Részletek

A német eredetű ZECK márkanév égisze alatt hosszú évek óta kaphatók és folyamatosan jelennek meg az újabb, kiváló minőségű, harcsahorgászathoz fejlesztett termékek. Ezek a horgászfelszerelések mind-mind az ismert harcsás, Carsten Zeck nevével fémjelezve kerülnek a felhasználó közönség elé, ami már önmagában is garancia arra, hogy amit végül a horgász a kezébe vehet, az hosszasan tesztelt, kompromisszumokat mellőző, megbízható eszköz. A harcsa horgászatában talán ez a legfontosabb jelző, legyen szó egy egyszerű forgóról, vagy épp magáról a botról! A kapitális harcsa bizony az az ellenfél, amely garantáltan megmutatja a felszerelésünk gyenge pontját - már ha van -, s rosszabb esetben ki is használja azt. Innentől kezdve ez már egy komoly kihívás mind a horgásznak, mind a felszerelésnek, ezért nem mindegy, milyen felszereléssel vágunk neki a kalandnak, melynek végén életünk hala várhat!

Örömmel jelentjük a harcsahorgászat szerelmeseinek, hogy számos izgalmas ZECK újdonságukkal bővítettük kínálatunkat, íme ezek közül a U-Float Solid úszó!

Ez az úszó az úgynevezett U-Pose végszerelékek elkészítéséhez lett tervezve. Ennek lényege, hogy a fenéken lévő végszerelék egy részét, vagy épp a csalit egy tetszőleges magasságban megemeljük. Nagyon népszerű és egyben hatékony harcsás technika, ami leginkább élő csalihallal való fenekező horgászathoz ajánlott, de egyesek kifejezetten kedvelik puhatestűvel, pl. nadállyal való csalizás során is. Az úszó méretét a használni kívánt csali méretéhez kell megválasztani.  

Tulajdonságok: 

- Keményen festett anyag
- Alacsony áramlási ellenállás
- Nem szív fel vizet
- Stabil belső cső (átmérője 2,5 mm)

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.