HALDORÁDÓ Nagy Ponty
HALDORÁDÓ Nagy Ponty

HALDORÁDÓ Nagy Ponty

A HALDORÁDÓ etetőanyag család tagjai Döme Gábor feeder-specialista mesterreceptjei alapján kerültek összeállításra. A különösen tartalmas, magas tápértékű, rendkívül intenzív aromájú, garantáltan friss alapanyagból készült keverékek, a céltudatos nagyhal horgászatban bizonyították rendkívüli fogósságukat. A kollekció különböző tagjai főként a pontyok és az amurok termetes egyedeire gyakorolnak ellenállhatatlan vonzerőt az év bármely időszakában! A keverékek mindegyike úgy került összeállításra, hogy kis mennyiségben, akár egy etetőkosárnyi adagban is hatásosak legyenek, ezért különösen ajánlott a hagyományos fenekező és a modern feeder technikához egyaránt!

A széria egyik közkedvelt tagja a NAGY PONTY. Ez egy olyan különleges keverék, amely az év minden időszakában eredményesen használható, de ahogy nő a vizek hőmérséklete úgy lesz egyre agresszívebb, fogósabb. Mi adja vonzerejét? Miért más, mint egy átlagos etetőanyag? 25 különböző (a szám nem elírás!) precízen adagolt alkotóelemből áll !!! Mindegyik meghatározó szerepet tölt be, amelyek együtt, tovább erősítik egymás hatását és döbbenetes módon fokozzák a táplálkozási ingert. Ha egyszer erre rátalált a hal, garantáltan nem tágít a közeléből, amíg akár egy morzsát is talál a mederfenéken!

A keverék 25 alkotóelemből áll! Íme a pontos listája:
CSL pellet őrlemény, tourteau de mais (kukoricapogácsa), pirított héjnélküli napraforgómag őrlemény, kender, repce, mogyoró, carrube (szentjánoskenyér), belga kenyér, préselt főtt kukorica, tigrismogyoró, fluo morzsa piros és narancs, kagylóhéj őrlemény, különleges aroma, aminosav, édesítő, spanyol halliszt, színezőanyag, extra kukorica dara, pirított kukorica dara, csokis keksz, sós keksz, master carp pelett 8 mm, green betain pellet 4,5 mm, prémium carp pellet 4,5 mm. Talán már végig olvasni is sok volt, pedig a java még csak most következik! Mint látható: 6 különböző növényi magvat (napraforgó, kender, repce, mogyoró, kukorica, tigrismogyoró) és 4 különböző pelletet (CSL, master carp, green betain, prémium carp) vagy annak őrleményét tartalmazza. A különleges összetevők közül mindenképpen ki kell emelni az édesvízi kagylóhéj őrleményt amely „roppanóssá” teszi az eledelt. A kagylóhéj a pontyok természetes tápláléka, amely nagyon fontos ásványi anyagokat: meszet és kalciumot is tartalmaz. A 4 különböző pellet közül kiemelnénk a gyors oldódású green betain pelletet, amely Betain HCl-t is tartalmaz, amely köztudottan az egyik legjobb étvágyfokozó adalékanyag. A 8 mm-es master carp pellettel (szilikonkarika segítségével), akár csalizhatunk is! A keverék beltartalmi értékét és kiegyensúlyozottságát növeli a spanyol halliszt és a hozzáadott aminosav.

Ízek és aromák
Aki idáig elolvasta az ismertetőt mindezek után azon kezd el gondolkodni, hogy vajon milyen illata és íze lehet ennek a rendkívül sokszínű keveréknek? Büdös, halas, vagy esetleg édes? Mindegyikben van igazság! A különleges aromakeverék édes, de mégis egyben fanyar illatot is áraszt. Az aromakombináció alapját és ötletét az erjesztett magvak adták, amelyet gyümölccsel kevertünk. Így elsőre egy édeskés-fanyar, de mégis meghatározhatatlan íz- és aromavilág tárul elénk, amelyben van édes és sós is. Olyan mint egy finom sütemény! Ha ezt egyszer megízlelte hal, garantáltan ott marad!

Versenyen is hatásos!
Még egy fontos és hasznos információ. Ezzel a keverékkel Döme Gábor (2008. évben) több nagyhalas, pontyos versenyen ért el kimagasló eredményt. Volt, amikor 100 kilót meghaladó összsúllyal nyerte a versenyt! Tehát kiélezett szituációkban és gyenge fogási időszakban is kimagaslót nyújtott az új keverék!

Színek és keverési tanácsadó
Az etetőanyag színe csokibarna, így teljes mértékben képes beleolvadni a mederfenékbe, így a legóvatosabb kapitális pontyokban sem kelt gyanakvást. Maximum 4-5 dl víz lassú hozzáadásával válik tökéletes állagúvá az 1 kg keverék. Ajánlatos a nagyobb szemcsék (pellet, torten mais, stb.) miatt 2-3 órával a horgászat megkezdése előtt megnedvesíteni. Ekkor kapjuk a legtökéletesebb állagot! Tavaszi és őszi időszakban (16 Celsius-fok alatti hőmérsékletű vízben) Haldorádó CSL Tuning - Vörös Démon, míg a felmelegedett vizekben Haldorádó Aroma Tuning - Nagy Ponty hozzáadásával tovább fokozható a csalogatóhatása.

Részletes leírás
Bónuszpont jóváírás 12 pont
1.190 Ft

Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A HALDORÁDÓ etetőanyag család tagjai Döme Gábor feeder-specialista mesterreceptjei alapján kerültek összeállításra. A különösen tartalmas, magas tápértékű, rendkívül intenzív aromájú, garantáltan friss alapanyagból készült keverékek, a céltudatos nagyhal horgászatban bizonyították rendkívüli fogósságukat. A kollekció különböző tagjai főként a pontyok és az amurok termetes egyedeire gyakorolnak ellenállhatatlan vonzerőt az év bármely időszakában! A keverékek mindegyike úgy került összeállításra, hogy kis mennyiségben, akár egy etetőkosárnyi adagban is hatásosak legyenek, ezért különösen ajánlott a hagyományos fenekező és a modern feeder technikához egyaránt!

A széria egyik közkedvelt tagja a NAGY PONTY. Ez egy olyan különleges keverék, amely az év minden időszakában eredményesen használható, de ahogy nő a vizek hőmérséklete úgy lesz egyre agresszívebb, fogósabb. Mi adja vonzerejét? Miért más, mint egy átlagos etetőanyag? 25 különböző (a szám nem elírás!) precízen adagolt alkotóelemből áll !!! Mindegyik meghatározó szerepet tölt be, amelyek együtt, tovább erősítik egymás hatását és döbbenetes módon fokozzák a táplálkozási ingert. Ha egyszer erre rátalált a hal, garantáltan nem tágít a közeléből, amíg akár egy morzsát is talál a mederfenéken!

A keverék 25 alkotóelemből áll! Íme a pontos listája:
CSL pellet őrlemény, tourteau de mais (kukoricapogácsa), pirított héjnélküli napraforgómag őrlemény, kender, repce, mogyoró, carrube (szentjánoskenyér), belga kenyér, préselt főtt kukorica, tigrismogyoró, fluo morzsa piros és narancs, kagylóhéj őrlemény, különleges aroma, aminosav, édesítő, spanyol halliszt, színezőanyag, extra kukorica dara, pirított kukorica dara, csokis keksz, sós keksz, master carp pelett 8 mm, green betain pellet 4,5 mm, prémium carp pellet 4,5 mm. Talán már végig olvasni is sok volt, pedig a java még csak most következik! Mint látható: 6 különböző növényi magvat (napraforgó, kender, repce, mogyoró, kukorica, tigrismogyoró) és 4 különböző pelletet (CSL, master carp, green betain, prémium carp) vagy annak őrleményét tartalmazza. A különleges összetevők közül mindenképpen ki kell emelni az édesvízi kagylóhéj őrleményt amely „roppanóssá” teszi az eledelt. A kagylóhéj a pontyok természetes tápláléka, amely nagyon fontos ásványi anyagokat: meszet és kalciumot is tartalmaz. A 4 különböző pellet közül kiemelnénk a gyors oldódású green betain pelletet, amely Betain HCl-t is tartalmaz, amely köztudottan az egyik legjobb étvágyfokozó adalékanyag. A 8 mm-es master carp pellettel (szilikonkarika segítségével), akár csalizhatunk is! A keverék beltartalmi értékét és kiegyensúlyozottságát növeli a spanyol halliszt és a hozzáadott aminosav.

Ízek és aromák
Aki idáig elolvasta az ismertetőt mindezek után azon kezd el gondolkodni, hogy vajon milyen illata és íze lehet ennek a rendkívül sokszínű keveréknek? Büdös, halas, vagy esetleg édes? Mindegyikben van igazság! A különleges aromakeverék édes, de mégis egyben fanyar illatot is áraszt. Az aromakombináció alapját és ötletét az erjesztett magvak adták, amelyet gyümölccsel kevertünk. Így elsőre egy édeskés-fanyar, de mégis meghatározhatatlan íz- és aromavilág tárul elénk, amelyben van édes és sós is. Olyan mint egy finom sütemény! Ha ezt egyszer megízlelte hal, garantáltan ott marad!

Versenyen is hatásos!
Még egy fontos és hasznos információ. Ezzel a keverékkel Döme Gábor (2008. évben) több nagyhalas, pontyos versenyen ért el kimagasló eredményt. Volt, amikor 100 kilót meghaladó összsúllyal nyerte a versenyt! Tehát kiélezett szituációkban és gyenge fogási időszakban is kimagaslót nyújtott az új keverék!

Színek és keverési tanácsadó
Az etetőanyag színe csokibarna, így teljes mértékben képes beleolvadni a mederfenékbe, így a legóvatosabb kapitális pontyokban sem kelt gyanakvást. Maximum 4-5 dl víz lassú hozzáadásával válik tökéletes állagúvá az 1 kg keverék. Ajánlatos a nagyobb szemcsék (pellet, torten mais, stb.) miatt 2-3 órával a horgászat megkezdése előtt megnedvesíteni. Ekkor kapjuk a legtökéletesebb állagot! Tavaszi és őszi időszakban (16 Celsius-fok alatti hőmérsékletű vízben) Haldorádó CSL Tuning - Vörös Démon, míg a felmelegedett vizekben Haldorádó Aroma Tuning - Nagy Ponty hozzáadásával tovább fokozható a csalogatóhatása.

Ludányhalászi, visszavágyunk!

Ludányhalászi, visszavágyunk!

Sipeki Gábor több mint 4 éve
Harc az elemekkel

Harc az elemekkel

Borbiró Ádám több mint 4 éve
A Kacsás-tó meglepetése

A Kacsás-tó meglepetése

dr. Szilágyi István több mint 5 éve
Nyár-értékelés 2014.

Nyár-értékelés 2014.

Bugyinszki Gábor több mint 6 éve
Minden jó, ha a vége jó!

Minden jó, ha a vége jó!

Kaufmann Domonkos több mint 6 éve
Haldorádós pontyok kora tavasszal

Haldorádós pontyok kora tavasszal

Bugyinszki Gábor több mint 6 éve
Kis vizek varázsa 1. rész - Warali-tó, Baja

Kis vizek varázsa 1. rész - Warali-tó, Baja

Haszilló István több mint 6 éve
Ismeretlen vizeken 9 - Sötét nap, derűs horgászat

Ismeretlen vizeken 9 - Sötét nap, derűs horgászat

Sipos Gábor több mint 6 éve
Az Ezüst-tó kincse

Az Ezüst-tó kincse

Szőllősi Gergely több mint 7 éve
Egy álom megvalósulása a Haldorádóval

Egy álom megvalósulása a Haldorádóval

Bugyinszki Gábor több mint 7 éve
Nyári etetőanyag receptek

Nyári etetőanyag receptek

Sipos Gábor több mint 7 éve
A mai nap a puha pelleté

A mai nap a puha pelleté

Józsa Nikolett több mint 7 éve
A poroszlói Kis-Tiszán pontyra vadászva

A poroszlói Kis-Tiszán pontyra vadászva

Árvai Ádám több mint 7 éve
Versenyláz - Finomhangolás

Versenyláz - Finomhangolás

Sipos Gábor több mint 7 éve
Késő őszi pontyok

Késő őszi pontyok

Horváth Tibor több mint 8 éve
Töltött kosárka

Töltött kosárka

Horváth Tibor több mint 8 éve
Egyéni rekorddöntés a cél!

Egyéni rekorddöntés a cél!

Szakács Krisztián több mint 8 éve
Hidegfront után

Hidegfront után

Mucsinyi Péter több mint 8 éve
Fogós feeder receptjeim

Fogós feeder receptjeim

Döme Gábor több mint 8 éve
Húsvét? Nekem horgászat! - 3. rész

Húsvét? Nekem horgászat! - 3. rész

Lacházi István több mint 8 éve
Feederbottal folyóvízen - Horgászat Csallóköz gyöngyszemén, a Kis-Dunán

Feederbottal folyóvízen - Horgászat Csallóköz gyöngyszemén, a Kis-Dunán

Rózsa Arnold több mint 8 éve
Batéi sokadalom

Batéi sokadalom

Ács-Gergely Sándor több mint 8 éve
Nyitni kék!

Nyitni kék!

Horváth Tibor több mint 8 éve
Örömpeca pontyokkal

Örömpeca pontyokkal

Balogh Lajos több mint 8 éve
Teszthorgász érettségi vizsga :)

Teszthorgász érettségi vizsga :)

Katona István több mint 9 éve
Pálinkás pontyozás

Pálinkás pontyozás

Kádár Tamás több mint 9 éve
Nyári pillanataink

Nyári pillanataink

Hajdu Tamás több mint 9 éve
Recept úra VIII., Balaton, Fonyód

Recept úra VIII., Balaton, Fonyód

Jeszenszki János több mint 9 éve
Füstölős kapások a Benta horgászparkban

Füstölős kapások a Benta horgászparkban

Szekér Gábor több mint 9 éve
Nagy Ponty a kánikulában

Nagy Ponty a kánikulában

Balogh Lajos több mint 9 éve
Galgai pontykaland

Galgai pontykaland

Putz Tamás több mint 9 éve
Mire képes a Haldorádó? - Avagy egy új barátság kezdete

Mire képes a Haldorádó? - Avagy egy új barátság kezdete

Ifj. Ferenczi Lajos több mint 9 éve