Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Szeptemberben még nyarat idéző időjárás is lehet, úgyhogy a vizek csak nagyon lassan kezdenek el hűlni. Éppen ezért az amurok is még jól foghatók, ha a megfelelő csalogatóanyaggal indulunk horgászatukra.
Ezt a keveréket a kukoricás-tejsavas ízvilág jegyében állítottuk össze, ezt imádják a torpedók. Az etetőanyag alapja a teljesen naturális Gold Feeder - Champion Corn, amelyet a 150 ml FermentX Concentrate - Tejsavas Betainos aromával és megfelelő mennyiségű vízzel kell bekeverni, majd félretenni. 10 perc pihentetés után, mikorra a szemcsék megszívták magukat, egy sűrű rostán érdemes ezt a kaját is áttörni, majd ugyanazon a rostán lehet a FermentX FX1-et is homogenizálni. Amint ez kész, a két kaját, valamint az 1 csomag FermentX Additive Roppantott Mag Mix - Tejsavas Ananászt laza, könnyed mozdulatokkal érdemes összekeverni, és máris tölthető a Pellet Feeder kosárba.
A csomagba csaliként a Legend Pellet Wafter - Vajsav került, mely nemcsak a pontyok, hanem az amurok számára is csábító falat. Amennyiben további aromázásra van szükség, a FermentX Activator Gel - Tejsavas Betainost érdemes a kosárra nyomni.

Szeptemberi amurozások fogós egyvelege
1 csg FermentX FX1
1 csg Gold Feeder - Champion Corn
1 csg FermentX Additive Roppantott Mag Mix - Tejsavas Ananász
150 ml FermentX Concentrate - Tejsavas Betainos
plusz aroma: FermentX Activator Gel - Tejsavas Betainos
csali: Legend Pellet Wafter – Vajsav

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.