A VII. Haldorádó Pontyhorgász Napokra készülünk

A VII. Haldorádó Pontyhorgász Napokra készülünk

Még csak befelé haladunk a télbe, egyre keményebbek a fagyok, a legtöbb vizet már jégpáncél fedi, így mindenképp szeretnénk némi jó hírt megosztani a Haldorádó Horgászportált rendszeresen látogató horgászokkal. Ha ezt a cikket látjátok, akkor az azt jelenti, hogy a mára, azaz 2012. 12. 21-re betervezett világvége érdeklődés hiányában elmaradt. Így ideje, hogy előretekintsünk a következő szezonkezdésre. Természetesen a 2013-as horgászati idény sem kezdődhet el Haldorádó Pontyhorgász Napok nélkül. A világvégét túléltük, így elkezdődött a lázas készülődés a pontyhorgászok kedvelt rendezvényére!

Hetedik alkalommal várja a Haldorádó Pontyhorgász Napok évenként megrendezett, szezonnyitó rendezvénysorozat a pontyhorgászat szerelmeseit Kiskunhalason, a Haldorádó Centrumban!

A VII. Haldorádó Pontyhorgász Napok időpontja: 2013. február 1-2-3. (péntek, szombat, vasárnap)

A rendezvény helyszíne Kiskunhalason a Haldorádó Centrum. Sajnos februárban még valószínűleg hűvösebb lesz az idő, de mindent elkövetünk, hogy jól érezze magát, aki ellátogat ide

Mire számíthat az ide ellátogató?

Ha egy mondattal kellene válaszolni, akkor: mindenre, ami a pontyhorgászattal kapcsolatos, de valójában még ennél is többre. Az előző évekhez hasonlóan ezen a rendezvényen is színes programok, remek előadások, sok-sok akció, megannyi csali és kiegészítő várta a látogatókat. Egy biztos, 2013-ban sem lesz ez másként!

Szinte mindent megtalál itt, ami a pontyhorgászattal kapcsolatos

Mindhárom napon érdekes programok várják a látogatókat, így akár minden nap érdemes lesz hozzánk ellátogatni! A rendezvény méltó rangját és színvonalát neves hazai mesterhorgászok biztosítják.

Mindhárom nap érdekes előadások, valamint a nagy kedvenc, a tombolasorsolás várja értékes nyereményekkel az ideérkezőket

Sok cég itt mutatja be elsőként a 2013-as újdonságait, itt lehet először ezeket kézbe venni, megvásárolni, plusz, ami nem elhanyagolható, nagy kedvezményekkel!

A nagyközönség először itt találkozhat a Haldorádó 2013-as újdonságaival, többek között a Vad Szilva fantázianevű termékekkel…
… vagy a felső kategóriát képviselő Haldorádó Top Method termékcsaláddal
Az SBS itt kínálja először a 2012-es World Carp Classic győztes bojliját, a Competition széria C1-es tagját!

Kikkel találkozhat?

Az SBS Baits a VII. Haldorádó Pontyhorgász napokon is képviselteti magát

Legkedveltebb bemutatót eddig minden évben a bojligyúrás adta, természetesen ez most sem marad el! Idén is több kilónyi bojli kerül majd legyártásra elajándékozásra az érdeklődő bojlis horgászok között.

Az SBS most is képviselteti magát a Pontyhorgász napokon, a fiatalok által kedvelt bojligyúrás most sem marad ki a programból

Természetesen idén sem maradnak további meghökkentő meglepetések nélkül a bojlis horgászat fejlődésére kíváncsi résztvevők. A 2013. évi újdonságok első hivatalos bemutatója Kiskunhalason lesz. No de mi lesz a meglepetés? Ne legyetek türelmetlenek… a meglepetést nem szokták elárulni, gyertek el és meglátjátok!

Szalai Árpádot, a PB Products Team tagját már nem kell bemutatni a Haldorádó bojlis közönségének. 2012-ben rekordfogással nyerte meg csapattársával a székelyi bojlis kupát

Szalai Árpád - SBS, PB Products Halcapone Team tagja - pontyspecialista

A fiatal Szalai Árpád neve a bennfentes bojlis-pontyhorgászok számára már nem ismeretlen. A kiváló horgász remek eredményei bizonyítják rátermettségét és nem hétköznapi jártasságát a pontyhorgászatban.

Szalai Árpád a horgász eszköztár legfontosabb részében, a profi végszerelékekben fog segítséget nyújtani, valamint a PB Products speciális termékeit, újdonságait mutatja be a nagyközönségnek

Árpád azonban nemcsak remek horgász, hanem kiváló üzletember is. Két neves, európai hírű cég termékeinek hazai forgalmazói jogát is sikerült megszereznie. A PB Products minőségi bojlis kiegészítőiről, kellékeiről vált híressé az elmúlt években hazánkban is. A PB minőségi megoldásokat kínál a hagyományos helyzetekben használt bojlis végszerelékektől a legextrémebb szituációkban szükségesekig. Nem véletlenül igen kedvelt márka a világ egyik leghíresebb „extrém” taván, a Rainbow-n. A cégvezető személyesen mutatja be az érdeklődőknek a speciális termékeket és újdonságokat.

Nem véletlen az sem, hogy az igazán extrém vizekre igen gyakran a PB kínálatából választanak a horgászok

Prologic Team

Új előadóként vesz rész a 2013-as pontyhorgász napokon a Prologic csapata, akik a 2013. évi új botjaikat, különleges táska kollekciójukat, egyéb újdonságaikat mutatják be.

A 2013-as Prologic botszériák is bemutatásra kerülnek a Pontyhorgász napokon
Prologic - Csúcsminőség elérhető áron!

Haskó Tamás - Haldorádó Carp Team - ponty- és amurspecialista

A kezdő bojlis horgászok között nagy népszerűségnek örvend a Haldorádó horgászportálon megjelent Bojlis Suli cikksorozat, így szinte „kötelező”, hogy az írások szerzője, Haskó Tamás is jelen legyen ezeken a napokon, és hogy tanácsaival, praktikáival segítse a bojlis horgászokat a kezdeti buktatók áthidalásában. Tamás a nap során folyamatosan a végszerelék típusokat és az ehhez szükséges eszközöket fogja bemutatni a látogatóknak.

Haskó Tamással is biztosan találkozhatnak az érdeklődők

A finomszerelékes feeder pontyhorgászat iránt érdeklődőknek is kedvezünk e három napon!

Sipos Gábor és Sisa József - Haldorádó Feeder Team - feeder specialisták

A 2012-es Pontyhorgász Napok sikeres előadásai után egyértelmű volt, hogy ismét meghívjuk Haldorádó színekben versenyző két horgászunkat, ifj. Sipos Gábort és Sisa Józsefet. Előadásukkal sok olyan praktikát, tanácsot adtak az érdeklődőknek, amiket bár a versenytapasztalatoknak köszönhettek, rendkívül eredményessé teheti vele bárki a mindennapos horgászatait is.

Sipos Gábor és Sisa József a versenyszerű feederezésről tart majd most is előadást
Az érdeklődés várhatóan 2013-ban sem szűnik az előadások végén

Döme Gábor - Spro-Haldorádó Team - feeder specialista

Úgy véljük, hogy Döme Gábort sem kell már bemutatni. Több mint két évtizedes munkásságával professzionális szintre emelte a feederbotos horgászatot. Ráadásul a nevével fémjelzett Haldorádó termékek az elmúlt években nagyon magas szintre fejlődtek. Nos, a Pontyhorgász Napok lesz az első olyan alkalom, amikor a 2013-as évben piacra kerülő összes új fejlesztésű Haldorádó terméket kezükbe vehetik a látogatók.

Döme Gábor feederbotos specialistával mindhárom nap találkozhatnak a látogatók

A rendezvény helyszíne

Haldorádó Centrum
6400 Kiskunhalas
Széchenyi út 49.

Nyitva tartás:
pénteken, szombaton 8-17 óráig
vasárnap 8-16 óráig

E-mail: horgaszbolt@haldorado.hu
Telefon: +36 20 9457 758

A belépés díjtalan!

Ha felcsigáztuk az érdeklődést, ígérjük, nem kell sokáig várni, hamarosan részletes programokkal és információkkal jelentkezünk. Addig is nézzétek meg a VI. Haldorádó Pontyhorgász Napok összefoglalóját, amely betekintést nyújt a nem hétköznapi esemény legizgalmasabb perceibe!

Nem szeretnénk minden meglepetésről lerántani idő előtt a leplet, de egyvalamit megígérhetünk: mindent megteszünk, hogy érdemes legyen ellátogatni Kiskunhalasra, a Haldorádó Centrumba kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Hamarosan újabb, még részletesebb információkkal jelentkezünk!

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.