Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A megújult Rotary Box remek alternatívát jelent azoknak, akik kényelmesebben szeretnének horgászni, és olyan stabil állást felállítani, amelynél minden a kezük ügyében van.

Ez az összeállítás nem csak magát az ülőkét, de a hozzá kompatibilis lábrácsot és etetőtálcát is tartalmazza!

A szett tartalma:
- 1 db TEAM FEEDER Rotary Box ÚJ
- 1 db TEAM FEEDER Rotary Box ÚJ lábrács + 2 db láb
- 1 db TEAM FEEDER Rotary Box ÚJ nagy oldaltálca

Íme, a fontosabb tudnivalók a termékekről!

TEAM FEEDER Rotary Box ÚJ
Tapasztalatainkat és a vásárlói visszajelzéseket, igényeket összeolvasztva, alapul véve, egy nagyszerű koncepciójú, kompromisszummentes, sőt, nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy egy minden igényt kielégítő, professzionális termék született! Jogosan merülhet fel a kérdés ezek hallatán, hogy vajon mennyivel nőtt az ára az elődéhez képest? Nos, van egy igazán jó hírünk, mert a válasz az, hogy semennyivel, az ára változatlanul kedvező maradt! Hogyan lehetséges ez? Legyen ez a mi titkunk, ellenben minden más hasznos infót összegyűjtöttünk, amit érdemes tudni róla! Az új Rotary Box esetében is egy egyszerű felépítésű, esztétikus és erős horgászláda, de főként kényelmes vízparti ülőalkalmatosság megalkotása volt a cél. Ez átmenetet képez a profi, rendkívül praktikus (de gyakorta kényelmetlen) horgász-, versenyládák, valamint a kényelmes (de versenyhorgászathoz előnytelen kialakítású) feeder székek között. Ez a termék minden olyan alapvető praktikai elemmel rendelkezik, ami szükséges ahhoz, hogy használója egy teljes értékű horgászláda élményét kapja használat közben. A láda 1 db tágas, felnyíló, gyorszáras aprócikk tartó rekesszel, extra stabil lábakkal, illetve kényelmes, forgós, puha ülőfelülettel + a derekat optimális helyen megtámasztó háttámlával rendelkezik. Az ülőrész és a háttámla olyan felületi anyaggal lett bevonva, ami remekül bírja a tűző, nyári napsütést és természetesen 100%-osan víztaszító is. A horgászládát tartó 4 db láb mindegyike 36 mm átmérőjű, kerek láb, amik minden kiegészítővel, modullal kompatibilisek, univerzálisan használhatóak. A lábak nagyméretű gömbcsuklós billenő talpakat kaptak, melyek segítségével kiválóan igazodnak az egyenetlen talajhoz, így nem süppednek bele akkor sem, ha az laza szerkezetű. A lábak rögzítése egy-egy nagyméretű, gumírozott fogantyúval történik, melyek műanyag betéttel szorítják meg a lábakat, s garantáltan nem sértik a festékfelületet azokon. A tudatos tervezést dicséri, hogy a szorító marokcsavarokat úgy alakítottuk ki, hogy behajthatók legyenek, így nem növelik feleslegesen a szállítási méretet, s nem mellesleg annak a veszélye is szinte nullára csökken ezáltal, hogy szállítás közben esetlegesen megsérüljenek ezek az elemek. A komfortérzetet hívatott növelni még egy vastagon párnázott vállpánt is, mely persze a felszerelés könnyed szállításában is segítséget nyújt.

TEAM FEEDER Rotary Box ÚJ lábrács + 2 db láb
A TEAM FEEDER Rotary Box ÚJ lábrács lábszélessége azonos a Rotary Box-al (61 cm), így pontosan passzol hozzá. Természetesen 36 mm-es lábakra lehet felrögzíteni, két nagyon erős szorítópofával. A lábrácshoz 2 db 36 mm-es láb jár, amelyek segítségével egyenetlen talajon is stabilan lehet vízszintbe állítani az ülőalkalmatosságot. A lábrácshoz járó két láb teleszkópos, így a különlegesen egyenetlen, vagy meredek partoldalon is stabilan felállítható a Rotary Box.
A termék rozsdamentes anyagból készült, így akkor sem lesz baja, ha vízbe kell felállítani. A lábrács felülete, amelyre a láb helyezhető, az 48 X 42 cm, így kényelmes még a magasabb horgásztársak számára is.

TEAM FEEDER Rotary Box ÚJ nagy oldaltálca
Egy ülőkéhez alap kiegészítő egy jó minőségű etetőtálca, melyen kényelmesen elférnek a horgászat során használt etetőanyagok, csalik, valamint a hasznos eszközök. A TEAM FEEDER Rotary Box ÚJ nagy oldaltálca a maga 88 X 51 cm – es méretével több, mint elegendő helyet biztosít számunkra. A perforált lemezből készült kiegészítő könnyű, de meglepően erős. A tálca szélén egy szivacsos perem került kialakításra, mely meggátolja, hogy bármi is legurulhasson róla.
A kiegészítő egy ponton rögzíthető a Rotary Box 36 mm-es lábához, ráadásul egy olyan csatlakozó segítségével, amely nyitható, így nem csak fölülről lehet a lábra tolni, hanem oldalról is!
A tálcához jár két darab 25 mm vastagságú teleszkópos láb is, amelyek stabilizálják azt. Mivel ezek állíthatók, így az egyenetlen terepen is könnyedén felállítható. A sártalpaknak köszönhetően a puha talajon is stabil.
A tálca bármely 36 mm-es lábú versenyládához, vagy fotelhez rögzíthető!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.