Alias : amat
Név : Fenyvesi Attila
E-mail : [e-mail]

Szerző írásai

Big Carp újdonságok éles bevetésen III. rész - Quick Shots

Fenyvesi Attila 2008-12-07 07:00:00
A Big Carp Baits az idei évben folyamatosan dobja piacra újdonságait. Gondolnak ugyanis az elvetemültebb horgászokra, akik még mindig a tóparton töltik szabadidejük jelentős részét. Legújabb termékük Quick Shots (gyors lövés) névre hallgat, s az első jelek alapján úgy tűnik, méltán válhat a horgászok kedvencévé, hisz rendkívül sokrétű felhasználást tesz lehetővé. Milyen területeken hasznosíthatjuk ezt a kis csodát? Hermesz Zsolt, a cég frontembere és Jakub Janó teszthorgász tapasztalatai választ adnak a kérdésekre.

Big Carp újdonságok éles bevetésen II. rész - Mázli vagy a vérbojli varázsa?

Fenyvesi Attila 2008-09-18 07:00:00
Bizonyára sokan szenvedtek már bojlizáskor attól, hogy egy szürkeharcsa ráfekszik az etetésre, s ezzel távol tartja kedvenceinket, a pontyokat. Ilyen esetekben - ha a kialakított etetéshez ragaszkodunk - általában csak a helyet elfoglaló ragadozó gyors kifogása jelent megoldást. Ehhez komoly segítséget adhatnak a Big Carp Baits két harcsás terméke, a vérbojli és a vérplazma… hogy hogyan? Lássuk!

Az amurozás „királyai”

Fenyvesi Attila 2008-08-19 07:00:00
Barátaim, Király Zsolt és Király Tamás évek óta hatalmas szenvedéllyel üldözik vizeink legnagyobb növényevőit, az amurokat. Örömmel vették tudomásul, hogy a Big Carp Baits termékpalettáján 2008-ban teljes kollekció található az amurozáshoz. Az elsők között voltak, akik sikeresen használták ezeket a termékeket. Melyek is ezek? Lássuk!

Horgásztó bemutató - Tófisch horgásztó

Fenyvesi Attila 2008-06-17 07:00:00
Budapesttől délre, az 51-es főút mellett rengeteg kavicsbánya tó született, melyek közül a Tófisch horgásztó 8 év után az idén újra megnyitotta kapuit a horgászni vágyók tömegei előtt. Gondos kezek munkájaként a parton pihenést kereső horgász kultúrált, rendezett környezetben hódolhat hobbijának, élvezheti a természet csendjét.

Big Carp újdonságok éles bevetésen I. rész - A vérbojli

Fenyvesi Attila 2008-06-10 07:20:00
Egy május végi napon meglátogattam Gábor barátomat Dunavarsányban, az egyesületi vizükön. Testvérével horgászott és panaszkodtak, hogy nem tudnak pontyot fogni már órák óta. Beszélgetésünk közben arra figyeltünk fel, hogy egy jókora harcsa forog az etetésen. Remek lehetőség kínálkozott a Big Carp legújabb fejlesztésű termékeinek éles bevetésére! A vérbojlit és a vér liquidet pont az ilyen helyzetek megoldására fejlesztették ki. A termékeket forgalomba hozatalát többéves tesztelés előzte meg. A „hivatalos” információk alapján a teszthorgászok megdöbbentő eredményeket produkáltak mind a ponty, mind a harcsa horgászatánál, ugyanis a csali mindkét halfaj termetes egyedire egyaránt vonzó hatással van! Nem hétköznapi lehetőség kínálkozott hát az új „csodacsali” kipróbálására.

2007. év legnagyobb magyar tőpontya

Fenyvesi Attila 2008-01-30 07:00:00
Az új év kezdete a számvetések, visszatekintések időszaka. Ránk, horgászokra ez kétszeresen is igaz, hisz ilyenkor, télvíz idején rendre „elvermeljük” a botokat, szerelékeket, s leginkább az elmúlt élményekre emlékezünk. Már akinek van mire… Bujár János azon kevesek egyike, akiknek sikerült megfogni élete eddigi legnagyobb, rekordméretű halát, egy gyönyörű, 27 kilós tőpontyot. Ez egyben 2007-ben Magyarországon, magyar (!) horgász által fogott, igazoltan a legnagyobb ponty!!! A boldog horgászt a részletekről faggattuk.

A bajnokcsapat titkai

Fenyvesi Attila 2007-09-20 08:00:00
Egyhetes, maratoni horgászverseny zajlott augusztus 25. és 31. között a Big Carp kupáért Palotáson. A 168 órás viadal a szlovák Big Carp csapat sikerét hozta. 399,95 kg-os teljesítményük azért is figyelemre méltó, mert a versenyen - új szabályként - csak az 5 kg feletti pontyok kerültek mérlegelésre. A győzteseket, [d]Jakub Jánost (Janó) és Rimóczi Lászlót (Laca)[-d] szakmai fortélyaikról, sikerük titkáról, tapasztalataikról faggattuk.

48 órás Big Carp teszt a várpalotai SII felső tavon

Fenyvesi Attila 2007-08-30 09:15:00
Gábor barátom évek óta sikeresen használja a Big Carp termékcsalád alapanyagait. Az ő eredményeit látva elhatároztam, egy horgászat erejéig mindenképpen bizalmat szavazok a belőlük készült csaliknak. Péntek délután kettő órakor érkeztünk a horgászat helyszínére, a Várpalota határában található Nagybivalyos horgászó rendszerre. A nagy halairól híres SII felső tavon alakítottuk ki táborhelyünket. A bójákat 60, 200, 380 méteren helyeztük el, figyelembe véve a víz adottságait és az előttünk itt próbálkozó sporttársak tapasztalatait.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.