Bemutatom az új Rotary Boxot

Bemutatom az új Rotary Boxot

A nagysikerű By Döme TEAM FEEDER Rotary Box megújult és visszatért, újra kapható a kínálatunkban! A folyamatos fejlesztések eredményeként sikerült szintet lépnünk és egy, az eddiginél magasabb minőségi kivitelben létrehoznunk a TEAM FEEDER Rotary Box új generációját! Ebben a filmben e praktikus eszköz legfőbb paramétereit, valamint használatát szeretném bemutatni.

Tapasztalatainkat és a vásárlói visszajelzéseket, igényeket összeolvasztva, alapul véve egy nagyszerű koncepciójú, kompromisszummentes, sőt, nyugodt szívvel mondhatom, hogy egy minden igényt kielégítő, professzionális termék született! Az új Rotary Box esetében is egy egyszerű felépítésű, esztétikus és erős horgászláda, de főként kényelmes vízparti ülőalkalmatosság megalkotása volt a cél. Ez átmenetet képez a profi, rendkívül praktikus (de gyakorta kényelmetlen) horgász- vagy versenyládák, valamint a kényelmes (de versenyhorgászathoz előnytelen kialakítású) feeder székek között.

Íme, a TEAM FEEDER Rotary Box új generációja
Kiegészítőkkel felvértezve akár profi versenyládaként is funkcionálhat

Ez a termék minden olyan alapvető praktikai elemmel rendelkezik, amely ahhoz szükséges, hogy használója egy teljes értékű horgászláda élményét kapja használat közben. A láda 1 db tágas, felnyíló, gyorszáras aprócikk-tartó rekesszel, extra stabil lábakkal, illetve kényelmes, forgós, puha ülőfelülettel + a derekat optimális helyen megtámasztó háttámlával rendelkezik. Az ülőrész és a háttámla olyan felületi anyaggal lett bevonva, ami remekül bírja a tűző, nyári napsütést és természetesen 100%-osan víztaszító is.

A láda 1 db tágas, felnyíló, gyorszáras aprócikk-tartó rekesszel rendelkezik
Ebben a rekeszben aprócikkek, etetőkosarak, horogszabadító, zsinórjelölő és más hasznos eszköz is tárolható
A rekesz 2-2 gyorszáras csattal nyitható, és zárható
A háttámla kényelmes, megtámasztja a derekat
Az ülőfelület kényelmes, csúszásmentes és víztaszító
A szállítás megkönnyítése érdekében a háttámla lecsukható

A horgászládát tartó 4 db láb mindegyike 36 mm átmérőjű, kör keresztmetszetű, amik minden kiegészítővel, modullal kompatibilisek, univerzálisan használhatóak. A lábak nagyméretű gömbcsuklós billenő talpakat kaptak, amelyek segítségével kiválóan igazodnak az egyenetlen talajhoz, és nem süppednek bele akkor sem, ha az laza szerkezetű.

A 4 db láb mindegyike 36 mm átmérőjű
A lábak nagyméretű gömbcsuklós billenő talpakat kaptak, melyek segítségével kiválóan igazodnak az egyenetlen talajhoz

A lábak rögzítése egy-egy nagyméretű, gumírozott fogantyúval történik, melyek lekerekített fémbetéttel szorítják meg a lábakat, s garantáltan nem sértik a festékfelületet azokon. A tudatos tervezést dicséri, hogy a szorító marokcsavarokat úgy alakítottuk ki, hogy behajthatók legyenek, így nem növelik feleslegesen a szállítási méretet, s nem mellesleg ezáltal annak a veszélye is szinte nullára csökken, hogy szállítás közben esetlegesen megsérüljenek ezek az elemek. A komfortérzetet hivatott növelni még egy vastagon párnázott vállpánt is, mely persze a felszerelés könnyed szállításában is segítséget nyújt.

A lábak rögzítése egy-egy nagyméretű, gumírozott fogantyúval történik
A szorító marokcsavarokat úgy alakítottuk ki, hogy behajthatók legyenek, így nem növelik feleslegesen a szállítási méretet

Kiknek ajánljuk?
Kifejezetten ajánljuk kezdő, haladó és akár tapasztalt, profi versenyhorgászoknak is (minden korosztályban!), valamint a horgászládákat kedvelő, de szűkösebb kerettel rendelkező rakós-, match-, valamint feederhorgászok számára is kiváló darab lehet. Ideális választás csónakos horgászoknak is, mert kis helyet foglal, illetve 360 fokban körbe forduló ülőkéjével felkelés nélkül is a csónak szinte minden szegletébe elérhet a horgász. További nagy előnye, hogy bármilyen személyautó csomagtartójában elfér, így szállítása lényegesen egyszerűbb, mint a versenyládáké.

A kivehető lábak tépőzár segítségével rögzíthetők az ülőfelület alá
A szállítási méret igy egészen kicsi lesz
Természetesen az ülőke rendelkezik vállpánttal is
Kényelmes akkor is, ha messzebbre kell a ládát eljuttatni
A vállpánt levehető, így horgászat közben sem lesz útban
Kompakt kis szerkezet

Az új generációs By Döme TEAM FEEDER Rotary Box pontos méretei:

 • Teljes szélesség: 72 cm
 • Teljes hosszúság: 44 cm
 • Ülőfelület szélessége: 51 cm
 • Ülőfelület hosszúsága: 38 cm
 • Háttámla szélessége: 51 cm
 • Háttámla magassága: 30 cm
 • Szivacs vastagsága: 5 cm
 • Tároló rekesz szélessége: 45 cm
 • Tároló rekesz hosszúsága: 30 cm
 • Tároló rekesz magassága: 5 cm
 • Lábak hosszúsága: 60 cm
 • Lábak vastagsága: 36 mm
 • Talpak mérete: 9 x 9 cm
 • Terhelhetőség: 120 kg
 • Tömeg: 10 kg
 • Szállítási magasság: 41 cm
 • Szállítási szélesség: 72 cm
 • Szállítási hosszúság: 44 cm
 

Az új Rotary Box ára változatlanul kedvező maradt!

Testre szabás
Önmagában, akár horgász székként is funkcionálhat egy Rotary Box, azonban különböző adapterekkel felvértezve nyújt igazi komfortérzetet. Tulajdonképpen márkától, típustól függetlenül bármilyen 36-os lábú versenyládára való kiegészítő használható ehhez a székhez. Ezeknek a részletes bemutatását egy következő írásban és kisfilmben fogom szemléltetni.

Írta: Sipos Gábor
Fotók: Putz Tamás, Nagy Gábor

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.