Kukorica tuning - az eredményes horgászatokért

Kukorica tuning - az eredményes horgászatokért

A horgászat rendkívüli módon fejlődik, nehéz lépést tartani vele. Már egy ideje elég sokszor látni fórumokon, hallani a vízpartokon, hogy „hej, de szépek voltak a régi szép idők!”… Ugyanis akkor még elég volt egy kevés dara, főtt magvak, esetleg egy kis giliszta, azokkal is jó fogást lehetett produkálni. Valóban rendkívül megváltozott minden, új csalik kerültek a boltok polcaira a régiek mellé. Szinte minden csaligyártó cég termékpalettáján többféle tálalásban megtalálhatóak a különféle magvak. A Haldorádó termékei közt is találunk ilyen halcsalogatókat, lássuk mit rejtenek az üvegek!

Már három éve, hogy először Haldorádó termék került a kezembe egy helyi boltban. Akkor még hümmögve mentem el mellette, azonban néhány újabb látogatást téve a pecaboltba vettem néhány kiló etetőanyagot, később pedig egy üveg kukoricát, kíváncsiságból. Pontosabban csak én hittem, hogy csupán kukorica, az üvegcse kibontása után lepődtem meg azon, hogy több tigrismogyoró és óriás kukorica is lapul a gondosan válogatott, szép csemegekukorica-szemek közt.

Majdnem teljes a csapat! Vajon ki hiányzik? Elárulom… A Nagy Amuros üveg a táskámban maradt…
… de előkerült később!
Rendkívül praktikus és hasznos megoldás, hogy a kukoricaszemek közt találunk tigrismogyorót és óriás kukoricát is

Később, jobban megismerve a Haldorádó Carp Master Kukorica tuning termékeket, egyértelműen látszódott, hogy nem szabad elfelejteni e régi és fogós csalikat, van keresnivalójuk ma is a csalitárunkban. Több szép pontyot, amurt köszönhetek nekik eddig, és biztos vagyok benne, hogy a továbbiakban is eredményesek maradnak horgászataim alatt.

Öröm ilyen környezetben tesztelni a Haldorádó termékeket!
Pláne, ha ilyen halakkal akadunk össze

Manapság a Haldorádó különféle pelletei mellett a nem mellesleg lényegesen olcsóbb Kukorica tuning csalik is megérdemelt helyükön várják a bevetést minden horgászatom alatt. Kapástalan időszakban sokszor cserélek csalit, keresem a megfelelő fegyvert. Többször okoztak már kellemes meglepetést ezek a többek által szinte elfelejtett magvak. A Haldorádó kukoricákról is elmondható az a tény, hogy rendkívül erősen aromázottak, nem igényelnek további kezelést. Érdekességképp említeném meg, hogy az ízük is megegyezik az illatukkal, ezt tapasztalatból mondom, próbáljátok ki bátran! :)

Véleményem szerint ez a három íz alapként szolgálhat e csalikkal ismerkedő horgásztársaimnak
Megfelelő felkészültség mellett az eredmény nem marad el!

Sok pecás kevés horgászatra szánható ideje vagy csupán a kényelmessége miatt az intenzíven telepített magántavakat látogatja meg. Azokba a vizekbe, sőt az egyesületi vizekbe is kukoricán nevelkedett pontyokat telepítenek, így halunk már a kukoricához szoktatva érkezik meg hozzánk, „csupán” a megszokott táplálékát kell megfelelően tálalnunk, ami sokszor nem is olyan egyszerű. Nézzünk néhány eredményes csalikombinációt, amit a Kukorica tuning üvegcséiből könnyedén összeállíthattok, és már nálam bizonyítottak:

A tigrismogyoró és az óriás kukorica külön figyelmet érdemel a nagyhalas horgászatok során, használatukkal az egyesületi tavakon az „egyenpontyok” között nagyobb valószínűséggel csíphetünk el testesebb pontyokat, amurokat - természetesen megfelelő etetés és végszerelék alkalmazása mellett.

Sokszor extrém dobásokra van szükségünk a megfelelő eredmény eléréséhez
Válogassunk kedvünkre a jobbnál jobb ízek közül, nem bánjuk meg!
Kukoricás ponty

A továbbiakban sem érdemes horgásztáskánkból kitenni az ott lapuló üveges kukoricáinkat, okozhatnak még meglepetést! Eredményesek lehetünk különféle pelletekkel, bojlikkal, de sose feledjük el a régi, jól bevált, költséghatékony kukoricákat! Nem mindegy, milyen minőségű termékkel horgászunk, a látszólag egyforma magvaknál is vannak fogósságukat tekintve eltérések. A Haldorádó ebben is a segítségünkre van, és a legjobb minőségű, válogatott szemeket tartalmazó üveges kukoricákat kínálja egy kis plusz meglepetéssel. Eredményes kukoricás horgászatokat kívánok a továbbiakban is!

(X)
Írta: Hajdu Tamás (matchuszo)
Fotó: Hajdu Zoltán

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.