Egy régóta tervezett bakancslistás horgászatra készültem, melynek célpontja a Szálkai-tározó volt. E vízterület köztudottan a nehéz vizek közé tartozik, és nagyon kevés hiteles információt lehet találni Szálkáról, így ennek járok utána ebben a nem hétköznapi pontyos kalandban. Kalandra fel, irány Szálka!
A vízparton eltöltött órákat nagyban befolyásolja, hogy milyen eszközök szolgálják az alapvető kényelmünket, ugyanis ha rosszul érezzük magunkat, vagy netán fáj a derekunk horgászat közben, nem valószínű, hogy ki tudjuk ülni a kapást, és a szórakozás sokkal inkább megy át felesleges önsanyargatásba… Ha viszont a megfelelő modellek közül választunk, ilyen problémával biztosan nem szembesülünk és a vízparton száz százalékban a horgászatra tudunk majd koncentrálni. Talán ezért is választják sokan így, az ünnepek közeledtével ajándéknak is családtagjaik, barátaik részére ezeket az alapvető kényelmet szolgáló eszközöket. Természetesen nem feledkeztünk meg a feederhorgászokról sem, nekik is készültünk egy nagyon kedvező szettel!
A Wizard újdonságok megjelenése szempontjából még egyik szezon sem volt olyan gazdag, mint a mostani. 2024 ontotta magából az újabbnál újabb, s gyorsan hozzáteszem, a jobbnál jobb pergető botokat, orsókat és persze zsinórokat…
A Haldorádó Aroma Tuning folyékony aromákkal akár többszörösére növelhetjük etetőanyagunk csalogatóhatását, de rendkívül jó a széttört és főtt (áztatott) magvak, sőt a pelletek aromásítására is. Egyetlen flakon aroma akár 5-10 kg etetőanyag megízesítésére és aromásítására elegendő.
Alkalmazása roppant széleskörű, de leggyakrabban száraz etetőanyagra, kukoricapogácsára, vagy a bekeveréshez szükséges vízhez öntve kerül felhasználásra. Készíthetünk vele túlaromásított, etetőkosárba szánt keveréket is. Ekkor kis mennyiségben is meghökkentő lesz a csalogatóhatása!
A rendkívül tömény aroma alapját 100%-ban a gyümölcscukor szirup adja, ami kiváló hordozóanyagnak bizonyult a próbahorgászatok során. Az édes szirup kifejezetten jól harmonizál a hozzákevert tömény aroma alkotóelemeivel. Az aroma a hideg és felmelegedő vízben egyaránt megállja a helyét. Hőmérséklettől függetlenül rendkívül jól keveredik a vízben. Természetesen minél melegebb a víz, annál gyorsabb ez a keveredés, de szemben az olajos aromákkal, ez hideg víz esetében sem „ugrik” össze, ugyanolyan hatékonysággal dolgozik.
Immár 13 különböző ízben érhető el: Nagy Ponty, Nagy Amur, Nagy Dévér, Vörös Démon, Tenger Kincse, Mézes Pálinka, Sajtos Bajszos, Fűszeres Hal, Magyar Betyár, Édes Ananász, Vad Ponty, Vad Szilva, illetve az új folyóvízi finomság, a Scobar!
A Haldorádó Aroma Tuning Nagy Amur sötétzöld színű, sűrű, tömény kevert aroma. Az etetőanyag tesztek során vált világossá, hogy az amur mennyire jól reagál a nyári meleg vizekben a különböző zöldfűszerek keverékéből alkotott aromákra. Akik nem kedvelik ezeket a fűszereket, azok elé egy erős, tömény illat tárul a flakon kibontásakor, de nem szabad elfelejteni, hogy ez nem nekünk készül, valamint, hogy a célhalunk az AMUR, aki pedig pont ezekre „bukik”. Ebbe az aromába áztatott magvakkal vagy ezzel bekevert etetőanyagokkal, garantáltan az etetésünkre tudjuk csalni a torpedótestű növényevőket. Ennek az aromának is a gyümölcscukor szirup a hordozó anyaga, így egy fűszeres, ugyanakkor édes ízű terméket vehetünk kézbe.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A Haldorádó Aroma Tuning folyékony aromákkal akár többszörösére növelhetjük etetőanyagunk csalogatóhatását, de rendkívül jó a széttört és főtt (áztatott) magvak, sőt a pelletek aromásítására is. Egyetlen flakon aroma akár 5-10 kg etetőanyag megízesítésére és aromásítására elegendő.
Alkalmazása roppant széleskörű, de leggyakrabban száraz etetőanyagra, kukoricapogácsára, vagy a bekeveréshez szükséges vízhez öntve kerül felhasználásra. Készíthetünk vele túlaromásított, etetőkosárba szánt keveréket is. Ekkor kis mennyiségben is meghökkentő lesz a csalogatóhatása!
A rendkívül tömény aroma alapját 100%-ban a gyümölcscukor szirup adja, ami kiváló hordozóanyagnak bizonyult a próbahorgászatok során. Az édes szirup kifejezetten jól harmonizál a hozzákevert tömény aroma alkotóelemeivel. Az aroma a hideg és felmelegedő vízben egyaránt megállja a helyét. Hőmérséklettől függetlenül rendkívül jól keveredik a vízben. Természetesen minél melegebb a víz, annál gyorsabb ez a keveredés, de szemben az olajos aromákkal, ez hideg víz esetében sem „ugrik” össze, ugyanolyan hatékonysággal dolgozik.
Immár 13 különböző ízben érhető el: Nagy Ponty, Nagy Amur, Nagy Dévér, Vörös Démon, Tenger Kincse, Mézes Pálinka, Sajtos Bajszos, Fűszeres Hal, Magyar Betyár, Édes Ananász, Vad Ponty, Vad Szilva, illetve az új folyóvízi finomság, a Scobar!
A Haldorádó Aroma Tuning Nagy Amur sötétzöld színű, sűrű, tömény kevert aroma. Az etetőanyag tesztek során vált világossá, hogy az amur mennyire jól reagál a nyári meleg vizekben a különböző zöldfűszerek keverékéből alkotott aromákra. Akik nem kedvelik ezeket a fűszereket, azok elé egy erős, tömény illat tárul a flakon kibontásakor, de nem szabad elfelejteni, hogy ez nem nekünk készül, valamint, hogy a célhalunk az AMUR, aki pedig pont ezekre „bukik”. Ebbe az aromába áztatott magvakkal vagy ezzel bekevert etetőanyagokkal, garantáltan az etetésünkre tudjuk csalni a torpedótestű növényevőket. Ennek az aromának is a gyümölcscukor szirup a hordozó anyaga, így egy fűszeres, ugyanakkor édes ízű terméket vehetünk kézbe.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.