Hogy mindennek legyen helye!

Hogy mindennek legyen helye!

Gondolom, sok olyan horgász van, mint én: ha kiérek a vízpartra, végre szeretnék minél hamarabb a horgászattal foglalkozni! Pontosan ezért nem szeretek két kört fordulni, inkább megpróbálom táskákban rendszerezni a felszerelésemet és egy körben bejuttatni mindent a kiszemelt horgászhelyre. Ennek hosszú távon több előnye is van, hiszen ha jól válogatjuk ki az alkalmazott táskákat, minden apróságnak jut kényelmesen hely, és garantáltan semmi nem fog otthon maradni. Az alábbi cikkben azokat a táskákat szeretném részletesen is bemutatni, melyeket jómagam is nagy megelégedéssel használok és bátran ajánlok másoknak is.

1. CARP ACADEMY Pontyozó szerelékes táska

Igényes szerelékes táska igényes feeder- és pontyspecialistáknak - röviden így lehetne jellemezni. Nagy mérete miatt sok horgászcuccot tudunk szállítani benne. Minden oldala merevített, ami rendkívüli tartást biztosít számára. A legnagyobb rekesze 45 x 30 cm, mely a nagyobb dobozokat könnyen elnyeli. A táska két oldalán található 1-1 zseb. Az egyikben 4 db dipes flakon is található, míg a másikba egyéb apróságokat helyezhetünk. Elöl is található még rajta egy zseb, melybe laposabb dolgokat lehet tenni. A táska merevített teteje szerelékes asztalként is funkcionál. A könnyű szállíthatóságot a vastagon párnázott vállpánt segíti. A táska mérete 55 x 35 x 26 cm.

Tágas középső résszel rendelkezik, a szerelékes doboz is kényelmesen elfér benne
A táska teteje kemény, peremezett anyagból készül, így az aprócikkeink sem gurulnak le róla
Az egyik vége dipes dobozokat is tartalmaz
A másik végében pedig saját csalijainkat helyezhetjük el
A táska elején található széles zsebben akár előkezsinórjainkat is tárolhatjuk

További információ a termékről

2. STRATEGY Szerelékes táska beépített asztallal

A Strategy Szerelékes táska első ránézésre egy hagyományos táskának tűnik, de valójában ez egy szerelékes táska egybeépítve egy asztallal. A táska belső, egyben legnagyobb rekeszének mérete: 40 x 29 x 20 cm. Emellett található még oldalt egy cipzáras zseb, melyben 1 db előketartó doboz és 3 db kisméretű, különböző osztású horgos doboz kapott helyet. Az előketartó mérete: 34 x 8 x 2,3 cm, a kis dobozoké 10,5 x 6,5 x 2,3 cm. A táska alja és teteje egy merevítést kapott. Az alul található speciális, merev, vízhatlan talprész garantáltan megvédi a táska tartalmát még sáros, vizes területen is. A kemény fedlap pedig kihajtva asztalként funkcionál. Így nem kell még egy eszközt magunkkal cipelni. A fedlap oldala peremezett, ezért a ráhelyezett apróságok nem gurulnak le róla. Mérete: 38 x 26 cm. A táskán található még kézi fogantyú, illetve a kényelmesebb szállítás érdekében egy vállpánt is. A táska mérete: 44 x 35 x 26 cm.

Egy igazi univerzális táska a Strategy kínálatából
A táska kemény fedlapja lábakkal is rendelkezik, ezért kihajtva asztalként is szolgál
A táska első, széles zsebében előketartót és aprócikkek tárolására szolgáló dobozokat is találunk, ez a táska tartozéka!

További információ a termékről

3. CARP ACADEMY Hátizsák Deluxe 120L

Horgászoknak és túrázóknak készült ez a megbízható és erős hátizsák. A nagyméretű és praktikus elrendezésű táskát olyan horgászok fogják nagyra értékelni, akik motorral vagy kerékpárral járnak a vízpartra. Rendkívül tágas belsővel bír, így akár a szerelékes dobozt is szállíthatjuk benne. Űrtartalma 120 liter. A párnázott vállpántok nagyon kényelmessé teszik még akkor is, ha a szokásosnál több cuccot pakolunk bele. A táska jobb és bal oldalán egy-egy 35 x 20 cm-es zseb található, ide üdítőt, termoszt, szendvicseket vagy olyan dolgokat rakhatunk, amelyekre többször is szükség lehet a nap folyamán. Az elején egy 30 x 25 cm-es és egy 40 x 35 cm-es fach kapott helyet, valamint a hátizsák tetején egy 25 x 20 cm-es lapos zseb található az iratok és engedélyek tárolására. Minden zsebet jó minőségű cipzárakkal és csatokkal tudunk zárni.

Egy nagyméretű és jó minőségű hátizsák rengeteg felszerelést el tud nyelni
Az oldalsó hosszú zsebekben akár két nagy üdítő is elfér
A tányéroknak és egyéb kellékeknek is jut hely
A hátizsákot jó minőségű cipzárakkal szerelték
A hálós zsebben fontos kellék, ha vízpartra készülünk!
Rengeteg zseb és fach található rajta
Mindennek találunk benne helyet
Útra készen
Nagyon jó minőségű, erős, párnázott vállpántokkal szerelték

További információ a termékről

4. SPRO Carpiste Szerelékes táska nagy

Számtalan nélkülözhetetlen, apróbb-nagyobb kellék és horgászfelszerelés tárolását teszi lehetővé a Spro Carpiste szerelékes táska sorozat. Nagyméretű belső térrel és több kisebb oldalrekesszel rendelkezik. Vízlepergető anyaga, formázott alsó része és párnázott vállpántja van. Nagyon erős, könnyen tisztítható és nagyon mutatós kivitel. Mérete: 60 x 33 x 35 cm.

A Carpiste táskát elsősorban ruházatunk szállítására javasoljuk
A táska erős, masszív anyagból készül
Mindennek találunk benne helyet
Praktikus megoldásokkal is találkozhatunk
Erős pántokkal szerelték
Szolid, mégis szép feliratozás
Ha horgásztúrára készülünk, biztosan nagy segítségünkre lesz

További információ a termékről

(X)
Írta: Kerekes Ernő
Videó: Takács Péter

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.