TF GEAR Blazer napszemüveg - Amber lencsével

Bónuszpont jóváírás 72 pont
Akciós ár :
7.190 Ft
Eredeti ár : 7190 7990 7.990 Ft
DB
Részletek
Ultraibolya (UV) elleni védelem
Sokszor halljuk, hogy a nap általi leégés a bőr korai elöregedéséhez, végül bőrrákhoz vezethet, ám orvosi bizonyíték van arra, hogy a szem ugyanúgy károsodhat. A nagymennyiségű UV sugárzás hosszabb távú hatásai lassan és fájdalommentesen jelennek meg, mégis ronthatják a látást. Az UV sugárzás fokozottan veszélyes a strandon, vízen, havas tájon, mivel ott erőteljesebb hatásúvá teszi a visszaverődés. Így nem kérdés, hogy szemünket megfelelőképpen kell óvnunk, ha nem szeretnénk súlyosabb szembetegségekkel együtt élni a jövőben. Nekünk, horgászoknak - mint a víz partján rendszeresen közvetlen, tükrözött és szórt sugárzásnak kitett embereknek - szemünk védelmére kiemelten figyelnünk kell!
Polarizált réteg, avagy mit is jelent a „Polarized” felirat a gyakorlatban
A polarizált anyaggal ellátott lencse csak a függőleges irányú fénynyalábokat, fénysugarakat engedi át, tehát a különböző felületekről visszaverődő vakító fénysugarak nem jutnak át a lencsén. Ennek hatása a vízfelületről visszaverődő napfényen jól látható, tapasztalható. Ez utóbbival, vagyis a ragyogás megszüntetésével a látás kontrasztosabbá válik, így nyugodtan élvezhetjük a vízparti napsütést, és akár még a halakat is láthatjuk a víz alatt, hiszen a vízfelszín csillogása is nagymértékben lecsökken.

TF Gear Blazer napszemüveg - Amber lencsével
Sportos, modern napszemüveg. A fej formáját tökéletesen követve teljesen lezárja a szemüreget, így az oldalról érkező fény sem zavaró. A lencsén keresztül „sárga derítésben” látni a külvilágot. Viselhető bármilyen szabadidős tevékenységhez, akár autóvezetéshez is. Az orrnyereg gumiborítást kapott, valamint a szár végébe is került egy-egy gumicsík a kényelmesebb viseletért. A szemüveget egy igényes keménytokkal szállítjuk.
Termék adatok
lencse színe : borostyán
tartozékok : keménytok
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: