Légy a teszthorgászunk!

Légy a teszthorgászunk!

A Haldorádó termékek népszerűsége - köszönhetően a horgászok kiemelt figyelmének és bizalmának - töretlen. Tudjuk jól, hogy minden terméket egyszer biztosan el lehet adni. A csalódott horgász azonban soha többet nem vesz belőle, ha nem fogott vele halat. A rengeteg köszönőlevél, a sok megtisztelő visszajelzés arról árulkodik, hogy a felhasználók döntő többsége maximálisan meg van elégedve termékeinkkel és azok fogósságával. Mindez újabb erőt és lendületet ad nekünk, hogy munkánkat még jobban végezhessük, és új termékek, termékcsoportok fejlesztésén dolgozhassunk. Ehhez azonban - mint már oly sokszor - a horgászokat hívjuk segítségül: legyetek Ti a teszthorgászaink!

Titeket kérünk fel, hiszen mit sem érne bármilyen hangzatos szlogen vagy reklám, ha a termékeinkkel nem lehetne halat fogni, és ha Ti, akik használjátok ezeket, nem érnétek el velük szebbnél szebb eredményeket. Ez a valós TESZT! Nézzük, miből is áll a nem mindennapi kezdeményezésünk!

Manapság már több ezer horgász használja nap mint nap a Haldorádó termékeket, legyen az etetőanyag, zsinór, úszó, vagy épp pellet.

A horgászok megkedvelték a termékeinket, és lassan nincs olyan vízpart, ahol valakinél elő ne fordulna egy-egy Haldorádó termék…

A horgászokkal beszélgetve gyakorta találkozunk olyan csalizási, etetőanyag keverési ötletekkel, amikre mi nem is gondoltunk, viszont azokkal a használója igen szép, nem mindennapi fogási eredményeket ért el.

Hamar a horgászok kedvencévé vált a 12 különböző Haldorádó pellet valamelyike…
… amelyeket fenekező vagy úszós készséggel is felkínálhatunk. Ebben segít a Pellet float
Megbízható és kedvező árfekvésű zsinórok a Haldorádó monofilok

„Légy a teszthorgászunk!”

A „Légy a teszthorgászunk!” kezdeményezés lényege, hogy olyan írásokat, fotókkal illusztrált cikkeket várunk, amelyekben a Haldorádó termékek (etetőanyagok, csalik, úszók, zsinórok stb.) használata közben szerzett tapasztalataikat írjátok le, mutatjátok be. Érdekelnek minket a nem hétköznapi körülmények, a pontos keverési tippek, trükkök, tanácsok… Minden olyan „titok”, amelyet nem mondanál el a szomszédodnak, de velünk mégis megosztod :)! Ezzel nagyon sokat segíthetnénk azokon, akik hasonló körülmények között próbálják a termékeket, de eszükbe sem jutott, hogy így is lehet vele próbálkozni.

Számos etetőanyag kombináció kikeverhető…
… a hatféle etetőanyagunkból!
Sokat segítenek ebben az új aromák is

Munkánkat nagymértékben segítené, ha olyan fejlesztési tippeket és javaslatokat is kapnánk, amelyben konkrét termékek igényét fogalmaznátok meg. Például, hogy milyen aromákat látnátok szívesen, vagy épp milyen típusú etetőanyag keveréket szeretnétek használni…

Bízunk benne, hogy az új üveges kukoricánkkal is horogra csalnak a horgászok jó pár szép pontyot, amurt!

Megéri tesztelni termékeinket és beszámolni az eredményekről!

Természetesen szeretnénk „jutalmazni azt, aki energiát és időt fektet abba, hogy leközölhető tartalmú beszámolót küld nekünk.

Minden olyan szerző, akinek írása megjelenésre alkalmas és közkinccsé tesszük, azt jutalmazzuk. Ennek ellenértéke egy 10.000 Ft értékű Haldorádó termékekből álló csomag lesz. Hogy mi kerül a csomagba? Az, amit a szerző magának választ. Így biztosan azt kapja, amire szükséges lesz!

Válaszd ki Te, hogy mire van szükséged! 10.000 Ft értékhatárig bármelyik Haldorádó terméket megkaphatod, ha írásod megjelenésre alkalmas

Fontos, hogy itt nem nagyotmondó versenyt hirdetünk. Épp ezért kérjük valamennyi beszámolót jó minőségű fényképekkel alátámasztva beküldeni, hiszen valós eredményeket, tippeket, ötleteket várunk, amivel segítitek a mi és a többi horgász munkáját, szórakozását. Emiatt kizárólag csak azok a beküldött anyagokat díjazzuk, amik leközlésre is kerülnek a Haldorádó horgászportálon.

A praktikus összeállítású lebegő csali szett hamar kivívta a megrendelőink bizalmát

Az élménybeszámolókat, történeteket, fényképes anyagokat a palyazat@haldorado.hu email címre várjuk!

Mondd el, bajszos, mivel fogtak… :)

Újabb érv, ami miatt érdemes minden nap a Haldorádót látogatni!!!

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.