Már régóta nagy megelégedéssel használok egy előkefajtát, mely merevsége révén egyaránt jól használható dobós, illetve behúzós horgászatok során, emellett brutálisan jó akadással is bír. Mivel ez nem egy lágy előke, a kisebb halak sem gubancolják össze a mederfenéken, így biztosak lehetünk abban, hogy bevetés után minden esetben a jó pozícióban várja a leendő zsákmányunkat. Ez az előke nem más, mint a D-rig.
Amilyen gyorsan eltelt 2022, olyan lassan indul az új év. Nehéz visszatérni a hétköznapokba és újra a napi rutin szerint élni. Ami szokatlan, hogy meglepően enyhe időt hozott az év eleje. Jégnek nyoma sincs a tavakon, de még csak különösebben hideg sincs! Minden adott ahhoz, hogy elcsábuljunk egy kis új évi pecára, bár az is lehet, hogy mire ez a film és írás megjelenik, már inkább korizni lehet, nem pedig horgászni! No, de éljünk a mának és használjuk ki, ha jó idő van!
Örömmel adunk hírt a HALDORÁDÓ horgászportál látogatóinak a Magyar Horgász legújabb számáról. Már az újságárusoknál a Magyar Horgász februári száma!
A frissen füstölt hal, igazi csemege, főleg akkor, ha otthon készült. Ehhez nyújt segítséget a 100 %-ban természetes összetevőkből készült Balzer pác-só. Ez a fűszerkeverék a halfüstölés előtti páclé készítéséhez, vagy közvetlenül a hal besózásához való. Páclé készítése esetén a sós lében pihentessük a halat 6-8 óra hosszan. 1 liter pácléhez 50 g sókeveréket adjunk, ez kb. 1-2 kg hal pácolására elegendő. Ízletes halételeket lehet készíteni egyszerűen, ízfokozók és tartósítószerek nélkül! Több, finomabbnál finomabb ízben rendelhető. A zacskó tartalma 400 g.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A frissen füstölt hal, igazi csemege, főleg akkor, ha otthon készült. Ehhez nyújt segítséget a 100 %-ban természetes összetevőkből készült Balzer pác-só. Ez a fűszerkeverék a halfüstölés előtti páclé készítéséhez, vagy közvetlenül a hal besózásához való. Páclé készítése esetén a sós lében pihentessük a halat 6-8 óra hosszan. 1 liter pácléhez 50 g sókeveréket adjunk, ez kb. 1-2 kg hal pácolására elegendő. Ízletes halételeket lehet készíteni egyszerűen, ízfokozók és tartósítószerek nélkül! Több, finomabbnál finomabb ízben rendelhető. A zacskó tartalma 400 g.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.