Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A Sensas Terre de Fond (nehéz föld) egy különleges etetőanyag nehezék, amelynek a felhasználási területe nagyon széles skálán mozog. Elsősorban az élversenyzőknél okozott óriási sikert pár éve a piacon való megjelenése, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy a hétköznapi horgászok ne tudnák használni ezt a speciális adalékanyagot!

Felhasználása sokféle módon történhet! Ehhez kínálunk most néhány nyerő tippet!
1. Szárazon az etetőanyaghoz keverve, majd ezután megnedvesítve még a könnyebb fajsúlyú etetőanyag keverékeket is a mederfenékhez „ragasztja”. A finom, de nagyon nehéz Terre de Fond szemcsék megtapadnak az apró morzsákon és megakadályozzák, hogy azok elemelkedjenek az aljzatról, miközben természetesen erőteljesen „füstölög”, ha egy hal elúszik fölötte vagy beletúr. Fontos ez egy jól összeállított folyóvízi keveréknél. Ez a hatalmas felhő utat mutat a táplálék felé a messziről felúszó halaknak!

2. Külön, megnedvesítve, a készre kevert etetőanyaghoz adagolva, egy nagyon könnyen oldódó kellemes állagú mixet kapunk, amely nehéz marad, de lényegesen könnyebben nyit a mederfenéken.

3. Optimális mennyiségű víz hozzáadásával, önállóan is használhatjuk a Terre de Fondot. Ekkor szúnyoglárvát, darabolt gilisztát vagy más élőanyagot tudunk vele nagyon koncentráltan és nagy töménységben bejuttatni. Egyetlen föld sem tud annyi élőanyagot felvenni, mint a Terre De Fond! Ráadásul, ahol rengeteg az apró küsz vagy keszeg, csodákat művelhetünk a segítségével. Hiszen ez a föld semmilyen nyomot nem hagy vízközben. Mint egy darab kő, úgy süllyed a fenékre, de ott nagyon gyorsan (10-60 másodperc) oldódik. Ezen tulajdonságát kihasználva, különösen ajánlott egyenetlen mederfenekű tavakon vagy folyóvízen, ahol bármilyen más kemény, lassan oldódó etetőanyag és (hagyományos föld) ki tudja hová gurulna, magával csalva a halakat…

Eredményes felhasználása során nagyon fontos a víz pontos hozzáadagolása! Ugyanis a 3 kilós csomagban található föld porszáraz. Ezt nekünk kell megnedvesíteni. Ha túl sok vizet öntünk hozzá, olyan lesz, mint egy sárgolyó, ha keveset, nem tapad eléggé. A pontos vízmennyiség (ha önmagában használjuk) kilónként 1,5 deciliter, azaz 1 csomag (3 kiló földhöz) 4,5 deci vizet öntsünk. Ezt egyszerre rá lehet önteni, majd fúrógéppel célszerű az egészet összeverni, és közepes lyukú törőszitán egyszer áttörni. Ekkor lesz a homogenitása tökéletes!

6 különböző színváltozatban kapható. Ezek a kövezők: Brune (barna), Jaune (sárga), Orange (narancssárga), Rouge (piros), Noire (fekete), Blanche (fehér).

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.