By Döme TEAM FEEDER újdonságok 2021

By Döme TEAM FEEDER újdonságok 2021

A By Döme TEAM FEEDER márkanév azon túl, hogy magas minőségű horgászeszközök találhatók meg az égisze alatt, arról is „híres”, hogy folyamatosan bővül. Ennek oka, hogy a termékek mögött álló horgászok sokat vannak a vízparton, így mindig újabb és újabb olyan praktikus, a horgászatot megkönnyítő, annak eredményességét növelő dolgokat találnak ki, amelyek megérnek arra, hogy a nagyközönség elé tárhassuk azokat. Hogy melyek ezek? Ebből az írásból kiderül!

By Döme TEAM FEEDER Gold Serie orsók

Az új By Döme TEAM FEEDER Gold Serie orsócsalád megalkotása, a 2019-ben Dél-afrikai Köztársaságban csapat VILÁGBAJNOKI címet szerző Döme Gábor nevéhez fűződik, így joggal viselheti a "WORLD CHAMPION" megnevezést is.
A gyártástechnológia fejlődésével folyamatosan bővülnek, kitolódnak a horgászat, illetve a különféle módszerekhez használatos eszközök határai egyaránt! A modern innovációk időről időre képesek felülmúlni elődeiket, s még magasabb minőségi szintet nyújtani, de megtartva a kedvező ár/érték arányt, ami az átlag horgászok számára is lehetővé teszi, hogy élvezhessék az „evolúció” előnyeit! Ez az igazi kihívás, ezért büszkén mutatjuk be a By Döme TEAM FEEDER orsócsaládok egyik legújabb tagját, a Gold Serie-t, amely 100%-osan a korszerű feederhorgászat, és a professzionális versenyhorgászat igényeihez lett hangolva!

A Gold Serie orsó minden tekintetben kiemelkedik a többi közül. Mind megjelenésben, mint használati értékben egy igazi prémium kategóriás szerkezet. Azoknak ajánljuk, akik olyan kompromisszummentes megoldást szeretnének, amelyek világbajnoki szintet képviselnek!

Büszkén mutatjuk be a By Döme TF GOLD SERIE orsót, amely a legkorszerűbb, legmagasabb technikai színvonalat képviseli jelenleg a márkanév alatt!

Az orsó számos technikai újítást tartalmaz:
- S.F.D. - Superfast Front Drag - Extra gyors elsőfék-rendszer
- K.C.D.- Kevlar Cloth Dragwasher - Hosszú élettartamú kevlár féklamellák
- U.L.R. - Ultralight Rotor – Könnyített, kiegyensúlyozott rotor
- L.P.S. - Line Protection System - Zsinór aláfutást gátló rendszer
- A.L.S. – Aluminium Long Cast Spool - Alumínium távdobó dob
- D.S.L – Double Steel Line Clip - Dupla fém zsinórklipsz
- L.B.A. - Long Life Bail Arm – „egy darabból készült felkapókar”
- P.R.B. - Protected Roll Bearing - Zárt házas tűgörgős csapágy
- W.O.S. - WORM Shaft Oscillation System - Csigatengelyes dobemelő rendszer
- B.B.R. - Csapágyazott zsinórvezető görgő – Ball Bearing Line Roller
- Carbon hajtókar
- Carbon – kompozit orsóház
- EVA hajtókar fogantyú

További paraméterek:

 • Csapágyszám: 10+1
 • Áttétel: 4,6:1
 • Dobátmérő: 58 mm és 63 mm
 • Zsinórbehúzás 1 hajtókar fordulattal: 81 cm és 98 cm
 • Zsinórtároló kapacitás: 0,20 mm / 280 m és 0,20 mm / 300 m
 • Tömege: 375 g és 405 g
 • Az orsón található dobbal megegyező fém pótdob
Az 5000-es méretet a Gold Serie (vagy az ehhez hasonló típusú feederbotokhoz) 3,3 és 3,6 méter hosszúságú botokhoz, míg a 6000-es méretet a 3,9 és 4,2 méteres hosszúságú botokhoz ajánljuk.

A Gold Serie orsó minden tekintetben kiemelkedik a többi közül
A 10 + 1 precíziós csapágy hihetetlenül sima futást eredményez
Áttétele a feeder horgászathoz optimális 4,6:1
Igényes, kényelmes fogású EVA hajtókar
A kiemelkedő minőség egyik mesteri eleme a carbon hajtókar
A kisebbik, vagyis 5000-es méret esetében a zsinórtároló kapacitás: 0,20 mm / 280 m
A nagyobbik, vagyis 6000-es méret esetében a zsinórtároló kapacitás: 0,20 mm / 300 m
A Gold Serie orsókhoz tartozik egy az eredetivel azonos pótdob
Természetesen csapágyazott zsionórvezető görgő került az orsóra
Alap kiegészítő a lekerekített, rugós, fém zsinórklipsz
TEAM FEEDER logó az orsótalpon
Igényes, elegáns dobozt terveztünk a Gold Serie orsókhoz

By Döme TEAM FEEDER Gold Serie botok
Az új By Döme TEAM FEEDER Gold Serie botcsalád megalkotása a 2019-ben a Dél-afrikai Köztársaságban csapat VILÁGBAJNOKI címet szerző Döme Gábor nevéhez fűződik, így joggal viselheti a "WORLD CHAMPION" megnevezést is.
Ezeket a botokat a céltudatos, gyakorlott feederhorgászoknak ajánljuk: legyen szó hosszú előkés vagy method módszerről, illetve leheletfinom élménypecáról vagy a vérre menő, profi horgászversenyről, ezek a botok MINDENHOL maximálisan teljesítenek majd!!! Olyan eszközök, amelyek örömmel, büszkeséggel töltik el használóit és olyan élményeket adnak majd, amelyeket talán eddig, egyetlen horgászbot sem adhatott!

A legjobb By Döme feederbot palettán

Mitől is más, mint az eddigi feederbotjaink? Légies könnyedség, elképesztően vékony bottest, rendkívüli gyorsaság és soha nem látott rugalmasság jellemzi. Mindehhez egy olyan tökéletes görbületi ív és karakterisztika párosul, amely a gyakorlott feederezőket is ámulatba ejti. Hogyan lehet ezt elérni? Az első és legfontosabb a bottest (blank) alapanyaga, amely a japánból származó IMT-12 Power Carbon, amely további kevlárhálós erősítést kapott, így gyakorlatilag törhetetlenné téve a botot.
A vékony, kecses bottestet a hagyományos, SiC betétes gyűrűk elbutítanák, elnehezítenék, ezért a legújabb fejlesztésű titán-króm gyűrűkkel szerelték, ami kizárólag a prémium kategóriás botok kiváltsága, ugyanis e gyűrűk fele olyan súlyúak és dupla élettartamúak, mint a legjobb, legkeményebb SiC gyűrűk. A bot nyele parafa borítást, míg a nyélvég vastagított EVA markolatot kapott. Talán mondani sem kell, hogy a lehető legprofibb (hézagmenetesen rögzíthető) orsótartóval lett kiegészítve, hisz egy olyan boton, amelynek akár versenyeken is kell bírnia a maximális terhelést, minden elemnek kompromisszummentesnek kell lennie! A rezgőspiccek is illeszkednek a botokhoz, de van ezek között erősebb, ún. „pontyos” = Gold Carp változat, amely megtámasztott talpakkal ellátott spiccgyűrűvel szerelt, illetve vannak szuper finom „keszeges” = Gold Fine, hagyományos spiccgyűrűvel szerelt változatok is. Természetesen mindegyik bothoz 3 különböző erősségű rezgőspicc jár, amelyek mindegyike jól látható piros színezetet kapott, ezek típusa, erőssége a lenti listában olvasható. Az exkluzív kivitelhez igazodik a botok igényes, merev hordtáskája is, amelyben garantáltan sérülésmentesen szállíthatók.

A Gold Serie botcsalád 6 tagból áll

A botcsalád jelenleg 6 különböző változatban érhető el:

By Döme TEAM FEEDER Gold Serie 330UL
A család legrövidebb, legfinomabb tagja kifejezetten a rövid távú keszeg- és pontyhorgászatokhoz fejlesztve!
Hossza: 3,3 m, nyéltag átmérő: 11 mm, tömeg: 185 g, dobósúly: 15-40 g, javasolt kosárméret: 10-30 g; dobótávolság: 10-50 m
Rezgőspiccek típusa, erőssége: Gold Fine: 0,5 oz, 1 oz, 1,5 oz

By Döme TEAM FEEDER Gold Serie 360L
A leggyakrabban használt méretű és karakterisztikájú „verseny” feederbot, amely jó választás lehet keszeges és finom pontyhorgászat során.
Hossza: 3,6 m, nyéltag átmérő: 12 mm, tömeg: 209 g, dobósúly: 20-55 g, javasolt kosárméret: 15-35 g; dobótávolság: 20-60 m
Rezgőspiccek típusa, erőssége: Gold Fine: 0,5 oz, 1 oz, 1,5 oz

By Döme TEAM FEEDER Gold Serie 390ML
Amikor nagy(obb) távolságba kell a végszereléket bejuttatni, de továbbra is egy nagyon érzékeny és rugalmas feederbotra van szükség az óvatosan táplálkozó keszegek és pontyok megfogásához, akár hajszálvékony horogelőke használata mellett.
Hossza: 3,9 m, nyéltag átmérő: 13 mm, tömeg: 235 g, dobósúly: 30-60 g, javasolt kosárméret: 20-40 g; dobótávolság: 50-70 m
Rezgőspiccek típusa, erőssége: Gold Fine: 0,5 oz, 1 oz, 1,5 oz

By Döme TEAM FEEDER Gold Serie 360M
A botcsalád finom pontyhorgászathoz fejlesztett tagja. Iszonyatosan jó method pálca átlagos távolságokra!
Hossza: 3,6 m, nyéltag átmérő: 13 mm, tömeg: 185 g, dobósúly: 30-65 g, javasolt kosárméret: 20-40 g; dobótávolság: 30-60 m
Rezgőspiccek típusa, erőssége: Gold Carp: 0,75 oz, 1,5 oz, 2,5 oz

By Döme TEAM FEEDER Gold Serie 390MH
A botcsalád finom pontyhorgászathoz fejlesztett tagja. Iszonyatosan jó method pálca közepes távolságokra!
Hossza: 3,9 m, nyéltag átmérő: 13,5 mm, tömeg: 220 g, dobósúly: 40-80 g, javasolt kosárméret: 25-45 g; dobótávolság: 50-80 m
Rezgőspiccek típusa, erőssége: Gold Carp: 0,75 oz, 1,5 oz, 2.5 oz

By Döme TEAM FEEDER Gold Serie 420H
A botcsalád finom pontyhorgászathoz fejlesztett távdobó tagja. Iszonyatosan jó method pálca nagy távolságú horgászatokhoz!
Hossza: 4,2 m, nyéltag átmérő: 14 mm, tömeg: 255 g, dobósúly: 50-100 g, javasolt kosárméret: 30-50 g; dobótávolság: 70-120 m
Rezgőspiccek típusa, erőssége: Gold Carp: 0,75 oz, 1,5 oz, 2,5 oz

A bot nyéltagján is olvasható a méret
A végzáró kupakra egy TF felirat került
A bot anyaga japánból származó IMT-12 Power Carbon, amely további kevlárhálós erősítést kapott
A lehető legprofibb orsótartóval lett szerelve
A horogbeakasztó fül is került a nyélre
Igazán ízléses megjelenésű a bot
A bot kifejezetten kecses, vékony kialakítású
A legújabb fejlesztésű titán-króm gyűrűkkel szerelték, ami kizárólag a prémium kategóriás botok kiváltsága
A 330UL, 360L és 390ML botokhoz járó spiccek spiccgyűrűi 1 pontos rögzítésűek…
… míg a 360M, 390MH és a 420H botoknál a spiccek spiccgyűrűi támasztottak
A lágyabb botokhoz Gold Fine…
… míg az erősebbekhez Gold Carp feliratú spiccek járnak
Minden bot mellé jár egy igényes merev tok

By Döme TEAM FEEDER Fine Carp 4000 - ÚJ MÉRET!

A gyártástechnológia fejlődésével folyamatosan bővülnek, kitolódnak a horgászat, illetve a különféle módszerekhez használatos eszközök határai egyaránt! A modern innovációk időről időre képesek felülmúlni elődeiket, s még magasabb minőségi szintet nyújtani, de megtartva a kedvező ár/érték arányt, ami az átlag horgászok számára is lehetővé teszi, hogy élvezhessék az „evolúció” előnyeit! Ez az igazi kihívás, ezért büszkén mutatjuk be a By Döme TEAM FEEDER orsócsaládok egyik legújabb tagját, a Fine Carpot, amely 100%-osan a korszerű feederhorgászat igényeihez lett hangolva!

A By Döme TEAM FEEDER Fine Carp orsócsalád legújabb tagja a 4000-es méretű modell

Az orsó számos technikai újítást tartalmaz:
- S.F.D. - Superfast Front Drag - Extra gyors elsőfék-rendszer
- K.C.D.- Kevlar Cloth Dragwasher - Hosszú élettartamú kevlár féklamellák
- A.C.R. - Airlite Carbo Rotor - Könnyített kiegyensúlyozott rotor
- L.P.S. - Line Protection System - Zsinór aláfutásgátló rendszer
- A.L.S. – Aluminium Long Cast Spool - Alumínium távdobó dob
- D.S.L – Double Steel Line Clip - Dupla fém zsinórklipsz
- L.B.A. - Long Life Bail Arm - 3X erősségű acél felkapókar
- G.H.B. - Graphite-Hybrid Body - Grafit-Hybrid orsótest
- P.R.B. - Protected Roll Bearing - Zárt házas tűgörgős csapágy
- W.O.S. - WORM Shaft Oscillation System - Csigatengelyes dobemelő rendszer
- B.B.R. - Csapágyazott zsinórvezető görgő – Ball Bearing Line Roller
- CNC Handle - Forgácsolt fém hajtókar

További paraméterek:
- Csapágyszám: 7+1
- Áttétel: 5,2:1
- Dobátmérő: 54 mm
- Zsinórbehúzás 1 hajtókar fordulattal: 85 cm
- Zsinórtároló kapacitás: 0,20 mm / 250 m
- Tömege: 295 g

A 4000-es méretet a Fine Carp (vagy az ehhez hasonló típusú feederbotokhoz) 3,3 méter hosszúságú bothoz, az 5000-es méretet a 3,9 métereshez, míg a 6000-es méretet a 3,9 és 4,2 méteres (más típusú) hosszúságú botokhoz ajánljuk.

A 4000-es méretű Fine Carp a rövidebb, finom feederbotok kiváló társa
Elegáns, kisméretű orsóház
Extra gyors elsőfék-rendszer került az orsóba
B.B.R. - Csapágyazott zsinórvezető görgő
7 + 1 csapágy gondoskodik a sima futásról
Az orsó áttétele 5.2:1
Alap kiegészítő a lekerekített, rugós, fém zsinórklipsz
TEAM FEEDER logó az orsótalpon

By Döme TEAM FEEDER Pro Method 4000 - ÚJ MÉRET

A gyártástechnológia fejlődésével folyamatosan bővülnek, kitolódnak a horgászat, illetve a különféle módszerekhez használatos eszközök határai egyaránt! A modern innovációk időről időre képesek felülmúlni elődeiket, s még magasabb minőségi szintet nyújtani, de megtartva a kedvező ár/érték arányt, ami az átlag horgászok számára is lehetővé teszi, hogy élvezhessék az „evolúció” előnyeit! Ez az igazi kihívás, ezért büszkén mutatjuk be a By Döme TEAM FEEDER orsócsaládok egyik legújabb tagját, a Pro Methodot, amely 100%-osan a korszerű feederhorgászat igényeihez lett hangolva!

A By Döme TEAM FEEDER Pro Method orsó széria is bővült a 4000-es mérettel

Az orsó számos technikai újítást tartalmaz:
- S.F.D. - Superfast Front Drag - Extra gyors elsőfék-rendszer
- K.C.D.- Kevlar Cloth Dragwasher - Hosszú élettartamú kevlár féklamellák
- A.C.R. - Airlite Carbo Rotor - Könnyített kiegyensúlyozott rotor
- L.P.S. - Line Protection System - Zsinór aláfutásgátló rendszer
- A.L.S. – Aluminium Long Cast Spool - Alumínium távdobó dob
- D.S.L – Double Steel Line Clip - Dupla fém zsinórklipsz
- L.B.A. - Long Life Bail Arm - 3X erősségű acél felkapókar
- G.H.B. - Graphite-Hybrid Body - Grafit-Hybrid orsótest
- P.R.B. - Protected Roll Bearing - Zárt házas tűgörgős csapágy
- W.O.S. - WORM Shaft Oscillation System - Csigatengelyes dobemelő rendszer
- B.B.R. - Csapágyazott zsinórvezető görgő – Ball Bearing Line Roller
- CNC Handle - Forgácsolt fém hajtókar

További paraméterek:
- Csapágyszám: 7+1
- Áttétel: 5,2:1
- Dobátmérő: 54 mm
- Zsinórbehúzás 1 hajtókar fordulattal: 85 cm
- Zsinórtároló kapacitás: 0,20 mm / 250 m
- Tömege: 300 g

A 4000-es méretet a Pro Method Feeder (vagy az ehhez hasonló típusú feederbotokhoz) 3 és 3,3 méter hosszúságú botokhoz, az 5000-es méretet a 3,5 vagy 3,6 méteres botokhoz, míg a 6000-es méretet a 3,8; 3,9 és 4,2 méteres (más típusú) hosszúságú botokhoz ajánljuk.

A 4000-es méretű Pro Method szintén a rövidebb, finom feederbotok kiváló társa
Pici orsóház, szemrevaló dizájn
Extra gyors elsőfék-rendszer került az orsóba
Minden részletében igényes, remek minőségű horgászeszköz
7 + 1 csapágy gondoskodik a sima futásról
Az orsó áttétele 5.2:1
Ennél a típusnál is alap kiegészítő a lekerekített, rugós, fém zsinórklipsz
TEAM FEEDER logó az orsótalpon

By Döme TEAM FEEDER Royal Method Carp botok - ÚJ MÉRETEKBEN!

Megérkezett a By Döme TEAM FEEDER Royal Method Carp botszéria 3 erősebb tagja, melyekkel így már 7 különböző erősségű változatból választhatsz!

Az új Royal Method Carp botcsalád a legtökéletesebb, pontyhorgászathoz fejlesztett method feederbot a By Döme TEAM FEEDER botok között. Légies könnyedség, elképesztően vékony bottest és soha nem látott rugalmasság jellemzi. Mindehhez egy olyan tökéletes görbületi ív és karakterisztika párosul, amely a gyakorlott feederezőket is ámulatba ejti. Hogyan lehet ezt elérni? Az IMT-12 Power Carbon alapanyag kevlárhálós erősítéssel kellő alapot ad, gyakorlatilag törhetetlenné téve így a botot. De az igazi különlegessége nem ez! A vak is látja, hogy ezen nem hétköznapi gyűrűk kaptak helyet! Hol van ezekből a betét, miért ilyen vékonyak? Az új titán-króm gyűrűk fele olyan súlyúak és dupla élettartamúak, mint a legjobb, legkeményebb SiC gyűrűk. A finom, mégis rendkívül masszív gyűrűsor nem butítja el a botot, létrehozva azt az egyedi felépítményt, amely erre a pálcára jellemző. Régi vágya volt a termékeinket kedvelő horgászoknak, hogy legyen egy igazán érzékeny, de nagytávolságú horgászatot biztosító, 4,2 méter hosszú változat is a szortimentben. Örömmel jelentjük, hogy a 3,3; 3,6 és 3,9 méteres modellek mellett ez a bot immár 4,2 méteres változatban is elérhető. Aki unja már a hagyományos feedereket és egy igazán elegáns és extravagáns, végletekig terhelhető „gumislag” botra vágyik, az garantáltan megtalálja ebben a családban a neki valót!

Megérkezett a By Döme TEAM FEEDER Royal Method Carp botszéria 3 erősebb tagja
Így már 7 különböző erősségű változatból választhatsz!

By Döme TEAM FEEDER Master Carp Pro
A By Döme TEAM FEEDER orsók családja 2021-ben egy újabb értékes taggal bővül(t). Ez a régi-új fejlesztés nem más, mint a méltán népszerű Master Carp LCS nyeletőfékes orsócsalád elsőfékes változata, melynek a neve TEAM FEEDER Master Carp Pro. Ez az új orsó alapvetően megőrizte az előd főbb külső jellegzetességeit, de természetesen az orsóház alakja változott, hiszen lekerült róla a nyeletőfék! A könnyű kezelhetőség és az elnyűhetetlen, nagyon masszív, strapabíró szerkezet megmaradt. Ami abszolút újdonság ennél az orsócsaládnál, hogy gyorsféket kapott, így kezelése jóval gyorsabbá és egyszerűbbé vált.

A By Döme TEAM FEEDER orsók családja 2021-ben egy újabb értékes taggal bővül(t)

Az új Master Carp Pro orsók számos kiváló technikai tulajdonsággal rendelkeznek, ahogyan azt egy modern és minőségi feeder orsótól joggal várhatják el a felhasználók:

 • S.F.D. - Superfast Front Drag – Extra gyors elsőfék-rendszer
 • K.C.D. – Kevlar Cloth Dragwasher – Hosszú élettartamú kevlár féklamellák
 • A.C.R. – Airlite Carbo Rotor – Könnyített, kiegyensúlyozott rotor
 • L.P.S. – Line Protection System – Zsinór-aláfutást gátló rendszer
 • A.L.S. – Aluminium Long Cast Spool – Alumínium távdobó dob
 • D.S.L – Double Steel Line Clip – Dupla fém zsinórklipsz
 • L.B.A. – Long Life Bail Arm – 3X erősségű acél felkapókar
 • G.H.B. – Graphite-Hybrid Body – Grafit-Hybrid orsótest
 • P.R.B. – Protected Roll Bearing – Zárt házas tűgörgős csapágy
 • B.B.R. – Ball Bearing Line Roller – Csapágyazott zsinórvezető görgő
 • CNC Handle – Forgácsolt fém hajtókar
 

By Döme TEAM FEEDER Master Carp Pro
Ez az orsó nem nyeletőfékes, cserébe extra gyors elsőfék-rendszerrel rendelkezik

Mire való ez az orsó?
A mindennapos feederhorgászatokhoz, amatőr, haladó és akár profi horgászoknak egyaránt! Kifejezetten ajánlott nehéz terepen való horgászatokhoz, pl. folyóvízen, akadós területen vagy fonott főzsinórral való horgászathoz. Mérettartományából adódóan a legtöbbek által használt 3,6; 3,9 és 4,2 méteres botokhoz ideális választás. Az új orsócsalád a legkedveltebb 2 különböző méretben kerül forgalomba:

 • Master Carp Pro 6000: dobátmérője: 63 mm, 89 cm-t húz be egy hajtókar-fordulatra, tömege: 400 g, zsinórkapacitása: 0,20 mm / 220 m
 • Master Carp Pro 5000: dobátmérője: 58 mm, 80 cm-t húz be egy hajtókar-fordulatra, tömege: 380 g, zsinórkapacitása: 0,20 mm / 200 m
 

Ha egy univerzális, kiemelkedően strapabíró orsót keresel, amihez megbízható minőség, hosszú élettartam és nem mellékesen megfizethető ár társul, akkor a Master Carp Pro orsók egyike lesz az ideális társ számodra!

Csapágyazott zsinórvezető görgő biztosítja, hogy a zsinór ne tekeredhessen, és szép legyen a zsinórprofil
Könnyített, kiegyensúlyozott rotor biztosítja a sima futást

By Döme TEAM FEEDER Rotary Box ÚJ
A folyamatos fejlesztések eredményeként sikerült szintet lépnünk és az eddiginél magasabb minőségi kivitelben létrehoznunk a TEAM FEEDER Rotary Box új generációját! Nagy örömmel mutatjuk ezt be a sorainkban, hiszen vele egy újabb praktikus eszközzel bővült a By Döme termékek palettája.

A folyamatos fejlesztések eredményeként sikerült szintet lépnünk és az eddiginél magasabb minőségi kivitelben létrehoznunk a TEAM FEEDER Rotary Box új generációját!

Tapasztalatainkat és a vásárlói visszajelzéseket, igényeket összeolvasztva, alapul véve egy nagyszerű koncepciójú, kompromisszummentes, sőt, nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy minden igényt kielégítő, professzionális termék született! Jogosan merülhet fel a kérdés ezek hallatán, hogy vajon mennyivel nőtt az ára az elődéhez képest? Nos, van egy igazán jó hírünk, mert a válasz az, hogy semennyivel, az ára változatlanul kedvező maradt! Hogyan lehetséges ez? Legyen ez a mi titkunk, ellenben minden más hasznos infót összegyűjtöttünk, amit érdemes tudni róla! Az új Rotary Box esetében is egy egyszerű felépítésű, esztétikus és erős horgászláda, de főként kényelmes vízparti ülőalkalmatosság megalkotása volt a cél. Ez átmenetet képez a profi, rendkívül praktikus (de gyakorta kényelmetlen) horgász- vagy versenyládák, valamint a kényelmes (de versenyhorgászathoz előnytelen kialakítású) feeder székek között. Ez a termék minden olyan alapvető praktikai elemmel rendelkezik, ami ahhoz szükséges, hogy használója egy teljes értékű horgászláda élményét kapja használat közben. A láda 1 db tágas, felnyíló, gyorszáras aprócikk-tartó rekesszel, extra stabil lábakkal, illetve kényelmes, forgós, puha ülőfelülettel + a derekat optimális helyen megtámasztó háttámlával rendelkezik. Az ülőrész és a háttámla olyan felületi anyaggal lett bevonva, ami remekül bírja a tűző, nyári napsütést és természetesen 100%-osan víztaszító is. A horgászládát tartó 4 db láb mindegyike 36 mm átmérőjű, kör keresztmetszetű, amik minden kiegészítővel, modullal kompatibilisek, univerzálisan használhatóak. A lábak nagyméretű gömbcsuklós billenő talpakat kaptak, amelyek segítségével kiválóan igazodnak az egyenetlen talajhoz, és nem süppednek bele akkor sem, ha az laza szerkezetű. A lábak rögzítése egy-egy nagyméretű, gumírozott fogantyúval történik, melyek lekerekített fémbetéttel szorítják meg a lábakat, s garantáltan nem sértik a festékfelületet azokon. A tudatos tervezést dicséri, hogy a szorító marokcsavarokat úgy alakítottuk ki, hogy behajthatók legyenek, így nem növelik feleslegesen a szállítási méretet, s nem mellesleg ezáltal annak a veszélye is szinte nullára csökken, hogy szállítás közben esetlegesen megsérüljenek ezek az elemek. A komfortérzetet hivatott növelni még egy vastagon párnázott vállpánt is, mely persze a felszerelés könnyed szállításában is segítséget nyújt.

By Döme TEAM FEEDER Rotary Box ÚJ
A láda 1 db tágas, felnyíló, gyorszáras aprócikk-tartó rekesszel rendelkezik

Kinek ajánljuk?
Kifejezetten ajánljuk kezdő, haladó és akár tapasztalt, profi versenyhorgászoknak is (minden korosztályban!), valamint a horgászládákat kedvelő, de szűkösebb kerettel rendelkező rakós-, match-, valamint feederhorgászok számára is kiváló darab lehet. Ideális választás csónakos horgászoknak is, mert kis helyet foglal, illetve 360 fokban körbe forduló ülőkéjével felkelés nélkül is a csónak szinte minden szegletébe elérhet a horgász.
Az új generációs By Döme TEAM FEEDER Rotary Box pontos méretei:

 • Teljes szélesség: 72 cm
 • Teljes hosszúság: 44 cm
 • Ülőfelület szélessége: 51 cm
 • Ülőfelület hosszúsága: 38 cm
 • Háttámla szélessége: 51 cm
 • Háttámla magassága: 30 cm
 • Szivacs vastagsága: 5 cm
 • Tároló rekesz szélessége: 45 cm
 • Tároló rekesz hosszúsága: 30 cm
 • Tároló rekesz magassága: 5 cm
 • Lábak hosszúsága: 60 cm
 • Lábak vastagsága: 36 mm
 • Talpak mérete: 9 x 9 cm
 • Terhelhetőség: 120 kg
 • Tömeg: 10 kg
 • Szállítási magasság: 41 cm
 • Szállítási szélesség: 72 cm
 • Szállítási hosszúság: 44 cm
 

A lábak rögzítése egy-egy nagyméretű, gumírozott fogantyúval történik, melyek lekerekített fémbetéttel szorítják meg a lábakat, s garantáltan nem sértik a festékfelületet azokon
Kényelmes, forgós, puha ülőfelülettel + a derekat optimális helyen megtámasztó háttámlával rendelkezik
A lábak nagyméretű gömbcsuklós billenő talpakat kaptak, melyek segítségével kiválóan igazodnak az egyenetlen talajhoz, így nem süppednek bele akkor sem, ha az laza szerkezetű
A horgászládát tartó 4 db láb mindegyike 36 mm átmérőjű, kör keresztmetszetű, amik minden kiegészítővel, modullal kompatibilisek, univerzálisan használhatóak
A láda kis helyet foglal, hiszen a kivehető lábak az ülőfelület alá tehetők

By Döme TEAM FEEDER Rapid pontymatrac
Egy igazán praktikus és hasznos halvédelmi kiegészítő, melyet bátran ajánlunk minden horgásznak! Szerencsére a feederhorgászok és hétköznapi pontyhorgászok körében is egyre nagyobb figyelmet kap a megfogott halakkal való kíméletes bánásmód. Ennek egyik segédeszköze a pontymatrac. A horgászok zöme azonban már így is annyi cuccot cipel magával a vízpartra, hogy nehéz ezt egy körben a horgászhelyre vinni, hacsak nem akasztjuk a nyakunkba…! Szóval, kell egy könnyen szállítható, mégis nagy, a termetes halakat is megvédő matrac.

Egy igazán praktikus és hasznos halvédelmi kiegészítő, melyet bátran ajánlunk minden horgásznak!

Íme, a By Döme TEAM FEEDER Rapid pontymatrac, amely minden elvárásnak megfelel. Ez a vastagon bélelt matrac több hal biztonságos fotózását, mérlegelésre történő előkészítését és ideiglenes tárolását is biztosítja. Magas pereme meggátolja a hal(ak) lecsúszását. Rendkívül jól elnyeli, tompítja az esetleg vergődő hal mozdulatait, amely előbb megnyugszik. További különlegessége, hogy összehajtható. Az alul található 5 cm-es szivacsot ki kell venni, majd a vázból egy nyolcast formálni, azt pedig félbehajtani és a szivacsbélés óriási tároló zsebébe helyezni. Az összecsukott matracot egy igényes hordtáskába helyezve lehet szállítani, így szállítási mérete mindössze 52 x 52 x 8 cm, miközben kinyitva a termetes pontyok és amurok is sérülésmentesen beleférnek. Nyitott mérete: 110 x 50 x 30 cm. A matrac mellé jár még 2 db leszúró is, mellyel rögzíthető a matrac a talajon, így az erősebb szél sem tudja elfújni.

By Döme TEAM FEEDER Rapid pontymatrac
Az összecsukott matracot egy igényes hordtáskába helyezve lehet szállítani, így szállítási mérete mindössze 52 x 52 x 8 cm

By Döme TEAM FEEDER Maxi szerelékes táska
A By Döme TEAM FEEDER táskák kollekciója egy újabb nagyszerű típussal gyarapodott, jelen esetben szó minden értelmében! Íme, a Maxi szerelékes táska! Ahogy a neve is mutatja, ez a modell a nagyobb kapacitású tároló alkalmatosságok közé tartozik. Egy igazán praktikus, afféle „mindenes” táska, mely egyaránt jó választás a mindennapos horgászatokhoz (ebben szinte minden kellék elfér), illetve a versenyhorgászathoz is, ahol több felszerelésre, és nem utolsósorban arra van szükségünk, hogy eszközeink rendezetten, egy helyen álljanak rendelkezésünkre.

A By Döme TEAM FEEDER táskák kollekciója egy újabb nagyszerű típussal gyarapodott, jelen esetben szó minden értelmében!

Ebben a táskában tökéletesen tárolható szinte bármilyen kisebb, közepes és akár nagyobb méretű kiegészítő is, legyen az egy szerelékes asztal, tálca, feeder bottartó kar, doboz, előketartó, etetőcsúzli, csalik, EVA tartók, vagy bármi egyéb, amit precízen, biztonságosan szeretnénk szállítani. A legnagyobb, belső főrekeszén kívül rendelkezésre áll még egy nagy cipzáras elülső zseb, valamint mindkét oldalon 1-1 magas cipzáras zseb is. A táska alapanyaga a kifejezetten strapabíró 840D Oxford nylon szövet, valamint az alsó rész 100%-osan vízálló PVC-vel is kiegészül. Ebből adódóan nagyon könnyen tisztítható. Említést érdemel a bélelt, állítható méretű, párnázott vállpánt, illetve a fogantyú is, melyeket úgy terveztek, hogy megfelelő kényelmet biztosítsanak akkor is, amikor hosszabb távon kell a felszereléseket a horgászhelyre vinni.
A By Döme TEAM FEEDER Maxi szerelékes táska méretei: 75 x 50 x 45 cm

By Döme TEAM FEEDER Maxi szerelékes táska

By Döme TEAM FEEDER Úszó mérlegelő háló
Szerencsére a feederhorgászok és hétköznapi pontyhorgászok körében is egyre nagyobb figyelmet kap a megfogott halakkal való kíméletes bánásmód. Ennek egyik remek segédeszköze a By Döme TEAM FEEDER Úszó mérlegelő háló újdonságunk, ami egy tudatos tervezésű, halkímélő, nagy teherbírású kiegészítő a halak biztonságos tárolásához, méréséhez!

A By Döme TEAM FEEDER Úszó mérlegelő háló újdonságunk egy tudatos tervezésű, halkímélő, nagy teherbírású kiegészítő a halak biztonságos tárolásához, méréséhez!

A speciális igényeknek minden tekintetben megfelelő cipzáras „haltartó” a fotózásig vagy éppen a hal visszaengedéséig a lehető legnagyobb biztonságban tartja a nagyobb méretű halat is. Kifejezetten puha, sűrű szövésű, maximálisan halbarát anyagból készült. A vizet és ezzel együtt az oxigént minden körülmények között átengedi, így a hal a hálóban a fotózásig mindvégig biztonságban tudható. Strapabíró, nagy terhelhetőségű merevítő pálcákkal lett ellátva, amik rendeltetésszerű használat mellett biztosan nem fognak eltörni vagy deformálódni. A merevítő rudak közé került 4 db lebegő habszivacs is, így a praktikus haltartó mindig optimális pozíciót felvéve a víz felszínén marad. Erős, robusztus hevederekkel, fogantyúval, valamint körbe cipzárazható felső résszel kerül forgalomba. Anyagánál fogva rendkívül gyorsan, akár fél órán belül megszárad. Alaptartozéka egy karabinerrel szerelt, 5 méteres tartó zsinór is, amely még egy speciális, szabvány menetes adapterrel is rendelkezik, így ennek segítségével a leszúrón található furatba tökéletesen, stabilan rögzíthető. Az erős cipzár biztosítja, hogy a hal még véletlenül se tudjon kiszökni a hálóból, legyen az egy hatalmas ponty, amur vagy bármi, a mérlegelést követően könnyen és sértetlenül szabadon engedhetjük életünk halát!

By Döme TEAM FEEDER Úszó mérlegelő háló

A By Döme TEAM FEEDER Úszó mérlegelő háló jellemzői:

 • Puha, sűrű szövésű, maximálisan halbarát anyagból készült
 • Strapabíró, nagy terhelhetőségű merevítő pálcák
 • 4 db lebegtető szivacs
 • Erős, robusztus hevederek és fogantyú
 • Karabinerrel szerelt, 5 méteres tartó zsinór, szabvány menetes adapterrel
 • Méret: 100 x 40 x 45 cm
 • Tartozék összehúzható vászon hordtáska
 

By Döme TEAM FEEDER Pro Lite Ernyő 250 cm
Az ernyő egy olyan kiegészítő, mely nem hiányozhat szinte egyetlen horgász kelléktárából sem. De ernyő és ernyő között is óriási lehet a különbség, épp ezért hoztuk forgalomba a kiváló minőségű By Döme TEAM FEDER Pro Lite ernyőt. A nagyméretű ernyő 250 cm-es palástátmérővel rendelkezik, melynek anyaga erősített, UV-álló nylon. Ennek köszönhetően strapabíró, könnyű, és még a nap káros sugaraitól is megóvja használóját.

Az ernyő egy olyan kiegészítő, mely nem hiányozhat szinte egyetlen horgász kelléktárából sem

Szembetűnő, hogy az ernyő elülső palástja csapott. Ez a manapság divatos kialakítás nemcsak, hogy jól néz ki, hanem hasznos is, mert nem lóg be a horgász elé, könnyebben ki tud alóla nyúlni, könnyebben tud ernyő alól dobni, és nem gátolja a kilátásban sem.
Az ernyő magassága szabályozható, legmagasabb állásban 180 cm (alsó peremtől a talajig). A hozzá adott leszúró erős, menetes kialakítást kapott, ezért nem igényel külön ernyőtartó leszúrót. A fej 45 fokos szögben dönthető, így nem akadályozza a horgászt dobás közben sem. A rudazat végein az anyag plusz erősítést, borítást kapott, ezzel megnövelve az ernyő élettartamát ezen a ponton. Bármely feederhorgász kelléktárában hasznos kiegészítő lehet, bátran ajánljuk bárkinek, aki kedveli a minőségi felszereléseket! Stílusos, kék TEAM FEEDER dizájnnal kínáljuk.

By Döme TEAM FEEDER Pro Lite Ernyő 250 cm
A fej 45 fokos szögben dönthető, így nem akadályozza a horgászt dobás közben sem
A rudazat végein az anyag plusz erősítést, borítást kapott, ezzel megnövelve az ernyő élettartamát ezen a ponton
A hozzá adott leszúró erős, menetes kialakítást kapott, ezért nem igényel külön ernyőtartó leszúrót

By Döme TEAM FEEDER Merevfalú pontymatrac

Ez a 85x40x20 cm méretű matrac a kifogott halak kíméletes, biztonságos tárolására, a fotózás elősegítésére való. Magasított oldalfalának köszönhetően megakadályozza, hogy a halak kiugorjanak belőle. A matrac alja és oldalfala bélelt, így óvva a halakat a sérülésektől. Fülei erősítettek, így a matracot akár egy kapitális hallal együtt is el tudjuk cipelni a vízig, anélkül, hogy annak leszakadásától kellene tartani. Kialakításának köszönhetően a két nagy fület ráhajtva, bezárható a matrac, meggátolva a hal kiugrását, akár mérlegelés vagy szállítás során. A halak egészsége és védelme mellett, fontos a praktikum is. Sokan szeretnék tudni, hogy hány cm a haluk?! Ebben (is) segít ez a matrac, hiszen egy jól látható, 80 cm hosszú, matracra festett mérőszalag van a belső felén. 190 D nylon borítása gondoskodik arról, hogy az eszköz könnyen száradjon, és tisztítható legyen.

Újra kapható a By Döme TEAM FEEDER Merevfalú pontymatrac!

By Döme TEAM FEEDER Merev bottartó táska 4 botos 165 cm

Végre kapható egy olyan botzsák, amely minden körülmény között biztonságos szállítást tesz lehetővé botjaink számára, és emellett kedvező áron juthatunk hozzá. A merev botzsákban a 2-4 különálló bélelt fachnak köszönhetően 2-4 felszerelt (orsóval ellátott) botot tudunk nagy biztonsággal tárolni. A botok és orsók biztonságos szállítása érdekében szivacsos rekeszelválasztó található a táskában, így még jobban óvja a felszerelést az egymáshoz verődéstől. Különlegessége, hogy az alján található egy kemény műanyag talp, melynek köszönhetően nem kell lefektetni a fűbe a botzsákot, hanem megállíthatjuk a saját „lábán”. Illetve, ha mégis le kell tenni és saras lesz, akkor is könnyedén tisztítható. Rendkívül kényelmes szállítást tesz lehetővé a kipárnázott vállpánt, melynek hossza tetszés szerint állítható. A bottáska anyaga vízhatlan. 165 cm-es méretben kerül forgalomba, így az egészen hosszú, akár 4,8 méteres match- és feederbotok is belehelyezhetők és szállíthatók.
A magasított orsótartónak köszönhetően a hosszú nyelű, Long cast feederbotok + nagy orsók is elférnek benne!

Újra kapható a By Döme TEAM FEEDER Merev bottartó táska 4 botos 165 cm-es változata

Haldorádó Team

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.