Praktikus tároló dobozok pergető horgászoknak

Praktikus tároló dobozok pergető horgászoknak

A pergetés rohamos fejlődésével, ahogy egyre több, egyre különlegesebb műcsalik jelennek meg a gyártók palettáján, a kiegészítőket gyártóknak is fel kellett venniük a lépést. Már régen nem azt az időt éljük, hogy ha a pergetés szóba kerül, akkor az ömlesztett horgászdobozból előkeressük az 1-2 darab, évek óta ott hánykolódó műcsalinkat. Akik igazán komolyan veszik ezt a műfajt, már jó ideje az erre a célra készített speciális dobozokban viszik magukkal a vízpartra féltett csalikülönlegességeiket.

A speciális pergető dobozok legfontosabb célja, hogy minél több csalit és eszközt tudjunk úgy elhelyezni benne, hogy azok közül bármelyik könnyen, kényelmesen hozzáférhető legyen, ugyanakkor ezek elszeparálva legyenek egymástól, no és nem mellékes az sem, ha nem egy óriási méretű ládát kell magunkkal cipelni!

Comet pergető láda

A láda megtervezésénél nagyon fontos szempont volt, hogy olyan méretű legyen, amelyet egy folyamatosan mozgásban lévő (pergető) horgász is könnyen magával tud vinni, mégis minden szükséges kelléke elfér benne. További fontos szempont, hogy a folyamatos „lerakom, felveszem, véletlenül kőre teszem…” igénybevételnek is meg tudjon felelni. Ezért a fenékrészen és a kritikus pontokon további erősítést kapott a műanyag test, így lényegesen erősebb, ellenállóbb - végeredményben tartósabb -, mint a hagyományos ládák bármelyike. Mindennek köszönhetően tökéletesen illik rá, hogy kicsi, és nagyon erős. Még azt is kibírja, ha ráülünk (de nem erre találták ki, és aki ülni szeretne, annak egy horgászszék beszerzését javasoljuk!). A remek kivitelű műanyag ládika átlátszó előlapját lenyitva 4 db fedeles doboz kerül elő. A dobozok mérete 23 x 12 x 3 cm, bennük összesen 13 rekesz alakítható ki. Természetesen anyaga ellenáll a különböző lágy műanyag csalik (twisterek, plasztikhalak) maró hatásának is. Kiválóan áttekinthető és rendezett lesz így a kelléktárunk. A darabos, nagyobb helyet elfoglaló eszközök (horogszabadító, fogó, ólomkészletek, zsinórok stb.) a felnyíló tető alatt könnyedén elférnek. A láda mérete 28 x 26 x 18 cm.

Olyan pergető horgászoknak ajánljuk ezt a ládát, akiket egy kisméretű, strapabíró, mégis sok apróságot elnyelő doboz nagymértékben segítene horgászataikon.

Praktikus láda pergető horgászoknak…
… melyben 4 db kisméretű doboz található

K4 szerelékes láda

Ez egy igazi univerzális láda, hiszen használható pergetéshez, de akár fenekező és feederhorgászathoz, valamint úszózáshoz is. A műanyag láda átlátszó előlapja alatt 3 db 27,5 x 18 x 5,5 cm-es dobozt tartalmaz. A különböző osztásokkal, rekeszekkel szabadon variálható dobozok, hihetetlen mennyiségű aprócikket és horgászat során nélkülözhetetlen kelléket képesek elnyelni. A Comet láda nagytesójában áttekinthető és rendezett lesz kelléktárunk, külön tárolhatjuk a különböző horgászmódszerekhez szükséges kellékeket. A kis tároló dobozok egymástól függetlenül is kivehetők. E remek ládának köszönhetően nem kell egyetlen módszerről és a hozzá szükséges kellékekről sem lemondanunk. Ezentúl minden egy helyen, mindig velünk és szükség szerint bevethető lesz. A nagyobb kellékek a felnyíló tető alatt könnyedén elférnek. A láda mérete 34 x 26 x 35,5 cm.

Ez a láda azoknak lehet remek választás, akik több horgászmódszert űznek egyszerre.

Remek választás lehet pergető- és pontyhorgászoknak is egyaránt

Caddy pergető láda

A láda fedele két darab kisméretű műanyag dobozt rejt, amelybe nélkülözhetetlen kellékeinket helyezhetjük. A felnyitható fedél alatti belső tér két részre oszlik. A láda (belső) felét elfoglaló úgynevezett „lógatós” műcsali-tartóra a leggyakrabban használt wobblereket és villantókat tudjuk (csomagolás nélkül) felakasztani. Így rendkívül gyorsan használatba vehetők, miközben rendezett és áttekinthető tárolásuk is biztosított. A belső tér másik fele a csomagolt műcsalik és egyéb darabos horgászcikkek tárolását szolgálja. A láda egy kihúzható, rekeszekkel kombinált fiókkal válik teljessé, amely szintén sok hasznos eszközt képes tárolni. A láda mérete 46 x 31 x 30 cm.

Azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik nagyobb méretű műcsalikat és kiegészítőket használnak.

A fedélen található dobozokban horgokat, ólmokat és más apró kiegészítőket tárolhatunk
A praktikus kialakításnak köszönhetően minden kellék pillanatok alatt hozzáférhetővé válik

Work’n store pergető láda

Ez egy kifejezetten a pergető horgászok számára készített, logikusan felépített műanyag nagyláda. Ezt garantáltan olyan horgász tervezte, aki ért is a pergetéshez! A lehajtható, átlátszó előlap alatt 4 db, különböző mélységű rekeszekkel ellátott fiókot talál. A fiókok mélysége és kialakítása olyan, hogy tökéletesen rendezett és áttekinthető módon tudjuk bennük elhelyezni kedvenc wobblereinket, villantóinkat, plasztikhalainkat. A két fölső fiókban 10-10 db rekesz van, míg a két alsóban 4-4 db nagyobb méretű fach található. A felső fedél alatti mély rész a darabosabb kiegészítők tárolására hivatott. Itt található még 2 db kisebb méretű átlátszó doboz, mely twisterfejek, forgók, kulcskarikák és egyéb apróságok rendezett tárolását biztosítja. A fedél felső részén egy 40 cm-es mérce segíthet ki minket, ha elfelejtettünk vinni mérőszalagot. A fogantyú alulról gumiborítást kapott. A láda teljes mérete 46 x 26 x 32 cm.

Ez a láda tényleg profi kialakítást kapott
A két kicsi dobozban a twisterfejek, horgok, forgók és egyéb apróságok kaphatnak helyet

(X)
Haldorádó Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.