Újabb Shimano és Rapala termékek bomba jó árakon!

Újabb Shimano és Rapala termékek bomba jó árakon!

Bizonyára senkinek nem kerülte el a figyelmét 6 hete az az akció, amelynek keretén belül számos Shimano és Rapala terméket kínáltunk verhetetlen áron. Most azonban újabb hihetetlen árú termékeket kínálunk, melyek között találhatók botok, bottáskák és táskák, valamint közel 50 új wobbler is! Hogy pontosan mik is kaphatók soha nem látott árakon, az az írásból kiderül.

Shimano Antares BX TE GT bolognese

Vegyen a kezébe egy Shimano Antares botot, azonnal érezni fogja a különbséget! A szuperkönnyű bottesteket a jól megválasztott, összeillő alapanyagok biztosítják, melyek mindegyikének fontos szerepe van. A legjobb alapanyagok és a gondos botépítési technológia alkalmazásával elérték a lehető legjobb akciót és érzékenységet. Az Antares BX TE GT ultrakönnyű és kivételesen kis átmérőjű bottestei gyors akciójúak. Ez a bot csúcsminőségű modell, mely a legjobb japán technológiával készült. Ez a bot Diaflash, bioszálakkal erősített, Shimano SAS rendszerű és rendkívül érzékeny, tömör karbon spiccel rendelkezik. Ez a bot a valaha is gyártott Shimano botok között a legkönnyebb. A BX modell a korábbi AX-et váltja fel több figyelemre méltó fejlesztéssel. A bioszálak felhasználása következtében a karbon bottest könnyebb, erősebb és gyorsabban reagál. Az Antares bolognai bot sorozat tagjai rendkívül jól kezelhető, sokoldalú, klasszikus botok, melyek igen vékony előkékkel is jól használhatók. A dobósúly-tartományt a 3-as erősségű bot esetében 6-12 grammban határozta meg a gyártó, míg az 5-ös erősségű dobósúlya 4-20 g. A botokra a Shimano legjobb gyűrűi, a Ti-Lite gyűrűk kerültek. A titán gyűrűk könnyebbek a SiC gyűrűknél, ráadásul a legnagyobb próbákat is kiállják, örök életre tervezték. A botokat puha szövettokban szállítjuk.

Csúcsminőségű bolognai bot, verhetetlen áron

Bővebb információ a Shimano Antares BX TE GT 3-700 bolognese botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Shimano Antares BX TE GT 3-800 bolognese botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Shimano Antares BX TE GT 5-900 bolognese botról: ugrás az áruházba

Shimano Catana BX TE 3-400GT bolognese

A Catana egy megfizethető árú botszéria, mely természetesen készül bolognai botos kivitelben is. A 3-as erősségű változat egy univerzális folyóvízi pálca, amelynek gyorsasága főként a keszeghorgászatban, pl. a paducozásban kamatoztatható. Így egy nagyszerű, igazán kedvező árú botot vásárolhat most meg, melyet tartósan és hatékonyan használhat a folyókon vagy mélyebb állóvízen. A 3-as erősségű bot dobósúlyát a gyártó 2-20 grammban határozta meg.

A Catana sorozat tagjai rendkívül népszerűek

Bővebb információ a Shimano Catana BX TE 3-400GT bolognese botról: ugrás az áruházba

Shimano Antares BX TE 5 7 m

Természetesen nemcsak bolognai, de spiccbotos kivitelben is kapható az Antares széria. Ez a bot Diaflash, bioszálakkal erősített, Shimano SAS rendszerű és rendkívül érzékeny, tömör karbon spiccel rendelkezik. A vezető TE 3 technológiából továbbfejlesztve a TE 5-ös még erősebb akciójú. A nagyobb halakra horgászók számára tervezték közepes és nehéz úszók használatára. A bioszállal erősített akció biztosítja, hogy még a nagytestű halakat is tökéletesen uraljuk a fárasztás alatt. Dobósúlya: 4-20 g.

Ezzel a bottal még a nagytestű halakat is tökéletesen uraljuk a fárasztás alatt

Bővebb információ a Shimano Antares BX TE 5-700 botról: ugrás az áruházba

Shimano Catana CX TE 5

A Shimano mindig büszke volt arra, hogy ilyen jó ár/érték arányú botokat dobhatott piacra. Az új Catana CX spiccbot könnyű, gyors, karcsú, minden bizonnyal sok finomszerelékes horgász használja majd. A teleszkópos botok karbon spiccének megbízható akcióját és érzékenységét jól hasznosíthatjuk a keszegek vagy átlagos pontyok horgászatánál. Az új kivitel szépsége önmagáért beszél. Az új Catana 5-ös akciójú botja egy erős, merev bot, melyet szinte bármilyen horgászathoz használhatunk. Csak válassza ki az Önnek megfelelő bothosszt, és már élvezheti is a spiccbotos horgászat örömét! 5-9 méteres hosszban kaphatók.

A széles méretsorból mindenki megtalálja a neki tetsző méretet

Bővebb információ a Shimano Catana CX TE 5 5 m botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Shimano Catana CX TE 5 6 m botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Shimano Catana CX TE 5 7 m botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Shimano Catana CX TE 5 8 m botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Shimano Catana CX TE 5 9 m botról: ugrás az áruházba

Shimano Technium Alborella spiccbot készlet

A Shimano Technium TE 1 Alborella kisebb halak horgászatához kifejlesztett bot, mely az XT100-as karbon és bioszálak ötvözéséből készült. Használatát segíti a Shimano SAS rendszer is, ami minden tagon megtalálható, jól látható jelöléssel segíti a tagok legelőnyösebb helyzetben való rögzítését. Valamennyi méretre jellemző a gyorsaság, feszesség és az érzékeny spicc bevágásnál, ami elengedhetetlen a versenyszerű horgászatban. A tömör, beültetett karbon spicc rendkívül érzékeny, lehetővé teszi nagyon vékony zsinórok és előkék használatát is. Ez a sorozat 5 különböző méretű botból áll, 2 métertől 4 méterig és a teljes sor most megvásárolható egyben, melyhez praktikus tároló táska az ajándék.

Ez a spiccbot készlet 5 db botot tartalmaz

Bővebb információ a Shimano Technium Alborella spiccbot készletről: ugrás az áruházba

Shimano Technium Alborella spiccbot

Az előbb látott spiccbot készlet tagjai önállóan is megvásárolhatók, ha valakinek nincs szüksége az összes méretre.

Verhetetlen áron kaphatók a Technium spiccbot széria tagjai

Bővebb információ a Shimano Technium Alborella spiccbot 2 m botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Shimano Technium Alborella spiccbot 2,5 m botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Shimano Technium Alborella spiccbot 4 m botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Shimano Technium Alborella spiccbot 4,5 m botról: ugrás az áruházba

Shimano Alivio AX TE 6000, 8000

Az Alivio AX TE olyan univerzális teleszkópos botcsalád, amely telitalálatnak számít a hazai piacon. Rendkívül kedvező ára és a kompromisszumoktól mentes Shimano minőség a záloga annak, hogy Magyarországon is kedvelt. A karbon és üvegszál ötvözetével létrehozott bot rendkívül szívős és erős. Többféle erősségben és hosszban kerül forgalomba.

A 6000-es modell dobósúly-tartományát 40-80 grammban…
… míg a 8000-esét 50-100 grammban határozták meg

Bővebb információ a Shimano Alivio AX TE 6000-330 botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Shimano Alivio AX TE 6000-360 botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Shimano Alivio AX TE 8000-270 botról: ugrás az áruházba

Shimano Hyperloop AX TE 4000, 6000, 8000

Ez a botcsalád modellek sokaságát kínálja. A hyperloop struktúrájú XT30 karbon, epoxy és üvegszál keveréke teszi e botokat könnyűvé és egyben erőssé. A mindennapos horgászatok kelléke. Kiváló fenekezéshez és úszózáshoz egyaránt. A széles méretsorban mindenki megtalálhatja a neki tetsző méretet és erősséget.

Kapható 4000-es…
… 6000-es és…
8000-es változatban is

Bővebb információ a Shimano Hyperloop AX TE 4000-420 botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Shimano Hyperloop AX TE 6000-330 botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Shimano Hyperloop AX TE 6000-360 botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Shimano Hyperloop AX TE 6000-390 botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Shimano Hyperloop AX TE 6000-420 botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Shimano Hyperloop AX TE 8000-270 botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Shimano Hyperloop AX TE 8000-330 botról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Shimano Hyperloop AX TE 8000-420 botról: ugrás az áruházba

Nehéz olyan tökéletes, ízléses megjelenésű, biztonságos szállítást garantáló bottokot találni a piacon, amely a drága, sérülékeny orsós botjainkat is megvédi. A legnagyobb sérülésveszélynek szállítás közben vannak kedvenc botjaink kitéve. A vékony spiccek könnyedén áldozatul eshetnek, ha csak úgy simán, védelem nélkül kerülnek be a csomagtartóba, vagy épp a hátsó ülésre. Ez a kockázat tovább nő, ha orsóval és végszerelékkel felszerelve szeretnénk szállítani kedvenc botjainkat. A Shimano bottáskái azonban tökéletes védelmet nyújtanak a felszerelés számára.

Shimano HFG All Round Holdall

Kiváló minőségű botzsák, mely 3 bot és orsó együttes szállítására alkalmas. A rekeszek szivaccsal vannak elválasztva egymástól, így garantáltan nem verődnek össze a benne levő botok és orsók szállításkor. A táska egész hosszában cipzárazható a könnyű pakolás végett, emellett dupla vállpántot varrtak rá, melyek szabályozhatók és ergonomikus kialakításúak. Természetesen a cipzárak minősége is kiváló, hideg időben is könnyedén húzhatók. 155 és 180 cm-es hosszban kerül forgalomba.

Ez a bottáska tökéletes védelmet nyújt a felszerelésnek

Bővebb információ a Shimano HFG All Round Holdall Short 155 cm táskáról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Shimano HFG All Round Holdall Long 180 cm táskáról: ugrás az áruházba

Shimano 3 + 2 Compact Rod Sleeve

Ez a bottok a bottartó táskák új generációját képviseli, ami eddig nem volt megtalálható a Shimano termékpalettán. A bottáska belsejében elválasztó falak vannak, hogy védjék a botokat, orsókat. A táska belsejében külön kialakított terület van a nagyméretű, 50 mm-es gyűrűknek is. A külső-alsó zsebek a felső pántokkal kiegészülve alkalmasak arra, hogy egyéb kiegészítőket - például bója elemeket - is magunkkal tudjunk vinni. A táska oldalfalán teljes hosszban fut végig a cipzár, ami megkönnyíti a használatot. A külső zseb ideális merítő fejnek, hiszen bőven van számára elegendő hely. A táskába 3 darab felszerelt botot lehet úgy elhelyezni, hogy azok orsóval felszerelt állapotban is tökéletes védelemben legyenek. A szállítást egy kényelmes vállpánt segíti. A táska két méretben kerül forgalomba: 3 + 2 részes: 200 x 35 x 23 cm, 4 + 2 részes: 210 x 35 x 33 cm

Két méretben kerül forgalomba

Bővebb információ a Shimano 3+2 Compact Rod Sleeve 200 cm bottáskáról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Shimano 4+2 Compact Rod Sleeve 210 cm bottáskáról: ugrás az áruházba

Shimano Lesath Bottáska

A Shimano felső kategóriáját képviseli a Lesath széria. Ez nem csak a pergető botokra vonatkozik, hanem a kiegészítőkre, tehát a táskákra is. Ez a bottáska tökéletes védelem orsóval felszerelt botjai számára, legyen az egy feeder-, match- vagy akár pergető bot. Ultra merev anyagának köszönhetően garantáltan biztonságban van a belehelyezett orsós botja. Formatervezett, öntött, kemény vízálló talprésszel ellátott igényes bottok. A könnyű hozzáférhetőség érdekében a cipzár teljes hosszában végigér. Az ergonomikus, állítható, párnázott vállszíj révén könnyen szállítható. 2 méretben, 146 cm-es, illetve 177 cm-es kivitelben kapható.

A Lesath széria a Shimano felső kategóriáját képviseli

Bővebb információ a Shimano Lesath Short 146 cm bottáskáról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Shimano Lesath Long 177 cm bottáskáról: ugrás az áruházba

Shimano HFG XT Sea Surf Carrier bottáska

Teljes védelem a bot és orsó kombóknak! Speciálisan arra tervezték a teljesen párnázott orsótartó bölcsőt, hogy megvédje a drága orsókat az ütődésektől. Képes két bot és orsó kombináció és plusz két pótorsó eltárolására. A kemény műanyag aljzat teszi teljessé a bottartó kelléktárát. Ez a bottok végre tökéletes védelmet nyújt orsóval felszerelt botjai számára, ráadásul úgy, hogy a be- vagy kipakolás közben mindkét keze szabadon van, mivel ergonomikus, állítható, párnázott vállszíj biztosítja, hogy fel tudja venni a hátára a bottartó táskát. Méretei: 165 x 16 x30 cm.

Ez a bottáska tökéletesen védi a benne levő felszerelést

Bővebb információ a Shimano HFG XT Sea Surf Carrier bottáskáról: ugrás az áruházba

Shimano HFG Sea Surf Carrier bottáska

A szörf bottartóban két botot szállíthat orsóval felszerelve. A bőséges párnázás és a kemény alaplap tökéletes védelmet nyújt felszerelésnek. A dupla vállpántnak köszönhetően hátunkra tehető, így kezünk szabadon marad a pakoláshoz. Méretei: 165 x 16 x 11,5 cm.

Most kihagyhatatlan áron kínáljuk

Bővebb információ a Shimano HFG Sea Surf Carrier bottáskáról: ugrás az áruházba

Shimano HFG XT Sea Quiver bottáska

A zsinórral zárható főrekesznek köszönhetően orsóval felszerelt sokrészes botok szállítására is alkalmas. A külső részen van hely az esernyő táskához való rögzítéséhez azért, hogy a botjai biztonságban legyenek az utazás alatt. Méretei: 185 x 19,5 cm.

A sokrészes orsóval felszerelt botok szállítására is alkalmas

Bővebb információ a Shimano HFG XT Sea Quiver bottáskáról: ugrás az áruházba

Shimano HFG All Round Large bottáska

Ez a bottáska, ahogy az előzők is, tökéletes védelmet nyújt orsóval felszerelt botok számára, ráadásul úgy, hogy a be- vagy kipakolás közben mindkét keze szabadon van, mivel állítható, párnázott vállszíj biztosítja, hogy fel tudja venni a hátára a bottartó táskát. Hossza 130 cm, mely ideális a 3 részes 3,6 méteres botok szállítására. Ez az egyrészes táska 2 darab felszerelt bot szállítására alkalmas. A bottok mérete 130 x 16 cm.

A 3 részes, 3,6 méteres bojlis botokhoz ideális választás

Bővebb információ a Shimano HFG All Round Large bottáskáról: ugrás az áruházba

Shimano Padded Rod Sleeve bottáska 194 cm

A Shimano Padded 194 cm-es bottok igazi különlegesség a kategóriájában. Mint ahogy a nevében is benne van, „padded”, azaz párnázott bottokról van szó: felső és alsó része párnázott belső részt kapott. A táska belsejében külön kialakított terület van a nagyméretű, 50 mm-es gyűrűnek is. Ez a bottok végre tökéletes védelmet nyújt orsóval felszerelt bojlis botja számára. A könnyű hozzáférhetőség érdekében a cipzár teljes hosszában végigér. A táska méretei: 194 x 27 cm.

A bottok felső és alsó része párnázott belső rész kapott

Bővebb információ a Shimano Padded Rod Sleeve 194 cm bottáskáról: ugrás az áruházba

Shimano Stalker pontymatrac

A Shimano Stalker pontymatrac olyan horgászoknak készült, akik nem akarnak sok cuccot kivinni a vízpartra, mégis egy osztályon felüli minőséget szeretnének használni. Alkalmazása során a puha szivacs bélésnek köszönhetően garantáltan nem fog megsérülni halunk. Szállításakor három részbe hajtva a csatoknak köszönhetően nagyon kis helyet foglal el. Ha pedig a kifogott halunk súlyára lennénk kíváncsiak, akkor a matrac szélén található két erős műanyag karikának köszönhetően a mérleg kampójába akasztható. Mérete: 96 x 81 cm.

Ezen a matracon a hal garantáltan nem fog megsérülni

Bővebb információ a Shimano Stalker pontymatracról: ugrás az áruházba

Shimano Mérlegtartó táska

A mai világában egyre többen visznek magukkal a vízpartra mérlegeket, ellenőrizve velük a fogott halak tömegét. Ezek közül több típus is igen magas kategóriába tartozik a mérlegek piacán (pl. Sensas, Reuben & Heaton). Hogy állagukat megóvjuk, mindenképp olyan táskára van szükségünk, amiben biztonságosan tárolhatóak, szállíthatóak. A Shimano mérlegtartó táska tökéletes erre a célra. Belsejében egy szivacs váz kapott helyet, ami tökéletesen megvédi a belehelyezett mérleget. A táska mérete: 26 x 25 x 11 cm, melyben átlósan került kialakításra a szivacs védőrész. A belehelyezhető mérleg maximálisan 27 cm magas lehet, a kerek rész átmérője 17 cm lehet (a mérleg nem tartozék).

A nagy értékű mérlegek szállítására szolgál ez a táska

Bővebb információ a Shimano Mérlegtartó táskáról: ugrás az áruházba

Shimano Compact nagy utazótáska

Aki gyakran jár többnapos bojlis túrára, az már tapasztalta, hogy „csak a legszükségesebb” mennyiségű felszerelés is - némi túlzással - egy kamiont tudna megtölteni. Ilyenkor elengedhetetlen a megfelelő táskák használata, hogy az aprócikkeket, kiegészítőket, zsinórokat, orsókat, előkéket stb. mind-mind rendezetten tudjuk magunkkal szállítani úgy, hogy azok biztonságban legyenek, ne sérüljenek. A Shimano Compact nagy utazótáskája segít ebben. A táska ráadásul illeszkedik a Shimano Organised Compact Design szériájába, ami azt jelenti, hogy mérete miatt pontosan illeszkednek bele az ennek a család elemei, például a Compact aprócikk-tartó táska. A nagy tér pontos mérete: 44 x 28 cm. Három oldalról 1-1 nagyméretű zseb található, ami magába tudja fogadni valamennyi aprócikkes kellékünket. Tetejére két darab állítható heveder segítségével fel tudunk rögzíteni további eszközöket, például a Shimano Buzz Bar táskáját. A szállítást a párnázott vállpánt teszi könnyebbé. A táska mérete: 78 x 41 x 31 cm.

Ebbe a táskába szinte minden kiegészítő belefér

Bővebb információ a Shimano Compact nagy utazótáskáról: ugrás az áruházba

Shimano Hűtőtáska

Praktikus hűtőtáska nagyszerű áron! Ideális minden fagyasztott vagy csupán hűtést igénylő csalihoz, hogy a vízparton a lehető legtovább legyen megfelelő állapotú. Használhatjuk ételeink, italaink hidegen tartására is. Jégakkukat belehelyezve (nem tartozék) nagyon sokáig hidegen tartható vele a bele helyezett termék. Mérete: 33 x 26 x 26 cm.

Ideális minden fagyasztott vagy csupán hűtést igénylő csalihoz

Bővebb információ a Shimano Hűtőtáskáról: ugrás az áruházba

Shimano Buzz Bar táska

A bojlis pontyhorgászat horgászat elterjedésével egyre többen visznek magukkal a vízpartra rod-podot. Ez nagyon sok kiegészítővel, opcionális tartozékkal járhat. Ezek tárolására szolgálhat a Shimano Buzz Bar táskája. A kereszttartók rögzítése és tárolása mellett a táskában belső tépőzáras pántok is találhatók a leszúrók rögzítésére, hálós zseb a tartozékoknak, csatoknak, csavaroknak, rögzítő elemeknek. Mérete: 45,5 x 22 x 4 cm.

A táskába a kereszttartók mellé más apróságok is férnek

Bővebb információ a Shimano Buzz Bar táskáról: ugrás az áruházba

Shimano Compact aprócikk táska

Aprócikkek, előkék, horgos dobozok vagy végszerelék-elemek tárolására szolgáló, a Shimano Organised Compact Design szériájába tartozó táska, ami mérete miatt pontosan illeszkedik a Shimano Compact nagy utazótáskába. Belsejében 3 elkülönített fach található. Mérete: 26 x 25 x 11 cm.

Tökéletesen illeszkedik a Compact utazótáskába

Bővebb információ a Shimano Compact aprócikk táskáról: ugrás az áruházba

Shimano Műcsali tartó EGI LureCase Medium

A cserkelős pergető horgászatnál elengedhetetlen, hogy csak a minimális felszerelést vigyük magunkkal, hiszen a nap végére minden gramm komoly kilóknak tűnik majd. A Shimano Műcsali tartó EGI LureCase Medium táskája igazi különlegesség a pergető horgászok számára. Belsejében 10 független, különálló rekesz található, melyekbe jigeket, wobblereket vagy egyéb csalikat, pl. gumihalakat tehet. Kis mérete miatt könnyedén elfér a hátizsákunkban. Pontos méretei: 20 x 14 x 3 cm.

Remek választás cserkelős pergető horgászathoz

Bővebb információ a Shimano Műcsali tartó EGI LureCase Mediumról: ugrás az áruházba

A Shimano Tribal széria az elmúlt években etalonná nőtte ki magát a pontyhorgászok körében. Nagyon sok bojlis horgász választja előszeretettel a Shimano Tribal márkajelzésű termékeket. Kimagasló minősége hamar meggyőzi a vásárlókat, hogy jól választottak. A Shimano azonban nemcsak botokat gyárt ilyen márkanév alatt, hanem az igazán megszállottak számára kiegészítőket is, így bőséggel találunk Tribal mintás táskákat, egyéb termékeket is a kínálatban.

Shimano Tribal XT Vándor pontyozó kisszék

Azon horgászok fogják nagyra értékelni ezt a terméket, akik szeretik minimálisra csökkenteni a magukkal cipelt felszerelést. E kisszék lényege, hogy összecsukva könnyen a hátunkon vihetjük, míg egy kényelmes széket kapunk, ha egy mozdulattal széthajtjuk a két felét. A hátradőlés ellen a két oldalsó pánt nyújt védelmet. Vastagon párnázott, állítható oldalfeszítőkkel ellátott ülőke. Fogófüllel, állítható vállpánttal és praktikus zsebekkel. Mérete: 38 x 38 x 8 cm.

Kényelmes lehet kövezett partszakaszokon, ahol nehézkes, vagy szinte lehetetlen egy fotelt stabilra állítani

Bővebb információ a Shimano Tribal XT Vándor pontyozó kisszékről: ugrás az áruházba

Shimano Tribal XT Bojlis előketartó táska

„Kettő az egyben” szereléktároló táska, melyekben a szerelék készítéséhez szükséges kellékeket tarthatjuk. Egyik oldalára lapozgathatóan az előre megkötött különböző horogvariációkat tehetjük, míg a másik oldalon 12 darab tüske áll a rendelkezésünkre, amikbe beleakaszthatjuk a bevetésre váró végszerelék-elemeket. A két zsebet össze is cipzárazhatjuk vagy külön-külön is használhatjuk. 27 x 20 x 10 cm.

Kétféle módon is tarthatjuk benne előkéinket

Bővebb információ a Shimano Tribal XT Bojlis előketartó táskáról: ugrás az áruházba

Shimano Tribal XT Bojlis merítőháló tok

Ez az egyszerű, de hatásos táska a merítőfej kényelmes tárolására, vízpartról való hazaszállítására szolgál. A zsinórral zárható tok szinte valamennyi ma kapható bojlis merítő fejhez megfelelő. Mérete: 115 x 10 cm. Használatával elkerülhető, hogy a hálóba a szállítás során horog akadjon, vagy épp a botba tekeredjen bele merítőnk.

Ez a tok a hálóból áradó kellemetlen szagokat nem engedi ki

Bővebb információ a Shimano Tribal XT Bojlis merítőháló tokról: ugrás az áruházba

Shimano Tribal EV bojlis merítőháló tok

Hasonlóan az előző termékhez, ennek is az a funkciója, hogy megóvja az autója belsejét a kellemetlen szagoktól. Mérete: 110 x 10 cm.

Ezzel autója belsejét megóvhatja a kellemetlen szagoktól

Bővebb információ a Shimano Tribal EV Bojlis merítőháló tokról: ugrás az áruházba

Shimano Tribal XT fényképezőgép táska

Ma már nincs olyan pontyhorgász, aki ne vinne magával valamilyen fényképezőgépet a vízpartra. Hogy ezt biztonságosan, sérülésmentesen lehessen tárolni, ráadásul úgy, hogy illeszkedjen a horgász „Tribal” designba, figyelmébe ajánljuk a Shimano Tribal XT fényképezőgép táskáját. A táska mérete 20 x 9 x 20 cm, amibe a legtöbb kompakt fényképező belefér. A kényelmes szállítást szabályozható, párnázott, gyorskapoccsal ellátott vállszíj segíti. A fényképezőgépet a véletlen kiesés ellen ráhajtható védőfüllel záródó tető és gyorskioldású kapcsos pánt védi.

Ebbe a táskába a legtöbb kompakt fényképezőgép belefér

Bővebb információ a Shimano Tribal XT fényképezőgép táskáról: ugrás az áruházba

Shimano Tribal EV Buzz Bar táska 21919

A Shimano nemcsak a „hagyományos” színben készített buzz bar táskát, hanem a népszerű Tribal mintázattal is. A kereszttartók mellett a swingerek és kapásjelzők is beleférnek a táskába. A vastag párnázottság védi kapásjelzőket a szállítás ideje alatt. Mérete: 44 x 22 x 5 cm.

A népszerű Tribal mintázattal is készített buzz bar táskát a Shimano

Bővebb információ a Shimano Tribal EV Buzz Bar táskáról: ugrás az áruházba

Shimano Tribal Étkezési kiegészítők táskája

E táskában tárolhatjuk az evőeszközöket, poharat, tea filtereket és más apróságokat, amire szükség lehet az étkezésnél. Merev aljának, beépített vízálló burkolatának, valamint zsinórral összehúzható tetejének köszönhetően a táskában mindent szárazon és hozzáférhető módon tárolhatunk. Méretei: 12 x 12 x 12 cm.

Kétféle színben kapható
Ebben szárazon tarthatjuk az étkezéshez szükséges apróságokat

Bővebb információ a Shimano Tribal XT Étkezési kiegészítők táskájáról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Shimano Tribal Étkezési kiegészítők táskájáról: ugrás az áruházba

Shimano Tribal XT Mérlegtartó táska

Ma már nincs olyan pontyhorgász, aki ne vinne magával valamilyen mérleget a vízpartra, ellenőrizendő a kifogott hal tömegét. Hogy ezt biztonságosan, sérülésmentesen lehessen tárolni, ráadásul úgy, hogy illeszkedjen a horgász „Tribal” designba, figyelmébe ajánljuk a Shimano Tribal XT mérlegtartó táskáját. Párnázott, két oldalról cipzárazható tok, hordozó füllel és első tároló zsebbel, ami ideális kisebb analóg vagy digitális mérlegek tárolására. A hálószerű szellőző panel megelőzi a párásodást, ami a mérleg érzékeny belsejét károsíthatná. A táska mérete 20 x 9 x 20 cm.

E táskában a mérleget tárolhatjuk biztonságosan

Bővebb információ a Shimano Tribal XT Mérlegtartó táskájáról: ugrás az áruházba

Shimano Tribal XT Vándor horgászerszény

Horgászengedélyünk és irataink tárolására kiváló megoldás a tépőzáras felső résszel rendelkező táska. Belsejében még egy cipzáras rész is található, ide akár pénz is tehető. Mérete: 18 x 13 cm.

Horgászengedélyünk és irataink tárolására kiváló megoldás

Bővebb információ a Shimano Tribal XT Vándor horgászerszényről: ugrás az áruházba

Shimano Tribal Neoprén botösszefogó pánt

Az áltagosnál lényegesen nagyobb méretű, rugalmas neoprén anyagú, teljes hosszában tépőzárral ellátott szalagok segítségével az összeszerelt ólomszerelékkel ellátott horgászbotokat biztonságosan, sérülésmentesen szállíthatjuk. 2 db pánt található a csomagban, az egyik mérete: 20 x 15 cm, a másiké 28 x 5 cm.

Két méret található a csomagban
Két színben kapható

Bővebb információ a Shimano Tribal XT Neoprén botösszefogó pántról: ugrás az áruházba

Bővebb információ a Shimano Tribal Lite Neoprén botösszefogó pántról: ugrás az áruházba

Rapala Glidin Rap GLR12

Széles, sikló mozgású wobbler, mely a hirtelen rántásokra oldalra kitör. Az ellenálló abachi fából készülő műcsali megállításakor lassú, remegő süllyedésbe kezd. Terelőlap nélküli kialakításának és tömegének köszönhetően jól dobható. Rozsdamentes belső drótszerkezettel és fekete nikkel VMC horoggal van szerelve.

Széles, sikló mozgású wobbler, mely a hirtelen rántásokra oldalra kitör

Bővebb információ a Rapala Glidin Rap GLR12 wobblerről: ugrás az áruházba

Rapala Magnum Floater FMAG14

A Rapala Magnum wobblert kifejezetten a nagy halak horgászatára tervezték és számos horgász világrekordot tart. Erős, masszív felépítésű, balsafából készült úszó wobbler, mely szuper erős Perma Steel rozsdamentes horoggal és kulcskarikával van szerelve. Bevontatáskor egyenesen és jól halad, még igazán nagy sebesség mellett is.

Kifejezetten a nagy halak horgászatára tervezték

Bővebb információ a Rapala Magnum Floater FMAG14 wobblerről: ugrás az áruházba

Rapala Barra Magnum BMAG11

Az úszó Magnum Floater továbbfejlesztett, mélyebb vízrétegekben járó változata. Nagyobb súlyát a magasabb sűrűségű, nehezebb és ellenállóbb abachi fának köszönheti. Nagyobb súlya miatt hosszabb és pontosabb dobás érhető el vele, mint korábbi felszíni típusával. A hosszabb terelőlemez kialakításának és speciális anyagszerkezetének köszönhetően sokkal mélyebbre tör, mint más, azonos méretű Magnum. Erős, rozsdamentes horoggal és kulcskarikával van szerelve, így édesvízben és tengervízben egyaránt használható.

Súlyának köszönhetően nagyobb és pontosabb dobás érhető el vele, mint korábbi felszíni típusával

Bővebb információ a Rapala Barra Magnum BMAG11 wobblerről: ugrás az áruházba

Rapala Magnum Shallow SMAG14

Az új Shallow Magnum a klasszikus Rapala Magnum sekélyen futó változata, melynek eltúlzott úszási akcióját kifejezetten nagy halak fogására fejlesztették. Tökéletes egyensúlyának köszönhetően lehetővé teszi a vízközti lebegést, így számos lehetőséget nyújt a horgásznak. Az extra tartósságot és súlyt biztosító abachi fából készült test túléli a nagy ragadozók támadását is. A nagy mintákkal kombinált figyelemfelkeltő színeknek egy kapitális ragadozó sem tud ellenállni. Erős VMC Perma Steel horoggal és kulcskarikával van szerelve.

Tökéletes egyensúlya lehetővé teszi a vízközti lebegést és így számos lehetőséget nyújt a horgásznak

Bővebb információ a Rapala Magnum Shallow SMAG14 wobblerről: ugrás az áruházba

Rapala X-Rap Saltwater SXR12

Az SXR az X-Rap tengervízi változata, ami minden extrém X-Rap tulajdonsággal rendelkezik. Ez a típus is természetes és élethű színekkel utánozza a csalihalakat. A különleges fém alkatrészeinek köszönhetően a sós tengervízben is lehet használni. Szupererős, rozsdamentes Perma Steel 3X acél horoggal és kulcskarikával van szerelve.

Az X-Rap tengervízi változata

Bővebb információ a Rapala X-Rap Saltwater SXR12 wobblerről: ugrás az áruházba

Rapala Trolls-To Minnow TTM15

Az úszásból könnyedén mélyre törő balsafa wobbler speciális, hosszú terelőlapja segítségével gyorsan eléri a kívánt mélységet. A lapos oldalfelülete által keltett rezgéseket a testbe épített csörgőkamrák még jobban felerősítik. Ellenállhatatlan műcsali a mélyebb vizekben. Ez a felúszó wobbler fekete nikkel VMC horoggal szerelt.

Ellenállhatatlan műcsali a mélyebb vizekben

Bővebb információ a Rapala Trolls-To Minnow TTM15 wobblerről: ugrás az áruházba

Rapala Jointed J13

Az Original wobblerek kétrészes változata, mely szintén balsafából készül. Csuklós kialakításának köszönhetően igen élénk, intenzív mozgású úszó műcsali. Az elsősorban felszíni horgászatra kifejlesztett wobbler tekergő mozgása rendkívül figyelemfelkeltő. A 13 cm-es változata kicsit nehezebb, ellenállóbb abachi fából készül, speciális terelőlemezzel és szuper erős Perma Steel rozsdamentes horoggal van szerelve, így édesvízben és sósvízben is használható.

Az elsősorban felszíni horgászatra kifejlesztett wobbler tekergő mozgása rendkívül figyelemfelkeltő

Bővebb információ a Rapala Jointed J13 wobblerről: ugrás az áruházba

Rapala X-Rap Shad XRS08

A Rapala ebben a wobblerben átadja az X-Rap erőt a klasszikus Shallow Shad Rap formának. Ez az úszó wobbler minden X-Rap tulajdonsággal rendelkezik. Beépített távdobó mechanizmusa és profilja is azt szolgálja, hogy akár még széllel szemben is könnyen el lehessen dobni. A pikkelyminta az élő csalit utánozza a legapróbb részletekig. A belső csörgő rendszere további vonzó hatást, míg 3D holografikus szemei az élő csali tökéletes illúzióját kelti. A hátsó horgán lévő farok teljesen életszerűvé teszi, melynek a ragadozók nem tudnak ellenállni. Fekete nikkel VMC Pyramid Point horgokkal van szerelve.

A pikkelyminta az élő csalit utánozza a legapróbb részletekig

Bővebb információ a Rapala X-Rap Shad XRS08 wobblerről: ugrás az áruházba

Rapala Minnow Rap MR09

A Minnow Rap egy balsafából készített úszó wobbler. Új alakjával és könnyű testével a klasszikus Shad Rap mozgásra képes, támadásra ingerelve ezzel a ragadozó halakat. Hosszú terelőlemeze miatt a mélyebb vízrétegeket lehet vele meghorgászni. A klasszikus mellett az új speciális „véres” színekben is kapható. A vér színének hatáskeltése még tovább növeli a fogósságot, melyet a piros terelőlemez, a festett piros kopoltyúmintázat és a piros VMC horgok együtt idéznek elő.

A hosszú terelőlemeze miatt a mélyebb vízrétegeket lehet vele meghorgászni

Bővebb információ a Rapala Minnow Rap MR09 wobblerről: ugrás az áruházba

Rapala Glass Fat Rap GFR07

A régi, zömök testű, úszó Fat Rap műanyag, csörgős változata. Mélyre törő, robosztus terelőlapkája megvédi a műcsalit minden víz alatti sziklától vagy farönktől. A prizmaszerűen áttetsző test speciális hatást kelt, ahogy összegyűjti és visszaveri a környezet fényeit. Fekete nikkel VMC Pyramid Point horoggal van szerelve.

A prizmaszerűen áttetsző test speciális hatást kelt, ahogy összegyűjti és visszaveri a környezet fényeit

Bővebb információ a Rapala Glass Fat Rap GFR07 wobblerről: ugrás az áruházba

Rapala Glass Shad Rap GSR07

A Glass Shad Rap wobbler a legendás Shad Rap tovább fejlesztett, lebegő változata. Öntött műanyag teste csörgő golyókat, valamint holografikus fóliabetéteket rejt. A különleges, prizmaszerű test felveszi környezete színeit és fényeit és visszaveri azokat, így mindig optimálisan illeszkedik környezetéhez. A távdobó rendszerének köszönhetően még szeles időjárási körülmények között is jól dobható, a Shad Rap wobbler méltó továbbfejlesztése. Szuper hegyes fekete nikkel VMC horoggal van szerelve.

Távdobó rendszerének köszönhetően még szeles időjárási körülmények között is jól dobható

Bővebb információ a Rapala Glass Shad Rap GSR07 wobblerről: ugrás az áruházba

Rapala Team Esko TE07

Extra könnyű, extra távdobó, extrém mozgású, ezek a főbb jellemzői ennek a balsafábl készített úszó wobblernek. A külön e típushoz tervezett és gyártott megtört terelő lapka szabálytalan, véletlenszerű úszó mozgást eredményez. A plusz tömegnek köszönhetően élethűen imitálja a sebesült hal mozgását, akár egy gyors áramlatban is. A VMC Cone Cut horgai akasztáskor gyors behatolást, fárasztáskor pedig erős tartást biztosítanak.

A külön e típushoz tervezett és gyártott megtört terelő lapka szabálytalan, véletlenszerű úszó mozgást eredményez

Bővebb információ a Rapala Team Esko TE07 wobblerről: ugrás az áruházba

Újabb érv, ami miatt érdemes minden nap a Haldorádót látogatni!!! Ne késlekedj, mert a készletek végesek!