Cannelle termékek a Haldorádó kínálatában

Cannelle termékek a Haldorádó kínálatában

A különféle ragadozóhalas módszereknél egyre népszerűbbek a speciális anyagból és gyártási technológiával készült harapásálló előkék. Ezekből sokféle létezik, de közös előnyük, hogy lágyabbak, mint a hagyományos drótelőkék, illetve mi magunk készíthetjük el belőlük az előkéinket tetszőleges hosszban. Remek lehetőségeket kínálnak ezáltal mind a pergető, mind az úszós és fenekező rablóhalas technikákhoz. A Cannelle kínálatában számos minőségi típus között válogathatnak a horgászok, illetve örömmel mutatjuk be ezeket immár webáruházunkban is!

CANNELLE Supraflex 756 7x7 szálas köthető előke
A Supraflex 756 7 x 7-es mikro acélszálból készített előke. Ez a típus összesen 49 szálból áll össze, így brutálisan strapabíró és nagyon jól ellenáll bármilyen külső dörzsölő hatásnak, legyen az egy ragadozóhal fogazata vagy egy akadó, amibe fárasztás közben belerongyolt a halunk. Ez a zsinór garantáltan védelmet nyújt a roncsolódások ellen. Szuper hajlékonyságának köszönhetően minden műcsalival kiválóan alkalmazható. Könnyen köthető, ezért felhasználási lehetősége is sokrétű.
Termékadatok:

 • Kiszerelés (m): 5
 • Szakítószilárdság (kg): 6 – 9 – 12
 

A Supraflex 756 egy 7 x 7-es mikro acélszálból készített előke, mely összesen 49 szálból áll össze, így brutálisan strapabíró! Ez gyakorlatilag a Cannelle egyik csúcsterméke!

A Cannelle Supraflex 756 7x7 szálas köthető előkék teljes kínálatának megtekintéséhez kattints ide!

CANNELLE Megaflex 736 19 szálas köthető előke
A Megaflex 736-os előkéket 19 darab rozsdamentes alaktartó acélszálból sodorják feszesre a legmodernebb technológiák segítségével.
Termékadatok:

 • Kiszerelés (m): 5
 • Szakítószilárdság (kg): 5 – 7,5 – 11
 

A Megaflex 736-os előkéket 19 darab rozsdamentes alaktartó acélszálból sodorják

A Cannelle Megaflex 736 19 szálas köthető előkék teljes kínálatának megtekintéséhez kattints ide!

CANNELLE Fibraflex 779 köthető csukázó előke
A Fibraflex 779 előkét 7 acélszálból sodorják össze a legmodernebb technológia segítségével. Ellenáll a hazánkban fogható összes ragadozóhal harapásának. Az előke speciális kevlár bevonattal van ellátva, mely természetes zöld színének köszönhetően beleolvad a víz alatti környezetbe, így a legóvatosabb csuka sem fog gyanút. Gyorsan süllyed, emellett rendkívül lágy anyagú. Hazánkban jelenleg 5-7, illetve 9 kg-os szakítószilárdsággal kapható, tekercsenként 10 m-es kiszerelésben.
Termékadatok:

 • Kiszerelés (m): 10
 • Szakítószilárdság (kg): 5 – 7 – 9
 

A Fibraflex előke speciális kevlár bevonattal van ellátva, mely természetes zöld színének köszönhetően beleolvad a víz alatti környezetbe, így a legóvatosabb csuka sem fog gyanút

A Cannelle Fibraflex 779 köthető csukázó előkék teljes kínálatának megtekintéséhez kattints ide!

CANNELLE Blackflex 718 7 szálas köthető előke
A Blackflex 718 egy kiváló terhelhetőségű, gyorsan süllyedő harapásálló előke. A strapabíró szálak további tartósságot biztosítanak, jól köthető és megfelelően lágy. Elsősorban csukázáshoz és süllőzéshez ajánljuk.
Technikai tulajdonságok:

 • Extra erős és lágy fém erősítésű nejlon szálak
 • Optimalizált HD pix-count technológia
 • Szabályos, kerek szálak
 • Kopásálló, lágy, jól köthető, hővel is alakítható
 • Kiszerelés (m): 10
 • Szakítószilárdság (kg): 5 – 7 – 9
 

A Blackflex 718 szintén remek tulajdonságokkal rendelkezik, három különböző méretét elsősorban csukázáshoz és süllőzéshez ajánljuk

A Cannelle Blackflex 718 7 szálas köthető előkék teljes kínálatának megtekintéséhez kattints ide!

CANNELLE Multiflex 724 7 szálas köthető előke
Íme, a Multiflex 724, mely egy 7 rozsdamentes acélszálból sodort, bevonat nélküli előke. Hála a szorosan összesodort, alaktartó szálaknak, ellenáll a hazánkban fogható összes ragadozóhal harapásának!
Termékadatok:

 • Kiszerelés (m): 10
 • Szakítószilárdság (kg): 5 – 7 – 9 – 12
 

A Multiflex egy kedvező árú, de nagyon erős, rozsdamentes acélszálból sodort, bevonat nélküli előke

A Cannelle Multiflex 724 7 szálas köthető előkék teljes kínálatának megtekintéséhez kattints ide!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.