Ajándékötletek Pontyhorgászoknak 3. rész - Vízparton is kényelmesen

Ajándékötletek Pontyhorgászoknak 3. rész - Vízparton is kényelmesen

Ebben a részben azoknak a horgászoknak (és horgászfeleségeknek) szeretnénk segítséget nyújtani a megfelelő karácsonyi ajándék kiválasztásában, akik szeretik a kényelmes termékeket a vízparton is. Ez nem feltétlenül csak azoknak szól, akik huzamosabb időt, akár egy hetet is el tudnak tölteni a természetben, hiszen a rövidebb horgászatok alkalmával is szükségünk lehet egy kényelmes horgászszékre vagy egy gyorsan összeállítható sátorra.

1. CARP ACADEMY Exclusive fotel

A Carp Academy Exclusive fotel kartámasza és állítható háttámlája még kényelmesebbé teszi a pihenést. További különlegessége, hogy bordázott puha szivaccsal bélelt mind az ülőrész, mind a háttámla. Ezenkívül a fejtámlában is szivacs található. Huzata strapabíró, vízlepergető Oxford Nylon anyagból készült.

További információ a CARP ACADEMY Exclusive fotelról

Nagyon igényes, extra kényelmes kivitel

2. CARP ACADEMY Elit fotel

Ez a modell igényes kivitelű karfával ellátott változat, amely tovább növeli a komfortérzetet. A lábak magassága állítható, így az egyenetlen terepen is vízszintesen ülhet benne. A háttámla dőlésszöge tetszés szerint szabályozható, hogy még kényelmesebb legyen. A nagy súlyú (100 kg feletti) horgászok sem tudnak kárt tenni benne.

További információ a CARP ACADEMY Elit fotelról

Az „öreg motoros”, ami már nagyon sok horgásznak okozott örömöt

3. CARP ACADEMY Weekend fotel

A Carp Academy Weekend fotel vastag párnázattal és karfával rendelkezik, melyek kényelmesebbé teszik a pihenést. Huzata strapabíró, vízlepergető Oxford Nylon anyagból készült. Lábainak talpa alkalmazkodik a terephez, a fotel így stabilan és komfortosan áll rendelkezésünkre a legkülönbözőbb sáros, egyenetlen terepen is. Háttámlája állítható a karfa segítségével.

További információ a CARP ACADEMY Weekend fotelról

Egyszerű és praktikus a mindennapi horgászok részére

4. CARP ACADEMY Legacy Fotel

Masszív és kényelmes, ráadásul karfával is rendelkezik. A lábak magassága állítható, így az egyenetlen terepen is vízszintesen ülhet benne. A háttámla dőlésszöge fix, az nem állítható.

További információ a CARP ACADEMY Legacy fotelról

Egy kisebb, ám annál praktikusabb kivitel

5. CARP ZOOM Horgászfotel extra erős

Extra megerősítéssel készült horgászszék a nagy igénybevételekhez (150 kg feletti terhelés). Kényelmes ülőfelülettel és állítható lábakkal rendelkezik. A háttámla több fokozatban állítható a gyorsklipsz segítségével. A fotel alapmagassága nagyobb az átlagos horgászszékek magasságánál.

További információ a CARP ZOOM Horgászfotel extra erős

Kimondottan a nagyobb súlyú horgászok részére készült

6. CARP ZOOM Komfortos Horgászfotel karfával

Azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik a kényelmet a vízparton is szeretnék élvezni. Ülőfelülete és háttámlája párnásított, valamint minden lába fokozatmentesen állítható. Könnyedén összecsukható, ezért szállítása nem igényel nagy teret.

További információ a CARP ZOOM Komfortos Horgászfotelról

Párnázott fotel a nagyobb komfortérzetért

7. CARP ZOOM Pontyozó karfás fotel extra

Prémium kivitelű, megerősített, magasított, komfortos horgászfotel, vastagon párnázott plüss ülőrésszel, karfára csatolható plüss könyök támasszal, a rossz talajviszonyokhoz önbeálló szélesített sártalpakkal. A háttámla dőlésszöge gyorszárral állítható. A fotel extra erős kivitelű, a gyártó 150 kg-os teherbírást adott meg.

További információ a CARP ZOOM Pontyozó karfás fotel extráról

A hatalmas tappancsok miatt lágy talajon is biztosan tart
Plüss borítású, nagy terhelhetőségű fotel

8. Carp Academy Exclusive Pontyozó ágy

A 210 x 82 cm fekvőfelületű, hihetetlenül komfortos, rendkívül jó minőségű, igényes kivitelű horgászágy az erős alátámasztásnak és a 6 erős lábnak köszönhetően jól bírja a nagy igénybevételt. Az ágykeret erősített acélvázú, de a súlya így is mindössze 10,9 kg! Az ágy támláját könnyen és gyorsan feljebb hajthatjuk, ezért fotelként is használhatjuk. Kifejezetten kényelmes fekvést biztosít a beépített neoprén fejpárna. Az ágy mellé jár egy sűrűn bordázott matrac, mely tépőzár segítségével rögzíthető. Ezt használva garantáltan kényelmesen pihenhet rajta.

További információ a CARP ACADEMY Exclusive Pontyozó ágyról

Extra kényelmes ágy az igazi megszállottaknak

9. CARP ACADEMY Holiday ágy

Az ágykeret rendkívül erős. Támláját könnyen és gyorsan feljebb hajthatjuk, így fotelként is használhatjuk. Az ágy lábai könnyen a terepviszonyoknak megfelelő helyzetbe állíthatóak, a stabilitást a gömbcsuklós, széles alapú lábak biztosítják. A lábak teleszkóposak, egyszerűen állíthatóak 27-40 cm között, illetve a fejrésznél 34-50 cm között, biztonságosan fixálhatóak. A kényelmesség érdekében az ágybetét párnázott.

További információ a CARP ACADEMY Holiday ágyról

Kedvezőbb árfekvésű típus azoknak ,akik nem tudnak nagyobb összeget költeni erre

10. CARP ZOOM Pontyozó ágy extra

Megerősített, prémium kivitelű bojlis ágy. Rendkívül kényelmes, nyolc lábon tökéletesen vízszintbe állítható. Extra erős (150 kg feletti súlyra tervezve!). Magas minőségű plüss anyag felhasználásával készült. Tépőzáras rögzítésű párnával kerül forgalomba. Könnyen tisztítható anyagból készül. A rossz talajviszonyokhoz önbeálló szélesített sártalpakkal rendelkezik.

További információ a CARP ZOOM Pontyozó ágy extráról

Nagy terhelhetőségű, extra kényelmes ágy
Egy könnyed mozdulattal kivehető az ágybetét
A csatok megkönnyítik a szállítást
Lábai teleszkóposak

11. CARP ZOOM Exclusive Pontyozó ágy

A 213 x 78 cm fekvőfelületű ágy az erős alátámasztásnak és a 6 erős lábnak köszönhetően jól bírja a nagy igénybevételt. Az ágy lábai könnyen a terepviszonyoknak megfelelő helyzetbe állíthatóak, a stabilitást a széles alapú lábak biztosítják. A lábak teleszkóposak, egyszerűen állíthatóak 30-40 cm között. A fogantyúk puha tapintású borítást kaptak. Az ágy vastag párnázattal rendelkezik, valamint a fejrészbe egy párnát is beépítettek, mely szükség szerint ki is vehető.

További információ a CARP ZOOM Exclusive Pontyozó ágyról

A beépített párna nagy segítség a hosszabb túrák alkalmával

12. PROLOGIC Commander VX2 Flat 6 + 1 lábas ágy

Hasonló kényelmet és bőséges párnázást kínál, mint a széles változat, de kompaktabb és könnyebb kivitelben. A 6 + 1 lábas rendszer garantálja a stabilitást, minden egyes láb sártalpakkal van ellátva. A háttámla szöge a lábak hosszának változtatásával állítható. Ez az ágy nem rendelkezik külön állítószerkezettel az összsúly és a szállítási méret minimalizálása érdekében. Az ágy vastagon párnázott, ráadásul közepét puha és meleg tapintású anyag borítja.

További információ a Prologic Commander VX2 Flat 6 + 1 lábas ágyról

Puha és meleg tapintású anyaggal borított, extra kényelmes ágy

13. FOX FX Flatliner Kingsize ágy

A FOX legújabb ágya, az FX Flatliner Kingsize ágy, ahogy a nevében is benne van, „királyi méretű”. A kapható horgászágyak között ez a legnagyobb, így nem véletlenül kapta ezt a nevet. De mit sem érne a nagyság, ha nem lenne kényelmes! Elég csupán rátekinteni, máris látható, hogy ez az ágy nem egy a sok közül. Első ránézésre egy „tóparti franciaágy” elnevezés jut róla eszükbe. De ez nem is csoda, hiszen 102 cm széles és 214 cm hosszú. Az ágy lábai a gyorszárak segítségével könnyen a terepviszonyoknak megfelelő helyzetbe állíthatóak, a stabilitást a csuklós, széles alapú talpak biztosítják. A lábak teleszkóposak, így az ágy maximális magassága 54 cm lehet. Ebben az ágyban a nagy súlyú, 130-150 kg-os horgászok sem tudnak kárt tenni.

További információ a FOX FX Flatliner Kingsize ágyról

Az ágyak királya, hatalmas és kényelmes!

14. CARP ACADEMY Oval Dome

A Carp Academy Oval Dome sátrat azoknak ajánljuk, akik az ernyő praktikusságát nem szeretnék mellőzni, mégis szükségük van egy megbízható sátorra. Az Oval Dome sátor különlegessége, hogy egy mozdulattal nyitott sátorrá, ernyővé is alakítható.

További információ a CARP ACADEMY Elit fotelról

Gyorsan és könnyedén felállítható sátor

15. CARP ZOOM Fanatic 4 személyes sátor

Kiváló minőségű, extra méretű sátor, amely tökéletes társ a hosszabb horgásztúrák alkalmával. Négy személy részére elegendő hely mellett minden felszerelésünk is fedél alá kerülhet. A sátor a legzordabb időben is biztonságosan kitart. Anyaga 10.000 mm-ig (vízoszlop) vízálló. PVC ablak szúnyoghálóval, teljesen vízálló.

További információ a CARP ACADEMY Elit fotelról

Modern kivitel és kedvező ár jellemzi
Harmonika rendszerének köszönhetően pillanatok alatt felállítható
Nagyméretű ajtóval és ablakkal van szerelve
Az eleje teljesen lecipzárazható a jobb szellőzés érdekében
Erős, masszív rudakkal szerelték
Az ablakokra szúnyogháló került
Praktikus bottartó pántokkal kiegészítve

16. CARP ZOOM Komfortos sátor 2 személyes

Komfortos sátor a hosszabb horgásztúrákra. A vázszerkezet alumínium, ami amellett, hogy strapabíró, könnyű is, mert a sátor mindössze 14,5 kg. Mérete alapján 2 horgász fér el benne kényelmesen, de szükség esetén akár 3 ágyat is betehetünk. A prémium kategória legkedvezőbb árú sátora.

További információ a CARP ZOOM Komfortos sátorról

Nagyon kedvező árával hívja fel magára a figyelmet
Harmonika rendszerű, könnyen felállítható modell
Két ágy kényelmesen elhelyezhető benne
Az ajtó teljes magasságban szúnyoghálós
A rudazat könnyedén egymáshoz illeszthető
Áttetsző ajtóval is használhatjuk csapadékosabb napokon

17. FOX Royale XXL sátor

A Fox a sátrak terén is maradandót alkotott, a Royale XXL sátor a felső kategóriát képviseli. Remekül bírja a legnagyobb esőzéseket is, szinte képtelen arra, hogy beázzon. A sátor felállítása kb. 5-6 percet vesz igénybe. Eredetileg a sátort 2 személyesre tervezték, de hárman is kényelmesen alhatnak benne óriási mérete miatt. Az ajtót és a mellette található két ablakot is ellátták szúnyoghálóval.

További információ a FOX Royale XXL sátorról

Nagyon népszerű és kedvező árú sátor
A teljes első fele szúnyoghálóval borított
A két ágyon kívül számos más horgászfelszerelésünk is elfér benne

18. FOX Royale XXL sátor Euro

Remekül bírja a legnagyobb esőzéseket is, szinte képtelen arra, hogy beázzon. Ezt a High Quality Nylon anyag felhasználásával érték el, így 5.000 mm-es vízoszlop nyomásnak is ellenáll! Ezenkívül különleges módon légáteresztő is. Tökéletes rögzítési lehetőségeinek köszönhetően a legnagyobb szélviharban is szinte mozdulatlan marad, ellenáll a legnagyobb szélrohamoknak is. A sátor felállítása kb. 5-6 percet vesz igénybe. Eredetileg a sátort 2 személyesre tervezték, de hárman is kényelmesen alhatnak benne óriási mérete miatt.

További információ a FOX Royale XXL sátor Euróról

A továbbfejlesztett, felcipzárazható aljú kivitel

Írta: Haskó Tamás
Fotók: Nagy Gábor

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.