetesen mi is törekedtünk a harmóniára, mindössze a bot elnevezésének felirata árulkodik arról, hogy mit is tartunk a kezünkben. Az orsótartó feletti díszkötéstől már csak a csupasz bottest látható, mely átforgatva egy nagyon érdekes mintázatot rajzol ki. Mi ezt magunk között csak „gyűrt karbonnak” nevezzük. A botok alapanyaga egyébként 40 tonnás High Modulus Toray Carbon, és mindhárom boton 6 db SeaGuide Titanium dupla talpas, távdobást segítő gyűrű található.
Tökéletes párosítás a bothoz a Carp Academy Endless 8000 orsó, mely minden szempontból megfelel a pontyhorgászok legkritikusabb követelményeinek. Hatalmas átmérőjű dobja és csekély súlya remek távdobó orsót biztosít használójának, főleg ha még hozzávesszük a lassított dobemelő rendszert, amely nagyon impozáns zsinórprofilt eredményez. Emellett akkor sem kell másik orsóért nyúlnunk, ha behúzós horgászatra készülünk, ugyanis az orsó dobjára még vastagabb zsinórból is kellő mennyiség fér akár egy balatoni horgászathoz is. Az orsót egy extra gyorsfék-rendszerrel látták el, ami még kényelmesebbé teszi használatát. A megfelelő futásról 6 + 1 csapágy gondoskodik, az orsóház anyaga grafit, amelyet egy nagy átmérőjű fém dobbal egészített ki a gyártó. A dob kapacitása tökéletesen megfelel az extrém távolságok meghorgászására is, még a 0,35 mm-es főzsinórból is 550 métert tekerhetünk rá.
A szett a zsinórral és egy csomag bojlival lesz teljes.
A szett tartalma:

 • By Döme Black Edition BC 360 3 Lbs
 • Carp Academy Endless 8000
 • Record Carp Fluo Orange 0,30 mm / 800 m
 • Haldorádó Big Feed - C21 Boilie - Fűszeres Kolbász 800 g
 

Bővebb információ a szettről: ugrás az áruházba

By Döme Black Edition behúzós nagy pontyos szett

By Döme Black Edition távdobó nagy pontyos szett
A Black Edition 3,9 méteres bot a botcsalád leghosszabb és legerősebb tagja, amely egyértelműen a távoli horgászatokat szolgálja. Ez 3,5 libra tesztgörbéjű, és a legnagyobb dobótávolság eléréséhez 125 gramm az ideális ólomnehezék. Így a főzsinór vastagságtól függően 100-160 méterig is dobhatunk vele. Nagyon fontos és hangsúlyos, hogy nemcsak nagyot lehet ezzel a bottal dobni, hanem mindezt rendkívüli pontossággal lehet tenni!
A nyél végig, mindenhol egy vékony EVA réteggel van beborítva, ez biztosítja azt, hogy ha feljebb is fogjuk, vagy ha máshol markoljuk meg, akkor akár nedves kézzel fogva sem csúszik meg a kezünkben, illetve sokkal kellemesebb fogást és tapintást ad így a botnak, mint amikor egy csupasz bottestet kell markolni. A nyelet egy stabil, a legnagyobb orsók befogadására is alkalmas, csavaros orsótartó egészíti ki. Az orsótartó feletti díszkötéstől már csak a csupasz bottest látható, mely átforgatva egy nagyon érdekes mintázatot rajzol ki. Mi ezt magunk között csak „gyűrt karbonnak” nevezzük. A botok alapanyaga egyébként 40 tonnás High Modulus Toray Carbon, és mindhárom boton 6 db SeaGuide Titanium dupla talpas, távdobást segítő gyűrű található.
A szett tartalma:

 • 2 db By Döme Black Edition BC 390 3,5 Lbs
 • 1 db Haldorádó Big Feed - C21 Boilie - Fűszeres Kolbász 2,5 kg
 

Bővebb információ a szettről: ugrás az áruházba

By Döme Black Edition távdobó nagy pontyos szett

By Döme Big River orsó szett
A szett alapját a By Döme TEAM FEEDER Big River LCS 5500 orsó adja.
Az új By Döme TEAM FEEDER Big River LCS orsócsalád erejét és életrevalóságát a megfelelő helyeken elhelyezett 7 + 1 golyóscsapággyal, az erősített belső szerkezettel, illetve rotorral garantáljuk. Az optimális méretű hajtókarral kiegészülve ez a szerkezet méltó ellenfele lehet a legnagyobb folyóvízi halaknak is!
Fontos szempont volt, hogy a vastagabb, 0,30-0,35 mm átmérőjű zsinórokból is (amely lehet fonott vagy monofil egyaránt), minimum 200-300 méter ráférjen az orsók dobjára. Így már eséllyel tudjuk felvenni a küzdelmet egy kapitális dunai nyurgaponttyal vagy egy megállíthatatlanul menekülő tiszai amurral. Az orsó fő fékrendszere elöl kapott helyet, míg hátul lehet a nyeletőféket bekapcsolni. Folyóvízen különösen hasznos és javasolt a nyeletőfék használata, mert (ha be van kapcsolva) egy vehemensen kapó hal sem tudja felszerelésünket vízbe rántani. Persze a nyeletőfék ereje is szabályozható a végén található tekerőgombbal, így a fék csak akkor szólal meg, amikor a hal húzza, nem pedig a sodrás.
Az új River LCS orsók számos kiváló technikai tulajdonsággal rendelkeznek, ahogyan azt egy modern és minőségi feederorsótól joggal várhatják el a felhasználók:

 • L.C.S. – Line Control System – Nyeletőfék-rendszer
 • K.C.D. – Kevlar Cloth Dragwasher – Hosszú élettartamú kevlár féklamellák
 • A.C.R. – Airlite Carbo Rotor – Könnyített, kiegyensúlyozott rotor
 • L.P.S. – Line Protection System – Zsinór-aláfutást gátló rendszer
 • A.D.S. – Aluminium Deep Spool – Alumínium mély dob
 • D.S.L – Double Steel Line Clip – Dupla fém zsinórklipsz
 • L.B.A. – Long Life Bail Arm – 3X erősségű acél felkapókar
 • G.H.B. – Graphite-Hybrid Body – Grafit-Hybrid orsótest
 • P.R.B. – Protected Roll Bearing – Zárt házas tűgörgős csapágy
 • B.B.R. – Ball Bearing Line Roller – Csapágyazott zsinórvezető görgő
 • CNC Handle – Forgácsolt fém hajtókar
A szett pontos tartalma:

 • 1 db By Döme TEAM FEEDER Big River LCS 5500
 • 1 db By Döme TEAM FEEDER Orsótartó táska L
 • 1 tekercs Haldorádó Big River Main Line 300 m - 0,25 mm
 

Bővebb információ a szettről: ugrás az áruházba

By Döme Big River orsó szett

By Döme Feeder kapásjelző szett
Ebben az összeállításban 2 db kapásjelző, valamint 2 db minőségi nyéltartó kapott helyet.
A feederezés nem minden esetben jelent néhány órás horgászatot csupán, sokan szeretnek akár több napot is a vízparton tölteni, illetve gyakorta az egynapos kalandok is belecsúsznak az éjszakába, vagy éppenséggel akkor kezdődnek. Ekkor jó szolgálatot tehet egy kifejezetten a feederhorgászat igényeihez hangolt segédeszköz, amely egyértelmű jelzést ad kapáskor, így biztos, hogy nem fogunk lemaradni róla. Bár elektromos jelzőről beszélünk, ezt sem kell mindenáron hangjelzéssel használni! Például ha nappal horgászik valaki és a botok mögött van, akkor a jelző kikapcsolt állapotban is feltehető a bottartóra, ekkor pedig nem több az egész, mint egy fekete színű, esztétikus megbízható stabilitást adó feeder bottartó fej, amelynek ráadásul megvan az az előnye, hogy a görgője mindenféle súrlódástól mentesen, szabadon adagolja a zsinórt kapáskor. Ha pedig eljön az éjszaka és a horgász megfárad, egyetlen gombnyomással bekapcsolható, s máris kényelmesebb, nyugodtabb pecát tesz lehetővé.
Ami az elektromos jelzők sorából kiemeli és a feeder horgászok számára célirányossá teszi, az az egyedi formája, ami ismerős lehet már néhányatok számára, hiszen az alapot hozzá az egyik jól bevált, régi feeder bottartó fejünk, a Quick Feeder adta. Ez a magasított forma minden körülmények között stabilan megtartja a feederbotunkat, használatával attól sem kell tartani, hogy a leghevesebben kapó hal berántja a vízbe a botot, mert az aszimmetrikus forma garantáltan meggátolja ezt.

 • Négy különböző hangszínen („T” gomb) és négy különböző hangerő („V” gomb), valamint érzékenységi fokozattal („S” gomb) képes a kapást jelezni.
 • A TEAM FEEDER elektromos jelző egy szabvány menetes csavarban végződik, ami széles körű használhatóságot biztosít. Univerzálisan használhatjuk bármilyen kereszttartóhoz, egyszerű menetes leszúró szárhoz vagy akár rod-podhoz is.
 • A jelző energiaellátását 3 db AAA méretű, azaz mini ceruzaelem biztosítja. A hátsó fedlap lecsúsztatásával könnyedén elvégezhető az elemek cseréje.
 • A hátoldalon található továbbá egy erős fényű LED, amely megvilágítja a feeder spiccét. (Ezt a „T” gomb nyomva tartásával lehet aktiválni.)
 • Meggyőződésünk, hogy a TEAM FEEDER Elektromos kapásjelző sokak kelléktárában lesz hasznos kiegészítő. Eredményes horgászatot és sok kapást kívánunk hozzá!
 

A szett pontos tartalma:

 • 2 db By Döme TEAM FEEDER Kapásjelző
 • 2 db Haldorádó RHS feeder blue
 

Bővebb információ a szettről: ugrás az áruházba

By Döme Feeder kapásjelző szett

By Döme Pontymatrac szett
Bemutatjuk a By Döme Pontymatrac szettet, amely kiváló minőségű, hasznos halkímélő eszközöket tartalmaz. A legfontosabb elem a By Döme TEAM FEEDER Peremes pontymatrac, amelyhez remek kiegészítő a Haldorádó Digitális mérleg, illetve nem hiányozhat az összeállításból a (Doctor Blue) sebfertőtlenítő folyadék, melynek megléte sok horgásztavon alapvető elvárás. E szettet minden természetet és halakat óvni akaró sporthorgász társunknak szívesen ajánljuk!
A szett pontos tartalma:

 • By Döme TEAM FEEDER Peremes pontymatrac
 • Haldorádó Digitális mérleg 45 kg
 • Haldorádó Doctor Blue
 

Bővebb információ a szettről: ugrás az áruházba

By Döme Pontymatrac szett

By Döme Halvédelmi szett
Ez az összeállítás azoknak lehet hasznos, akik szeretnének a megfogott halakkal kíméletesen bánni és eleget tenni a legtöbb horgásztó elvárásainak. A csomagban megtalálható merítő fejjel tudjuk megszákolni a halat, melyet a megfogást követően a mérőszalaggal ellátott Kék pontymatracra tehetünk. Ez kicsire összehajtható, így könnyen szállítható, és míg lefertőtlenítjük a horog ütötte sebet a Doctor Blue-val, addig biztonságos helyet biztosít a hal számára.
A csomag tartalma:

 • 1 db By Döme TEAM FEEDER Kék pontymatrac mérőszalaggal
 • 1 db By Döme CARP-5 Nagyponty merítő fej
 • 1 db Haldorádó Doctor Blue
 

Bővebb információ a szettről: ugrás az áruházba

By Döme Halvédelmi szett

Haldorádó Hidegvízi method csomag
Bemutatjuk a Haldorádó Hideg vízi method csomagot, amely nevéhez hűen olyan termékekből áll, amelyek a hideg vízi, elsősorban finom method pontyhorgászatok során növelhetik eredményességünket! Található benne kétfajta csábító etetőanyag, csali, aroma, illetve feederkosár is. A szettben található egy 10 liter űrtartalmú, csalizó tálcával kiegészített Haldorádó vödör, így a szettben az etetőanyagok bekeverésére is kínálunk megoldást!
A szett pontos tartalma:

 • 1 csg Haldorádó Ready Method - Spring
 • 1 csg Haldorádó Haldorádó Fagyos Ponty
 • 1 csg Haldorádó CSL Tuning Fagyos Ponty
 • 1 doboz Haldorádó BlendeX Pop Up Method - Eper + Méz
 • 1 db Haldorádó Dart Pro XL 45 g
 • 1 db Haldorádó Vödör csalizó tálcával 10 L
 

Bővebb információ a szettről: ugrás az áruházba

Haldorádó Hideg vízi method csomag

Haldorádó Fűszeres Vörös Máj nagy ponty csomag
Ahogy a nevében is benne van, a csomag Fűszeres Vörös Máj ízvilágú termékekből áll. Található benne etető és csalizó bojli, hozzájuk passzoló aroma, valamint egy 5 liter űrtartalmú vödör is!
A szett pontos tartalma:

 • 1 doboz Haldorádó Carp Boilie főzött - Fűszeres Vörös Máj 24 mm
 • 1 doboz Haldorádó Bevonatos főzött csalizó bojli - Fűszeres Vörös Máj 18 mm
 • 1 tégely Haldorádó Carp Syrup - Fűszeres Vörös Máj
 • 1 db Haldorádó Carp Team szögletes vödör 5 L
 

Bővebb információ a szettről: ugrás az áruházba

Haldorádó Fűszeres Vörös Máj nagy ponty csomag

Döme Gábor Dedikált egyedi TÉLI ajándékcsomagja
Lepje meg családtagjait, barátait, ismerőseit, születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen jeles eseményre ezzel az egyedi, limitált kiadású, Döme Gábor által dedikált ajándékcsomaggal.
A csomagot kemény dobozban, díszcsomagolásban küldjük! A kép illusztráció!

 • A csomag tartalma:
 • 1 doboz Haldorádó Pellet Pack By Döme Gábor - Fagyos Ponty
 • 1 db Haldorádó 5P Fehér baseballsapka Döme Gábor dedikálásával
 • 1 db Döme Gábor pontyos fénykép, Döme Gábor által dedikálásával
 

Bővebb információ a szettről: ugrás az áruházba

Döme Gábor Dedikált egyedi TÉLI ajándékcsomagja

Haldorádó Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.