Alias : izsakihorgaszto
Név : Izsáki horgász- és pihenőpark
E-mail : [e-mail]

Szerző írásai

VI. Izsáki Horgász- és Pihenőpark Páros Halfogó Kupa - képes versenybeszámoló

Izsáki Horgász- és Pihenőpark 2013-09-15 07:00:00
Hat éve kerül megrendezésre Izsákon a Páros Halfogó kupa, így idén is szeptember első hétvégéje volt az, amikor is a csapatok összemérhették tudásukat és szerencséjüket egymással, valamint a tó halállományával. A kétfős csapatoknak meghirdetett verseny különlegessége évről évre az, hogy a horgászok szabadon választhatják meg, hogy ki milyen békéshalas módszerrel veszi üldözőbe az uszonyosokat. A csapat két tagjának szektorhelyezése adódik össze, így áll össze a végeredmény.

VI. Izsáki Horgász- és Pihenőpark Páros Halfogó Kupa - versenykiírás

Izsáki Horgász- és Pihenőpark 2013-08-09 07:00:00
Idén szeptember elején kapott helyet a versenynaptárban az immáron hatodik Izsáki Horgász- és Pihenőpark Páros Halfogó Kupa. A kétfős csapatversenyen az indulók maguk választhatják meg az alkalmazott békéshalas horgászmódszert, amivel horgászni szeretnének! Így előkerülhetnek a bojlis, match-, feeder-, spicc- vagy épp rakós botok. Akik szeretik az izgalmas versenyeket, JELENTKEZZENEK!

V. Izsáki Horgász- és Pihenőpark Egyéni Horgászkupa - képes versenybeszámoló

Izsáki Horgász- és Pihenőpark 2013-06-20 07:00:00
Idén ötödik alkalommal rendezte meg az Izsáki Horgász- és Pihenőpark az egyéni horgászversenyét. A rendezvény különlegességét az adta, hogy itt tényleg egyetlen dolog a fontos: minél több halat fogni! Hogy milyen módszerrel? Az a horgászra van bízva! Feederezhet, spiccbotozhat, lehet sportolni a rakós botokkal is, tehát a módszer nincs szabályozva. A cél: a szektor legtöbb halát megfogni! Ám ez egy rapszodikus vízen gyakorta nem is olyan könnyű feladat…

V. Izsáki Horgász- és Pihenőpark Egyéni Horgászkupa - versenykiírás

Izsáki Horgász- és Pihenőpark 2013-05-13 07:00:00
Ötödik versenyéhez érkezett az évenként megrendezésre kerülő egyéni versenysorozat az Izsáki Horgász- és Pihenőparkban. A módszer szinte mindegy. A halfaj bármi lehet, ami a tóban él. A lényeg, hogy a versenynap végén a legtöbbet mutassa a mérleg! Ha röviden összegezni szeretnénk az izsáki egyéni kupa lényegét, akkor ez a pár mondat lenne az. A megmérettetés különlegessége ugyanis, hogy a résztvevők szabadon választott technikával vehetik üldözőbe az Izsáki Horgász- és Pihenőpark legnagyobb tavának lakóit. Íme, az idei versenykiírás és a szabályok!

V. IHP Bojlisuli - Horgásztábor Gyermekeknek

Izsáki Horgász- és Pihenőpark 2013-04-08 07:00:00
Kedves pontyhorgász gyerekek! Az Izsáki Horgász- és Pihenőpark idén, azaz 2013-ban 5 éves fennállását ünnepli! Ahogyan a címből is kiderül, az idei Bojlisuli lesz sorozatban az ötödik saját szervezésű horgásztáborunk, amelyre nagyon büszkék vagyunk, mivel ez a rendezvény egyike volt az elsőknek, amelyet elindítottunk. Az évek alatt sokat formálódott, csiszolódott a rendezvény szervezése, amelynek köszönhetően már a 2012-es Bojlisulin rekordmennyiségű halat sikerült a táborlakóknak kifogniuk.

V. Izsáki Horgász- és Pihenőpark Páros Halfogó Kupa - képes versenybeszámoló

Izsáki Horgász- és Pihenőpark 2012-09-27 07:00:00
Ötödik páros halfogó kupáját bonyolította előző hétvégén az Izsáki Horgász- és Pihenőpark. Ha egy mondattal kellene összefoglalni az eseményt, akkor az a „Nagyon-nagyon nehéz verseny volt!” lenne. Az elmúlt évben bevezetett szektoros értékelésnek idén volt igazán nagy jelentősége!

V. Izsáki Horgász- és Pihenőpark Páros Halfogó Kupa - versenykiírás

Izsáki Horgász- és Pihenőpark 2012-08-23 07:00:00
Ebben az évben 2012. szeptember 22-én kerül megrendezésre immáron az ötödik Izsáki Horgász- és Pihenőpark Páros Halfogó Kupa. A kétfős csapatversenyen az indulók maguk választhatják meg az alkalmazott békéshalas horgászmódszert, amivel horgászni szeretnének! Így előkerülhetnek a bojlis, match-, feeder-, spicc-, vagy épp rakós botok. Akik szeretik az izgalmas versenyeket, JELENTKEZZENEK!

IV. Izsáki Horgász- és Pihenőpark Egyéni Horgászkupa - képes versenybeszámoló

Izsáki Horgász- és Pihenőpark 2012-06-27 07:00:00
2012. június 23-án (szombaton) került megrendezésre az Izsáki Horgászpark már-már hagyományosnak tekinthető horgászversenye, az egyéni horgászkupa. E megmérettetés varázsát az adja, hogy a horgászok tetszőleges békéshalas módszerrel vehetik üldözőbe a park halait, legyen az úszós felszerelés vagy épp feeder bot. Hogy hogyan sikerült a negyedik kupa? Erről szól ez a képes versenybeszámoló!

IV. Izsáki Horgász- és Pihenőpark Egyéni Horgászkupa - versenykiírás

Izsáki Horgász- és Pihenőpark 2012-05-14 07:00:00
A módszer szinte mindegy. A halfaj bármi lehet, ami a tóban él. A lényeg, hogy a versenynap végén a legtöbbet mutassa a mérleg! Ha röviden összegezni szeretnénk az izsáki egyéni kupa lényegét, akkor ez a pár mondat lenne az. A megmérettetés különlegessége ugyanis, hogy a résztvevők szabadon választott technikával vehetik üldözőbe az Izsáki Horgász- és Pihenőpark legnagyobb tavának lakóit. Ebben az évben immáron a negyedik versenyéhez érkezett a sorozat! Íme, a versenykiírás és a szabályok!

IV. IHP Bojlisuli - Horgásztábor Gyermekeknek

Izsáki Horgász- és Pihenőpark 2012-05-09 07:00:00
Kedves Pontyhorgászok! Az Izsáki Horgász- és Pihenőparkban 2012-ben ismét megrendezésre kerül a fiatal pontyhorgászok körében egyre népszerűbb IHP Bojlisuli, amelyet az elmúlt évek alatt immár negyedik alkalommal hirdetünk meg. Mindenképpen kijelenthető, hogy ez a rendezvény nálunk már hagyománnyá nőtte ki magát. Az elmúlt években megrendezett horgásztáborok tapasztalataiból ihletet merítve a szervezők és a tulajdonosok együtt azon fáradoznak, hogy az ifjú Pontyhorgászok számára évről évre egyre tökéletesebbé próbálják varázsolni az itt eltöltött időt. Az IHP területe ehhez kiváló alapot szolgáltat, tiszta, kulturált környezete lehetővé teszi, hogy alapvetően a legfontosabbra, a horgászatra tudjuk energiáinkat koncentrálni, ezáltal igazi horgászélményekkel és hasznos tapasztalatokkal térhetnek haza a táborba ellátogató horgászok. Szeretnél többet megtudni a pontyhorgászat rejtelmeiről? Szeretnél rekordlistás pontyokat fogni? Szeretnél új barátokat szerezni és közben jól érezni magad? Amennyiben igen, akkor látogass el hozzánk 2012. június 25-30. között…

IV. Izsáki Horgász- és Pihenőpark Páros Halfogó Kupa - képes versenybeszámoló

Izsáki Horgász- és Pihenőpark 2011-09-21 07:00:00
Ebben az évben immár a negyedik állomásához érkezett az évenként megrendezésre kerülő Páros Halfogó Kupa az Izsáki Horgász- és Pihenőparkban. Azonban - a versenyzők kérésének eleget téve - idén teljesen megújult a verseny lebonyolítása, annak szabályrendszere. Míg eddig kizárólag a fogott halmennyiség döntötte el, hogy mely csapatok nyertek díjat, idén bevezettük került az ún. szektoros értékelés. Hogy milyen eredménnyel zárult a megújult verseny? Erről szól ez a rövid képes beszámoló.

IV. Izsáki Horgász- és Pihenőpark Páros Halfogó Kupa - versenykiírás

Izsáki Horgász- és Pihenőpark 2011-08-03 07:00:00
Negyedik versenyéhez érkezett az Izsákon évenként megrendezésre kerülő Páros Halfogó Kupa. A verseny különlegessége, hogy a kétfős csapatok szabadon választhatják meg az alkalmazni kívánt horgászmódszert, legyen az bojlis, match, feeder, spicc, vagy épp rakós bot. Ez így nemcsak a horgászok versenye, hanem a módszerek is megmérettetnek. Szeptember 17-én kiderül, melyik csapat és milyen módszerrel tudja legeredményesebben megfejteni a halak ízlését. Ráadásul a versenyzők kérésének megfelelően ettől az évtől változik a páros verseny lebonyolítási szabályzata!

III. Izsáki Horgász- és Pihenőpark Bojlisuli és horgásztábor

Izsáki Horgász- és Pihenőpark 2011-06-27 12:00:00
Megérkezett a nyári szünet, de mint tudjuk, pillanatokon belül el is fog repülni, és kezdődik az újabb tanév. Azokat a napokat, amelyeket ilyenkor a vízparton tudunk eltölteni, meg kell becsülni, mert később már nemigen lesz lehetőség hasonlókra. Azonban mi úgy döntöttünk, gondoskodunk arról, hogy jókedvvel és élményekkel feltöltődve induljatok neki az előttetek álló nehézségeknek, akadályoknak a hamarosan elérkező tanévnyitó ünnepség után is! Szeretnéd egy felejthetetlen horgászélményekben gazdag, jó társaságban eltöltött és szép környezetben megrendezett, többnapos horgászattal búcsúztatni az idei nyarat? Akkor ne habozz, gyere el…

Szép idő, sok hal, izgalmas verseny - képes beszámoló a III. IHP Egyéni Horgászkupáról

Izsáki Horgász- és Pihenőpark 2011-06-10 07:00:00
Az előző évek versenytapasztalatait figyelembe véve valami csoda, ami idén Izsákon, a III. Izsáki Horgász- és Pihenőpark Egyéni Horgászkupáján történt. Se eső, se szélvihar, csupán jó idő, sok hal és izgalmas verseny jellemezte a június első hétvégéjén megtartott versenyt.

III. Izsáki Horgász- és Pihenőpark Egyéni Horgászkupa - versenykiírás

Izsáki Horgász- és Pihenőpark 2011-04-29 07:00:00
Harmadik versenyéhez érkezett az évenként megrendezésre kerülő Izsáki Horgász- és Pihenőpark egyéni horgászkupája. A megmérettetés különlegessége, hogy a résztvevők szabadon választott technikával vehetik üldözőbe az Izsáki Horgász- és Pihenőpark legnagyobb tavának lakóit. Így a versenyzők horgászhatnak akár hagyományos fenekező, feeder, bojlis, match vagy rakós botos technikával is. Ez nemcsak a horgászok, hanem a különféle horgásztechnikák megmérettetése is egyben. Érdekes és izgalmas kihívást jelent ez minden résztvevő számára! Íme, az idei versenykiírás, hogy kiderüljön, kinek sikerül idén majd a dobogóra állnia…

III. Izsáki Horgász- és Pihenőpark Páros Halfogó Kupa képes versenybeszámoló

Izsáki Horgász- és Pihenőpark 2010-09-24 07:00:00
A sikeres horgászathoz - pláne ha egy horgászversenyről van szó - minimum 6 dolog szükséges: jó csali, jó etetőanyag, ügyes horgász és sok-sok szerencse az időjárásban, a horgászhellyel, a halak kapókedvével, de ide vehetjük például a szomszédokat is stb.. Ha ez ráadásul egy páros csapatverseny, akkor nem árt, ha mindkét versenyző birtokolja ezeket a dolgokat. Hogy hogyan sikerült a III. Izsáki Páros Halfogó kupa? Tekintsétek meg a képes összefoglalónkat!

III. Izsáki Horgász- és Pihenőpark Páros Halfogó Kupa - versenykiírás

Izsáki Horgász- és Pihenőpark 2010-08-04 07:00:00
Immár harmadik éve kerül megrendezésre szeptember közepén az Izsáki Horgász- és Pihenőparkban a Páros Halfogó Kupa. A páros verseny különlegessége, hogy az induló csapatok szabadon választhatják meg az alkalmazni kívánt horgászmódszert, legyen az bojlis, match, feeder, vagy épp rakós bot (stb.). Így szeptember 18-án az is megmérettetésre kerül, hogy ezen a napon vajon melyik a legeredményesebb technika a halak versenykörülmények között való megfogására.

II. Izsáki Horgász- és Pihenőpark Egyéni Horgászkupa képes beszámoló

Izsáki Horgász- és Pihenőpark 2010-06-10 07:00:00
Eső… eső… eső. Egész héten mást sem lehetett hallani és tapasztalni. A hétvégi előrejelzésekben azonban a meteorológusok egészen mást kezdtek szajkózni: nem lesz szükség esernyőre, napsütés, jó idő, a legmagasabb nappali hőmérséklet elérheti a 30 fokot. Szinte hihetetlen volt, hogy az ennyire rossz idő után pont a verseny napjára végre jó idő volt várható. Az Izsáki Horgász- és Pihenőpark 2010. június 5-én rendezte a második egyéni horgászkupáját. Hogy ez a hirtelen beköszöntött nyári idő a horgászokon kívül a halaknak is kedvezett-e, kiderül ebből a képes versenybeszámolóból.

II. Izsáki Horgász- és Pihenőpark Egyéni Horgászkupa - versenykiírás

Izsáki Horgász- és Pihenőpark 2010-05-09 12:00:00
Az Izsáki Horgász- és Pihenőpark 2010-ben is megrendezi az egyéni horgászkupáját. A megmérettetés különlegessége, hogy a résztvevők szabadon választott technikával vehetik üldözőbe az Izsáki Horgász- és Pihenőpark legnagyobb tavának lakóit. Így a versenyzők horgászhatnak akár hagyományos fenekező, feeder, bojlis, match vagy rakós botos technikával is. Ez nemcsak a horgászok, hanem a különféle horgásztechnikák megmérettetése is egyben. Érdekes és izgalmas kihívást jelent ez minden résztvevő számára! A víz hallal teli, már csak a horgászok szerencséjén és tudásán múlik, kinek sikerül idén majd a dobogóra állnia…

II. IHP Bojlisuli, horgásztábor az Izsáki Horgász- és Pihenőparkban - kiírás

Izsáki Horgász- és Pihenőpark 2010-05-08 07:00:00
Eleged van talán az egész nyáron át tartó, számítógép képernyőjének bámulásával telő, unott órákból?! Itt az újabb nagyszerű lehetőség arra, hogy változatossá, emlékezetessé tedd az idei nyarad is, valamint kulturált körülmények között megszeresd a vízparton eltöltött idő hangulatának minden egyes percét!

II. Izsáki Horgász- és Pihenőpark Páros Halfogó Kupa versenykiírás

Izsáki Horgász- és Pihenőpark 2009-08-12 15:00:00
Mint előző évben, idén is szeptember közepén kerül megrendezésre az Izsáki horgász- és pihenőparkban a Páros Halfogó Kupa, immáron a második. A páros verseny különlegessége, hogy az induló csapatok szabadon választhatják meg az alkalmazni kívánt horgászmódszert, legyen az bojlis, match, feeder, vagy épp rakós bot stb.. Így szeptember 19-én az is megmérettetésre kerül, hogy ezen a napon vajon melyik a legeredményesebb technika a halak versenykörülmények között való megfogására.

I. Izsáki Horgász- és Pihenőpark Egyéni Horgászkupa - versenykiírás

Izsáki Horgász- és Pihenőpark 2009-05-12 07:00:00
Az IHP egy olyan halfogó versenyt hirdet meg - az elmúlt évi sikeres évadnyitó páros rangadó és a nemrég megrendezett Haldorádó Fórum Találkozó és Kupa után - amelynek résztvevői szabadon választott technikával vehetik üldözőbe az Izsáki Horgász- és Pihenőpark legnagyobb tavának lakóit. Így a versenyzők horgászhatnak akár hagyományos fenekező, feeder, bojlis, match, vagy rakós botos technikával is. Ez nemcsak a horgászok, hanem a különféle horgásztechnikák megmérettetése is lesz egyben. Érdekes és izgalmas kihívást jelent ez minden résztvevő számára!

I. Izsáki Horgász- és Pihenőpark Páros Halfogó Kupa versenykiírás

Izsáki Horgász- és Pihenőpark 2008-08-22 07:00:00
A kiemelt horgászvizeink „legifjabb” tagja máris egy rangos verseny megrendezésével hívja fel magára ismét a figyelmet. Olyan halfogó versenyt hirdet meg, amelynek résztvevői szabadon választott technikával vehetik üldözőbe az Izsáki Horgász- és Pihenőpark legnagyobb tavának lakóit. Így a versenyzők horgászhatnak akár hagyományos fenekező, feeder, bojlis, match, vagy rakós botos technikával is. Ez nem csak a horgászok, hanem a különféle horgásztechnikák megmérettetése is lesz egyben. Érdekes és izgalmas kihívást jelent ez minden résztvevő számára!
Videóval

Izsáki Horgász- és Pihenőpark

Izsáki Horgász- és Pihenőpark 2008-08-04 07:00:00
Országunk dél-alföldi régiójában, Budapesttől déli irányba 110 km-re, Izsák város északkeleti részén található az Izsáki Horgász- és Pihenőpark. A 32 hektáros területen összesen 8 különböző horgásztó található, hogy valamennyi horgász megtalálja a kedvenc módszeréhez legmegfelelőbb tavat. A komplexum csaknem 7 hektárnyi, halfajokban gazdag, nagy halállományokkal rendelkező horgásztavai egész évben várják a horgászokat és a kikapcsolódásra, pihenésre vágyókat. Melegkonyhás csárda (Izsáki Halászcsárda), úszómedence, gyermekmedence, napozóterasz, gyermekjátszótér és családbarát, parkosított, erdősített környezet garantálja a könnyed kikapcsolódást a család valamennyi tagja számára. A horgásztavakhoz közeli erdős környezetben található összkomfortos vendégházak és színvonalas kemping áll a több napra ideérkező kedves vendégek szolgálatára.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.